Alternatif tip... Hamile kalma paylaşımini...paylasamayanlarin alani ....

uykum kacmaya basladi yine..stres basladi...progesteronda cok yipratiyor beni..vucudumda cok sislik yapti,bacaklarimida cok agirtiyor,zaten kanda pihtilasma sorunum var,,bu hormon haplarida dolasimi iyice zorluyor.aspirin iciyorum her gün ama ne fayda,sabah kalkinca bacaklarimin üstünde duramiyorum,sonradan aciliyor..neyseki yarin 10. gnün sonra icmeyecegim.

test alip yapmayi düsünmüyordum hatta kendime söz vermistim ama galiba yarim bir test alip,pazar sabahi yapacagim..tabiki Eczaneden alacagim,erken gebelik testtinden,o interneten aldigim testin pozitif cikmasi ve sonrasi hala aklimda......hamileik varsa 2. cizgi cikar silik ,milikte olsa..Almanyada Sali tatil.insallah doktor 1 günük tatili firsat bilip cumaya kadar kapatmaz muhayahaneyi..cünki klomene baslamak icin kist varmi diye baktirmam lazim..burda doktora hastahaneyede gitmek bir dert..randevun yoksa hep sorun,ne zaman regl olacagiomiz tam belli degilki ona göre randevu alalim..hastaneye gitsen 6-7 saati gözden cikarman lazim..bu ay 2 klomen icecegim ama bende 5 tane var yetmiyor yani,doktor kapaliysa klomenide alamam..tabi bunlari bu gün düsündün ama doktor cuma ögleden sonra kapali..insallah haftaya acik olur yoksa ilac yok,kontrol yok..ayyyyyyyyyyy kasildim vallahi

Aklimda tek soru acaba hamilemiyim..hpimizin aklindaki soru sanirim hep bu...

öptüm sizleri uykucularr..insallah su bebeklerimiz gelirde bize uykuyu haram ederler..bizi geceleri nöbete dikerler insallahhhhhhhhhhhhhhh

aminnnnnnnnnnn cnm aminnnnnnnnnn inşallahhhhhhhhhh

genelde tuzlu şeyler ye diyolar ama kayısı denemedim hiç sağol tatlım..

cnm stres yok lütfen biraz rahat ol..beni düşün ve rahat ol
inş hamilesindir cnmmmmmm

Test filan almadim..Hani bahsetmistim ya 1 yildir reglime 1 hafta kala istanbulda bir kiz arkadasim var ve rüyamda onu görmem demek, hamile olmadigima delalet ediyor diye...dün gece yine rüyama girdi ..ayni masada üzgün üzgün oturuyorduk..1 yildir hep ayni rüyayi görüyorum..belkide kendi bilinc altima öyle bir sey yerelestirdim ama buna inaniyorum...
Hava bu gün cok güzel

fericiğim sen kendini dediğin gibi şartlandırmışsın ve adetine yakın o kadar düşünüyorsunki rüyanda görmende ondandır. kötü düşünme canım.

fericiğim sen kendini dediğin gibi şartlandırmışsın ve adetine yakın o kadar düşünüyorsunki rüyanda görmende ondandır. kötü düşünme canım.

Ne bilim iste toprakcigim..cok düsünürken rüyamda nurdani görünce düsünmeyi birakip regl olmali bekliyorum..stresim,umudum gidiyor..simdi yine regl olmayi bekliyorum....sen nasilisn canim umarim iyisindir...insallah sen hamilesindir insallahhhhhhhh..öptüm seni..

fericiğim o kadar şanslı değilimdir, 3 ay oldu kürtaj olalı hemen kalayım. dieğrleri arasında 1 sene ve 7 ay vardı.

fericiğim o kadar şanslı değilimdir, 3 ay oldu kürtaj olalı hemen kalayım. dieğrleri arasında 1 sene ve 7 ay vardı.
Toprakcigim sans gercekten önemli..ben su an nasil olduda her kaybimin arkasindan 6-7 aya hamile kaldim diye düsünüyorum..ilk kaybimdan sonra ..dogum kontrol hapini birakinca 3. reglim gelmeden hamile kalmistim..3 aylik düsükten sonra 7. ayimda 4,5 aylik düsükten sonra 5.ayimda hamile kalmistim kimyasaldi ama yinede bir hareketlenme olmustu iste..her hamileligimde cok sansliydim ama sonuc büyük sansizlik oldu..elde var sifir..

Dün son progesteronumu ictim..sali,caesamba regl olurum artik..saatlerde geriye alindi...artik kis moduna iyice gecilir..cok öptüm seni..

feri acaba bende tekrardan hsg çektisem mi tüplere birşey olmuşmudur acaba. durup durup aklıma birşeyler takıyorum. benimde son 2-3 günüm, çok üzülüyorum hep böyle mi geçecek, hesaplarla streslerle beklemelerle.

Vallahi bilmemeki toprakcigim,sen daha yeni hamile kaldin,bence tüplerinde sorun yoktur..bir dur hem bakalim...tüpyaptiracaksan gerek yok zaten..ama bazi tüp tikanikliklarinda ici sivi doluyormus ve bebegin tutunmasini o sivi enleyiyormus..tüp bebek topiginde okumustum..AAhhh Toprakcigim yumruk kadar rahimde olan bitene bak..bende yarim ,öbürgün hastalanmaliyim..cok sinirli,gerginim,belim kopacak gibi agiriyor,yine saatlerce test alsami almasami diye düsünüp durdum ve almadan direk eve geldim....Bu gecen yillar inanki bebek konusunda cok yipratti bizi..kimsenin bilmedigi,hissetirmedigimiz acilar cektik..bir biz biliriz yasadiklarimizi,akitigimiz göz yasini,hayal kirikliklarimizi,caresizligimizi...yasama nasil küstügümüzü....cok öptüm seni canim benim...

Selam Kizlar,
yarin burada resmi tatil, dinlencem tv seyretcem. Sizler nasilsiniz???
Feri yaptinmi tes ???, Toprakcim zaten Tüp tedavisine baslamicanmi??? niye laparoskopi düsünüyorsunki, Saribeybi anlayamadim tuz hamilelere cok iyi gelmez icecekmisin anlayamadim canim.
Gümse, Cara Yildiz vede Umut hepinize selam.

Aycan evet remi tatil ama her yer kapali oluyor ya icim draliyor..pazar günlernide hic sevmiyorum..belkide istanbulda nerdeyse 24 saat her yer acikti diye alisamadim hal..Aycan test yapmadim..yapmayacagimda,rüyalarima bakilirsa regl olcagim..sanirim yarin yani sali olurum en gec carsamba ..kac kez test almaya niyetlendim sonra vazectim..

sen yorun tempoda calisiyorsun,yarin uzat ayaklarini ,dinlen,gec kalk...gerci biz kadinlarin isi hic bitmiyor,mutlaka kalkip kendimizi yoracak birsey buluyoruz..cok öptüm seni...

laparokopi değil hsg mi çektirsem dedim. evet zaten tüp yaptıracağım ama yinede insanın içinde bir yanında hep normal yolla olması umudu olduğu için aklıma takılıyor.
benim ateş ölçme yöntemine göre yarın regli olmam lazım. aslında normali perşembe ama tablo yarını gösteriyor.

günaydin tatalim..Aycan sanirim yanlis anladi..Toprakcigim akilsiz basin derdini ayaklar cekermis ya..bu gün almanyada resmi tatil..her yer kapali ..salak ben test almayacagim diyerek dün almadim..tabi gece cok pisman olum niye almadim diye..sabah interneten acik eczane isimlerini bulup yollara düstüm.1,5 saat yollarda sürünerek test aldim..evden cikmsdan sabah ilk idrarimi yapip test icin hazirladim..neyse testi yaptim tabiki negatif..iste böyle canim....cok öptüm seni...umutlar gelecek regle kaldi yani....

Moralim tabiki cok bozuk,yine hayata küskünüm,kadere..insan olsun istiyor ya,olmayinca inanmak istemiyor..test yanlistir,regl baslar ama yerlesme kanamasidir diye diye biter o ayki umut,sonra 2,3 günlük küskünlük ve yine neden olasinki umuduyla girisilen caba..su an sanki icim kurumus gibi,tek hissetigim duygu korku,caresizlik..Sabir diyecegim ama sabir biz 40 yasindaki kadinlarin en son yapmasi gereken ama benim elimden tek gelen sey,klomen ismek ve ovülasyon zamani sex olsun diye dua etmek..ovülasyon zamani calisma olmazsa zaten olmaz bu isl ama ben onu bile yakaliyamiyorum...bu ay esimle konusacagim doktor acik bu hafta persembe sabah gidecegim..bu gün regl olursam zaten 3. gün oluyor..eimede söyleyecegim ,kagida yazip calisma olmasi gereken günleri vercegim..artik ne olur bilemem tabi...offffffffffff icim daraldi..

Moralim tabiki cok bozuk,yine hayata küskünüm,kadere..insan olsun istiyor ya,olmayinca inanmak istemiyor..test yanlistir,regl baslar ama yerlesme kanamasidir diye diye biter o ayki umut,sonra 2,3 günlük küskünlük ve yine neden olasinki umuduyla girisilen caba..su an sanki icim kurumus gibi,tek hissetigim duygu korku,caresizlik..Sabir diyecegim ama sabir biz 40 yasindaki kadinlarin en son yapmasi gereken ama benim elimden tek gelen sey,klomen ismek ve ovülasyon zamani sex olsun diye dua etmek..ovülasyon zamani calisma olmazsa zaten olmaz bu isl ama ben onu bile yakaliyamiyorum...bu ay esimle konusacagim doktor acik bu hafta persembe sabah gidecegim..bu gün regl olursam zaten 3. gün oluyor..esimede söyleyecegim ,kagida yazip calisma olmasi gereken günleri vercegim..artik ne olur bilemem tabi...offffffffffff icim daraldi..

fericiğim bu kadar moralsiz olma, evet senin işin eşinden kaynaklı biraz daha zor, eşim de çocuk istediği için zar zorda olsa tedavileri kabu lettiriyorum, gerçi ortada birşey yok ta.
bende aynen senin gibiyim acayip bir korku var içimde ve kendimi çaresiz çözümsüz hissediyorum. tüp bebek kesin aralığa kaldı ama üzülmedim aksine içim rahatladı çünkü çok korkuyorum olmayacak diye. benimde bugün regli belirtilerim iyice kendini gösterdi, yarına geir diye düşünüyorum en kötü ihtimalle perşembeye teşrif eder malesef. bir an umutlanmıştım biraz da ateşim beni umutlandırmıştı, ama bugün yine çok moralsizim tekrar aynı döngü. gerçekten çok ama çok sıkıldım artık, istememeyi becerebilsem en güzeli bu olacak ama aklımdan çıkartamıyorum, kafam sürekli aynı konu ile meşgu.

fericiğim bu kadar moralsiz olma, evet senin işin eşinden kaynaklı biraz daha zor, eşim de çocuk istediği için zar zorda olsa tedavileri kabu lettiriyorum, gerçi ortada birşey yok ta.
bende aynen senin gibiyim acayip bir korku var içimde ve kendimi çaresiz çözümsüz hissediyorum. tüp bebek kesin aralığa kaldı ama üzülmedim aksine içim rahatladı çünkü çok korkuyorum olmayacak diye. benimde bugün regli belirtilerim iyice kendini gösterdi, yarına geir diye düşünüyorum en kötü ihtimalle perşembeye teşrif eder malesef. bir an umutlanmıştım biraz da ateşim beni umutlandırmıştı, ama bugün yine çok moralsizim tekrar aynı döngü. gerçekten çok ama çok sıkıldım artık, istememeyi becerebilsem en güzeli bu olacak ama aklımdan çıkartamıyorum, kafam sürekli aynı konu ile meşgu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…