Alternatif tip... Hamile kalma paylaşımini...paylasamayanlarin alani ....

Pes etmemen cok güzel arkadasim, cikmamis candan umut kesilmez. Allah hepimizin yardimcisi olsun.

Pes etmemen cok güzel arkadasim, cikmamis candan umut kesilmez. Allah hepimizin yardimcisi olsun.

Aycan arkadaşım pes etmek beyaz bayrağı çekmek yok....Umudumuzu yitirmemeliyiz.Topiklerde veya gerçek yaşamda neler oluyor hayattta.Bir nevi mucize gibi.Allah yeterki ol dedin.Zekeriya peygamberin duası ve onun çocuk sahibi olması.Hatta diyor nasıl benim çocuğum olur ben çok yaşlandım karımda kısırdır.Allah o benim için kolaydır diyor.Meryem suresinde yazılı.Gerçi biz peygamber değiliz ama dediğim gibi kaderde olması gerekir olması için inşallah vardır kaderde.Allah yar ve yardımcımız olsun.

kızlar hastaneden yeni geldim hemen yazayım dedim şaşkınım.
dün regli oldum demiştim ya azıcık geldi kesildi, sonra bu sabah gene kıpkırmızı geldi ama sonra kahverengi lekeye dönüştü, biliyorsunuz ateşde ölçüyordum ateşimde hala yüksek, bende eve gelirken test aldım 1,5 saat idrarımı tuttum heme 2.çizgi çıktı, apar topar acile gittim, belki iğne yapar dedim doktor baktı tabii daha çok erken olduğu için birşey göremedi, endometrial düzensizlik var yazmış kağıda ama bana birşey demedi sonradan kağıttan okudum neyse test yaptık değer iyi çıktı 2 gün sonra tekrarlayalım dedi şu anlık birşey vermedi o zaman artarsa bakarız dedi. biraz sancım ve lekelenmem devam ediyor, açıkçası pek ümitli değilim lekelenme sancı pek hayır değil ama neyapayım gidecekse ben neyapsam gidiyor, Allah'a emanet nasibi varsa devam eder.
tahminen kürtajdan sonra bu 3 aydır yapmadığım kalmadı galiba onların etkisi oldu diye düşünüyorum.

Canim benim,
gözlerim dolarak yazdiklarini okudum, mucizeler hic bitmez, dur bakalim belki üstüne görmedir. Ay kiz toprak nolur bu sefer mucize olsun. Dualarim seninle arkadasim. Baska iyi bir jinekologa git lütfen

Canim ya, ne güzel yazmissin. Bak iste Allahim duyuruyor, insaallah Toprakta hersey yoluda giderde tejrar umut olur

cnm gözün aydınnn bol bol yat dinlen cnm iyi bir dr görün inş meleğin tutunacak sana sımsıkı..dualarımız seninle...

Toprak canım çok sevindim bence sen kesin hamilesin senin çiftte bayramın olacak.Merak etme o değerin ikiyede katlanır .Topiklerde adet gibi kanama sanıp gebe kalan ve bebeği olan çok gördüm .Hayat mucizelerle dolu...İçin rahat olsun.

Canim benim,
gözlerim dolarak yazdiklarini okudum, mucizeler hic bitmez, dur bakalim belki üstüne görmedir. Ay kiz toprak nolur bu sefer mucize olsun. Dualarim seninle arkadasim. Baska iyi bir jinekologa git lütfen

cnm gözün aydınnn bol bol yat dinlen cnm iyi bir dr görün inş meleğin tutunacak sana sımsıkı..dualarımız seninle...

canlarım hepinize çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz ve duallarınız için. Allah inşallah isteyen herkese nasip eder. bu sefer çok donuğum ve boşum ne hamileyim diye havalara uçtum ne de kanamam ve ağrım var diye kendimi üzmedim. çok garibim anlayacağınız. bilyorsunuz bu 4.hamileliğim, herviri birinden farklıydı diğerlerinde hiç böyle olmamıştı, regli günü kanama, o zaman reglimden 10 gün sonra falan yani 5-5,5 haftalıkken çok ama çok açık bir akıntı ile karışık lekelenmem olmuştu o da bir gün. hayırlısı artık diyorum. kendimi öldürsemde olacakalrın önüne geçemiyorsun sonuçta kaybedeceksen kaybediyorsun.

KIZZZZZZZzz Toprak canim benim ya..inanki okuyunca elim ayagiim uyustu...Allahtan umut ksilmiyor bak,mucizelere kim ne diyebilirki..canim benim ya,lütfen yat dinlen,ne olacaksa zeten olur,korkma,amam kendini yorma...9 ay kanamasi olup,nur topu gibi bebek shibi olanlar var..tabiki simdi yeni,yerlesme kanamasidir onlar..,...Allahim tamamina erdirsin,kucaginda hoplatasin bebegini...Canim benim ya bir tanem...Barisi basimiza insallahhhhhhhhhhhhh.....hersey güzel olacak......cok öptüm cici anne..

Saribeybi nasilsin canim,bebeis nasil..öptüm seni

Care sen nasilsin tatlim,arada gel selam cak...cok öptüm seni

UMUTTTTTTTTTTTTTTT nerelerdesin...

MIRAKEL....sende kayboldun

Doktora gittim ..klomene devam günde 2 alacagim simdi...bitikten 2 gün sonrada kontrole gidecegim...yani ayni kisir döngü...öptüm sizi

Toprakcigim cok ama cok sevindim ya...Allahim tatamina erdirecek insallah..kocaman sariliyorrum sana

Toprakcigim cok ama cok sevindim ya...Allahim tatamina erdirecek insallah..kocaman sariliyorrum sana

fericim canım benim biliyorum hepinizin ne kadar sevindiğini, evet korkunun faydası yok, düşünmemeye çalışacağım, biliyorum çok normal değil gibi gidiş hat ama bu durumda doktorlar birşey yapamıyor ben ne yapabilirim ki. dinlenip dua etmekten başka.
biliyorsun 3 aydır yemediğim içmediğim kalmadı, ve çok ilginç bu ay soğan kürü yaptım yine ona denk geldi, tesadüfmü bilmiyorum ama son 3 hamileliğimde de soğan kürü yaptığım ay kaldım. bu arada incir kürü yapmıştım 2 defa, 3 ay üst üste böğürtlen kökü kaynatıp regli olunca yumurtlama dönemine kadar içtim, aynı şekilde bal tarçın çörek otunuda öyle yaptım, son zamanlarda da çok düzenli olmasada arı sütü bal polen probolis karışımına başlamıştım, yine devamlı değil ama arada civanperçemi,aslanpençesi,hayıt içtim.
ama karnımda böyle regli ağrısı var ve lekelenme devam. Allah'ım inşalah bu sefer devamını ve sağlıklı bir şekilde kucağıma almayı nasip eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…