Kizlar herkese merhabalar
AYcan..Toprak...Saribeybi..Mirakel...UMUT.....CAre..Gümse..Yildiz...GESCHENK
hepinize merhabalar...umarim hepiniz iyisinizdir..
toprakcigim kendine iyi bak canim..sen elinden geleni zaten yapioyrsun,yat dinlen,dua et..aklimkz,kalbimiz,duamiz seninle..
Saribeybi sen kac haftalik oldun canm..hersey yolundadir insallah
BENDE iyiyim iste.is ev yuvarlanip dueruyorum...amcamin oglu ,esile geleceklen 2-3 saate kadar,onlara hazirlik yaparken size bakim dedeim...cok öptüm sizi..
tatlım 11. haftaya girdik bugün..bulantılar devam ediyo bugün kontrolüm vardı da dr izinliymiş pazartesi gidicem artık yazarım size..
umarım hepiniz iyisinizdir öptmm
HUUUUUU huuuuuu nerelerdesiniz canlarim..gelen,giden olmamis meraklandim tatliskolarim....
AYcan ..hani sana bahsetmistim ya ünüversitede.o ise basladim .dün ilk günümdü..haftada 20 saaat calisacagim..günde 4 saat..12 ile 4 arasi ama sanirim 4 te cikmaam zor ,cünkü temizlikte yapiliyor..ögrencilere yemek dagitim yerindeyim,12-3 ayrasi yemek veriliyor.sonrasindad temizlik..yemek isimlerini bilmedigim icin dün cok afalladim,hemde ilk günümdü,kimsyide tanimiyorum tabi..az daha orda aglayacaktim..birde yemek isterken miy miy diye istiyorlar ,ne dediklerinide belli degil,yemek dagitim yerinde benle beraber 3 kisi....normalde 4 katli bina..üst kata ben 1 gün calismistim,orasi hep türktü hic zorlanmadim,burda 1 türk var erkek ama o bulasik makinasinin basinda,bün 5 dk gördüm,....eve geldim inan 2 saat yerimden kalkamadim.cok yoruldum..hele temizlik kismi yorucu..yemek dagitmakta stresli,sicak,yemek kokusu,kuyrukta bur sürü cibirr..insallah alisirim.onlarda bana alisir..
Saribeybi gitinmi doktora,,ebeise selamlar.
Yeni isin hayirli olsun canim, yakininda türk olmamasi daha iyi, dilin acilir, zorunda kalinca mecburen ögrenir vede konusursun. Pes etme hemen. Canim ya bak benim sorunum var, bu ay bi türlü temizlenemedim. Reglim geldi ayin 9 unda hafif, 10 unda tam basladi. Ayin 15 inde küveti doldurdum baynyo yattim, Aman yarabbim o gece bir kanamam oldu sorma, ertesi sabahta ayni sekilde. Ise gitmedim gecen hafta carsamba kendimi cok yorgun hissettim. Neyse hälä daha cok afedersin cok koyu renkli az az geliyor. Az önce WC ye gittim, resmen camur gibi idrarim ay ya, Daha hormon sonuclarim icin bile doktora gidemedim ayin 28. inde terminim var. Ya Feri bu simdi menopoz öncesi bir durummu, sence benim neyim var, bu kanama niye camur renginde vede kesilmiyor.
kızlar kaç gündür yazamadım internette sorun vardı. geçmişide okuyamadım. yarın bakarım. umarım hepiniz iyisinizdir öpüldünüz.
HUUUUUU huuuuuu nerelerdesiniz canlarim..gelen,giden olmamis meraklandim tatliskolarim....
AYcan ..hani sana bahsetmistim ya ünüversitede.o ise basladim .dün ilk günümdü..haftada 20 saaat calisacagim..günde 4 saat..12 ile 4 arasi ama sanirim 4 te cikmaam zor ,cünkü temizlikte yapiliyor..ögrencilere yemek dagitim yerindeyim,12-3 ayrasi yemek veriliyor.sonrasindad temizlik..yemek isimlerini bilmedigim icin dün cok afalladim,hemde ilk günümdü,kimsyide tanimiyorum tabi..az daha orda aglayacaktim..birde yemek isterken miy miy diye istiyorlar ,ne dediklerinide belli degil,yemek dagitim yerinde benle beraber 3 kisi....normalde 4 katli bina..üst kata ben 1 gün calismistim,orasi hep türktü hic zorlanmadim,burda 1 türk var erkek ama o bulasik makinasinin basinda,bün 5 dk gördüm,....eve geldim inan 2 saat yerimden kalkamadim.cok yoruldum..hele temizlik kismi yorucu..yemek dagitmakta stresli,sicak,yemek kokusu,kuyrukta bur sürü cibirr..insallah alisirim.onlarda bana alisir..
Saribeybi gitinmi doktora,,ebeise selamlar.
Yeni isin hayirli olsun canim, yakininda türk olmamasi daha iyi, dilin acilir, zorunda kalinca mecburen ögrenir vede konusursun. Pes etme hemen. Canim ya bak benim sorunum var, bu ay bi türlü temizlenemedim. Reglim geldi ayin 9 unda hafif, 10 unda tam basladi. Ayin 15 inde küveti doldurdum baynyo yattim, Aman yarabbim o gece bir kanamam oldu sorma, ertesi sabahta ayni sekilde. Ise gitmedim gecen hafta carsamba kendimi cok yorgun hissettim. Neyse hälä daha cok afedersin cok koyu renkli az az geliyor. Az önce WC ye gittim, resmen camur gibi idrarim ay ya, Daha hormon sonuclarim icin bile doktora gidemedim ayin 28. inde terminim var. Ya Feri bu simdi menopoz öncesi bir durummu, sence benim neyim var, bu kanama niye camur renginde vede kesilmiyor.
SLM KIZLAR !
ben yeni üye oldum kadınlar kulübüne. bendede pko var ve bunun sonucund arahımde kalınlaşma. doktora gittim. progestan verdi. ve ilaç biteli 2. gun bugun hiç b adet belirtisi yok birtek karın ağrısı yaşıyorum. çıldırmak üzereyim. ve 6 aylık evliyim. korkuyorum. bu ilacı kullanan varmı aranızda ne zaman adet olurum puff
Feri yeni isin hayirliugurlu olsun, ilk acemilikleri uzerinden attiktan sonra gor bak bu isin nasil ustesinden gelceksin, gunde 4 saat cok guzel.
Aycan bugun aklimdaydin sormak istiyordum sana doktorla neler konustunuz diye. Terminleri cok gec veriyorlar buralarda, insanin icini bi korku aliyor degilmi bende'de ayni. Ev doktoru erken menopozlukla alakali olabilir dedi ama bunu aklimin ucundan bile gecirmek istemiyorum yaa. 17 ekimden dun'e kadar kanamalarim cok yogun bi sekilde geldi okadarki bu kadar kan nerden geliyor diye sastik, aksamlari asiri yorgunluk, neyse tekrar ev dr'una dedi: kan aldir bakalim kansizlik varmi.
Gittim verdim sonuc: iyi. Simdilik temizim bundan sonrasi ne olcak dogursu beni cok korkutuyor. Artik bedenimi taniyamaz oldum(.
Yarin ginekologa gidecegim nihayet..Mecbur.. kacamam artik. Bildiririm hele bi gideyim.
Hoscakalin
aycan canım neden hemen olumszu düşünüyorsun. belki enfeksiyon falan kapmışsındır. bildğim kadarıyla soğan kürüde yaptın. belki onların etkisidir.
Aycancigim yasadiklarin normal degil..menepozla felanda alakali diye düsünmüyorum,senin su an menepozluk bir sorunun yok..keske hastaneye gitsen,terminini beklemesen,belki yara filan vardir,yada hormonsaldir..yada ayin 28 ni bekleme,git doktora acil de,agrim var de..bence bu durumu ihmal etme...cok öptüm canim..
slm hanımlarr
biz bugün kontrole gittik dr herşey yolunda şimdilik dedi..kollarını bacaklarını başını falan gösterdi.2 li test istedi zeka testiymiş yarın inş onu yaptıracağım..
dua edin inş temiz çıkar da sağsalim kavuşurum yawruma..
bu arada hep aklımdasınız dualarımdasınız hepinizi öpüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?