selam kızlar,nasılsınız
uzun zamandır yazamıyorum sakın sizi unuttuğumu sanmayın.inanın hep aklımda ve duamdasınız.bir ay kadar önce lekelenmeyle birlikte rahimde kasılmalar,sancı vs oldu.tabi doktoru aradım hemen gel dedi.gittik bana bebeğin eşi çok aşağıda dedi bu erken doğum riskiymiş.magnezyum almamı ve yatmam gerektiğini söyledi.çok şükür lekelenme ertesi gün kesildi.2 hafta sonra kontrole gittim eşin hala aşağıda olduğunu söyledi.anlıycağınız zor günler geçirdim.haftaya yine kontrolum var ama iki gündür sancım var.benim sıpa erken gelmek istiyor heralde :) şaka bi tarafa bişey olacak diye çok korkuyorum.
siz de ne var ne yok geçmişe bakamadım şimdi biraz bakarım yazamazsam nolur kusuruma bakmayın hem ara ara sancım oluyor hem uzun süre oturamıyorum sandelyeye.yine ara ara yazmaya çalışıcam.
Hepinizi çok öpüyorum..
Biraz bakmam yetti :)
TOPRAKSU canım hamileymişsin çok çok sevindim Allah tamamına erdirsin.yanlış hatırlamıyorsam tüp bebek deniycektiniz galiba.Allahım mucizeye bak çok şükür..Rabbim burdaki bütün arkadaşlarıma bu mucizeyi tattırsın inş.
FERİM canım benim işe başlamışsın kolay gelsin.Eşinle aranın iyi olmasına çok sevindim.inş en kısa zaman da sen de bu mucizeyi yaşarsın hep dua ediyorum hep....
AYCANIM senin de kistin varmış geçmiş olsun soğan kürü iyi gelecek eminim.aynı dileklerim senin için de geçerli Rabbim tüm dileklerini gerçek etsin herşey gönlünce olsun inş..
SARIBEYBİ ikili testin temiz çıkmış gözünaydın.14 haftalık olmuşsunuz maşallah Allah tamamına erdirsin..
UMUT gelmemiş umarım iyidir,umarım herşey yolundadır.
MİRAKEL VE GÜMSE size de selamlar..
kızlar hep dualarımdasınız...
sonucun temiz çıkmasına çok sevindim. kendine ve bebeğe iyi bak.
kızlar ben UMUT u çok merak ediyorum.
GUMSE de gelmiyor artık. morali bozuk galiba.
AYcan...Saribeybi..mirakel...yildiz..gümse....UMUTTTTT
hepinizi öpüyorum..
Kızlar bişi sorucam ya 2 haftadır benim dilimde kabarcıklar atıyo..
Hamilelikle ilgisi olabilirmi?
Bi tarafta geçiyo diğeri çıkıyo sizde de oluyomu bazıları hamişliktendir diyo da?
canım bilmiyorum ama benimde aynışekilde damağımda oldu bir kaç gündür var, böyle aft gibi sanki. hamilelikle ilgisi var mı bilmiyorum. belkide bazı yediğin şeyler dokunuyordur.
AYcan..Toprak,Saribeybi,YIldiz,Care,mirakel,gümse ve UMUTTTT ve GESCHENK hepinize merhabalar..insallah herkes cok iyidir..
Kizlar bu ay hic umut yok sünkü ovülasyon zamani calsima filan olmadi,o yüzden bu ay sanki anlamsiz bir ay..ocak ayi icinde umut yok cünkü ,ayin 23 de istanbula ucacagim ve 8 ocakta dönecegim yine ovülasyon zamani kacmis oluyor...24 araliga kadar burda rahim filmi cektiremezsem ,hatta cektirsemde istanbulda cektirecegim..ama reglin ilk 10 günü icinde cekiliyor,yoksa cekmiyorlar,gecen 2 ay,klomen,.catlatma ignesi oldugumdan bilemiyorum su an ne zaman hastalanacagimi..insallah denk gelir diyecegim ama sanki zor..neyse artik birde onu düsünüp stres olmiyim..bakarim istanbulda bir caresine..öptüm sizi..
Günaydin arkadaslar,
dün okuldaydim, yarin yine okulum var. Bugün calisiyorum. Insaallah hepiniz iyisinizdir. Beni soracak olursaniz son dogum kontrol hapini 13.12 aksami aldim. Bu arada sanirim mantar oldum. Ilac kullandim ama sanki ciban cikacakmis gibi agrim oluyor. Mantarmi yoksa gercekten cibanmi cikacak bilmiyorum. Hep damala damala kanamam oldu bakalim tam olarak hap bittiya nezaman gelicek. Sogan kürüne basladim ama 5-6 gün sonra kestim. Ay inanmicaksiniz ama cok SIKILDIM
Ferim tr havasi insaallah iyi gelir.
kızlar kaçgündür giremedim, bir süre böyle olacak galiba, gene kanamam oldu, lavabo ve yemek dışında kalkmıyorum.
hepinizi öpüyorum.
Günaydin arkadaslar,
dün okuldaydim, yarin yine okulum var. Bugün calisiyorum. Insaallah hepiniz iyisinizdir. Beni soracak olursaniz son dogum kontrol hapini 13.12 aksami aldim. Bu arada sanirim mantar oldum. Ilac kullandim ama sanki ciban cikacakmis gibi agrim oluyor. Mantarmi yoksa gercekten cibanmi cikacak bilmiyorum. Hep damala damala kanamam oldu bakalim tam olarak hap bittiya nezaman gelicek. Sogan kürüne basladim ama 5-6 gün sonra kestim. Ay inanmicaksiniz ama cok SIKILDIM
Ferim tr havasi insaallah iyi gelir.
kızlar kaçgündür giremedim, bir süre böyle olacak galiba, gene kanamam oldu, lavabo ve yemek dışında kalkmıyorum.
hepinizi öpüyorum.
Aycancigim insallah tr havasi iyi gelir gercekten cok ama cok bunaLDIM..sende bayagi yogunsun,is okul..mantar acaba d.kontrol hapindanmi oldu..kullandigim önemde bende yapmisti...cok öptüm
Toprakcigim aman diyim canim benim...dikat et kendine hic kalkma yerinden..yaninda kimse varmi,anne,kardes gibi.cok öptüm seni canim benim....
Saribeybi sen nasilsin canim,insallah hersey yolundadair..cok öptüm senide
Kizlar 2 gündür cok kötüydm ama simdi iyiyim..carsamba benim doktor randevum vardi....doktor rahim filmine gerek yok...sizin sag tüpünüz zaten acik degil,gecir darligi var,yasiniz 41 geliyor..sizin tek alternatiufiniz tüp bebek..benim sana yapacagim birsey yok,siz israr etiniz diye klomen,catlatma denedim..1 tüpü kapali,diigeri dar olan birine yapilacak tek sey tüp bebektir..esinizle konusun,ikna edin,yada durumu kabulenin dedi...durum bundan ibaret.Anlayacaginiz ben artik durumu kabullenecegim..
Esime o aksam bebek istiyorum,anne olam istiyorum dedim
..bana olacak bir sey iste dedi....cocuk,mucuk unut bu iskeri dedi
Haftaya pisikyatride rendevum var,doktor öyle konusunca ,randevu aldim..gidip bu dururmu kabulenmek icin yardim alacagim...bu günde 20 yas disim cekilecek ,ise gitmedim rapor alacagim,1 haftadir cok agri yapti,doktor 6 ay evel cekelim dedei ama ben salladim tabi..
Artik benim icin cocuk sayfasi kapandi..tabi yinede tr de zaman uyarsa HSG cektirecegim..ama sonuc degismez..sag tüpüm laparaskopide bile acilmamis..gecis darligi,hasarli tüp anlamina gelir dedei doktor..yani benim aslinda 2 tüpümde kapali diye degerlendirilmeliymis..öyle söyledi doktor..
öyle iste
Kizlar 2 gündür cok kötüydm ama simdi iyiyim..carsamba benim doktor randevum vardi....doktor rahim filmine gerek yok...sizin sag tüpünüz zaten acik degil,gecir darligi var,yasiniz 41 geliyor..sizin tek alternatiufiniz tüp bebek..benim sana yapacagim birsey yok,siz israr etiniz diye klomen,catlatma denedim..1 tüpü kapali,diigeri dar olan birine yapilacak tek sey tüp bebektir..esinizle konusun,ikna edin,yada durumu kabulenin dedi...durum bundan ibaret.Anlayacaginiz ben artik durumu kabullenecegim..
Esime o aksam bebek istiyorum,anne olam istiyorum dedim
..bana olacak bir sey iste dedi....cocuk,mucuk unut bu iskeri dedi
Haftaya pisikyatride rendevum var,doktor öyle konusunca ,randevu aldim..gidip bu dururmu kabulenmek icin yardim alacagim...bu günde 20 yas disim cekilecek ,ise gitmedim rapor alacagim,1 haftadir cok agri yapti,doktor 6 ay evel cekelim dedei ama ben salladim tabi..
Artik benim icin cocuk sayfasi kapandi..tabi yinede tr de zaman uyarsa HSG cektirecegim..ama sonuc degismez..sag tüpüm laparaskopide bile acilmamis..gecis darligi,hasarli tüp anlamina gelir dedei doktor..yani benim aslinda 2 tüpümde kapali diye degerlendirilmeliymis..öyle söyledi doktor..
öyle iste
selam kizlar,
nasilsiniz??? Iyi pazarlar diliyorum hepinize. Ferim ya su esinin söylediklerini kaale alma be canim. Sen bildigin yoldan sasma.............o adam herseyi konusuyor, senin sadakatinede hayranim. Ne diyeyim, o konustugunda sinek vizildiyo gibi davran........tinma..........böyle adam ay sinirlerim bozuluyor----
toprak ve saribeybi insaallah hersey iyi gitsin canlarim.
Umut yazmiyorsun bizi cok üzüyorsun.
Cara, pes etmeden yillardir mücadele eden vede muradina eren arkadasimiz selam sanada
yildiz zeynomuz nasil????
Gümse nerlerdesin????
Eylül sanada selam
rabbim yardımcın olsun canım benim. dualarım seninle...
Kizlar hepinize merhaba..kusura bakmayin giremedim,malum cuma yolculuk var,hazirlik yapiyorm,calisiyorum...bu gün regl oldum..yani istanbuldayken HSG cektirebilecegim..sonucu yazarim size..gerci sonuc malum..
TOPrak...Saribeybi..Care...Geschenk..tatali kiymetli hamileleirimiz insallah hepiniz iyisinizdir
Umuttt nerelerdesin güzelim benim...keske bir bilgi versen bize..
AYcan iyimisisn canim..trataile basliyor ,umarim iyiyce dinlenirsin..
Mirakel..kistinin gitmesi sevindirici..allahim tez zamanda bebek versin sana..cok öptüm..
Yildiz..canim benim naslsin zeyno nasil..beraber ilk yeni yilinizi kutlayacaksiniz..nice yillara..
Gümse sen nerelerdesin,iyiymisisn..
hepinizi cok öptüm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?