fericim canım benim biliyorum hepinizin ne kadar sevindiğini, evet korkunun faydası yok, düşünmemeye çalışacağım, biliyorum çok normal değil gibi gidiş hat ama bu durumda doktorlar birşey yapamıyor ben ne yapabilirim ki. dinlenip dua etmekten başka.
biliyorsun 3 aydır yemediğim içmediğim kalmadı, ve çok ilginç bu ay soğan kürü yaptım yine ona denk geldi, tesadüfmü bilmiyorum ama son 3 hamileliğimde de soğan kürü yaptığım ay kaldım. bu arada incir kürü yapmıştım 2 defa, 3 ay üst üste böğürtlen kökü kaynatıp regli olunca yumurtlama dönemine kadar içtim, aynı şekilde bal tarçın çörek otunuda öyle yaptım, son zamanlarda da çok düzenli olmasada arı sütü bal polen probolis karışımına başlamıştım, yine devamlı değil ama arada civanperçemi,aslanpençesi,hayıt içtim.
ama karnımda böyle regli ağrısı var ve lekelenme devam. Allah'ım inşalah bu sefer devamını ve sağlıklı bir şekilde kucağıma almayı nasip eder.
insallah cok saglikli bebegin olacak..yedigin ,ictigin demeki yaramis:))) Toprakcigim biliyorsun biz neler yasadik...yeterki kaderimizde iyi yazilar yazilmis olsun..ne yapsak ne etsekte olmayacaksa olmuyor,olacaksada ne yaparsak yapalim oluyor.....senin yapman gerekenler belli,...simdilik yat dinlen..doktor progesteron filan verdimi.Kizzz insallah bebesin sogan kokmazayy toprak yaa cok mutluyum....cok öptüm seni
canim benim,yapman gerekenleri yapiyormusn zaten..simdilik yapacagimiz sey dua etmek.Allahin izniyle hersey yolunda gidecek...cok öptüm seni..öyle canım, bu bebek süreci beni çok ruhsuzlaştırmış o kadar tepkisizimki. eskiden regli olsam karalara bağlardım. şimdi ailem benden daha telaşlı.
dün akşam öğrenince kanamam var diye gitiğim acilin doktoru vermedi 2 gün sonra bakalım tekrar değerine konuşuruz dedi, bende evde pruluton depot vardı onu vuruldum.ama bugün kendi doktorumu aradım o iğneyi kullanma progestana başla dedi birde kan sulandırcıya evde zaten ikiside vardı başladım. biraz önce baktım çok az kahverengi leke gene gelmiş.
Aycan....Mirakel nerelerdesiniz..ptüm sizi..
Herkesin bayramı kutlu olsun.Ben bayrama gidiyorum.
öyle canım, bu bebek süreci beni çok ruhsuzlaştırmış o kadar tepkisizimki. eskiden regli olsam karalara bağlardım. şimdi ailem benden daha telaşlı.
dün akşam öğrenince kanamam var diye gitiğim acilin doktoru vermedi 2 gün sonra bakalım tekrar değerine konuşuruz dedi, bende evde pruluton depot vardı onu vuruldum.ama bugün kendi doktorumu aradım o iğneyi kullanma progestana başla dedi birde kan sulandırcıya evde zaten ikiside vardı başladım. biraz önce baktım çok az kahverengi leke gene gelmiş.
insallah cok saglikli bebegin olacak..yedigin ,ictigin demeki yaramis:))) Toprakcigim biliyorsun biz neler yasadik...yeterki kaderimizde iyi yazilar yazilmis olsun..ne yapsak ne etsekte olmayacaksa olmuyor,olacaksada ne yaparsak yapalim oluyor.....senin yapman gerekenler belli,...simdilik yat dinlen..doktor progesteron filan verdimi.Kizzz insallah bebesin sogan kokmazayy toprak yaa cok mutluyum....cok öptüm seni
UMUTT....canim benim ,nerelerdesin,ne durumdasin..neler yasadin..senden hic ama hic haberimiz yok..senin icin yapabilecegimiz keske baska seyler olabilseydi ama sadece merak ediyoruz..Keske bizimle paylasan,insan paylastikca hafifliyor degilmi ..ne olur sen yeterki iyi ol..insallah iyisindir..hersey yolundadir...cok öptüm seni
Arkadaslar herkeze iyi bayramlar diliyorum, umarim guzel gecmistir.
Bana biseyler oluyor hic anlam veremiyorum korkuyorumda cokkk. uzun zaman ikibucuk aydir adet olamamaktan sonra simdide uc haftadan fazaldir kanamam durmak bilmiyor. Sadece dun bir gunluk temiz gecirebildim ama simdi yine tum siddetiyle basladi yine.Acaba menopoz basladimi, artik hic mi yumurtlamiyacagim, yogun tedavilerde iyice tukettimmi zaten az olan rezervimi diye felaket seyler geliyor aklima. Bilemiyorum yahu bedenim kontrol altindan cikti iyice napsam....:26:
merhaba bayanlar yenı uyeyım sızlerın bılgılerı ve arastırmaları ılgımı cektı benı arkadas lıstenıze eklermısınız.
bende adaçayı içtim geçen ay ve yakı yaptım.çok şükür sekiz ay bekledikten sonra hamileyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?