Alternatif tip... Hamile kalma paylaşımini...paylasamayanlarin alani ....

feri canım ben iyiyim. p.tesine randevu aldım. bakalım.

feri keşke şu klomen kulanmaya başlamadan önce tüplerine baktırsaydın tekrardan, eğer kapalıysa açtırsaydın. seninde sonuçta heray gayet güzel yumurtaların oluyor. bu ay bekle bakalım nasıl olacak eğer olmazsa da sen bu konuyu hallet öncelikle. sonuçta senin tüpün doğuştan kapalı değildi ki, kürtajlarla öyle olmuş.

merhaba Toprakcigim ama yakinda sana Topaccigim diyecegim...Hahayyyy....nasilsin canim demek randevun p.tesi..kalp atislarinida görürsünün artik,pittt..pitttt dünyanin en güzel sesi....bizim icinde dua et canim allahim bizede nasip etsin...

toprakcigim..klomene baslamadan doktora dedim,cekelim diye ama tüpler cok hassas yerler 1,5 yilda hsg ve laparaskopi yapilmis bakilmis ..az daha bekleyeleim,kapanmasi icin bir neden yok dedi.,toprakcigim doktor onay vermeden benim burda yaptirma imkanim yok......sanirim klomenle hamile kalacagima inandi..1. deneme olmayinca zaten sasirdi,simdi icinde cok iyi ,olmazsa konusuruz dedi..Avrupada HSG yasaklanmis.rahime su verip ,ultrasalla bakiyorlar gecirgenlige..14 gün beklimde olmazsa zaten artik birsey kulanmayip tüpümer baktiracagim...klomen,catlatma ignesi,progesteron vallahi dagildim..bu ayda gecsin bende yine bitkilere,caylara dönecegim...sen cok iyi bir örnek oldun...düzenli sekilde yaptin,bikmadin,SIkilmadin ve sonucta mükemmel oldu..

Kendine dikat et canim...yigenimizi oksa yerimize.cok öptüm seni..

kizlar 10 kasimda saat 11 de vuruldum catlatma ignesini ve 11 kasimda saat 17 de iliski oldu yani nerseyse 1 gün sonra,tam zamaninda yani olmus oldu..insallah güzel sonuc alirim..zaten iliskiyi anca ayarlayabildim..catlatma ignesinden sonra 29 saat sonra iyi bence..baska calismada olmaz artik zaten....öptüm

ben bu ay doktora gittiğimde cuma günüydü doktor ovülasyon olmuş demişti, ondan önce bir çarşamba gece ve perşembe sabah ilişki olmuştu. galiba o ikisinden birinde yakaladım. onun öncesinde birşey olmamıştı. birde bana gene demişti rahmin ince moralim bozulmuştu bu ayda kesin gitti demiştim. narsuyu içmeye başlamıştım.saraçoğlundan okumuştum öyle bir ay çecektim.

benim doğal yolla bu kadar kısa sürede olur umudum yoktu biliyorsun aralarında bayağı zaman oluyordu bu içtiğim vitaminleri, bitkiselleri kürleri falan tüpe hazırlık olsun diye yapıyordum. geçen tüp de yumurtalarım kalitesiz çıkmıştı gene aynı şey olmasından korktuğum için sabırla kürtajdan sonraki reglimle başladım ve her ay düzenli yaptım.

Son düzenleme:
Toprakcigim nasilsin canim benim,doktora gittinmi..gördünmü pit,pitlari..yaz bize

kizlar hepinize merhabalarrrrr

Toprakcigim nasilsin canim benim,doktora gittinmi..gördünmü pit,pitlari..yaz bize

kizlar hepinize merhabalarrrrr

fericim bugün doktora gitme günümdü. kaç gündür iyiydim lekelenmelerim ağrılarım yoktu. bugün öğlen lavaboya gittim bir baktım lekelenmem olmuş zaten sabahtan karnımda garip ağrılar vardı. çok kötü oldum neyse öğleden sonra doktora gitim keseyi gördük daha kalp atışı için erken 5+2 henüz. ama lekelenmemin ve ağrımın başalaması beni çok huzursuz etti. yatıyorum. haftaya tekrar gideceğim. Allah'a emanet canım. dualarınıza ihtiyacım var.

Son düzenleme:

Günaydin Arkadaslar,
ya Toprakcim, doktor ne dedi bu duruma, neden olabilirmis???, Yat, dinlen sakin kendini yorma lütfen. Ay Allahim insaallah bi aksilik cikmicak. Gecmis olsun canim. Dualarim senle vede Umutla

canim benim yaaaa ,korkma lütfen,daha gebeligin cok yeni ilk 3 ay olur böyle seyler..doktorla irtibati kesme ve lütfen yat dinlen..Allahim seni ve bebegini korusun,sag salim kucagina alacaksuin bebegini insallah...ilaclarini ic,yat dinlen..gerisi allaha kalmis..cok öptüm seni..Allaha emane ol tataliskom...

Aycan günaydin tatalim..

Mirakel sen nerelerdesin..

Saribeybi nasilsin tatlim..

UMUTTTTtttT........canim ya nerelerdesin

CAREEEEEEEEEEE kiz bize bir slm caksana:))

Günaydin Arkadaslar,
ya Toprakcim, doktor ne dedi bu duruma, neden olabilirmis???, Yat, dinlen sakin kendini yorma lütfen. Ay Allahim insaallah bi aksilik cikmicak. Gecmis olsun canim. Dualarim senle vede Umutla

dün gece korkudan uyuyamadım kızlar, birşey olacak kanamaya çevirecek. halbuki olsa olacak elimden ne gelecek ki. sürekli karnıma konsantre olmuş durumdayım. bir hareketlilik var mı birşey varmı. ne güzel lekelenmem kesilmişti rahattım kötü düşünmüyordum dün birden tekrar olunca acayip huzursuz oldum. kzılar dualarınız için teşekkrüler. inşallah sizinde başınızı ağrıtmıyorum böyle şikayetlenerek.
öpüyorum sizleri.

Son düzenleme:

Canim benim toprakcigim,seni cok ama cok iyiy anliyorum..kac kez yasadim ben bu duygulari,insan gecmiste yasadigi seyleri yoksayamiyorki rahat olsun,seninde rahat olman cok zor,su an bir mucize yasiyorsun ve tabiki tek dilegin ,bebegine sag salim kavusmak...Allahim bilsin cektigini,acilarini..sana artik hic ama hic aci yasatmasin..bebegini sag salim sana bagislasin...

Canim benim benim,bu duygularini bizimle paylasmayacaksinda kimle paylasacaksin,seni bu konuda bizden iyi kim anlayabilir..vallahi istersen her dakika yaz,kendini nasil rahat hissedeceksen öyle davran..biz seni her halinle anlariz..insallah hersey güzel olacak..cok öptüm....

canım benim teşekkürler. iyikide varsınız sizleri tanımasamda seviyorum.

Günaydin Kizlar,
umarim iyisinizdir. Toprak doktor simdi tam olarak ne dedi canim??????????????????

canım doktor birz konuşma özürlü pek birşey demedi. kese ile sat uyumlu dedi. 5+3 olmalıydım 5+2 çıktı usg de. progestan , kan sulandırıcını ve folbiolu kullanmaya devam. coraspini kes dedi. bir süre seni haftada bir çağıracağım dedi. salıya randevu aldım geldim. bu kadar. lekelenmem bir kesiliyor bir geliyor. bazen ağrım oluyor. yatıyorum sürekli canım.

Son düzenleme:
slmmm kizlarr nasilsinnnzz??gecmis bayraminiz kutlu olsun...ben hala bunalimlardayim belki onumuzde ki ay bebek icin gidebiliriz ama kesin degil toprak tebrik ederim cnm ALLAH kucagina almayi nasip eder insallahhh

slmmm kizlarr nasilsinnnzz??gecmis bayraminiz kutlu olsun...ben hala bunalimlardayim belki onumuzde ki ay bebek icin gidebiliriz ama kesin degil toprak tebrik ederim cnm ALLAH kucagina almayi nasip eder insallahhh

sağol canım. gumse canım yok oluyorsun merake diyoruz seni.

cnm internete girmeye cok vaktim olmuyor bende ozluyorum sizleri cnm gecmisi okuyamadim nasil kaldin hamile??

canım banada süpriz oldu. günümde regli oldum ama garip geldi kesildi lekelenmeye dönüştü, 2 gün böyle olunca test, birde ateş ölçüyordum ateşimde regli olmama rağmen düşmeyip yükselince olabilir belki dedim test yaptım ve çıktı. ben aralıkta tüp yaptıracaktım ona hazırlık olsun diye 3 aydır bitkisellerle uğraşıyordum galiba onların faydası oldu. ama işte arada lekelenmem oluyor ve ağrılarım var yatıyorum.

cnm bnm ya inan cok mutlu oldum allah insallah kucagina almayi nasip eder de bu ozlem biter ne gibi bitkiseller yaptin bende buyuk ihtimal aralikta yaptircam ve cok deneyimsiz bilgisizim bu konuda neler yapmaliyim oncesinde ve sonrasinda sizce?

Aycan günaydin tatalim..

Mirakel sen nerelerdesin..

Saribeybi nasilsin tatlim..

UMUTTTTtttT........canim ya nerelerdesin

CAREEEEEEEEEEE kiz bize bir slm caksana:))

sağol cnm iyi olmaya çalışıyorum sen nasılsın?

toprakcım tebrikler Allahım sağsalim kavuştursn seni bebişine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…