Canim olumsuzluk degilde, altin sürekli islak düsünsene.....belkide sogan yapti bilemiyorum ama cok yorucu oldu
slm hanımlarr
biz bugün kontrole gittik dr herşey yolunda şimdilik dedi..kollarını bacaklarını başını falan gösterdi.2 li test istedi zeka testiymiş yarın inş onu yaptıracağım..
dua edin inş temiz çıkar da sağsalim kavuşurum yawruma..
bu arada hep aklımdasınız dualarımdasınız hepinizi öpüyorum..
bu gün sabah kalktimki regl belirtisi var pete,degildir,olmain diye cok dua etim ama malesefki regl oldum...üzülmeme saniyordum,cünkü olmadigini biliyordum ama demeki kabulenmekle,bilmek ayni degilmis..cok üzüldüm cok,aglamamak icin cok tutum kendimi...yaerin randevu alacagim...insallah su tüplere bakilir diger reglimde..bu regl sonrasi baktiramam,kesin doktorun randevusu doludur..cok öptüm sizi....
Aralikta artik belli olur bu durum..ama eminimki tüpüm kapali,yoks ahamile kalmistim simdiye..klomen,catltama igneside doktor yeter dedi..3. sefer icmene gerek yok dedi..cok sist vucudum..5-6 kilo aldim nerdeyse..klomen,catlatma,prosesteron 2 ayda sistim...offffffff cok moralim bozuk cokkkkk
Aycan, dun bende gittim ginekologa, iceriye baktik dedi:3,6 cm'lik kist var bu nedenden rahim duvari kalinlsastikca kalinlasiyor kist bunun atilmasina engel oluyor (bilmem dogru anlatabildimmi). Bikac gundur temizim, ama icerisi daha dolu yani bi patlama daha olacak dedi daha rahim temizlenmemis. Banada dogum kontrol hapi yazdi, 2 x 21 gun kullanmam lazim 17 aralikta tekrar bakilcak. Ama kurtaydan bahsetmedi. Simdilik boyle kiz dun nerdeyse paralel gitmis islerimiz,
Feri, yukarda okudugun gibi elimiz kolumuz bagli mecburen beklememiz lazim, hormonlar alt ust olmus, hayirlisi artik.
Optum sizi kizlar Allaha emanet olun, hayirli cumalar
bu gün sabah kalktimki regl belirtisi var pete,degildir,olmain diye cok dua etim ama malesefki regl oldum...üzülmeme saniyordum,cünkü olmadigini biliyordum ama demeki kabulenmekle,bilmek ayni degilmis..cok üzüldüm cok,aglamamak icin cok tutum kendimi...yaerin randevu alacagim...insallah su tüplere bakilir diger reglimde..bu regl sonrasi baktiramam,kesin doktorun randevusu doludur..cok öptüm sizi....
Aralikta artik belli olur bu durum..ama eminimki tüpüm kapali,yoks ahamile kalmistim simdiye..klomen,catltama igneside doktor yeter dedi..3. sefer icmene gerek yok dedi..cok sist vucudum..5-6 kilo aldim nerdeyse..klomen,catlatma,prosesteron 2 ayda sistim...offffffff cok moralim bozuk cokkkkk
merhaba kızlar
kaçgündür yazamıyorum çünkü sürekli yatıyorum biraz kanamam oldu panik olduk dr yatacaksın sadece tuvalet ve yemeğe kalk dedi. size haber vereyim dedim. şimdi daha iyiyim.azaldı bayağı. giremezsem nedeni bu beni merak etmeyin. öptüm. dualarınızı istiyorum.
Toprakcigim cok ama cok gecmis olsun,insallah gecip gidecek bu günler,sogan kokulu bebesin sag salim kollarina gelecek...yat dinlen,arada gir bize bilgi ver...cok öptüm seni..dualarimiz seninle..merhaba kızlar
kaçgündür yazamıyorum çünkü sürekli yatıyorum biraz kanamam oldu panik olduk dr yatacaksın sadece tuvalet ve yemeğe kalk dedi. size haber vereyim dedim. şimdi daha iyiyim.azaldı bayağı. giremezsem nedeni bu beni merak etmeyin. öptüm. dualarınızı istiyorum.
Toprakcim, insaallah bebegine birsey olmayacak. Dualarim seninle, yalniz bu bayagi nazli bir bebek olucak öyle görünüyor.
Selam Kizlar,
Gümse canim ya niye bunalimlardasin ??? bak toprak gibi sende bitkisellere agirlik versen......Belki daha kolay olucak hersey.
Ferim misafirin geliyormus kolay gelsin canim
Saribeybi hadi hayirlisi arkadasim 11 haftalik olduya insallah geriside gelicek, saglicakla kucagina almayi nasip etsin.
Toprak sen dinleniyorsun insaallah.............
Umut nerledesin ??? Askolsun yaz lütfen..........
Hepinize sevgiler
41 kere massallah sanada ,bebeisinide,,yakinda gecer bunlantilarin rahatlarsin..cok öptüm
Allah hayirli haberler duymayi nasip etsin. Insaallah bi aksilik cikmadan yavruna kavusursun.
o testlere takılma sadece bir oran gösteriyor kesin sonuç değil, eğer usg ölçümleri iyiyse için rahat olsun.
kizlar hepinize merhabalar...
Aycan doktora gitmene sevindim..ilaclari kullan bakalim ne olacak..kanamanin sebebeini bulamadi yani..demeki rahimde iltihap,yara filan yok..bu iyi..kanamanda cok ozun sürmüs ,insan bunalir tabiki..kötü birsey olmaisnda ,önemli olan bu..
Toprakcigim,demek haftaya ise baslayacaksin...sakin yorma kendini,hatta imkanin varsa rapor al gitme..havalarda sogudu,kar,kis baslayacak aman diyim...bebisin nasil,sen nasilsinbulantin filan varmi.cok öptüm
Saribeybi canim beneim,demek bebesini gördün,allahim kolarinda almayi nasip etsin....testler rutin testle..sende sakin yorma kendini..cok öptü..
Mirakel cok tesekür ederim canim,alistim ise..sen neye karar verdin,ne yaptiniz son durumlari...[/QUO
hepinize çok çok tşk ederim kızlar dualarınız ve desteğiniz için..
bulantılar ve kısmen bel ağrısı dışında bi şikayetim yok çok şükür...
Allahım hepinize yaşatsın bu güzel duyguyu aminnnnn
fericim moral en iyi ilaç lütfen biraz güçlü ol yakında müjdeyi vereceksin Allahın izniyle inan buna lütfen....
toprakcım geçmiş olsun Allah emeklerine boşa çıkarmasın sağsalim atlat bu günleri de hamileliğin tadını çıkar inş..
hepinizi öptm kızlar
merhabalar
kızlar teşekkürler. daha iyiyim. uzun bir süre yatacağım galiba. ena zından 3-4 ayı tamamlayana kadar. sonu iyi olsunda yatarım onu sıkıntı etmiyorum.
sizlerde inişallah iyisiniz. çok duramıyorum oturunca rahatsız oluyorum onun için böyle kısa yazıyorum. hepinizi öpüyorum.
Günaydin sevgili arkadaslar,
kanamanin sebebi yok, hormon dengemin normal olmamasi sebep. Neyse....gecer buda,
Umut ya merak icindeyim niye yazmiyorsun canim????
Ferim, esinle aran biraz daha iyimi???
Cara senin hamileligin masaallah güzel gidiyor
Yildiz sen neler yapiyorsun Zeyno bebekle ???
Saribeybi insaallah sen ve Toprak da bebislerinizi kucaklayacaksiniz...
Mirakel sen neler yaptin canim...
Gümse??????????ß
Hepinize sevgiler
merhabalar
kızlar teşekkürler. Daha iyiyim. Uzun bir süre yatacağım galiba. Ena zından 3-4 ayı tamamlayana kadar. Sonu iyi olsunda yatarım onu sıkıntı etmiyorum.
Sizlerde inişallah iyisiniz. çok duramıyorum oturunca rahatsız oluyorum onun için böyle kısa yazıyorum. Hepinizi öpüyorum.
kızlar nerelersesiniz....topikte in ,cin birde ben top atiyorum...insallah hepiniz iyisinizdir...cok öptüm..
kızlar kanamam falan olmasına rağmen tahmin ettiğimden daha sakin ve rahattım. ama 2 gündür garip birşey var çok huzursuzlandım. p.tesi gelsede gitsem doktora.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?