Alternatif tip... Hamile kalma paylaşımini...paylasamayanlarin alani ....

kızlar kanamam falan olmasına rağmen tahmin ettiğimden daha sakin ve rahattım. ama 2 gündür garip birşey var çok huzursuzlandım. p.tesi gelsede gitsem doktora.

Insalah hersey yolunuda gidecek canim bennim..yarin doktor sonrasi yaz bize...sen zor olsada icini ferah tut,Yüce yaradanim,bebegini kucagina almayi nasip etsin..dualarimiz seninle...coköptüm

cnm iyi bak kendine allaha emanet olun...

cnm ben iyiyim bulantılar dışında işten eve evden işe umarım sende iyisindr

Saribeybicigim sen ise basladinmi cani,aman diyim yorma kendini.gidip gelirkende dikkat et..bulantilarin gecer artik heralde ...cok öptüm sei

Aycan canim benim sen nasilsinhavalar iyice sogudu burda..bewnde ise aliostim ama yorucu,tüm kemiklerim agiriyor öptüm-

MIrakel..gümse..care...UMUTTTTTTT

Bende iyiy sayilirim,Doktorda randevum 14 Aralik..son konusma randevum..rahim filmi ile ilgili konusacagiz,bakalim kendi cekiyormu,baska yeremi yollayacak..öptüm sizi canlarim..

FERİM BEN HİÇ İŞİ BIRAKMADIM Kİ?

HANIMLAR MERHABA AKŞAM YEMEĞE MİSAFİRİM VARDI ÇOK YORULDUM ÇOKK
HEM TEMİZLİK HEM yemek BAYA ZOR OLDU Bİ YANDAN DA ÇAMAŞIR YIKADIM..
DAHA YENİ GİTTİLER VE ANCA OTURABİLDİM
UMARIM HERKESLER İYİDİR
YARIN 2 Lİ TEST SONUCUMUZ ÇIKIYO TEYZELER BİZE DUA EDİN OLUR MU?
HERKESE HAYIRLI GECELER...

merhaba kızlar

ben pek gelemiyorum, ama sizlerde yoğunsunuz galiba.

SARIBEYBİ ne yaptın 2 li sonucunu alacaktın.

FERİ canım bir doktora gitde senin gerçekten tüplerinin durmunu çok merak ediyorum, düzgün bir yerde inşallah çekerler hsg ni.

AYCAN belki şu gelenler kist artıklarıdır. kist bazen böyle ara kanamalar yapıyor. korkma bence.

bende bugün doktora gittim, korka korka, bir gün önceden stresim başlıyor, doktor usgden bakar bakmaz ilk sorduğum şey canlı mı hocam oldu. Allah'a şükür canlıydı.

Toprakcigim canim benim,bir tanem inanki icim ürperdi..Annelik nasil bir duygu degilmi..tek derdin,tek tasan bebegin ve onun saglikli olup olmadigi,kalbinin atip atmadig..Canim benim yaaa Allahim sana ve bebegine yan yana,birlikte saglikla,sevgiyle yasayacaginiz uzun yillar nasip etsin...icini ferah tut,aklina kötü seyler getirme..ben cok evham yapmistim hemde cok,biz gecmiste kötü seyler yasadik ,etkisinden kurtulmamaiz zor ama yinede elimizden geleni yapmaliyz..insallah aylar su gibi gececek ve sag salim kucagina lacaksin mucizeni....

Torakcigim ben eminimki benim tüpüm kapali,yoksa kesin simdiye hamile kalirdm..2yil olacak..sanirim ben sansimi kaybetim..Cok üzülüyorum toprakcigim ama herseya allahta..

Saribeybicigim,vallahi yaninda olsam cok fena kizardim sana,birde yazmisin üstünr üstlük cokkk yoruldum diye,canim benim senin kendini öyle yorma,yipratma lüksün yok..yegenimizi tasiyorsun..dikkat et kendine,hamile kalmaya calisirkenki süreci unutma,karninda mucizen var..biz iyiyiz canim,yani bewn iyi sayilirim..senda aman diyim yorma kendini....calisma kismini toprakla karistirmisim,o izinliydi artik yasliligima ver tatliskom

test sonucun insallah iyiy cikmistir..yaz bize..kendine ve bebesimize iyi bak..cok öptüm seni

sağolun kızlar..
Cnm haklısın pişman oldum bebişimi yorduğum için,o günleri hiç unutmuyorum cnm çok sağol beni ve bebeğimi düşündüğün için..
2 li test sonucumu aldık temiz çıktı çok şükür
hepinizi öptm iyi bakın kendinize...

Canim hadi gözünaydin, allah sagsalim kucagina almayi nasip etsin

Toprakcim bu sabah yine sogan kürüme basladim, hapin bitmesine 9 gün kaldi, belki kanamayla kistte yok olur insaallah. Hayirlisi bakalim

selam kızlar,nasılsınız

uzun zamandır yazamıyorum sakın sizi unuttuğumu sanmayın.inanın hep aklımda ve duamdasınız.bir ay kadar önce lekelenmeyle birlikte rahimde kasılmalar,sancı vs oldu.tabi doktoru aradım hemen gel dedi.gittik bana bebeğin eşi çok aşağıda dedi bu erken doğum riskiymiş.magnezyum almamı ve yatmam gerektiğini söyledi.çok şükür lekelenme ertesi gün kesildi.2 hafta sonra kontrole gittim eşin hala aşağıda olduğunu söyledi.anlıycağınız zor günler geçirdim.haftaya yine kontrolum var ama iki gündür sancım var.benim sıpa erken gelmek istiyor heralde :) şaka bi tarafa bişey olacak diye çok korkuyorum.

siz de ne var ne yok geçmişe bakamadım şimdi biraz bakarım yazamazsam nolur kusuruma bakmayın hem ara ara sancım oluyor hem uzun süre oturamıyorum sandelyeye.yine ara ara yazmaya çalışıcam.
Hepinizi çok öpüyorum..

Biraz bakmam yetti :)
TOPRAKSU canım hamileymişsin çok çok sevindim Allah tamamına erdirsin.yanlış hatırlamıyorsam tüp bebek deniycektiniz galiba.Allahım mucizeye bak çok şükür..Rabbim burdaki bütün arkadaşlarıma bu mucizeyi tattırsın inş.

FERİM canım benim işe başlamışsın kolay gelsin.Eşinle aranın iyi olmasına çok sevindim.inş en kısa zaman da sen de bu mucizeyi yaşarsın hep dua ediyorum hep....

AYCANIM senin de kistin varmış geçmiş olsun soğan kürü iyi gelecek eminim.aynı dileklerim senin için de geçerli Rabbim tüm dileklerini gerçek etsin herşey gönlünce olsun inş..

SARIBEYBİ ikili testin temiz çıkmış gözünaydın.14 haftalık olmuşsunuz maşallah Allah tamamına erdirsin..

UMUT gelmemiş umarım iyidir,umarım herşey yolundadır.

MİRAKEL VE GÜMSE size de selamlar..

kızlar hep dualarımdasınız...

aslında senle doğumalrımız yakın olacaktı gebeliğim devam etseydi 30+3 haftalıktım şu an ama kısmet olmadı. tekrardan hamileyim. daha yeni. inşallah bu sefer kısmet olur.

canım kendine dikakt et, ama korkma tabii her zaman risk var ama sonuçta en zor dönemi atlatmışsın. Allah'ın izniyle inşallah bunuda atlatırsın sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın.

sonucun temiz çıkmasına çok sevindim. kendine ve bebeğe iyi bak.

fericiğim sen laporoskopi olmuştun ya onu ne zaman oldun o zaman tüplerine bakılmadı mı kapalıysa açılmadı mı. çok mu önce olmuştun bunlardan önce. inşalalh birşey varsada rahim filimi ile o ilacın basıncı ile açılacak düzeydedir. ama sen yine umutsuz olma, elinden geleni yap. kusura bakma canım ama gerçekten eşine de aklıma geldikçe çok sinir oluyorum. herşeye katlanacak olan sensin, yapacağı gelip 5 dk içinde sperm vermek ona bile razı olmuyor. resmen bir vebalin altına giriyor farkında değil. neyse senin canını sıkmak istemem ama kendi yaşadıkalrımdan senin yaşabilmiş oldukarın şu anki çaresizliğin aklıma geliyor resmen hissediyorum bunları sinir oluyorum.

Toprakcim bu sabah yine sogan kürüme basladim, hapin bitmesine 9 gün kaldi, belki kanamayla kistte yok olur insaallah. Hayirlisi bakalim

sen birde doğum kontrol hapı kullanıyorsun ya onlarda ara kanama yapabiliyor, soğana başlamakla iyi etmişssin bilmiyorum soğan kürüne inananlardanım birde üstüne 21 gün+7 gün ara+21 gün incir yapsan, belki yapmışsındır önceden ama gene yapsan. belki şimdi diyeceksin rahatsın uzaktan bunları demek kolay ama inan ben hamile kalamamanında hamile kalıp devamını getirememeninde ayrı ayrı üzüntüsünü stresini yaaşdığımı düşünüyorum. birde zor bir eşin olursa herşey daha da stres oluyor insana. evet insanda bazen bıkkınlık oluyor, hele yaş bunları 2 katı fazla hissetmemzie neden oluyor, ama ne yapalım bzi elimizden geleni yapalım gerisi Allah'ın takdiri. şu an hamileyim ama bunu kendime bile dile getirmeye korkuyorum, hiçbirşey anladığım yok uçmam lazım ama sevincimi yaşayamıyorum. kötü şeyler düünmemeye çalışıyorum, zaten hiç okumuyorum, hafta hafta bebek gelişimlerine bile bakmıyorum, iyi yada kötü hiçbirşeye, birşeyden olumszu etkilenmeyeyim diye, ama işte elde değil.

Toprakcigim ben 02.09.2010 yani 14 ay önce laparaskopi oldum..sol kapali,sagda gecis darligi var yaziyor raporda..doktor sol tüp acilmadi,sagdada gecis daeligi var,sivi rahat akmadi demisti..belkide gecis darligi olan sag tüpte kapandi..neyse artik neticede 14 de randevum var,1 hafta kaldi,bakalim doktor neye karar verecek..Ben esimi allaha havale ettim,allah onu bildigi gibi yapsintoprakcigim bebeklertim aklima geldikca kahroluyorum..cok ama cok üzülüyorum,ama elimden birsey gelmiyor..cok öptüm seni..
..

Canim benim yazmana cok sevindim..toprakcigim kac haftalik oldun canim....ise gidiyormusun.,yoksa raporlumusun..doktorun dedeiklerini yap,yat dinlen..kendine bebegine iyi bak...insallah dogumunuda burdan paylasacagiz..sonra uzun uzun yazarim..

Ah be Toprakcim, hic öyle dermiyim, yok sen hamilesinde konusmak kolay filan. Ben bebek dogmadan rahat edenlerden degilim. Senin mücadelenide biliyorum, bu ay sogani yapayim, önümüzdeki ay yine dogum kontrol hapi kullanicam ama ondan sonra incir kürünü yapmak isitiyorum, allahin izniyle yapicam.
Dualarim hepiniz icin.

Feri insaallah sende hayirli cevaplar alirsin.

U M U T inanmiyorum ya, insan bir girer ve yazar, ayni seyi biz yapsak eminim alinirdin.

Cara sanada selam arkadasim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…