Alternatif tip... Hamile kalma paylaşımini...paylasamayanlarin alani ....

Aman be Ferim, canini üzme, olmuyorsa birak, bukadar stres, bilemiyorum,

Selam herkese,
Bu ay bende basit foliküler kist gelişti.Bana önerebileceğiniz bitki var mı?

canım soğan kürü yap, bende de aşılamada serephone kullanmıştım 4 tane ortalama boyutları 4-5 cm olmuştu hemen soğan kürüne başlamıştım, 2 hafta sonra kontrole gittiğimde kistlerin 3 ü yok olmuştu, kalan 1 tanede bayağı küçülmüştü.

kızlar regli oldum beklediğim gibi beni hiç şaşırtmadı.

Topraksu ve Aycan teşekkürler soğan kürü için.Bende regli olmayı bekliyorum ki bu kist gitsin.Sanırım adetle birlikte atılıyormuş.Tabi bu arada soğan kürünü yapacağım.Şimdi taktım bu kiste.Dr folikül kisti dedi basit olandan.Topraksu diğeride adetle birlikte kayboldu mu?

Bugün gülbenin programında anti ageing uzm. bir dr bayan vardı yaşı 43 ve hamileydi çok sağlıklı görünüyordu.9 gün sonrada doğumu varmış.Anti ageingi öğrenmeyebaşladığımda kendimde yapıyordum diyor.Birde sporun öneminden bahsetti.Bende gaza gelerek yürümeye karar verdim.

evet canım kayboldu. insana ekstra stres oluyor bu kistler, birde buna takıyoruz.

Şimdide adet olmayı bekliyorum.Öncesinde olmak istemiyordum.Duruma göre değişiyor işte.Adet sonrası kürlere başlarım artık.Arkadaşlar neler uyguluyorsunuz alternatif tedavi olarak.Şimdiden öğreneyim istedim.
Bende başkente gittim.Dr benden amh istedi.Bakalım ne çıkacak.
Birde ovulasyon testi olarak ne kullanıyorsunuz?hangisi daha güvenilir?Galiba çok sordum.

kist inşallah adetini geciktirmez banimkini geciktirmişti.

bendende amh istemişti hulusi bey, ben geçen senede yaptırmıştım tekrar yaptırdım 2 değer arasında fark çıktı ama kendi doktorum tekrardan amh istemenin bir anlamı olmadığını ve türkiyede çok da doğru ölçüldüğünü düşünmediğini, benim asıl olan usg görüntüsüdür demişti. amh sonuçta sadece kalan rezervin hakkında yani menepoz yaşın hakkında bilgi veriyor, bunun öğrenmenin ne anlamı var ki zaten yaş belli ve tedavi sürecine girmişsin demişti.

Senin sonucun ne kadar sürede çıkmıştı.Ben 4 ay önce yaptırmıştım.Ben de tedavi sürecindeyim.Lab. değerleride önemli.AMH rezerv hakkında daha iyi bilgi veriyor FSH göre.FSH yüksek olanlara bazı merkezler tüp bebek yapmıyorlar.Embriyo kaliteli olsa bile tutma ihtimali düşük oluyormuş.Benim son tüp bebek denememde iki tane 3. gün 8 hücreli fragmantasyon olmayan çok kaliteli kitap gibi denen embriyolar konmuştu.Endometrium kalınlığıda çok güzel demişlerdi.Benim FSH yüksekti.Ben ona bağlıyorum.Hulusi bey bana 48 yaşına kadar menopoza girmezsin dedi değerlerime bakarak.Bunları duyunca biraz yüreğime su serpildi.Birde adetin 21. progesteron testi yapmamı söyledi.Adetin 2-3 günü malum diğerleri.Eskiden kan tahlilinden yani iğneden çok korkardım.Şimdi artık çok olağanlaştı.
Şimdide kistle uğraşıyorum.Rahat nefes almak yok.Bugün vucudum endorfin salgılasın diye yürüyüşe başladım.Artık hergün yürüyüşe çıkmaya karar verdim.Vücudumun endorfine ihtiyacı var yeteri kadar stres hormonu var onları nötrlemek gerekiyor.Şimdilik kaçıyorum.Tekrar görüşürüz.

Merhaba kizlar bu gün regl oldum..catlatma ignesini 17 ekimde vurdurmustum..17 gün sonra reg olmus oldum--18 de catlamis olsa 16. gün yapioyr..sanki gec mi catladi..anlayacaginiz ovülasyonu yakalayamamis oluyorum..17 ekim aksami calisma oldu o kadar.anlamadim giti zaten.....neyse yarin doktora gidecegim zaten...

toprakcigim ayni gün regl görerek kan kardesi olduk:))))

hepinizi cok öptüm..

AYcan...Saribeybi..toprak..mirakel...yildiz..care..Geschenk..UMUTTTTTTTTTTTTTT

43 yasini duyunca bende umuda geldim:)) aramiza hos geldin.bende klomendir,progesterondur 3 ayda cok kilo aldim.bende az zayiflasam iyi olacak..iyi bak kendine

evet kan kardeşi olduk:) fericiğim sen progestan kullanıyordunya o nedenle geç regli olmuşsundur. acayip sıkıldım bu işlerden. bugünde kuzenim 9 haftalık hamileydi kontrole gitmişti bebeğinin kalbi durmuş çok üzüldüm insanın o an kendi başına gelenler aklına geliyor.

sen ne zaman verdin kanını. başkentte salıdan salıya amh testi çalışıyorlar o nedenle çarşambaya sonucu alıyorsun. ben çarşamba kan vermiştim salıyı kaçırdığım için 1 hafta sonra çıkmıştı. bende spora başlamıştım zaten ama nedendir bu yediğim takviyelerdenmi anlamadım fazla yemediğim halde var olanı kormayı bırak üstüne kilo aldım.
sana hulusi bey kullanman için birşey verdi mi ek olarak.

43 yasini duyunca bende umuda geldim:)) aramiza hos geldin.bende klomendir,progesterondur 3 ayda cok kilo aldim.bende az zayiflasam iyi olacak..iyi bak kendine

Feri hoşbulduk.progesteron adetini geçiktirmiştir.Benim gittiğim dr da strese girmeden kilo vermeye çalış dedi.Dünde o bayanı görünce yürümeye karar verdim.Yürüyüş depresyona da iyi geliyor.Burda hava kapalı hafif yağmur var gibi ama olsun yarım saat yürüyeceğim.Şİmdilik bu kadar. Sen de iyi bak feri...

Ben geçen cuma vermiştim kanımı.Yok vermedi.Kontrol edeceğini söyledi.Bende acayip sıkıldım ve yoruldum artık.Bazıları için çok kolay bizde böyle uğraşıyoruz.Bugünde sabah haberlerinde vanda enkazların yanına yeni doğmuş bir bebek bırakmışlar.Yine de Allaha isyan etmiyorum herşeyde vardır bir hayır.Hikmetinden sual olunmaz zaten.Bizim bilmediğimiz şerler vardır bizim hayır olarak gördüğümüz.Bu sıkıntıların mükafatını da göreceğiz eninde sonunda.Herkesin imtihanı farklı.Umarım geçeriz.
Topraksu sana hulusi bey B12 vit.iğnesimi vermişti.Bana şimdilik birşey vermedi.Adetin 2-3 günü gelmemi söyledi.Dün ben soğan kürüne başladım.Öğle ve akşamları içiyorum.Zaten çoğu kendiliğinden 1-3 ay içinde gidiyormuş.Saraçoğlunun sitesinde kist polip miyoma çok iyi geldiği yazılı.
Feri sende dikkat et.Klomenin kist yapıcı etkisi var.Serophen de aynı grup ilaç.Topraksu içmiş onda da kist yapmış.Benimki sadece bir uyarı.Bebekle uğraşırken birde kistle uğraşmak zorunda kalıyor insan.
Şimdi ben yürüyüşe çıkayım gelince görüşürüz...

bana hulusi bey vermemişti B12 iğnesini, HRS tarık aksu vermişti, onun yanında çinko,folbiol ve elevit vermişti. ben ace plus selenyum içiyorum diye eleviti içmemiştim. ben 2 hafta önce hulusi beye gitmiştim bana testlerini tekrarla hemde gel kontrol edelim demişti, bu 3.kontrolümdü , ama son gittiğimde bazı şeylerden çok rahatsız oldum, oraya giden bir arkadaş bana özelden yazmıştı bahseymişti bu tarz şeylerin olduğunu bende yaşayınca demekki haklıymış dedimbende bir daha gitmemeye karar verdim oraya. aralık reglimde HRS de başlayacağım.

Topraksu bende şidi çok merak ettim ne oldu bana da özelimden yazarmısın?Bende zaten gürgana gitmeye karar verdim.Semramus diye bir bayan vardı o orda başlayacaktı.O mu dedi?

Selam herkese,
Topraksu bende sana özelden yazdım.Beni bilgilendirdiğin için sağol.Kuzenine bende üzüldüm.Kayıplar herzaman insanı çok üzüyor.Beta hcg negatigf oluncada üzülüyor insan fakat pozitif olup sevinip sonradan üzülmek çok çok zor.Kuzeninki spontanmıydı yoksa tedavi ilemi olmuştu.

tedavi ile değil kendiliğinden oldu, zaten temmuz ortasında evlenmişti hemen hamile kaldı. insan doktorlarada güvenmiyor, yaklaşık 10 gün öncesinden beri sancısı vardı o zaman gece acile gitmişti idrar tetsi yapıp usg den bakmadan göndermişler, demek ki taa o zamandan durmuş kalbi bebek kendini atmaya çalışıyordu öyle sancısı olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…