Ben geçen cuma vermiştim kanımı.Yok vermedi.Kontrol edeceğini söyledi.Bende acayip sıkıldım ve yoruldum artık.Bazıları için çok kolay bizde böyle uğraşıyoruz.Bugünde sabah haberlerinde vanda enkazların yanına yeni doğmuş bir bebek bırakmışlar.Yine de Allaha isyan etmiyorum herşeyde vardır bir hayır.Hikmetinden sual olunmaz zaten.Bizim bilmediğimiz şerler vardır bizim hayır olarak gördüğümüz.Bu sıkıntıların mükafatını da göreceğiz eninde sonunda.Herkesin imtihanı farklı.Umarım geçeriz.
Topraksu sana hulusi bey B12 vit.iğnesimi vermişti.Bana şimdilik birşey vermedi.Adetin 2-3 günü gelmemi söyledi.Dün ben soğan kürüne başladım.Öğle ve akşamları içiyorum.Zaten çoğu kendiliğinden 1-3 ay içinde gidiyormuş.Saraçoğlunun sitesinde kist polip miyoma çok iyi geldiği yazılı.
Feri sende dikkat et.Klomenin kist yapıcı etkisi var.Serophen de aynı grup ilaç.Topraksu içmiş onda da kist yapmış.Benimki sadece bir uyarı.Bebekle uğraşırken birde kistle uğraşmak zorunda kalıyor insan.
Şimdi ben yürüyüşe çıkayım gelince görüşürüz...
Pes etmemen cok güzel arkadasim, cikmamis candan umut kesilmez. Allah hepimizin yardimcisi olsun.
kızlar hastaneden yeni geldim hemen yazayım dedim şaşkınım.
dün regli oldum demiştim ya azıcık geldi kesildi, sonra bu sabah gene kıpkırmızı geldi ama sonra kahverengi lekeye dönüştü, biliyorsunuz ateşde ölçüyordum ateşimde hala yüksek, bende eve gelirken test aldım 1,5 saat idrarımı tuttum heme 2.çizgi çıktı, apar topar acile gittim, belki iğne yapar dedim doktor baktı tabii daha çok erken olduğu için birşey göremedi, endometrial düzensizlik var yazmış kağıda ama bana birşey demedi sonradan kağıttan okudum neyse test yaptık değer iyi çıktı 2 gün sonra tekrarlayalım dedi şu anlık birşey vermedi o zaman artarsa bakarız dedi. biraz sancım ve lekelenmem devam ediyor, açıkçası pek ümitli değilim lekelenme sancı pek hayır değil ama neyapayım gidecekse ben neyapsam gidiyor, Allah'a emanet nasibi varsa devam eder.
tahminen kürtajdan sonra bu 3 aydır yapmadığım kalmadı galiba onların etkisi oldu diye düşünüyorum.
Aycan arkadaşım pes etmek beyaz bayrağı çekmek yok....Umudumuzu yitirmemeliyiz.Topiklerde veya gerçek yaşamda neler oluyor hayattta.Bir nevi mucize gibi.Allah yeterki ol dedin.Zekeriya peygamberin duası ve onun çocuk sahibi olması.Hatta diyor nasıl benim çocuğum olur ben çok yaşlandım karımda kısırdır.Allah o benim için kolaydır diyor.Meryem suresinde yazılı.Gerçi biz peygamber değiliz ama dediğim gibi kaderde olması gerekir olması için inşallah vardır kaderde.Allah yar ve yardımcımız olsun.
dün regli oldum demiştim ya azıcık geldi kesildi, sonra bu sabah gene kıpkırmızı geldi ama sonra kahverengi lekeye dönüştü, biliyorsunuz ateşde ölçüyordum ateşimde hala yüksek, bende eve gelirken test aldım 1,5 saat idrarımı tuttum heme 2.çizgi çıktı, apar topar acile gittim, belki iğne yapar dedim doktor baktı tabii daha çok erken olduğu için birşey göremedi, endometrial düzensizlik var yazmış kağıda ama bana birşey demedi sonradan kağıttan okudum neyse test yaptık değer iyi çıktı 2 gün sonra tekrarlayalım dedi şu anlık birşey vermedi o zaman artarsa bakarız dedi. biraz sancım ve lekelenmem devam ediyor, açıkçası pek ümitli değilim lekelenme sancı pek hayır değil ama neyapayım gidecekse ben neyapsam gidiyor, Allah'a emanet nasibi varsa devam eder.
tahminen kürtajdan sonra bu 3 aydır yapmadığım kalmadı galiba onların etkisi oldu diye düşünüyorum.
Canim benim,
gözlerim dolarak yazdiklarini okudum, mucizeler hic bitmez, dur bakalim belki üstüne görmedir. Ay kiz toprak nolur bu sefer mucize olsun. Dualarim seninle arkadasim. Baska iyi bir jinekologa git lütfen
cnm gözün aydınnn bol bol yat dinlen cnm iyi bir dr görün inş meleğin tutunacak sana sımsıkı..dualarımız seninle...
Toprak canım çok sevindim bence sen kesin hamilesin senin çiftte bayramın olacak.Merak etme o değerin ikiyede katlanır .Topiklerde adet gibi kanama sanıp gebe kalan ve bebeği olan çok gördüm .Hayat mucizelerle dolu...İçin rahat olsun.
Herkesin bayramı kutlu olsun.Ben bayrama gidiyorum.
Kiz Feri nerlerdesin??? yoklara karistin??????????
Herkesin bayramı kutlu olsun.Ben bayrama gidiyorum.
Toprakcigim cok ama cok sevindim ya...Allahim tatamina erdirecek insallah..kocaman sariliyorrum sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?