slm kizlar kusura bakmayin uzun zamandir giremedim moralim bozuk icimden bise yapmak gelmiyor benim durum hala bildiginiz gibi ve hic bise yapmadim bos bos zaman gecirdim esimle aram iyi degil sirf bebek yuzunden hakkimda hayirlisi diyorum bakalim canim msjini okudum ama ben ozelden msj atamiyomusum kusura bakma sizler nasilsiniz hersey yolundadir umarim???
canım seni gerçekten merak etmiştim. aylar oldu. bizde de bir değişiklik yok. açıkçası bende yazın türkiyeye gelip birşeyler yaptığını ve olumlu sonuç aldığını düşündüm. herhalde ondan gelmiyor dedim. keşke öyle olsaydı. hepimizin farklı boyutlarlada olsa eşlerimizle bir takım sıkıntılarımız oluyor zaman zaman. malesef onlar bizim gibi düşünmüyorlar ve bizim gibi hassas değiller.
canım burada başka bir topikte arkadaşlar romanyadan bir bitkisel ilaçtan bahsediyorlar, onu denedin mi istersen bir kullan.
bende kasım yada aralıkta tekrar tüp bebek yaptıracağım. ankara HRS tüp bebekte.
arada gel, merakta bırakma. öpüldün.
canim ya cok tesekkur ederim ilgin icin keske dedigin gibi olsaydi evet cok isterdim ama nedense icimden gelmedi kafam karisti gittigim yerde kafama yatmiyor bilmiyorum ne yapacagimi esimde surekli yanimda olamiyor sperm dondurmakta biraz riskliymis o kadar zor bir surecten sonrada olmazsa cok uzulurum die vazgectim bekliyorum uygun zamani.hayir canim bitkisel ilac ilk kez duyuyorum adi nedir?canim ankarada ki tup bebek merkezleri nasil cok iyi die duymustum bi ara.tamm cnm girerim tabii kii cok saol bendee opuyorum
canim ya cok tesekkur ederim ilgin icin keske dedigin gibi olsaydi evet cok isterdim ama nedense icimden gelmedi kafam karisti gittigim yerde kafama yatmiyor bilmiyorum ne yapacagimi esimde surekli yanimda olamiyor sperm dondurmakta biraz riskliymis o kadar zor bir surecten sonrada olmazsa cok uzulurum die vazgectim bekliyorum uygun zamani.hayir canim bitkisel ilac ilk kez duyuyorum adi nedir?canim ankarada ki tup bebek merkezleri nasil cok iyi die duymustum bi ara.tamm cnm girerim tabii kii cok saol bendee opuyorum
kizlar hepinize günaydin...hastalanmama 5-6 gün kaldi...hic bir belirti yada umud yok.
Kendinize iyi bakin canlarim benim....
Günaydin Kizlar,
nasilsiniz ????, Gümse hosgeldin, allah yardimcin olsun canim, emeklerini bosa cikartmasin....Toprak ayni dileklerim senin icinde gecerli. Cara nasil acaba ????, Yildiz hälä tatilde olmali. Umut yazmiyor, bekliyoruz Umut seni.
Feri günaydin canim.
kizlar cok tesekkur ederim cok saolun bende cok korkuyorum ve o surecte esim yanimda olamicak malesef:18: sprem dondurmak banda cok mantikli gelmiyor ama baska carem kalmazsa mecburen donduracaklarsimdiden dusundukce strese giriyorum yaptirmaya basladigimda nasil olurum hic bilmiyorum inanin bakalim insallah hepimizin hakkinda hayirlisii bu arada aren nerde ne yapti ?
canım benimde aynı öyle kaldı çarşamba yada perşembeye olacağım. ama regli belirtilerim var. zaten ateş ölçüyorum düştüğü an günümü anlarım.
Aycancığım inşallah Allah hepimize yardımcı olur.
gumse canım eşin hiçmi gelemiyor iznini ayarlayamıyor mu. dediğim bitkisele baktın mı.
canim bu arada msjni aldim ama biliyorsun cvp atamiyorum.canim evet internetten baktim burda varmidir bilmiyorum ama olmasa bile romanyada teyzemlerin bir tanidigi var onlara getirtebilirim.ama benm bununda disinda farkli bir sorunum var biliyorsun beraber olamama gibi tam anlamiylaesimde cok zor izin almasi ama aralik gibi yani sonunda burda tatil oluyor eger ozmana denk gelirse yaptirabilirim bi bakacagz duruma gore:26: ankarayami gideceksin cnm sende??
evet unutmuşum önceden bahsetmiştin. bilmiyorum gittinmi de onun içinde doktora gidebilirisn. ankara HRS de yaptıracağım.
Günaydinnn tatliskolarim..umarim hepiniz iyisinizdir....depremden 102-108 saat sonra bile enkazlardan canli cikarildi..Allahtan umut kesilmiyor iste..
4-5 günüm kaldi ..dün canim cok aci cekti ve hemen yine icimi süphe ve umut kapladi..
kendinize iyi bakin...
merhaba hanımlar 2 gündür giremedim...
mail adresimi istediler falan filan..
herkesler iyimi?
benim inanılmaz gaz sorunum var midem sıkışıyo
gece ve sabah çok kötüyüm..
çok çabuk acıkıyorum..elim ayağım titriyo..
ama sabahları ilaç içmesem bulantıdan mahvoluyorum..
dramamine diye bi ilaç söyledi dr
sabah 6 da kalkıp bişiler yiyip ilacımı atıp tekrar yatıyom.
işe zar zor kalkıyorum
sizlerde ne var ne yok ?
Aminnnnn...Gümsecigim sen bence bir karar ver..kararsizlik insani dahada icinden cikilmaz hale sokuyor cünkü...esinin mutlaka sana uygun bir zamanda isten izin filan alsin..kac ay oldu bak..gecen zaman saglili,kaliteli yumoslardan gidiyor..cok öptüm seni canim benim..icini farah tut...fericim insallah hamilesindir
evet gittim ama malesef bir degisiklik gormedim...hala ayni hala ayni..ankarada nerde kalcaksin peki ?insallah iyi sonuc alirsin cnm ben artik cok sikildim dusunmekten bunlRI.
Günaydinnn tatliskolarim..umarim hepiniz iyisinizdir....depremden 102-108 saat sonra bile enkazlardan canli cikarildi..Allahtan umut kesilmiyor iste..
4-5 günüm kaldi ..dün canim cok aci cekti ve hemen yine icimi süphe ve umut kapladi..
kendinize iyi bakin...
Selam arkadaslar,
Saribeybicim, kuru kayisi atsana agzina sabahlari 1-2 tane gaz sorununa iyi gelir. Gümse bukadar stresle tüpe baslaman iyi degil, biraz rahat ol. Toprak insaallah Gümseyle karsilasirsiniz Ankarada. Feri insaallah hamilesindir.
Umut nerlerdesin???? Neler yapiyorsun lütfen yaz be canim.
atlatma ignesinden sonraki günü sayarsam bende aslinda p.tesi yada sali en gec carsamba regl olmaliyim..insallah regl olmam diyecegim ama benim is allaha kalmis..gerci tüpüm kapaliysa allahlik isimde kalmamis oluyor ya neyse...senin dogal yolla olmus gebeliklerin..insallah yine kendiliginden hamile klacaksin ve kucagina alacaksin...feri canım benimde çarşamba yada perşembeye olmam gerekiyor. hiç umutlu değilim , zaten şiştim, patlayacak gibiyim, karnım huzursuzlanıyor, beni bekleteceğini sanmıyorum.
Selam arkadaslar,
Saribeybicim, kuru kayisi atsana agzina sabahlari 1-2 tane gaz sorununa iyi gelir. Gümse bukadar stresle tüpe baslaman iyi degil, biraz rahat ol. Toprak insaallah Gümseyle karsilasirsiniz Ankarada. Feri insaallah hamilesindir.
Umut nerlerdesin???? Neler yapiyorsun lütfen yaz be canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?