iyi yapmışsın aramakla ilaçlar rahatlatır seni.
benimde 2 li test sonucum Allah'a şükür iyi çıktı.
Canim ocak sonunda vergi yasasindan sinavim var, muhasebedeyim biliyorsun oda cok yogun, bu arada idrar yollarim iltihaplanmis antibiyotik kullaniyorum. Onun disinda bi gelisme yok. Feri TR ye uctu ayin 25 inde, bildigim kadariyla, test sonucunun temiz cikmasina coooooooookkkkkkkkkk sevindim. Canim ya, insaallah hepiniz hep güzel haberler yazin.
Saribeybi gecmis olsun arkadasim.
Caram kizimiza cok sevindim. Milleti bosver kulaklarini tika.
Mirakel selamlar canim ya.......
Yildizimiz vede Zeynomuza sevgiler
Umut nasilsin??
Gümse sen neler yapiyorsun.
Hepinize selamlar, kar yagiyor bugün Almanyada
Yıldızcığım gezme mi nerdeee evden sadece doktora gitmek için çıkıyorum.Bizim ev konforlu değil malesef sobayla ısınıyoruz haliyle ev çok kirleniyor onu temizlemekle uğraşıyorum ama tabi çok ağırlaştım eskisi gibi yapamıyorum ve dikkat ediyorum artık :)
Sarıbeybi çok geçmiş olsun.
Topraksu 2 li testin temiz çıkmış maşallah çok sevindim.Evet malesef öyleymiş.Zaten 10 günde bir gidecem artık doktora kontrol altındayım yani :)
Aycancığım yanlış anlamışsın oğlumuz olacak canım,darısı sizlere inşallah..
Fericiğim sende iyisindir inşallah,haberlerini dört gözle bekliyorum..
Kızlar yarın giremeyebilirim,yeni yılınızı kutluyorum,2012 bütün dileklerinize kavuştuğunuz yıl olsun inşallah..
Sevgiler..
Canlarım dün sabah nihayet çektirdim reglin 9.günü ve kendimi kasmiyim rahat çeksinler diye narkozlu çektirdim 2 tüpümde kapalı ve açılma filanda olmamış.dünden beri ağlamaktaan helak oldum ama nafile.ben asla anne olamayacağım benim 2012 gerçeğim bu olacak.Allah bana sabır versin.hepinizi çok öptüm.çok ama çok üzgünüm.
Canlarım dün sabah nihayet çektirdim reglin 9.günü ve kendimi kasmiyim rahat çeksinler diye narkozlu çektirdim 2 tüpümde kapalı ve açılma filanda olmamış.dünden beri ağlamaktaan helak oldum ama nafile.ben asla anne olamayacağım benim 2012 gerçeğim bu olacak.Allah bana sabır versin.hepinizi çok öptüm.çok ama çok üzgünüm.
fericiğim seni çok merak etmiştim. üzüldüm. feri sen sonuçta kaç defa hamile aklmış birisin demekki tüplerin önceden açıktı laporoskopi ile açılmaz mı. doktora hiç sordun mu, buradayken yaptırsaydın.
ferim cnm benim rahim filminde kapalı olan tüplerin kanallardan giden ilaç yardımıyla açıldığını hemen ertesinde hamile kalındığını duydum..
hatta bir yakın arkadaşım rahim filminden hemen sonra hamile kaldı şu an beniöle aynı 16.hafta da bebeği..
Allahım nasip etmişse bun kim mani olabilir ki lütfen yıpratma kendini..
dularımızdasın.....
kızlar teşekkür ederim size.Ama tüplerimde açilma olmaz.2 kere su vermişler ama geçiş zorlugu bile olmamiş.ordakilere sordum ,tekrar kectirsem,umut olurmu dedim.olmaz deiler.umut yok yani...Toprakciğim ben gecensene miyom amelyati oldum ya 02-09.2010 da o zaman tüplerimede baklld ızaten,sol kapali açmaya çalsitik olmadl dediler ama sağda geciş darligi var demislerdi..demeki sağ tüp zaten zedeliydi tamamen kapanmiş..anlayacagin laparaskopi oldum zaten..tek çare tüp dediler..çok çaresizim.ada çayı yağı yapacağım.oturma banyosu fılan.başkada elimden birşey gelmez.öptüm sizi
fericiğim acaba buradaki doktorlar açma konsuunda daha başarılı olabilirler mi. bana önceden açık olan birşeyin tekrardan açılmaması mantıksız geliyor. sen 4 defa hamile kalmış birisin. doğustan kapalı değilki tüpün. türkiyede bu konularda iyiler.
ne kadar burdasın daha. ne zaman döneceksin.
kızlar ben bu ay incir kürü yaptım yumurtlama günümde çok sancı oldu sağ kasığımda ve akıntımda kan vardı nedendir acep ağrım geçti bugün
FERİ canım bak geinirken başka bir topikte gördümde yaşı bizim kadar olup 2 tüpüde tıkalı bir arkadaş lapaoroskopi olmuş 2 side açılmış. kız açılması imkansızdı mucize oldu benim için yazmış. ne olur burdayken şansını denesen.
Toprakcim, senin kanamalar filan kesildi degilmi???, Insaallah hersey yolundadir.
canım 3 haftadır falan birşey olmadı Allah'a şükür. ama ben gene yatıyorum. tekrar rapor aldım. 16.haftaya kadar işe gitmeyeceğim.
çizelge için yardımcı olacak kimse varmııııııı???
sen doğum iznine 2 ay önceden ayrılacaksın o zaman. ben son 3 haftaya kadar çalışır raporu alıp, 20 günlük iznimide o 3 hafta öncesi kullanıp en azından doğum sonrasına daha çok izin bırakmayı düşünüyorum.
çizelgede ne soracaksın. yardımcı olmaya çalışayım.
cnm aslında bebek sonrası işi bırakacağım..
fakat ben bu şirkette 10 yıldır çalışyrm..yerime bakması için bi eleman aldık.
ve ona işi öğretip öyle ayrılacağım...onun için rapor dönemine kadar çalışmalıym..
cnm çizelgemi yapmak istedim ama olmadı.. beceremedim sanırım...
o siteden bende yapamamıştım.
Lilypie - Pregnancy, baby and parenting tickers. buradan daha kolay yapılıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?