Merhabalar Aycan, stres yapmamaya calisiyorum ama bunu kabullenmekte cok zoruma gidiyor ya ...neyse. Civanpercemi, melisa ve hayit karisimi iciyorum iki uc haftadir TR'den getirmistim otlari. Sendede boylesi yogun kanama olmusmuydu. Gecen hafta ev doktoruna gitmistim burda ev doktoruna gitmeden direkt jinekologa gidilemiyor, zaten o da aynisini demisti (aklima rahim kanseri falan da takilmisti Allah korusun). kan aldirsam koruktugum seyleri soylerler diye kendi kendime saklambac oynuyorum iste. Simdilik kendiliginden durmasini bekleyecegim gecmezse haftaye kacinilmazi yaparim artik korkunun ecele faydasi yok.
Ay toprak sen kafana göre niye igne filan vurduruyorsun, o igne ne ise yariyorki...............Cok rica edicem, doktorculuk oynama. Ailenin telasida cok normal. Senin relax olmanda güzel. Iyi bayramlar canim ya.............
Aycancim ilac gibi geliyorsun bana valla rahatliyorum biraz.
Peki senin cyclus biraz toparladimi kendini adet duzenin dengelendimi bari. Yoksa hepten kesilmemi oldu (insallah olmamistir). Yani Aycan aynaya bakar gibi oldum.
Vakit buldukca bulamazsam bile mutlaka bi yolunu bulup kendimi ormanlara yuruyuslere dogaya atiyorum, balans'imi bulmam sart.
Opuyorum seni
Tebrikler, insallah kolay rahat huzurlu saglikli hamileligin olur ve Rabbim kucaginiza almayi nasip eder
Kizlar hepinize merhabalar..
Aycan...Mirakel ne menepozuymus öyale FSH 45 üzeri cikarsa ve 4-5 ay regl görülmeyip sonraki FSH yine ayni degerlerde cikarsa menepozdan bahsedilirmis...ayda 1 damla bile kan gelse,bunu regl oldum olarak saymaliymisiz..akliniza getirmeyin kötü seyler
Bu gün doktora gittim..solda 3-4 yumurta var ama 10-12 mm arasi kalmislar..zaten isime yapaiyorlar...sagda yine 1 yumurta var 20 mm idi,yarin öylen gidecegim catlatmayi vuracak..bu ay 2 klomen kullansdim ama malesefki etkili olmadi..gecen ay 1 kullandim ayni sekilde oldu..hatta sagdaki 9.gün 25 idi ..simdi 8.gün 20 yari w21 olur...doktor bu ayda olmazsa artik klome ullanma dedio
esim geldi..yazarim sonra
:13:
Aynen bende senin gibi dusunuyorum, kemik erimese cabuk yaslanmak vs., benim ilk hormon olcturmem 34 yaslarindaydi fsh 48 cikmisti, daha ne oldugunu bilmiyordum omrumde duymadigim sey. sonrasinda'da olcturmedim daha yooo dur bi kez daha kan vermistim o da sogan kurlerinden sonralarde 10'a dusmustu
feri canım neyseki bu ay gene sağdaki büyümüş inşalah yakalarsın. bu ay bir maydonoz süt buharı yapsana birkaçgün üstüste. belki iyi gelir.
Kizlar hepinize merhabalar..
Aycan...Mirakel ne menepozuymus öyale FSH 45 üzeri cikarsa ve 4-5 ay regl görülmeyip sonraki FSH yine ayni degerlerde cikarsa menepozdan bahsedilirmis...ayda 1 damla bile kan gelse,bunu regl oldum olarak saymaliymisiz..akliniza getirmeyin kötü seyler
Bu gün doktora gittim..solda 3-4 yumurta var ama 10-12 mm arasi kalmislar..zaten isime yapaiyorlar...sagda yine 1 yumurta var 20 mm idi,yarin öylen gidecegim catlatmayi vuracak..bu ay 2 klomen kullansdim ama malesefki etkili olmadi..gecen ay 1 kullandim ayni sekilde oldu..hatta sagdaki 9.gün 25 idi ..simdi 8.gün 20 yari w21 olur...doktor bu ayda olmazsa artik klome ullanma dedio
esim geldi..yazarim sonra
bende adaçayı içtim geçen ay ve yakı yaptım.çok şükür sekiz ay bekledikten sonra hamileyim.
Toprak sen naptin???Doktora gittinmi bidaha ????????????
Aman be Mirakelcim, bosver, soganla filan düsürüyoruz iste, biz bu isi basaricaz, Mucizeler hep var, umut hep olacak, bize kendimizden baska doktor yok. Otla filaln halledicez. Göreceksin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?