Alternatif tip... Hamile kalma paylaşımini...paylasamayanlarin alani ....

SARIBEYBİİ şimdi okudum canım hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin sağlıklı doğum nasip etsin inş..Ay nasıl sevindim anlatamam darısı burdaki tüm arkadaşlara olsun inş.

SAĞOL CNM BENİMMMMMM SENİNDE SONUÇLAR GÜZEL ÇIKMIŞ MAŞALLAH SİZE.....

MRB CNM BULANTILARIM BAŞLADI ZORLANIYORUM BİRAZ...
11 EKİMDE GİTTİM 3 HAFTALIK DED 2 HAFTA SONRA GEL DE KALP ATIŞLARINI DUYALIM DEDİ ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA TEKRAR GİTCEM..
SEN NASILSIN CNM?

AY BÖYLE KENDİNİ SIKARSAN HİÇ BİŞİ OLMAZ HABERİN OLSUN..
BENDE KLOMEN VE ÇATLATMA İĞNESİ KULLANDIM DERS ÇALIŞIR GİBİ HADİ ÇALIŞMALIYIZ DİYEREK
HEM EŞİMİ TRESE SOKTUM HEM KENDİMİ EŞİM YOĞUN ÇALIŞIYODU GECE GEÇ GELİYODU ÇALIŞMA DEYİNCE HALİYLE
ADAM YORGUN UYKUSUZ İYİCE STRES OLUYODU YA DA YANAŞMAYINCA BEN STRES YAPIP AĞLIYODUM SABAHLARA KADAR
BU ADAM ÇOCUK İSTEMİYO FALAN DİYE TARTIŞIYODUK..
SONRA DR İĞNELERE GEÇİCEM DEDİ ARTIK...EVE GELDİM TAHLİL SONUÇLARIMLA AĞLA ZIRLAYA EŞİM GELDİ
ARA VERİCEZ İĞNE FALAN OLMİCAKSIN DEDİ.ZATEN TATİLE GİDECEKTİK.BIRAKTIM DÖNDÜĞÜMÜZDE RAMAZAN AYIYDI DR GİTMEDİM..
SONRA İŞİMİN YOĞUNLUĞU OLDU FIRSAT BULAMADIM BEBEK DÜŞÜNMEDİM BİLE SADECE KOCAMLA NORMAL HAYATIMIZI YAŞADIK..
AMA Bİ BAKTIM Kİ RABBİM VERMİŞ MUCİZESİNİ..
LÜTFEN SENDE SAKİN OL SADECE SABIR VE DUA ET ALLAHIM HİÇ BEKLEMEDİĞİN ANDA GÜLDÜRSÜN YÜZÜNÜ..
SENİNDE BEKLEYEN TÜM ARKADAŞLARINDA YÜZÜ GÜLSÜN İNŞ..

Toprakcigim öglen is yerinde yaptim ovülasyon testi yine pozitif,haklisin zaten catlatma ignesinde IH hormonu var,tabiki pozitif cikar,hatta gebelik testide 12. güne kadar pozitif cikiyormus ignenin etkisiyle..sonradan okudum bunlari....dün gece calisma olmadi bu gecede olmayacagi kesin...yani igneden sonraki 12. saat calisma olmus oldu...olacagi varsa zaten olur..insallah spermer 2-3 gün yasiyordur ve tabiki tüpüm aciktir..zaten tüp kapaliysa hepsi bos..Esim konusundada haklisin..söylemmek en iyisi..diger ay daha dikkatli davranir igneden 24 saat sonra iliskiyi gerceklestiririm ne yapim...bir catlatma ignesi beni nasil dagitti...Allah tüp,asilama yaptiranlarin yardimcisi olsun...toprakcigim gercekten cok yipratici sürecler...Allahim sanada bu yolda,sabir ve bol sans versin..insallah senin icin hersey yolunda gider...cok öptümm

tüm girisimlerim sonucsuz kaldi ve esim kurdugum sex tuzagina2 gündür düsmeyip.horul horul uyumaya baslayainca bende yataktan sivistim( hem amacima ulasamadim hemde sirnasarak rezil olmus hissetim kendimi..Bir dahaki ovülasyon zamanim 24-26 gün arasi,bende o zamana kadar horul horul uyuyacagim..Haktan hayirlisi ne diyim..olurda cocugum olursa ,akli erdigi yasa gelince ona cok fena yapacagim,ona kavusmak icin yasadiklarimin hesabini soracagim..insallah o günleri görürüm....Nasil bir anneyi kacirdigini bir bilse

Allah yardimcimiz olsun...tüm annelerin,anne olmak icin bekleyenlerin....Allah kimseye evlat acisi vermesin diyecegim ama haberler malum..O analarin acisi nasil dinecek,O babalarin,o eslerin,Cocuklarin,abi,karselerin,akrabalarin ..nasil katlanacaklar..Allah yardimcilari olsun,cok büyük bir aci..

öptüm sizi..

tüm girisimlerim sonucsuz kaldi ve esim kurdugum sex tuzagina2 gündür düsmeyip.horul horul uyumaya baslayainca bende yataktan sivistim( hem amacima ulasamadim hemde sirnasarak rezil olmus hissetim kendimi..Bir dahaki ovülasyon zamanim 24-26 gün arasi,bende o zamana kadar horul horul uyuyacagim..Haktan hayirlisi ne diyim..olurda cocugum olursa ,akli erdigi yasa gelince ona cok fena yapacagim,ona kavusmak icin yasadiklarimin hesabini soracagim..insallah o günleri görürüm....Nasil bir anneyi kacirdigini bir bilse

Allah yardimcimiz olsun...tüm annelerin,anne olmak icin bekleyenlerin....Allah kimseye evlat acisi vermesin diyecegim ama haberler malum..O analarin acisi nasil dinecek,O babalarin,o eslerin,Cocuklarin,abi,karselerin,akrabalarin ..nasil katlanacaklar..Allah yardimcilari olsun,cok büyük bir aci..

öptüm sizi..

Ah be Anadolu.Şimdi her köşen bucağın ağlayan ANA-DOLU...

Günaydin Arkadaslar,
Ferim üzülme, bidahaki aya insaallah.
Ülkemizin basi sagolsun.
Bu arada ben dün ilginc kendiliginden hastalandim. Ama yinede sogan kürüme basladim bu sefer 10 gün yapicam. Kendinize iyi bakin kizlar

Fericiğim zaten ovülasyon öncesi ilişki önemliymiş, ovülasyon olduğunda spermlerin hazır olması gerekiyormuş. zaten 3-5 gün yaşıyor. olacağı varsa olur işte. bende bu ayı değerlendiremedim sayılır. yumurtlamam oldu bitti galiba, ağrımda vardı ama sadece bir kere oldu, o da tahmini yumurtlama sonrası gün oldu gibi ateş ölçmeden anladım.

Günaydin Arkadaslar,
Ülkemizin basi sagolsun.
Bu arada ben dün ilginc kendiliginden hastalandim. Ama yinede sogan kürüme basladim bu sefer 10 gün yapicam. Kendinize iyi bakin kizlar

belki soğan kürünün etkisidir. bende yapıyorum geçen hafta başladım. 15 gün yapacağım. belki sonra tekrar incir yaparım bir araştırayım yılda kaç defa yapılıyor diye.

Merhaba kizlar,umarim iyisinizdir..Ben bekleme modundayir
..dün progeteronda kullanmaya basladim ..doktor sabah,öglen,aksam vajinadan dedi ama ben,aksam 2 tane iciyorum..vajina isi zor..hele,sabah öglen nasil yapim..o yüzden oral aliyorum.her yerim sivilce doldu,karnim davul gibi sisti..

kendinize iyi bakin...

merhaba kızlar

bugün kontrole gittim aynen tahmin etiğim gibi ovülasyon olmuş dedi doktor ve gene rahmimi ince buldu sınırda dedi. zaten sadece 1 gün çalışma oldu. bu ayda gitti anlayacağınız.

CNM PANİK STRES OLUNCA GELMİYO BEBİK

TATLIM İNAN BENDE O DUYGUYU YAŞADIM BİLİRİM İNSAN KENDİNİ ÇOK KÖTÜ HİSSEDİYOR..
AMA YANİ İSTEDİĞİNİ BELLİ ETMEK İÇİN YATAĞI BEKLEME BİZİM ADAMLAR UYUMAK İÇİN GİRİYO O YATAĞA
EVE GELMEDEN MSJ AT AKLINI ÇEL BİŞİLER YAP İŞTE..
ONUN İÇİN HAZIRLANDIĞINI FALAN YAZ YA DA NE BİLİM ÇOK BEĞENECEĞİ Bİ GECELİK ÇAMAŞIR FALAN ALDIĞINI
SÜPRİZ YAPACAĞINI YAZ.. ÇOCUK HASRETİ BİZE NELER ÖĞRETMİŞ VAY BE

Canim benim,nasilsin iyimisin,bebebis nasil..Miden felan iyimi aman diyim,yorma kendini..Vallahi elimden geleni yaptim..sadece ovülasyon ignesinden 12 saat sonra iliski oldu.öbür gecede olsa iyi olcakti ama malesef...cok öptüm seni
merhaba kızlar

bugün kontrole gittim aynen tahmin etiğim gibi ovülasyon olmuş dedi doktor ve gene rahmimi ince buldu sınırda dedi. zaten sadece 1 gün çalışma oldu. bu ayda gitti anlayacağınız.
Toprakcigim,ovülasyon zamani olduysa calisma yeter zaten..keske o hafta gün asiri olsa ama nerdeee...canim benim,rahim inceligini girernk icin birsey yokmu,doktor birsey önermedimi..cok öptüm seni..
Günaydin Arkadaslar,
Ülkemizin basi sagolsun.

Insallah aycan..regl olmana cok sevindim..insallah FSH düser yenidien...öptüm seni

Kizlar her yerim sivilce doldu..kafam,suratim,kollarim,bacaklarim,kalcam,bu ilaclar allerjimi yapti bende.Ayrica nerdeyse 7-8 gündürde kabizim,klomenin 3. günü basladi hala devam ediyor.Dün eczaneden surup aldim,nerdeyse yarisini ictim anca yapabildim,bagirsaklarim sanki patlayacakti..karnimda davul gibi..Acayip dagilmis durumdayim yani..

UMUTTAN hala haber yok..UMUTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

kendinize iyi bakin..hepimize kolay gelsin

Günaysdin vede iyi haftalar hepinize,
Depremde kaybettigimiz vatandaslarimiza bassagligi diliyorum.

Merhabalar Aycan..Hepimizin basi sagolsun..Devlet devlet degilki,depremin üzerinden 38 saat gecmis ama hala tek bir allahin kulunun gidip,yardim götürmedigi köyler var..gidenlerde gazeteciler...zamaninda kizilay..elimizde milyonlarca cadir var diyordu,simdi nerde o cadirlar,nerde yardim..Haberlere baktikca cok sinirleniyorum...

Umuttt canim benim,neredesin,ne durumdasin..insallah iyisindir..

Toprak..SAribeybi..Mirakel nasilisniz

CARee nasilsin canim..

kizlar nerdesiniz siz....

merhabalar kızlar

ne kadar sessizleştik.

geçen c.tesi bir bakayım dedim baktım o an GUMSE de online dı. ama hiç yazmadı. üzüldüm. ben ona özeldende mesaj atmıştım seni merak ediyorum diye ona da cevap vermedi.

kızlar beim 1 haftam falan kaldı regli olmama sonra merkezi arayacağım bayramdan dolayı sıkıntı olmayacaksa başlayacağım. çok ama çok heyecanlıyım. aslında heyecandan çok korku var içimde. eşimede sinir oldum zaten doktor folik asit vermişti içsin diye, birde ben vitamin almıştım ona, içti sanıyordum ilaçları alalı yaklaşık 1 ay olmuş ama o herbirinden 10 ar tane bile içmemiş. birde herşey için beni suçlar, hamile kalmamamın nedeni benim, devamı gelmemesinin nedeni benim, tedavielrin negatif olmasının nedeni benim. dün canımı sıktı oturdum ağladım. kendisi 2 tane ilaç içmeye aciz ama konuşmaya gelince duyanda bütün çabayı gösteren o da birşey yapmayıp yerinde oturan ben sanacak yani.

Canim benim yaaa..insallah o göz yasi damlalari bir araya gelip,icinde atan minicik bir kalbe dönüsür...o kadar iyi anliyorum ki seni..benimde regl olmama 1 hafta filan kaldi..bende haftaya..sali,carsamba regl olmaliyim..insallah ikimizde regl olmayiz..korkuya kapilman,normal ama güzel hayaller kur yinede,her seye ragmen,tüm olumsuzluklara ragmen..güzel hayaller kuralim..cok öpüyorum seni..

slm kizlar kusura bakmayin uzun zamandir giremedim moralim bozuk icimden bise yapmak gelmiyor benim durum hala bildiginiz gibi ve hic bise yapmadim bos bos zaman gecirdim esimle aram iyi degil sirf bebek yuzunden hakkimda hayirlisi diyorum bakalim canim msjini okudum ama ben ozelden msj atamiyomusum kusura bakma sizler nasilsiniz hersey yolundadir umarim???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…