Alternatif tip... Hamile kalma paylaşımini...paylasamayanlarin alani ....

slm toprakcım cnm çok tşk ederim yaptım çok şükür

Merhaba kizlar,canlarrim benim..umarim hepiniz iyiyisnizdir,yarim yamalak göz atim gecmise,bir yaramazlik yok sükür..detayli bakarim sonra..
ben bu gün aksam üzeri geldim,kalabaliktan yine yalnizliga gelidim,icim acidi havalaninda..neyse gecer haralde

daha sonra datayli yazarim her seyi..cok öütüm hepinizi..

Vay...........hosgeldin, tatili cabuk bitirdin. Ya Ferim ben sükunete alistim, TR ye gittigimde aile kalabalik benim, inan artik fazla geliyor.

hoşgeldin ferim, umarım tatilin iyi geçmiştir..

kızlar sizler nasılsınız? benim bulantılarım geçmedi ilaç kullanıyorum halen, sanırım doğuma kadar bulanıp durcam yine de çok şükür diyelim.
meleğim benimle olsun sağlıklı olsun da annesi çekiyo her sıkıntıyı,

bazıları böyle uzun süre çekermiş. inşallah senin öyle olmaz. yediklerini çıkartıyormusun peki.

Vay...........hosgeldin, tatili cabuk bitirdin. Ya Ferim ben sükunete alistim, TR ye gittigimde aile kalabalik benim, inan artik fazla geliyor.

Fericiğim hoşgeldin. umarım iyisindir. merak ettik seni. SARIBEYBİ dışında kimseler yok. sen yoksun AYCAN yok. dedim herhalde bir süre sonra kimse yazmayacak artık. terkedilmiş bir topik olacak.

AYCAN sen nasılsın. sınavlar nasıl gidiyor.

Selam arkadaslar,

toprakcim yarin ve öbürgün izin aldim evde oturup calisicam, sinav 27.Ocakta, anlican cok zorlaniyorum. Ya bu siralar uyandigimda acayip terlemis vede su gibi islanmis vaziyette uyaniyorum, dün kantinde 2 hatun konusuyorlar aralarinda, menopoza giriyormus sabahlari terlemis uyaniyorum dedi, icim acidi acaba bendemi menopozdan dolayi öyle oluyorum diye düsündüm. Neyse bugün dogum kontrol hapim bitiyor, ayin 16 sinda termini var doktorda bakalim. Ay be ya canim cok sikiliyor anlicaniz.

Canım sende hemen herşeyi menepoza yoruyorsun, ara kanaman oldu ona da acaba menepoz mu dedin. insanın dönem dönem böyle zamanları oluyor. insanın ruh haliylede alakalı. sıkıntılı zaamn geçirdiği zamanda oluyor. canını hemen ne olduğunu tam bilmeden sıkma canım.

Selam Kizlar,
hepinize iyi haftalar, kimse gelmemis topigimize, insaallah hepiniz iyisinizdir. Ben stres icinde devam. Bakalim bugün jinekologda terminim var, isten cikip oraya gidicem, bakalim nasil devam edicez. Dogum kontrol hapina devammi??? yoksa birakipmi denicez. Hayirlisi. Bu ay sonu sinavim var, o yüzden cok gerginim. Hepiniz Allaha emanet olun sevgilerimle.

merhaba canım inşallah iyi geçer randevun. ben geliyorum bakıyorum kimse yok birşey yazmamış. bir sessizlik çöktü buraya.

Canim,
Ne ilaci kullaniyorsun? bulantiya en iyi cozum nane sekerleri, siddetle tavsiye ederim cok cok iyi geliyor. Mumkun oldugunca hafif seyler yemeye calis. Ben ilac kullanmamistim ama ilk trimestir'i atlattiktan sonra rahatlayacaksin.
Fazla ilac kullanmamani tavsiye ederim, canin istedigini ye sadece...
Sevgiler
Y

merhaba canım inşallah iyi geçer randevun. ben geliyorum bakıyorum kimse yok birşey yazmamış. bir sessizlik çöktü buraya.

Evet toprakcim, ilginc olan Ferimiz yok, acaba hasta filanmi oldu???? Insaallah yazar yakinda. Bana gelince doktora gittim dün, kist tamamen yok olmus, hapida kestik, simdi bir müddet böyle izleyelim dedi. Bakalim artik, problemim olunca tekrar gidecekmisim. Hayirlisi......................

mrb cnm valla nolsun ben bildiğiniz gibiyim iş-ev-bulantı-kum sancısı idare edşyoruz umarım sende iyisindr.
kontrolün iyi geçer inş güğzel haberlerle gelirsin cnm.
sınavında da şimdiden başarılar hakkına hayırlısı olsun...

mrb ben bulantı için DRAMAMİNE hap kullanıyorum geçen ay dr sordum devam et dedi.c.tesi kontrolüm var tekrar soracağım..
cnm herkesin söylediği herşeyi denedim,ilaç attığım halde öğürmelerim devam ediyo zaten sadece çıkarmıyrm.
çubuk kraker ekmek ayva nane şekeri kim ne dediyse denedim...ama nafile hep aynı. eskisi kadar yoğun olmasa da ilaç atmadığım zaman yerli yataklı yatıyorum resmen...

slm kızlar nasılsınız?
feri den halen ses seda çıkmamış umarım bi sorun yoktur...
biz kontrole gittik bugün bi sıkıntı yok şimdilik çok şükür
bebeik 300 gr olmuş ellerini gözlerini falan gördük... Nazar

Allahım tüm isteyenlere nasip eder inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…