SARIBEYBİİ şimdi okudum canım hayırlı olsunAllah tamamına erdirsin sağlıklı doğum nasip etsin inş..Ay nasıl sevindim anlatamam darısı burdaki tüm arkadaşlara olsun inş.
CARA amniyosentezinde birşey çıkmamasına çok sevindim. ne stresli bir bekleme dönemi geçirmişsindir.
FERİ canım inşalah güzel sonuç alırsın. bak ne güzel gene sağdan yumurtlamışsın.
AYCAN aslında yoğunluk koşturmaca güzel. hormonlara takılma. önemli olan usg deki görüntü. bende dün hormon sonuçlarımı aldım. reglimin 2. günü yaptırdım. fsh normal ama E2 çok düşük. düşün o kadar küçük ki sonuçta değer yazmıyor <10 yazıyor. daha doktorra göstermedim. geçen ay rahim duvarın ince demişti deme ki E2 o zamanda düşüktü diye düşünüyorum.
SARIBEYBİ nasıl gidiyor hamilelik, doktora gittin mi hiç.
KEsIN emin oldumki dün geceki calisma bosuna..ignedenden sonra yumurta 30-36 saat sonra catlarmis,öyle yaziyor..bu gece ,olmadi yarin öglen mutlaka calisma olmali,off yaa ne ne yapacagim ben..ne kadar sansiz insanim..doktor dün icin bu gece va yarin diyince panik oldum,dün gece keske olmasaydi ama erken catlar diye korktum...25 mm olan yumurtada iyice büyüyyecek... hayirlisi artik..
bu ay böyle gecsin..önümüzdeki ay esime söylemeyi düyünüyorum..tek secenegim,klomen+catlatma--birde böyle sex oldu olmadiyla 3 ayim dolarsa ,zaten artik doktor tedaviyi biraktiracak..esimle konisim 1 hafta falan sonra,anlatim doktorun tedavisini.yoksa söylemesemi...neyse cikim ben aklim gitti kac sattir,onu oku,bunu oku..ötüm
Toprakcigim öglen is yerinde yaptim ovülasyon testi yine pozitif,haklisin zaten catlatma ignesinde IH hormonu var,tabiki pozitif cikar,hatta gebelik testide 12. güne kadar pozitif cikiyormus ignenin etkisiyle..sonradan okudum bunlari....dün gece calisma olmadi bu gecede olmayacagi kesin...yani igneden sonraki 12. saat calisma olmus oldu...olacagi varsa zaten olur..insallah spermer 2-3 gün yasiyordur ve tabiki tüpüm aciktir..zaten tüp kapaliysa hepsi bos..Esim konusundada haklisin..söylemmek en iyisi..diger ay daha dikkatli davranir igneden 24 saat sonra iliskiyi gerceklestiririm ne yapim...bir catlatma ignesi beni nasil dagitti...Allah tüp,asilama yaptiranlarin yardimcisi olsun...toprakcigim gercekten cok yipratici sürecler...Allahim sanada bu yolda,sabir ve bol sans versin..insallah senin icin hersey yolunda gider...cok öptümmboşuna deme, yumurtlama öncesi ilişki daha önemli derler. zaten spermelr 3-5 gün yaşıyor ortalama. orada hazır bulunması daha iyi. bird eovülasyon çizgin tabii kıpkırmızı çıkar, o testler lh ölçüyor ve sen çatlama iğnesi yaptırmışsın o nedenle o kaadr koyu çıkmıştır.
bence eşine anlatma. sen bilirisn gerçi ama anlattığın kadarıyla hadi tesr teperse.
canim benim cok haklisin ama ilk kez catlatma ignesi vurulunca,panik,stres oldum..insallah önümüzdeki ay daha sakin ve dikatli olacagim...cok öptüm seni tatli hamisimizzz
Merhaba, bu saydiginiz sifali otlari tam olarak ne icin kullaniyorsunuzanlamadim. Zaten 26 gunde bir duzenli adet oluyormussunuz, yani bu otlar ne ye yardimci olucak... Cevap icin simdiden sagol.
o zaman düsük yapmistim ve sanirim rahim güclensin,reglimde cok az geliyordu normale dönsün,hormonlarimda düzelsin diye ictim,bir umut iste..insallah sen kisa zamanda bebegine kavusursun..
tüm girisimlerim sonucsuz kaldi ve esim kurdugum sex tuzagina2 gündür düsmeyip.horul horul uyumaya baslayainca bende yataktan sivistim( hem amacima ulasamadim hemde sirnasarak rezil olmus hissetim kendimi..Bir dahaki ovülasyon zamanim 24-26 gün arasi,bende o zamana kadar horul horul uyuyacagim..Haktan hayirlisi ne diyim..olurda cocugum olursa ,akli erdigi yasa gelince ona cok fena yapacagim,ona kavusmak icin yasadiklarimin hesabini soracagim..insallah o günleri görürüm....Nasil bir anneyi kacirdigini bir bilse
Allah yardimcimiz olsun...tüm annelerin,anne olmak icin bekleyenlerin....Allah kimseye evlat acisi vermesin diyecegim ama haberler malum..O analarin acisi nasil dinecek,O babalarin,o eslerin,Cocuklarin,abi,karselerin,akrabalarin ..nasil katlanacaklar..Allah yardimcilari olsun,cok büyük bir aci..
öptüm sizi..
Ah be Anadolu.Şimdi her köşen bucağın ağlayan ANA-DOLU...
Günaydin Arkadaslar,
Ferim üzülme, bidahaki aya insaallah.
Ülkemizin basi sagolsun.
Bu arada ben dün ilginc kendiliginden hastalandim. Ama yinede sogan kürüme basladim bu sefer 10 gün yapicam. Kendinize iyi bakin kizlar
Toprakcigim öglen is yerinde yaptim ovülasyon testi yine pozitif,haklisin zaten catlatma ignesinde IH hormonu var,tabiki pozitif cikar,hatta gebelik testide 12. güne kadar pozitif cikiyormus ignenin etkisiyle..sonradan okudum bunlari....dün gece calisma olmadi bu gecede olmayacagi kesin...yani igneden sonraki 12. saat calisma olmus oldu...olacagi varsa zaten olur..insallah spermer 2-3 gün yasiyordur ve tabiki tüpüm aciktir..zaten tüp kapaliysa hepsi bos..Esim konusundada haklisin..söylemmek en iyisi..diger ay daha dikkatli davranir igneden 24 saat sonra iliskiyi gerceklestiririm ne yapim...bir catlatma ignesi beni nasil dagitti...Allah tüp,asilama yaptiranlarin yardimcisi olsun...toprakcigim gercekten cok yipratici sürecler...Allahim sanada bu yolda,sabir ve bol sans versin..insallah senin icin hersey yolunda gider...cok öptümm
canim benim cok haklisin ama ilk kez catlatma ignesi vurulunca,panik,stres oldum..insallah önümüzdeki ay daha sakin ve dikatli olacagim...cok öptüm seni tatli hamisimizzz
o zaman düsük yapmistim ve sanirim rahim güclensin,reglimde cok az geliyordu normale dönsün,hormonlarimda düzelsin diye ictim,bir umut iste..insallah sen kisa zamanda bebegine kavusursun..
tüm girisimlerim sonucsuz kaldi ve esim kurdugum sex tuzagina2 gündür düsmeyip.horul horul uyumaya baslayainca bende yataktan sivistim( hem amacima ulasamadim hemde sirnasarak rezil olmus hissetim kendimi..Bir dahaki ovülasyon zamanim 24-26 gün arasi,bende o zamana kadar horul horul uyuyacagim..Haktan hayirlisi ne diyim..olurda cocugum olursa ,akli erdigi yasa gelince ona cok fena yapacagim,ona kavusmak icin yasadiklarimin hesabini soracagim..insallah o günleri görürüm....Nasil bir anneyi kacirdigini bir bilse
Allah yardimcimiz olsun...tüm annelerin,anne olmak icin bekleyenlerin....Allah kimseye evlat acisi vermesin diyecegim ama haberler malum..O analarin acisi nasil dinecek,O babalarin,o eslerin,Cocuklarin,abi,karselerin,akrabalarin ..nasil katlanacaklar..Allah yardimcilari olsun,cok büyük bir aci..
öptüm sizi..
Ah be Anadolu.Şimdi her köşen bucağın ağlayan ANA-DOLU...
CNM PANİK STRES OLUNCA GELMİYO BEBİK
TATLIM İNAN BENDE O DUYGUYU YAŞADIM BİLİRİM İNSAN KENDİNİ ÇOK KÖTÜ HİSSEDİYOR..
AMA YANİ İSTEDİĞİNİ BELLİ ETMEK İÇİN YATAĞI BEKLEME BİZİM ADAMLAR UYUMAK İÇİN GİRİYO O YATAĞA
EVE GELMEDEN MSJ AT AKLINI ÇEL BİŞİLER YAP İŞTE..
ONUN İÇİN HAZIRLANDIĞINI FALAN YAZ YA DA NE BİLİM ÇOK BEĞENECEĞİ Bİ GECELİK ÇAMAŞIR FALAN ALDIĞINI
SÜPRİZ YAPACAĞINI YAZ.. ÇOCUK HASRETİ BİZE NELER ÖĞRETMİŞ VAY BE
Toprakcigim,ovülasyon zamani olduysa calisma yeter zaten..keske o hafta gün asiri olsa ama nerdeee...canim benim,rahim inceligini girernk icin birsey yokmu,doktor birsey önermedimi..cok öptüm seni..merhaba kızlar
bugün kontrole gittim aynen tahmin etiğim gibi ovülasyon olmuş dedi doktor ve gene rahmimi ince buldu sınırda dedi. zaten sadece 1 gün çalışma oldu. bu ayda gitti anlayacağınız.
Günaydin Arkadaslar,
Ferim üzülme, bidahaki aya insaallah.
Ülkemizin basi sagolsun.
Bu arada ben dün ilginc kendiliginden hastalandim. Ama yinede sogan kürüme basladim bu sefer 10 gün yapicam. Kendinize iyi bakin kizlar
Günaysdin vede iyi haftalar hepinize,
Depremde kaybettigimiz vatandaslarimiza bassagligi diliyorum.
merhabalar kızlar
ne kadar sessizleştik.
geçen c.tesi bir bakayım dedim baktım o an GUMSE de online dı. ama hiç yazmadı. üzüldüm. ben ona özeldende mesaj atmıştım seni merak ediyorum diye ona da cevap vermedi.
kızlar beim 1 haftam falan kaldı regli olmama sonra merkezi arayacağım bayramdan dolayı sıkıntı olmayacaksa başlayacağım. çok ama çok heyecanlıyım. aslında heyecandan çok korku var içimde. eşimede sinir oldum zaten doktor folik asit vermişti içsin diye, birde ben vitamin almıştım ona, içti sanıyordum ilaçları alalı yaklaşık 1 ay olmuş ama o herbirinden 10 ar tane bile içmemiş. birde herşey için beni suçlar, hamile kalmamamın nedeni benim, devamı gelmemesinin nedeni benim, tedavielrin negatif olmasının nedeni benim. dün canımı sıktı oturdum ağladım. kendisi 2 tane ilaç içmeye aciz ama konuşmaya gelince duyanda bütün çabayı gösteren o da birşey yapmayıp yerinde oturan ben sanacak yani.
merhabalar kızlar
ne kadar sessizleştik.
geçen c.tesi bir bakayım dedim baktım o an GUMSE de online dı. ama hiç yazmadı. üzüldüm. ben ona özeldende mesaj atmıştım seni merak ediyorum diye ona da cevap vermedi.
kızlar beim 1 haftam falan kaldı regli olmama sonra merkezi arayacağım bayramdan dolayı sıkıntı olmayacaksa başlayacağım. çok ama çok heyecanlıyım. aslında heyecandan çok korku var içimde. eşimede sinir oldum zaten doktor folik asit vermişti içsin diye, birde ben vitamin almıştım ona, içti sanıyordum ilaçları alalı yaklaşık 1 ay olmuş ama o herbirinden 10 ar tane bile içmemiş. birde herşey için beni suçlar, hamile kalmamamın nedeni benim, devamı gelmemesinin nedeni benim, tedavielrin negatif olmasının nedeni benim. dün canımı sıktı oturdum ağladım. kendisi 2 tane ilaç içmeye aciz ama konuşmaya gelince duyanda bütün çabayı gösteren o da birşey yapmayıp yerinde oturan ben sanacak yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?