Alternatif tip... Hamile kalma paylaşımini...paylasamayanlarin alani ....

Mirakelcim, evet aynen oldu, kendiliginden durmasini bekliyorsun ama hormon takviyesi gerekiyor.
Bide jinekologa gittiginde kürtaj yapalim diyecek, yanasma derim ben. Hayit hapithapida düzene sokuyoor. Stres yok, kanser filan unut !!!. yok öyle sey. Biz bu isin üstesinden gelcez, sikilma. Doktora git. Cok kosan cabuk yoruluyor, bu rahime okadar tüp bebek dolayisiyla hormon takviyesi yapildiki, bide yüksek dozlarda, normal yani böylesi. Sende bendensin Miracim.........

Ay toprak sen kafana göre niye igne filan vurduruyorsun, o igne ne ise yariyorki...............Cok rica edicem, doktorculuk oynama. Ailenin telasida cok normal. Senin relax olmanda güzel. Iyi bayramlar canim ya.............

canım sanada iyi bayramlar.

yok canım kendi başıma vurulmadım :) kardeşim kadın doğumcu o vur dedi. sonrada ertesi gün kendi doktorumu aradım söyledim kan sulandırıcıya ve progestan hapına başla dedi.

Aycancim ilac gibi geliyorsun bana valla rahatliyorum biraz.

Peki senin cyclus biraz toparladimi kendini adet duzenin dengelendimi bari. Yoksa hepten kesilmemi oldu (insallah olmamistir). Yani Aycan aynaya bakar gibi oldum.
Vakit buldukca bulamazsam bile mutlaka bi yolunu bulup kendimi ormanlara yuruyuslere dogaya atiyorum, balans'imi bulmam sart.

Opuyorum seni

Toparliyor canim, bak ayin 28.nde jinekologda terminim var FSH 36 ciktiya, onunla ilgili konusucaz, bakalim ne vericek. Bende cok fazla yürüyorum, ya reglim geliyor, bi ara hatta topigede yazmistim, 1,5-2 ay gelmemisti. simdi yine ok. Kiz bisey olmicak allahin izniyle. "Karada ölüm yok denizede biz vurmayiz" insaallah Su akar yolunu bulur, hersey yoluna girecek. ben öyle düsünüyorum, bu yasta menopozu zaten kabullenmemeliyiz, cünkü ardindan kemik erimesi

:13:
Aynen bende senin gibi dusunuyorum, kemik erimese cabuk yaslanmak vs., benim ilk hormon olcturmem 34 yaslarindaydi fsh 48 cikmisti, daha ne oldugunu bilmiyordum omrumde duymadigim sey. sonrasinda'da olcturmedim daha yooo dur bi kez daha kan vermistim o da sogan kurlerinden sonralarde 10'a dusmustu

Kizlar hepinize merhabalar..

Aycan...Mirakel ne menepozuymus öyale FSH 45 üzeri cikarsa ve 4-5 ay regl görülmeyip sonraki FSH yine ayni degerlerde cikarsa menepozdan bahsedilirmis...ayda 1 damla bile kan gelse,bunu regl oldum olarak saymaliymisiz..akliniza getirmeyin kötü seyler

Bu gün doktora gittim..solda 3-4 yumurta var ama 10-12 mm arasi kalmislar..zaten isime yapaiyorlar...sagda yine 1 yumurta var 20 mm idi,yarin öylen gidecegim catlatmayi vuracak..bu ay 2 klomen kullansdim ama malesefki etkili olmadi..gecen ay 1 kullandim ayni sekilde oldu..hatta sagdaki 9.gün 25 idi ..simdi 8.gün 20 yari w21 olur...doktor bu ayda olmazsa artik klome ullanma dedio

esim geldi..yazarim sonra

feri canım neyseki bu ay gene sağdaki büyümüş inşalah yakalarsın. bu ay bir maydonoz süt buharı yapsana birkaçgün üstüste. belki iyi gelir.

Son düzenleme:

Aman be Mirakelcim, bosver, soganla filan düsürüyoruz iste, biz bu isi basaricaz, Mucizeler hep var, umut hep olacak, bize kendimizden baska doktor yok. Otla filaln halledicez. Göreceksin.

Kiz Feri siradaki hamilemiz sen olucan allahin izniyle.

Aman be Mirakelcim, bosver, soganla filan düsürüyoruz iste, biz bu isi basaricaz, Mucizeler hep var, umut hep olacak, bize kendimizden baska doktor yok. Otla filaln halledicez. Göreceksin.

Aycancığım ne güzel söylemişsin, hiçbirşey kitaplardaki gibi olmuyor, ben gerçektende hamile kalmamda bu yaptığım şeylerin etkisi olduğunu düşünüyorum en azından yumurtalarımın kalitesini arttırmıştır, bende rezerv sorunu yoktu ama kalite sorunu vardı, aksi olsaydı 3 aşılama 1 tüp bebekten birinde en azından kimyasal yaşardım dimi. şu an nasıl devam edecek belli değil Allah'a emanet ama en azından bu yapılan şeylerin işe yaradığını gördüm. ben öyle düşünüyorum.

Kizlar selamlar,
Nasilsiniz? umarim hersey yolundadir. Gecmisi biraz okuyabildim ama fazla da detayli okuyamadim. Saniyorum hala Umut'cugumdan haber yok. Keske girse ben iyiyim dese...bir ses verse...
Mirakel, Aycan, Feri,
Sizleri ozlemisim kizlar inanin...
Geshenk'cigimde de haber yok galiba umarim hamislik yolundadir...
Gruba yeni isimler eklenmis hamile kalanlar olmus hayirli ugurlu olsun, Allah hamileleri bir avazda kurtarsin ve bebeklerini saglikla kollarina almaui nasip etsin. Hamile olmak isteyen herkese de nasip etsin insallah...

Bizim Ankara islerinden malesef hic haber yok. Esim de cok yogun calisiyor son 2 haftadir sabah 7 aksam 11...bayramda ben griptim ve yatiyordum sagolsun annemle babam geldi onlarda olmasa ne yapardim hasta hasta...aralikta ise basliyorum hersey bir kat daha zorlasacak...hayirlisi artik...

Zeyno buyuyor keyfi yerinde, buyuyor deli annesi surekli zorluyor haydi don, haydi emekle haydi ses cikart vs diye...
Hepinizi kucak dolusu sevgiyle opuyorum

Imza: Zeyno'nun deli annesi

Zeyno'nun crazy mommy'si,
sen kücük mucizeni carcabuk konusturursun da hani) konusmaya baslayincada bi sussada kafami biraz dinlesem dersinde artik, cocuklarin akla gelmedik soru sormalari olur ya hani gel de buna nasil cevap versem cinsinden. Zaman nasil da geciyor degilmi, bebeginin her asamasinin tadini cikartin.
degmesin mutlulugunuza.

Gecmis olsun,
selamlar

kizlar günaydin canlarim..insallah hepiniz iyisinizdir..

YIldiz hosgelmisen,zeynoyu öp yerimize...

Aycan ... MIrakel...toprak....Saribeybi...care...GESChenk
umarim iyisinizdir...

UMUTTTTT canim benim,.,.

KIZLAR Dün catlatma ignemi vuruldum..yumurta 23 mm olmustu..doktor bu ay da olmazsa artik klomen kullanmamam gerektigini söylrdi..yine israrla..sperm testi istedi ve lütfen esinizle konusun dedei...yumurtaliklariniz iyi durumda,hamile kLMANIZI COK KOLAYLASTIRACAK TIBI YÖNTEMLERE GECELIM DEDI::tabiben konuyu uzatmasin diye ,tamma esimle konusacagim dedi...bende yine israrla tüpümün acik olup olmadigini ögnemek istiyorum dedeim...bu ay bakalim ne olacak,sonra konusalim dede..öyle iste kizlar....cok öptüm

Tatli hamisler

Saribeybi nasilsin canim ,insallah iyisindir,bebek nasil canim,iyimi...yaz bize

TOPrakcigim saen nasilsin ,insallah hersey yolundadir...sen yaptigin kürlerle yumoslarinin kalitesini artirdin bencede...insallah bebeisin tup gibi olacak

Care sen nerelerdesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…