Alternatif tip... Hamile kalma paylaşımini...paylasamayanlarin alani ....

cnm çok geçmiş olsun.. Allah yardımcın olsun bebeğin vaktinde sağlıkla gelsin inş.
iyi bak kendine de bebişede

sağol cnm benim şükür temiz çıktı teyzesi..
14 haftalık olduk ama bulantılaım azalacağı yerde artıyor...
2 gündür ne yesem çıktı umarım bebeğim iyidir...

sonucun temiz çıkmasına çok sevindim. kendine ve bebeğe iyi bak.

sağol cnm benim Allah razı olsun..

kızlar ben UMUT u çok merak ediyorum.

GUMSE de gelmiyor artık. morali bozuk galiba.

umut tamam da gümsenin neyi vardı ki?

AYcan...Saribeybi..mirakel...yildiz..gümse....UMUTTTTT

hepinizi öpüyorum..

bende öpüyorum cnm..

Kızlar bişi sorucam ya 2 haftadır benim dilimde kabarcıklar atıyo..
Hamilelikle ilgisi olabilirmi?
Bi tarafta geçiyo diğeri çıkıyo sizde de oluyomu bazıları hamişliktendir diyo da?

Kızlar bişi sorucam ya 2 haftadır benim dilimde kabarcıklar atıyo..
Hamilelikle ilgisi olabilirmi?
Bi tarafta geçiyo diğeri çıkıyo sizde de oluyomu bazıları hamişliktendir diyo da?

canım bilmiyorum ama benimde aynışekilde damağımda oldu bir kaç gündür var, böyle aft gibi sanki. hamilelikle ilgisi var mı bilmiyorum. belkide bazı yediğin şeyler dokunuyordur.

canım bilmiyorum ama benimde aynışekilde damağımda oldu bir kaç gündür var, böyle aft gibi sanki. hamilelikle ilgisi var mı bilmiyorum. belkide bazı yediğin şeyler dokunuyordur.

ay bilmiyorum ama artık yemek yerken zorlanıyorum..
dr gidince soracam...umarım önemli bişi yoktur

AYcan..Toprak,Saribeybi,YIldiz,Care,mirakel,gümse ve UMUTTTT ve GESCHENK hepinize merhabalar..insallah herkes cok iyidir..

Kizlar bu ay hic umut yok sünkü ovülasyon zamani calsima filan olmadi,o yüzden bu ay sanki anlamsiz bir ay..ocak ayi icinde umut yok cünkü ,ayin 23 de istanbula ucacagim ve 8 ocakta dönecegim yine ovülasyon zamani kacmis oluyor...24 araliga kadar burda rahim filmi cektiremezsem ,hatta cektirsemde istanbulda cektirecegim..ama reglin ilk 10 günü icinde cekiliyor,yoksa cekmiyorlar,gecen 2 ay,klomen,.catlatma ignesi oldugumdan bilemiyorum su an ne zaman hastalanacagimi..insallah denk gelir diyecegim ama sanki zor..neyse artik birde onu düsünüp stres olmiyim..bakarim istanbulda bir caresine..öptüm sizi..

inşallah canım denk gelirde istanbulda çektirirsin. hatta bence şimdiden oradan biryer ayarlamaya başla bile gider gitmez ertesi gün çektirirsin hemen.

Günaydin arkadaslar,
dün okuldaydim, yarin yine okulum var. Bugün calisiyorum. Insaallah hepiniz iyisinizdir. Beni soracak olursaniz son dogum kontrol hapini 13.12 aksami aldim. Bu arada sanirim mantar oldum. Ilac kullandim ama sanki ciban cikacakmis gibi agrim oluyor. Mantarmi yoksa gercekten cibanmi cikacak bilmiyorum. Hep damala damala kanamam oldu bakalim tam olarak hap bittiya nezaman gelicek. Sogan kürüne basladim ama 5-6 gün sonra kestim. Ay inanmicaksiniz ama cok SIKILDIM

Ferim tr havasi insaallah iyi gelir.

kızlar kaçgündür giremedim, bir süre böyle olacak galiba, gene kanamam oldu, lavabo ve yemek dışında kalkmıyorum.
hepinizi öpüyorum.

geçmiş olsun cnm inş mantarda değildr çıbanda. ben mantardan çok çektim bilirim..

kızlar kaçgündür giremedim, bir süre böyle olacak galiba, gene kanamam oldu, lavabo ve yemek dışında kalkmıyorum.
hepinizi öpüyorum.

cnm çok geçmiş olsun dualarımız seninle..dikkat et kendine lütfen..

Aycancigim insallah tr havasi iyi gelir gercekten cok ama cok bunaLDIM..sende bayagi yogunsun,is okul..mantar acaba d.kontrol hapindanmi oldu..kullandigim önemde bende yapmisti...cok öptüm
hepinizi öpüyorum.

Toprakcigim aman diyim canim benim...dikat et kendine hic kalkma yerinden..yaninda kimse varmi,anne,kardes gibi.cok öptüm seni canim benim....

Saribeybi sen nasilsin canim,insallah hersey yolundadair..cok öptüm senide

Kizlar 2 gündür cok kötüydm ama simdi iyiyim..carsamba benim doktor randevum vardi....doktor rahim filmine gerek yok...sizin sag tüpünüz zaten acik degil,gecir darligi var,yasiniz 41 geliyor..sizin tek alternatiufiniz tüp bebek..benim sana yapacagim birsey yok,siz israr etiniz diye klomen,catlatma denedim..1 tüpü kapali,diigeri dar olan birine yapilacak tek sey tüp bebektir..esinizle konusun,ikna edin,yada durumu kabulenin dedi...durum bundan ibaret.Anlayacaginiz ben artik durumu kabullenecegim..

Esime o aksam bebek istiyorum,anne olam istiyorum dedim
..bana olacak bir sey iste dedi....cocuk,mucuk unut bu iskeri dedi

Haftaya pisikyatride rendevum var,doktor öyle konusunca ,randevu aldim..gidip bu dururmu kabulenmek icin yardim alacagim...bu günde 20 yas disim cekilecek ,ise gitmedim rapor alacagim,1 haftadir cok agri yapti,doktor 6 ay evel cekelim dedei ama ben salladim tabi..

Artik benim icin cocuk sayfasi kapandi..tabi yinede tr de zaman uyarsa HSG cektirecegim..ama sonuc degismez..sag tüpüm laparaskopide bile acilmamis..gecis darligi,hasarli tüp anlamina gelir dedei doktor..yani benim aslinda 2 tüpümde kapali diye degerlendirilmeliymis..öyle söyledi doktor..

öyle iste

sağol cnm benim her zaman ki gibiyim umarım sende iyisindir çok öptm

cnm benim herşey ok de eşin neden çocuk meselesini unut diyor ki?
evlenmeden önce senin çocuğunun olmadığını ve anne olmanın senin de hakkın olduğunu bilmiyormuydu ki?
erkekler böyle tuhaf işte
bu konu seni daha fazla yıpratmasın cnm en iyisini sen biliyorsun
Yüce Rabbimin mucizesi çok inş evlat verir de kocan da unuut dediği için utanır..
sen büyüksün Allahım herşeye kadirsin...
hakkında en hayırlısı olması dileğiyle çok öptm seni..

rabbim yardımcın olsun canım benim. dualarım seninle...

Selam Kizlar,
nasilsiniz??? iyi pazarlar diliyorum hepinize. Ferim ya su esinin söylediklerini kaale alma be canim. Sen bildigin yoldan sasma.............O adam herseyi konusuyor, senin sadakatinede hayranim. Ne diyeyim, o konustugunda sinek vizildiyo gibi davran........tinma..........Böyle adam ay sinirlerim bozuluyor----

Toprak ve Saribeybi insaallah hersey iyi gitsin canlarim.

Umut yazmiyorsun bizi cok üzüyorsun.

Cara, pes etmeden yillardir mücadele eden vede muradina eren arkadasimiz selam sanada

Yildiz Zeynomuz nasil????

Gümse nerlerdesin????

Eylül sanada selam

merhaba cnm biz iyiyiz şükür sen nasılsın ?

Merhaba Aycan, dun gin'e gittim kontrol icin kist yok olmus yani temizlenmis, gecen hafta carsamba gunu son hapi ictim dun kanama anca basladi, bir ay daha kullanmam lazim d.k.haplarini. Ondan sonrasi Allah kerim bakalim syklus toparlicakmi kendisini. Bakalim.
sen ne yaptin, kontrol'e gittin mi, kistin yok olmusmu.
Selamlar

Kizlar hepinize merhaba..kusura bakmayin giremedim,malum cuma yolculuk var,hazirlik yapiyorm,calisiyorum...bu gün regl oldum..yani istanbuldayken HSG cektirebilecegim..sonucu yazarim size..gerci sonuc malum..

TOPrak...Saribeybi..Care...Geschenk..tatali kiymetli hamileleirimiz insallah hepiniz iyisinizdir

Umuttt nerelerdesin güzelim benim...keske bir bilgi versen bize..

AYcan iyimisisn canim..trataile basliyor ,umarim iyiyce dinlenirsin..

Mirakel..kistinin gitmesi sevindirici..allahim tez zamanda bebek versin sana..cok öptüm..

Yildiz..canim benim naslsin zeyno nasil..beraber ilk yeni yilinizi kutlayacaksiniz..nice yillara..

Gümse sen nerelerdesin,iyiymisisn..

hepinizi cok öptüm..

ben iyiyim çok şükür cnm hsg çektirebilmene sevindim cnm inş sebep olur da müjde verirsin bizlere..

Kizlar,
selam sene sonu maglum muhasebede isler yogun, dolayisiyla cok yogunum. Mirakel canim sendemi dogum kontrol hapi kullandin, Ben 2. kutuya ayin 21 inde basladim.
Kizlar kisa yaziyorum, calismam lazim Selma hepinize. Fero sen Pazar tr ye ucuyorsun degilmi????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…