Alternatif tip... Hamile kalma paylaşımini...paylasamayanlarin alani ....

o testlere takılma sadece bir oran gösteriyor kesin sonuç değil, eğer usg ölçümleri iyiyse için rahat olsun.

kizlar hepinize merhabalar...

Aycan doktora gitmene sevindim..ilaclari kullan bakalim ne olacak..kanamanin sebebeini bulamadi yani..demeki rahimde iltihap,yara filan yok..bu iyi..kanamanda cok ozun sürmüs ,insan bunalir tabiki..kötü birsey olmaisnda ,önemli olan bu..

Toprakcigim,demek haftaya ise baslayacaksin...sakin yorma kendini,hatta imkanin varsa rapor al gitme..havalarda sogudu,kar,kis baslayacak aman diyim...bebisin nasil,sen nasilsinbulantin filan varmi.cok öptüm

Saribeybi canim beneim,demek bebesini gördün,allahim kolarinda almayi nasip etsin....testler rutin testle..sende sakin yorma kendini..cok öptü..

Mirakel cok tesekür ederim canim,alistim ise..sen neye karar verdin,ne yaptiniz son durumlari...

bu gün sabah kalktimki regl belirtisi var pete,degildir,olmain diye cok dua etim ama malesefki regl oldum...üzülmeme saniyordum,cünkü olmadigini biliyordum ama demeki kabulenmekle,bilmek ayni degilmis..cok üzüldüm cok,aglamamak icin cok tutum kendimi...yaerin randevu alacagim...insallah su tüplere bakilir diger reglimde..bu regl sonrasi baktiramam,kesin doktorun randevusu doludur..cok öptüm sizi....

Aralikta artik belli olur bu durum..ama eminimki tüpüm kapali,yoks ahamile kalmistim simdiye..klomen,catltama igneside doktor yeter dedi..3. sefer icmene gerek yok dedi..cok sist vucudum..5-6 kilo aldim nerdeyse..klomen,catlatma,prosesteron 2 ayda sistim...offffffff cok moralim bozuk cokkkkk

fericiğim doktoruna ısrar et kaybedecek zamanım yok falan birşeyler de bua y şu tüplerine bir baktır. erteleme. olmazsa başka yerde baktır. orada da şu doktor işleri ne zormuş. keşke buraya gelip baktırabilsen. yakın zamanda gelmeyi düşünmüyormusun.

Aycan, dun bende gittim ginekologa, iceriye baktik dedi:3,6 cm'lik kist var bu nedenden rahim duvari kalinlsastikca kalinlasiyor kist bunun atilmasina engel oluyor (bilmem dogru anlatabildimmi). Bikac gundur temizim, ama icerisi daha dolu yani bi patlama daha olacak dedi daha rahim temizlenmemis. Banada dogum kontrol hapi yazdi, 2 x 21 gun kullanmam lazim 17 aralikta tekrar bakilcak. Ama kurtaydan bahsetmedi. Simdilik boyle kiz dun nerdeyse paralel gitmis islerimiz,

Feri, yukarda okudugun gibi elimiz kolumuz bagli mecburen beklememiz lazim, hormonlar alt ust olmus, hayirlisi artik.

Optum sizi kizlar Allaha emanet olun, hayirli cumalar

Mirakel sana gecen dedim kist mevsimindeyiz, kist vardir diye, bak ben 21 günlük hapimin bitmesine 10 gün kala yine sogan kürüne baslicam, sanada tavsiye ederim, birde hormon degerlerim normal olmadigindan kist hälä duruyor dedi doktor. Neyse ya, gecicek mirakel Don't Panik. ben 16.01 da tekrar gidecegim, ha kanama hälä sürüyor, pazartesiye kadar kesiilmezse doktoru aricam. Anlamadimki bukadar kan nasil kaybeder insan. Demekki bayagi direncliyiz. Kiz ben sana bisey diyeyimmi...Stres Stres yedik organlarimizi. Haberleselim, iletisimde kalalim

Moralini bozma, ilaclardan dolayi alinan kilolar veriliyor endise etme. Yoksa 5 tüp tedavisi görmüs biri olarak fil gibi gezmem lazim ama zayifim, Tüplerin aciktir, ama belki üretilen yumurtalarin kaliteli degildi bilemezsinki. Stres yok agir ve relax. Sen incir ye bol bol yada kürünü yap Feri.

Kizlar desteginiz icin tesekkür ederim...

Kizlar bu gün aradim doktoru,2-3 aramada´n sonra anca kendisiyle konustun,neyse regl oldugumu söyledim,tüpler icin bu ay bakilmasi icin rica etim ama bosuna,doktor p.tesi den baslayarak,1 hafta yokmus,seminerim var ,almanyada degilim,kizlardan radevu alin,önce konusalim,sonra ne yapacagimiza bakariz dedi..telefonu sekretere atardi ama randevu icin p.tesi arayacagim dedim,morlim bozuldu..artik doktorada gitmeyecegim diye ,herseyi birakacagim diye bir güzel agladim ama simdi vaz gectim..p.tesi randevu alip.tüplere baktirmak icin cabalayacagim...

bu gün yine bolca bebek gördüm,cok tatlilar,cok güzeler,cok özendim,cok gipta ettim..Allaha cok yalvardim..cok korkuyorum cokkk,sunun surasinda kala kaldi,en fazla 1 yilim.grci tüpüm kapaliysa offfffff neyse öptüm

merhaba kızlar

kaçgündür yazamıyorum çünkü sürekli yatıyorum biraz kanamam oldu panik olduk dr yatacaksın sadece tuvalet ve yemeğe kalk dedi. size haber vereyim dedim. şimdi daha iyiyim.azaldı bayağı. giremezsem nedeni bu beni merak etmeyin. öptüm. dualarınızı istiyorum.

Son düzenleme:

Toprakcim, insaallah bebegine birsey olmayacak. Dualarim seninle, yalniz bu bayagi nazli bir bebek olucak öyle görünüyor.

Toprakcigim cok ama cok gecmis olsun,insallah gecip gidecek bu günler,sogan kokulu bebesin sag salim kollarina gelecek...yat dinlen,arada gir bize bilgi ver...cok öptüm seni..dualarimiz seninle..

Toprakcim, insaallah bebegine birsey olmayacak. Dualarim seninle, yalniz bu bayagi nazli bir bebek olucak öyle görünüyor.

Aycan sen naslsin canim..evet topragin yavrusu cok nazli..öptüm seni..
Mirakel sen nasilsin canim..

Saribeybi canim benim,iyimisin,bebesin nasil cok öptüm

Care sen nasilsin canim,,yaz bize

UMUTTTTTTTTT

41 kere massallah sanada ,bebeisinide,,yakinda gecer bunlantilarin rahatlarsin..cok öptüm

Allah hayirli haberler duymayi nasip etsin. Insaallah bi aksilik cikmadan yavruna kavusursun.

o testlere takılma sadece bir oran gösteriyor kesin sonuç değil, eğer usg ölçümleri iyiyse için rahat olsun.

Günaydin sevgili arkadaslar,
kanamanin sebebi yok, hormon dengemin normal olmamasi sebep. Neyse....gecer buda,

Umut ya merak icindeyim niye yazmiyorsun canim????

Ferim, esinle aran biraz daha iyimi???

Cara senin hamileligin masaallah güzel gidiyor

Yildiz sen neler yapiyorsun Zeyno bebekle ???

Saribeybi insaallah sen ve Toprak da bebislerinizi kucaklayacaksiniz...

Mirakel sen neler yaptin canim...

Gümse??????????ß

Hepinize sevgiler

merhabalar

kızlar teşekkürler. daha iyiyim. uzun bir süre yatacağım galiba. ena zından 3-4 ayı tamamlayana kadar. sonu iyi olsunda yatarım onu sıkıntı etmiyorum.

sizlerde inişallah iyisiniz. çok duramıyorum oturunca rahatsız oluyorum onun için böyle kısa yazıyorum. hepinizi öpüyorum.

Canim benim,sen iyi ol.bebegin iyi olsunda gerisi bos..kendine dikkat et bizde seni öpüyoruz...

Aycan nasilsin canim..demek doktor birsey bulamadi....Aycan esimle aramiz iyi,cünkü ben artik onu suclamiyorum oda artik benim hamile kalacagimdan korkmuyor..Bu reglimde yine cok moralim bozuktu,bana hayirdir iste mi birsey oldu,biri birseymi dedi,diye sordu.. bende yok regl oldum dedim..Olmamayimi bekliyordun dedi..Bende evet ,,belki hamileyimdir diye umutla bekliyordumda dedim ama alayci bir ses tonuyla söyledim..Artik birak bu isleri bak 2 yil olacak dedi..ne iki yil olacak dedeim,cevap vermedi..moralimi cok bozdu..4.5 aylik bebegimi söylüyor..Yarin öbür gün ben cocuk istiyorum derse hic ama hic sasirmayacagim..böyle iste...is iyi gidiyor ama cok yorucu,hic durmadan 4saat kosusturuyorum,her yerim agiriyor ,bunada sükür,kafam dagiliyor....cok öptüm..

KIzlar nerelersesiniz....topikte in ,cin birde ben top atiyorum...insallah hepiniz iyisinizdir...cok öptüm..

cnm iyi bak kendine allaha emanet olun...

kızlar nerelersesiniz....topikte in ,cin birde ben top atiyorum...insallah hepiniz iyisinizdir...cok öptüm..

cnm ben iyiyim bulantılar dışında işten eve evden işe umarım sende iyisindr

kızlar kanamam falan olmasına rağmen tahmin ettiğimden daha sakin ve rahattım. ama 2 gündür garip birşey var çok huzursuzlandım. p.tesi gelsede gitsem doktora.

kızlar kanamam falan olmasına rağmen tahmin ettiğimden daha sakin ve rahattım. ama 2 gündür garip birşey var çok huzursuzlandım. p.tesi gelsede gitsem doktora.

Canim ya, insallah güzel haberler yazicaksin bizlere.

Ferim seninde esinle durumuna sevindim, hadi hayirlisi........

Saribeybi allah yardimcin olsun.

Benim durumum dogum kontrol haplarina ragmen, hala koyu renkli biseyler geliyor, hadi bakalim, hayirlisi, bitmiyo bitmiyo bitmiyo.............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…