kızlar kanamam falan olmasına rağmen tahmin ettiğimden daha sakin ve rahattım. ama 2 gündür garip birşey var çok huzursuzlandım. p.tesi gelsede gitsem doktora.
cnm iyi bak kendine allaha emanet olun...
cnm ben iyiyim bulantılar dışında işten eve evden işe umarım sende iyisindr
merhaba kızlar
ben pek gelemiyorum, ama sizlerde yoğunsunuz galiba.
SARIBEYBİ ne yaptın 2 li sonucunu alacaktın.
FERİ canım bir doktora gitde senin gerçekten tüplerinin durmunu çok merak ediyorum, düzgün bir yerde inşallah çekerler hsg ni.
AYCAN belki şu gelenler kist artıklarıdır. kist bazen böyle ara kanamalar yapıyor. korkma bence.
bende bugün doktora gittim, korka korka, bir gün önceden stresim başlıyor, doktor usgden bakar bakmaz ilk sorduğum şey canlı mı hocam oldu. Allah'a şükür canlıydı.
FERİM BEN HİÇ İŞİ BIRAKMADIM Kİ?
HANIMLAR MERHABA AKŞAM YEMEĞE MİSAFİRİM VARDI ÇOK YORULDUM ÇOKK
HEM TEMİZLİK HEM yemek BAYA ZOR OLDU Bİ YANDAN DA ÇAMAŞIR YIKADIM..
DAHA YENİ GİTTİLER VE ANCA OTURABİLDİM
UMARIM HERKESLER İYİDİR
YARIN 2 Lİ TEST SONUCUMUZ ÇIKIYO TEYZELER BİZE DUA EDİN OLUR MU?
HERKESE HAYIRLI GECELER...
merhaba kızlar
Sarıbeybi ne yaptın 2 li sonucunu alacaktın.
Feri canım bir doktora gitde senin gerçekten tüplerinin durmunu çok merak ediyorum, düzgün bir yerde inşallah çekerler hsg ni.
Aycan belki şu gelenler kist artıklarıdır. Kist bazen böyle ara kanamalar yapıyor. Korkma bence.
Bende bugün doktora gittim, korka korka, bir gün önceden stresim başlıyor, doktor usgden bakar bakmaz ilk sorduğum şey canlı mı hocam oldu. Allah'a şükür canlıydı.
saribeybicigim,vallahi yaninda olsam cok fena kizardim sana,birde yazmisin üstünr üstlük cokkk yoruldum diye,canim benim senin kendini öyle yorma,yipratma lüksün yok..yegenimizi tasiyorsun..dikkat et kendine,hamile kalmaya calisirkenki süreci unutma,karninda mucizen var..biz iyiyiz canim,yani bewn iyi sayilirim..senda aman diyim yorma kendini....calisma kismini toprakla karistirmisim,o izinliydi artik yasliligima ver tatliskom
Test sonucun insallah iyiy cikmistir..yaz bize..kendine ve bebesimize iyi bak..cok öptüm seni
sağolun kızlar..
Cnm haklısın pişman oldum bebişimi yorduğum için,o günleri hiç unutmuyorum cnm çok sağol beni ve bebeğimi düşündüğün için..
2 li test sonucumu aldık temiz çıktı çok şükür
hepinizi öptm iyi bakın kendinize...
merhaba kızlar
SARIBEYBİ ne yaptın 2 li sonucunu alacaktın.
FERİ canım bir doktora gitde senin gerçekten tüplerinin durmunu çok merak ediyorum, düzgün bir yerde inşallah çekerler hsg ni.
AYCAN belki şu gelenler kist artıklarıdır. kist bazen böyle ara kanamalar yapıyor. korkma bence.
bende bugün doktora gittim, korka korka, bir gün önceden stresim başlıyor, doktor usgden bakar bakmaz ilk sorduğum şey canlı mı hocam oldu. Allah'a şükür canlıydı.
Canim hadi gözünaydin, allah sagsalim kucagina almayi nasip etsin
selam kızlar,nasılsınız
uzun zamandır yazamıyorum sakın sizi unuttuğumu sanmayın.inanın hep aklımda ve duamdasınız.bir ay kadar önce lekelenmeyle birlikte rahimde kasılmalar,sancı vs oldu.tabi doktoru aradım hemen gel dedi.gittik bana bebeğin eşi çok aşağıda dedi bu erken doğum riskiymiş.magnezyum almamı ve yatmam gerektiğini söyledi.çok şükür lekelenme ertesi gün kesildi.2 hafta sonra kontrole gittim eşin hala aşağıda olduğunu söyledi.anlıycağınız zor günler geçirdim.haftaya yine kontrolum var ama iki gündür sancım var.benim sıpa erken gelmek istiyor heralde :) şaka bi tarafa bişey olacak diye çok korkuyorum.
siz de ne var ne yok geçmişe bakamadım şimdi biraz bakarım yazamazsam nolur kusuruma bakmayın hem ara ara sancım oluyor hem uzun süre oturamıyorum sandelyeye.yine ara ara yazmaya çalışıcam.
Hepinizi çok öpüyorum..
sağolun kızlar..
Cnm haklısın pişman oldum bebişimi yorduğum için,o günleri hiç unutmuyorum cnm çok sağol beni ve bebeğimi düşündüğün için..
2 li test sonucumu aldık temiz çıktı çok şükür
hepinizi öptm iyi bakın kendinize...
Toprakcigim canim benim,bir tanem inanki icim ürperdi..Annelik nasil bir duygu degilmi..tek derdin,tek tasan bebegin ve onun saglikli olup olmadigi,kalbinin atip atmadig..Canim benim yaaa Allahim sana ve bebegine yan yana,birlikte saglikla,sevgiyle yasayacaginiz uzun yillar nasip etsin...icini ferah tut,aklina kötü seyler getirme..ben cok evham yapmistim hemde cok,biz gecmiste kötü seyler yasadik ,etkisinden kurtulmamaiz zor ama yinede elimizden geleni yapmaliyz..insallah aylar su gibi gececek ve sag salim kucagina lacaksin mucizeni....
Torakcigim ben eminimki benim tüpüm kapali,yoksa kesin simdiye hamile kalirdm..2yil olacak..sanirim ben sansimi kaybetim..Cok üzülüyorum toprakcigim ama herseya allahta..
Toprakcim bu sabah yine sogan kürüme basladim, hapin bitmesine 9 gün kaldi, belki kanamayla kistte yok olur insaallah. Hayirlisi bakalim
fericiğim sen laporoskopi olmuştun ya onu ne zaman oldun o zaman tüplerine bakılmadı mı kapalıysa açılmadı mı. çok mu önce olmuştun bunlardan önce. inşalalh birşey varsada rahim filimi ile o ilacın basıncı ile açılacak düzeydedir. ama sen yine umutsuz olma, elinden geleni yap. kusura bakma canım ama gerçekten eşine de aklıma geldikçe çok sinir oluyorum. herşeye katlanacak olan sensin, yapacağı gelip 5 dk içinde sperm vermek ona bile razı olmuyor. resmen bir vebalin altına giriyor farkında değil. neyse senin canını sıkmak istemem ama kendi yaşadıkalrımdan senin yaşabilmiş oldukarın şu anki çaresizliğin aklıma geliyor resmen hissediyorum bunları sinir oluyorum.
selam kızlar,nasılsınız
uzun zamandır yazamıyorum sakın sizi unuttuğumu sanmayın.inanın hep aklımda ve duamdasınız.bir ay kadar önce lekelenmeyle birlikte rahimde kasılmalar,sancı vs oldu.tabi doktoru aradım hemen gel dedi.gittik bana bebeğin eşi çok aşağıda dedi bu erken doğum riskiymiş.magnezyum almamı ve yatmam gerektiğini söyledi.çok şükür lekelenme ertesi gün kesildi.2 hafta sonra kontrole gittim eşin hala aşağıda olduğunu söyledi.anlıycağınız zor günler geçirdim.haftaya yine kontrolum var ama iki gündür sancım var.benim sıpa erken gelmek istiyor heralde :) şaka bi tarafa bişey olacak diye çok korkuyorum.
siz de ne var ne yok geçmişe bakamadım şimdi biraz bakarım yazamazsam nolur kusuruma bakmayın hem ara ara sancım oluyor hem uzun süre oturamıyorum sandelyeye.yine ara ara yazmaya çalışıcam.
Hepinizi çok öpüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?