Alternatif tip... Hamile kalma paylaşımini...paylasamayanlarin alani ....

Aycan..Toprak...saribeybi..Care..Mirake..Yildiz..UMUT...Geschenk hepinize merhabalar..

Kizlar uzun zaman giremedim ama bilincli olarak,durumu kabullenmek adina,psikologa gitim,antideprasana basladim.1 ay oldu kulanmaya baslayali,ilk 2 hafta zor oldu alismak haplara,simdi iyiyim.Kendimimide iyi hissediyorum,tabiki hala üzülüyorum ama durumu kabullendim..

Aycan nasilsin canim..

Toprak sen nasilsin canmim..beneis nasil,insallah hersey yolundadair

Saribeybi masallah bebeisin büyüymüs..

Care sende girmemisin,umarim iyiyisndir..

Yildiz sen nasiisn,zeyno nasil,koca kiz olmustur artik..

UMUT güzel arkadasim ,ne olur gel yaz bize.

Geschenk tatlim benim..sen nasilsin acep..

KIzlar artik girip ,hal hatrinizi sorar,durumumu yazarim..sizi özledim
kendinize iyi bakin..cok öptüm hepinizi..

canım arada giriyorum bakıyorum kimseden ses seda yok bende yazmıyorum.

yaz cnm ya bende her gün bakıyorum kimse yazmayınca canım sıkılıyo ya (

ferim cnmmm kendini toparlamana ve iyi hissetmene sevindim..
ben de grip oldum çok fena öksürüyorum da..
ayrıca yine enfeksiyon devam ediyo kaşınıyom ha bire sinir oldummmm

ferim cnmmm kendini toparlamana ve iyi hissetmene sevindim..
ben de grip oldum çok fena öksürüyorum da..
ayrıca yine enfeksiyon devam ediyo kaşınıyom ha bire sinir oldummmm

Canim benim toparlanmayipna ne yapacaktim zatem,elim kolum bagli..antidepresanlar bana iyi geldi.1 yil kadar kullanacagim..giripe dikkat et,malum havalar tr de cok soguk.enfekson kötü olmus,hele kasinti insani mahveder,bende antiiyotik kullandigim zamanlarda,baze yan etki olarak mantar oluyorum,vallahi sokaga bile cikamiyordum kasintidan:)) Doktor birsey verdimi..ben hamileyken olmustum,ilac kullanmiyim diye kaynar suyu sogutup,karbonat dökmüstüm icine,o suyla vajinami yikiyordum..cok iyiy geliyordu..bir arastir..bende bir sitede okumustum..cok öptüm seni,kendine dikkat et..is ne oldu gidiyormusun,esin nasil,bebege alistimi.bebesi oksa yerimize..

Senden haber almak cok guzel Feri'm...aferim sana senin gibi guclu bir kadindan da toparlanip onune bakmasini beklerdim zaten. Ben ise basladim 2 hafta bitti...cok yorucuymus unutmusum tabi...aksam mesai biter bitmez bazen bitmeden kaciveriyorum isten...trafik filan derken anca 6-6:30 gibi evde olabiliyorum...2 saat yemek, Zeyno derken bitiyor pilim erkenden cukka yatak...
Senin is nasil gidiyor? bence okula baslamayi filan da dusunebilirsin Feri'm. Mesleginle ilgili bir kariyer neden yapmayasin arkadasim...sen cok akilli bir kadinsin...

Acaba Umut nasil oldu? keske telefonu filan olsa da arasak...
Geshenk'den haber var mi?

Antibiyotik kullanirken mantar olma ihtimali cok yuksek, bu sebeple bolca kefir-yogurt tuketmek lazim. Aklinizda bulunsun arkadaslar.

cnm bol bol meyve tüketiyorum ya da bitki çayları ama süresini doldurmadan geçmicek biliyorum...
ayy valla iş te deli oluyorum kaşıntıdan ha bire wc deyim dün dr aradım zalain fitil al dedi dün gece kullandım.bakalım bugün nasıl olucam..
karbonat ve sirke bende duydum ama cesaret edemedim..
ben halen işteyim mart sonuna kadar da çalışıcam..
eşim bebeği unutuyo bazen, bazen isyan ediyo herkes hamileymiş de benim ki neden böyleymiş falan filan...
tmm teyzesi okşarım minnoşu yerinize çok öptük seni

Selam Arkadaslar,
cuma sinavim vardi, fena gecmedi. Feri gelmene sevindim canim. Yildiz seninde Allah yardimcin olsun, Ankaraya tasinmaktan vazmigectin. Saribeybi vede Toprak saglikla gecsin insaallah hamilelikleriniz tabikki Cara seninkide. Mirakel sen neler yaptin canim. Hepinize sevgilerimi yolluyorum

sağol cnm benim bizden de sevgiler..

Selammmmmmmmmm,
Feri nerlerdesin????, Kizlar bugün güzel bi haber aldim, yakin arkadasim TR de, ilk tüp bebek olmamisti, bugün sms yazdi bana, ikiz hamileymis, insaallah saglikla dogurur. Bahcecide 2. tüp denemesinde tuttu.................

Saribeybi canim benim,kasinti ici,karbonatli suyla vajina silmeyi dene bence,ok faydasini görürsün bence..

Toprakcigim sen nerelersesin,insallah iyisindir canim...

Aycan ..arkadasina cok sevindim,insallah sag salim kucagina alir..

Yildiz canim benim,güzel yazin icin tesekkürler..

Caree ttalim sen nerelersesi ne olur yaz bize...

Kizlar 15 gün önce 20 lik disim cok sisti..sol üsteki 9 gün önce mecburen cekildi,cene ortopedisinde yaptirim,discim cekemem dedi..yan disimdede iltihap var diye antibiyotik verdi..3 gün sabah,öglen aksam aldim,2. gün bir kasinti anlatamam,mantar oldum ..Hemen su kaynatip ilitip.karbonat ekleyip,pamukla her 1 saate bir malum bölgeyi sildim,cok sükür 1 günde gecti..cok fene oldum ama,is yerinde hele resmen kivrandim..cekilen disimin yeri iglesti ama yandaki iltahap,disin kökündeymis,dün kontrol vardi,rontkende hala var iltihap.mecburan damagi acip temizleyecegiz dedi..cumaya randevu verdi..yas ilerlediye agizda dis kalmayacak...

Yarin ,olmadi öbür gün hastalanacagim..2 ay evelki reglimde adacayi yagi yapmistim,bu ay yine yapacagim,umut dünyasi ne yapim..nasilsa bir zararini görmedim..öyle iste..bunlarin isinda iyiyim..cok saguk hava -12 di gündüz,gece dahada beter ama bu gün kar yagdi,belki yumusar hava..

hepinizi öpüyorum..

Canim cok gecmis olsun, 20 lik disini yeni cektirdin demek, benim kac sene oldu cekileli. Ya bu karbonatli su aklima yatti Danke canim. Umut dünyesinda kal bir yere ayrilma. Ferim burasida cok soguk. Kar yagdi häläda yagmakta ama hava kirilmadi, Dün sabah -18, bu sabah -12 hayirlisi bakalim, Allahim Allahim burnum kopacak saniyorum ise gelirken soguktan. Neyse sevgiyle kalin.

UMUT kiz bi ugra Allah askina

yazini okuyunca bir oneride bulunmak istedim ...fertility yoga yada self-fertility massage denedinmi hic ...google'a yazarsan pek cok bilgi bulabilirsin... CDleride satiliyor...bir arastir istersen ...bu yolda denenilen hersey umutsuzluk icinde bir umut ...anne olmak adina bu ugurda canini ve malini ortaya koyan butun anne adaylarinin bebekleri hic beklenmedik bir zamanda surpriz yapar INSAALLAH...

Yok be aycanim..alt cenede sag ve soldakileri yillar evel cektirdim.yeni cektirdigim sol üst cenedeki,yeni cikacagi tutu ,daha kücügüm ya..dün yine üst cenedeki kökü iltihapli bir disim icin,damagim acilip,iltihapta temizlendi.agzimin ici dikis dolu,suratim sis.neyseki simdilik disi kurtardim,umarim bir sorun cikmaz..sen nasiösin canim..

Aycan gercekten cok merek ediyorum Umuta ne oldu..insallah iyiydir ama neden bize yazmiyor olabilirki,bu soruya cevap bulamiyorum..

UMUTTT bir ses ver,

TOPRAKKK nerelerdesin canim,girmedin ne zamandir,insallah iyiysindir..lütfen yaz bize

SARIBEYBI sen nasilsin canim..bebeis insallah iyidir..kac kilo aldin,karnin iyice ciktimi..cok öptüm

CARE sende hic gelmiyorsun,merak ediyorum senide ,lütfen yaz..

GESCHENK caim benim..sen nasilsin canim,bebek artik kocaman olmustur degilmi..yaz lütfen

YILDIZ sen nasilsin canim..caliskan,kosusturan anne..zeyno nasil.öp yerimize..

MIRAKEL sen nerelerdesin

GOGREEN ne desem bilmiyorum sana,inanki sanki karanlik tünelde bana isigin ucunu göstermis gibi oldun,icim yeniden umut ,hyecan doldu..Bütün gün bu konuda arastirma yaptim,masaj tekniklerini izledim.cok ama cok aklima yati..eski zamanlarda köy yerlerinded cocugu olmayan kadinlari,yagla,viksle öyle ovarlarmis ya,yani cokta yabancisi degiliz.yarin reglimin son günü ve ya bismillah diyip.ovülasyon zamanina kadar yapacagim her ay..sabah,aksam en az 15 dk yapilmaliymis..teknigide ögrendim..Sana cok ama cok tesekkür ediyorum.kim bilir degilmi,ben hep mucizelere inanarak yasadim ve yine mucize bekliyorum...cok tesekkürler..

merhaba kızlar

ben işe başladım o nedenle gündüz giremiyorum arada sadece okuyabiliyorum. akşam eve gelincede pilim bitmiş oluyor ve yemek yiyip kendimi yatağa atıyorum. genel olarak iyiyim. bu hafta gideceğim doktora en son 4 hafta önce gitmiştim umarım bebekte iyidir. doktor kıza benziyor dedi ama bu kontrolde kesinleşir. yaz gelse bir doğrsamda rahatlasam sadece doktora gittiğim gün ve ondan sonraki bir kaçgün huzurlu oluyorum ondan sonra hep tedirginlik. işe başlamamda iyi oldu bu anlamda en azından eskisi kaadr çok kurmuyorum.

Canim benim marhabalar.Yazda gelecek,sende yavrulayacaksin,bak yolun yarisini devirdin bile..gercekten kafan dagiliyorsa ise baslaman iyi olmus..Canim topragim,bak nerelerden nereye..cinsiyeti ögrenince hemen yaz bize.Anne olmak sanirim evladi icin hep tedirgin olmak demek..insallah hep tatali tedirginlikler olur.kendine iyiy bak canim,cok öptüm..

Aycan,GOGREEN arkadas self-fertility massage dan bahsetmis ya..ben ingilizcesini okudum,sonra dün Almancasinida buldum.Fruchtbarkeitsmassage diye geciyor,benim aklima cok yatti,sende bir bak istersen.Almanyadada yaygin bir masaj teknigi ama evde kendi kendinede yapilacak kadar kolay..ben EBay´dan hint yagi ismarladim,hint yagiyla yapilinca daha etkiliymis...yarin yag gelir,bu gün reglim bitiyor yarin baslayacagim..cok öptün tatlim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…