Alternatif tip... Hamile kalma paylaşımini...paylasamayanlarin alani ....

merhaba kızlar
bir 2 dk lığına girip sizlere yazmak istedim. umarım hepiniz iyisinizdir. FERİ hastalanma zamanının denk gelmesine sevindim burada hsg çektirmen çok iyi olcaka bence. haber bekliyoruz.

ben hala yatıyorum. haftaya kontrolüm var benim için önemli bir kontrol olacak şimdiden heyecanlıyım.

hepinizi öpüyorum.

kızlar yarın kısmetse dr gidiyoruz dua edin de hayırlı haberlerle geleyim...ayrıca inş cinsiyetini öğrenebilirim...

Selamlar guzel kizlar,

ozlemisim sizleri inanin...hala mucizelere inaniyorum ben:)
kendimi uzuntuden hasta edip, sagligimi geri kazanmaya calisirken ve tam vazgecmisken artik bebek fikrini rafa kaldiriyorum ben elimden geleni yaptim olmuyorsa olmuyor demisken ogrendim ki icimde bir hayat baslamis, minik bir kalp atmaya baslamis. O minik kalp ile benim de kalbim atmaya baslamis tekrar umutla mutlulukla.
Tabiki sonrasinda hastalik esnasinda yasanan bir gebelik sebebiyle bir suru korku, umut, umutsuzluk bir arada yasandi. Dogumdan aylar sonra dahi korkularim bitmedi. Yeni yeni korkularimi asiyorum. Korkularimi asmamda en buyuk destekcim annem. O olmazsaydi ne yapardim bilemezdim.

Feri'm okudum yazdiklarini ne hissettigini cok iyi anliyorum ama yeniden kocana olan ofkem artti...bu nasil bir pervasizliktir yahu anlamadim. Turkiye'ye geldiginde bir gorun burada iyi bir hekime. Turkiye'deki doktorlar gercekten bu konuda seni daha iyi aydinlatir, ancak burada da tup bebege acayip bir egilim var bu sebeple durumunu iyice anlat doktora. Sana iyi bir danismanlik yapmasini rica et. Ah Feri'm ahh bu adam ne buyuk gunah isliyor da haberi yok!

Aycan'cim, Mirakel'cim,
Sizleri de cok ozledim, sizler neler yapiyorsunuz?

Isimleri tek tek saymayacagim kisaca kizlar diyecegim,
Hamisliginiz nasil gidiyor. Beyin cok enterasan bir organ size tavsiyem surekli iyi ve guzel seyler dusunun. Ayrica hamileliginizin tadini cikartin unutmayin bu sizin ilk ve son hamileliginiz olabilir o yuzden bir daha olmayacakmis gibi yasayin, her aksam yastiga kafanizi koyduugunuzda endiseleriniz degil de hayalleriniz gelsin akliniza. Oglunuzla ya da kizinizla gecireceginiz o guzel gunleri hayal edin...ben bunu cok gec ogrendim malesef tekrar yasayamayacagim bir hamilelik biraktim geride...

Zeyno'm buyuyor artik kocaman bir kiz oldu, her gun beni daha fazla sasirtiyor artik onun annesi oldugumu bildigini bana gosteriyor, bu da beni cok mutlu ediyor.

Hepinizi kucaklayarak opuyorum...sakin guzel kafalariniza birsey takmayin e mi? biz beynimizi ve hayatimizi yonetebiliriz, hep bunu getirin akliniza. 2012 yili hepimize saglik, mutluluk ve basari getirsin...

Sizleri seviyorum
Y

maşallah cnm kızına...
çok güzel ifade etmişsin sana yürekten katılıyorum..
Allahım tüm isteyenlere nasip etsin inş..

bugün kontrolümüz vardı dr büyük ihtimalle kız olucak dedi..
resmen havaya uçtuk eşimle...
doktor dedi ki ya durun daha doğmadı doğunca neler yapıcaksınız kimbilir
Allahıma binlerce kez şükürler olsun ki gönlümüze göre verdi..
Rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu inş...

Sana da selam canım benim
Evet pes etmeden yıllarca mücadele ettim kendi kendime ve mükafatını aldım çok şükür.Ama bunu kimse bilmediği için hamilelik haberime sevinçten ağlayan da oldu,aaa çok geç değilmi diyen de oldu başlarda ama tınmadım kimseyi.

Birkaç gün önce mahalleye yeni taşınan çok iyi tanışmadığımız bi bayan,hamilesin heralde dedi ben de gülerek evet dedim tuhaf tuhaf bakıp bu yaştan sonra mı demez mi,ki ben yaşımdan çok daha küçük görünen biriyimdir.kimse 40 yaşımda olduğuma inanmaz.Eşimle birlikte görüyor bizi eşim yaşını gösteriyor saçlar beyaz falan.. ne biliyim işte o kadar etkilendim ki çok üzüldüm tabi yaşadığım şeyleri bilmiyor ama bu benim hayatım ve nerdeyse doğuracam biraz anlayışlı ol be kadın..Annemle yengem vardı yanımda ağlamamak için kendimi zor tuttum.
15 yıl bana çocuk sordunuz,şimdi olunca da eee geç değil mi diyosunuz özelimiz bize kalsın değil mi ama.

Bu arada pazartesi günü doktordaydım bebeğin eşi daha da aşağı inmiş doktor hep yat dinlen diyor ama ben yapamıyorum,ağır işler yapmıyorum ama yatamıyorum da çarşambaya tekrar gidecem bakalım ne diycek.

Sen de yoğunmuşsun kolay gelsin canım kendine iyi bak,öpüyorum.

Yıldızcım iyi olmanıza sevindim Zeyno ya kocaman öpücükler benden.Allahım mutluluğunu bozmasın inş..

Topraksu kendine çok dikkat et benim gibi yapma hep yat dinlen sen.
Sarıbeybi gözünaydın kızın olacakmış,ben de hep bi kızım olsun istemiştim ama oğlum olacak kısmet işte sağlıklı olsunlarda..

Ferim canım benim şu eşine gerçekten kızmamak elde deil.Allah onu islah etsin.Şu an burdasın heralde hsg çektirebileceğine çok sevindim.inş senin sandığının aksine tüplerin açık olacak.ve bize müjdeli haberi vereceksin.Bunun için hep dua edecem.Bu kadar çaba boşuna gitmeyecek inş..

Mirakel selam canım..kistin gitmesine sevindim..

Umutcuğum umarım iyisindir,umarım herşey yolundadır..

Gümse sana da selamlar..

Hepinizi öpüyorum..

Son düzenleme:

sağol cnm benim hayırlı sağlıklı evlat olsunlarda kız erkek farketmiyor aslında...Allah sağsalim kavuştursun bizi onlara inş..
herkese slm kızlar umarım hepiniz iyisinizdr..

Topraksu'cum,
Sevgili kiz annesi:) hosgeldin aramiza, yalniz sunu bil ki kizlar babalarina asik oluyorlar ama olsun varsin di mi?
saglikla kucagina almayi nasip etsin allah insallah

Cara,
Bak yorma kendini vallahi gelir sopa ile kovalarim seni...bak ben yordum kendimi Zeyno dayanamadi 37. haftayi zor bitirdi...Sakin kendini yorma, tamam gez eglen ama olculu ol. Ben olcuyu fena kacirmistim sonlara dogru sen yapma sakin!

Hepinizi kocaman opuyorum
Y

canım korkma bebek büyüdükçe yaptığı abskıdan kasık ağrıları olurmuş.

içini rahat tut.

ay cnm sağol ama bu mantarı napıcam ben..bugün dr arayıp kontrole gideyim dedim umarım bişi olmaz...
bu sabah bi uyandım sol gögsümün altı ve sırtım ağrıyodu..
sanki kaburgam kırılmış gibi..
çok korktum eşimi uyandırdım masaj falan yaptı uyumuşum tekrar..
uyandığımda hafiflemişti acaba neden oldu çözemedim ya..
bu arada sen nasılsın cnm?

mantarı doktoruna söyleseydin fitil ve krem veriyorlar gebeliktede kullanabilinecek. çabuk geçen brişey. korkmana gerek yok.
bende dün gittim doktora Allah'a şükür iyiydi. bugün sabahta 2 li testi yaptırdım. akşam üstü alırım sonucu.

canım çok az kalmış, kendine dikkat et son günler belli olmaz bu dönem bebekleri sabırsız, kimden duysam hafatsını beklemiyor.

aradım cnm doktorumu krem ve fitil ismi verdi..yarın alıp kullanıcam...
umarım geçer...
seninde iyi olmana sevindim cnm..test sonucun da temiz çıkar inş..hayırlı haberlerle gel inş...

aradım cnm doktorumu krem ve fitil ismi verdi..yarın alıp kullanıcam...
umarım geçer...
seninde iyi olmana sevindim cnm..test sonucun da temiz çıkar inş..hayırlı haberlerle gel inş...

iyi yapmışsın aramakla ilaçlar rahatlatır seni.

benimde 2 li test sonucum Allah'a şükür iyi çıktı.

Son düzenleme:
AYCAN kayıplardasın gene...

FERİ seni çok merak ettim ne yaptın.

Canim ocak sonunda vergi yasasindan sinavim var, muhasebedeyim biliyorsun oda cok yogun, bu arada idrar yollarim iltihaplanmis antibiyotik kullaniyorum. Onun disinda bi gelisme yok. Feri TR ye uctu ayin 25 inde, bildigim kadariyla, test sonucunun temiz cikmasina coooooooookkkkkkkkkk sevindim. Canim ya, insaallah hepiniz hep güzel haberler yazin.
Saribeybi gecmis olsun arkadasim.
Caram kizimiza cok sevindim. Milleti bosver kulaklarini tika.
Mirakel selamlar canim ya.......
Yildizimiz vede Zeynomuza sevgiler

Umut nasilsin??
Gümse sen neler yapiyorsun.
Hepinize selamlar, kar yagiyor bugün Almanyada

Yıldızcığım gezme mi nerdeee evden sadece doktora gitmek için çıkıyorum.Bizim ev konforlu değil malesef sobayla ısınıyoruz haliyle ev çok kirleniyor onu temizlemekle uğraşıyorum ama tabi çok ağırlaştım eskisi gibi yapamıyorum ve dikkat ediyorum artık :)

Sarıbeybi çok geçmiş olsun.

Topraksu 2 li testin temiz çıkmış maşallah çok sevindim.Evet malesef öyleymiş.Zaten 10 günde bir gidecem artık doktora kontrol altındayım yani :)

Aycancığım yanlış anlamışsın oğlumuz olacak canım,darısı sizlere inşallah..

Fericiğim sende iyisindir inşallah,haberlerini dört gözle bekliyorum..

Kızlar yarın giremeyebilirim,yeni yılınızı kutluyorum,2012 bütün dileklerinize kavuştuğunuz yıl olsun inşallah..

Sevgiler..

Aycan canım muhasebe mi okuyorsun sen? bende mali müşavirim. meslektaşız yani:) benimde geçen idrar yollarım ihtihaplandı birşey kullanamadım bol bol su içtim bende birde ateş ve titreme aypıyor idrar yolları enfeksiyonu neyse kısa sürdü.

Canlarım dün sabah nihayet çektirdim reglin 9.günü ve kendimi kasmiyim rahat çeksinler diye narkozlu çektirdim 2 tüpümde kapalı ve açılma filanda olmamış.dünden beri ağlamaktaan helak oldum ama nafile.ben asla anne olamayacağım benim 2012 gerçeğim bu olacak.Allah bana sabır versin.hepinizi çok öptüm.çok ama çok üzgünüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…