Alternatif tip... Hamile kalma paylaşımini...paylasamayanlarin alani ....

insallah cok saglikli bebegin olacak..yedigin ,ictigin demeki yaramis:))) Toprakcigim biliyorsun biz neler yasadik...yeterki kaderimizde iyi yazilar yazilmis olsun..ne yapsak ne etsekte olmayacaksa olmuyor,olacaksada ne yaparsak yapalim oluyor.....senin yapman gerekenler belli,...simdilik yat dinlen..doktor progesteron filan verdimi.Kizzz insallah bebesin sogan kokmaz ayy toprak yaa cok mutluyum....cok öptüm seni

öyle canım, bu bebek süreci beni çok ruhsuzlaştırmış o kadar tepkisizimki. eskiden regli olsam karalara bağlardım. şimdi ailem benden daha telaşlı.

dün akşam öğrenince kanamam var diye gitiğim acilin doktoru vermedi 2 gün sonra bakalım tekrar değerine konuşuruz dedi, bende evde pruluton depot vardı onu vuruldum.ama bugün kendi doktorumu aradım o iğneyi kullanma progestana başla dedi birde kan sulandırcıya evde zaten ikiside vardı başladım. biraz önce baktım çok az kahverengi leke gene gelmiş.

Son düzenleme:
canim benim,yapman gerekenleri yapiyormusn zaten..simdilik yapacagimiz sey dua etmek.Allahin izniyle hersey yolunda gidecek...cok öptüm seni..

TOPIGIN HAMISLERI...

SARIBEYBI canim benim,yarin bayram,ne yapiyorsunuz tatilde..sakin ama sakin unutmaki,sen icinde bir mucize bir hayat tasiyorsun.karninda senin gelecegin ve senin yaratacagim bir canli var....ona iyi bak,yorma kendini..göbüüüsün ciktimi artik bellidir hamileligin..hersey fasa fiso ,tek gercek bebekkkkkkTeyzesi yesin onu..

TOPRAK..aman diyim sanada..yok bayramdi,yok misafir gelebilir,yok odur budur,skin ama sakin yorma kendini...sende su an icinde bir mucize ve gelecek tasiyorsun...yerim ben sizin göbüslerinizi..

Care sen nasilsin tatlim..kiz arada gir yaz bize..bebegin cinsiyetei belli olmustur..prensmi olacak prensesmi yaz bize.seninde göbüs almis basini gitmistir,ye ic keyfine bak..cok öptüm seni..

GESCHENK seni cok merak ediyor..senin topigindeki kizlara soruyorum arada...insallah hersey hala yolundadir..miyom cok yiprati seni ama insallah dogum esnasinda onuda alacaklar ..miyomsuz ve cocuklu bir gelecege insallah..seni cok öpüyorum..

UMUTT....canim benim ,nerelerdesin,ne durumdasin..neler yasadin..senden hic ama hic haberimiz yok..senin icin yapabilecegimiz keske baska seyler olabilseydi ama sadece merak ediyoruz..Keske bizimle paylasan,insan paylastikca hafifliyor degilmi ..ne olur sen yeterki iyi ol..insallah iyisindir..hersey yolundadir...cok öptüm seni

Aycan....Mirakel nerelerdesiniz..ptüm sizi..

Arkadaslar herkeze iyi bayramlar diliyorum, umarim guzel gecmistir.

Bana biseyler oluyor hic anlam veremiyorum korkuyorumda cokkk. uzun zaman ikibucuk aydir adet olamamaktan sonra simdide uc haftadan fazaldir kanamam durmak bilmiyor. Sadece dun bir gunluk temiz gecirebildim ama simdi yine tum siddetiyle basladi yine.Acaba menopoz basladimi, artik hic mi yumurtlamiyacagim, yogun tedavilerde iyice tukettimmi zaten az olan rezervimi diye felaket seyler geliyor aklima. Bilemiyorum yahu bedenim kontrol altindan cikti iyice napsam....:26:

merhaba bayanlar yenı uyeyım sızlerın bılgılerı ve arastırmaları ılgımı cektı benı arkadas lıstenıze eklermısınız.

Ay toprak sen kafana göre niye igne filan vurduruyorsun, o igne ne ise yariyorki...............Cok rica edicem, doktorculuk oynama. Ailenin telasida cok normal. Senin relax olmanda güzel. Iyi bayramlar canim ya.............

Kiz Ferim harikasin ya, demek bebek sogan kokmaz.......... . Kiz nerden aklina gelir bunlar, allah tez zamanda mucize yasatsin canim iyi bayramlar

UMUT bende ayni duygulari paylasiyorum, lütfen yaz bize.....Iyi bayramlar canim.

Mirakel lütfen jinekologa git. Evet yogun tedavilerden bunlari yasiyoruz. Acilen civan percemi cayina basla. Menopoz sürecide baslamis olabilir, bende ayniyim, ama menopoza girdik giricez diyene kadar 1-2 yil zamanimiz var, canini sikma. Civan percemi cayi ic hergün. Ben aslan pencesinin faydasini görmüyorum ama civan percemi yariyor. Stres yok en son ihtiyacimiz olan sey. Iyi bayramlar

Saribeybi insaallah hersey yolundadir, Iyi bayramlar

Cara, sen neler yapiyorsun, hamilelikte hersey yolundadir insaallah. Iyi bayramlar.

Yildizcim sen neler yaptin, Zeynomuz nasil. Tasindinmi???? Iyi Bayramlar.

Gümsemiz nerlerde

Merhabalar Aycan, stres yapmamaya calisiyorum ama bunu kabullenmekte cok zoruma gidiyor ya ...neyse. Civanpercemi, melisa ve hayit karisimi iciyorum iki uc haftadir TR'den getirmistim otlari. Sendede boylesi yogun kanama olmusmuydu. Gecen hafta ev doktoruna gitmistim burda ev doktoruna gitmeden direkt jinekologa gidilemiyor, zaten o da aynisini demisti (aklima rahim kanseri falan da takilmisti Allah korusun). kan aldirsam koruktugum seyleri soylerler diye kendi kendime saklambac oynuyorum iste. Simdilik kendiliginden durmasini bekleyecegim gecmezse haftaye kacinilmazi yaparim artik korkunun ecele faydasi yok.

bende adaçayı içtim geçen ay ve yakı yaptım.çok şükür sekiz ay bekledikten sonra hamileyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…