- 13 Şubat 2009
- 4.001
- 14
- 683
selammmmmmmmmm,
feri nerlerdesin????, kizlar bugün güzel bi haber aldim, yakin arkadasim tr de, ilk tüp bebek olmamisti, bugün sms yazdi bana, ikiz hamileymis, insaallah saglikla dogurur. Bahcecide 2. Tüp denemesinde tuttu.................
maşallah arkadaşına inş sağlıkla gelir bebekleri..
kizlar 15 gün önce 20 lik disim cok sisti..sol üsteki 9 gün önce mecburen cekildi,cene ortopedisinde yaptirim,discim cekemem dedi..yan disimdede iltihap var diye antibiyotik verdi..3 gün sabah,öglen aksam aldim,2. Gün bir kasinti anlatamam,mantar oldum ..hemen su kaynatip ilitip.karbonat ekleyip,pamukla her 1 saate bir malum bölgeyi sildim,cok sükür 1 günde gecti..cok fene oldum ama,is yerinde hele resmen kivrandim..cekilen disimin yeri iglesti ama yandaki iltahap,disin kökündeymis,dün kontrol vardi,rontkende hala var iltihap.mecburan damagi acip temizleyecegiz dedi..cumaya randevu verdi..yas ilerlediye agizda dis kalmayacak...
Yarin ,olmadi öbür gün hastalanacagim..2 ay evelki reglimde adacayi yagi yapmistim,bu ay yine yapacagim,umut dünyasi ne yapim..nasilsa bir zararini görmedim..öyle iste..bunlarin isinda iyiyim..cok saguk hava -12 di gündüz,gece dahada beter ama bu gün kar yagdi,belki yumusar hava..
Hepinizi öpüyorum..
cnm geçmiş olsun soğuklardan korunmaya çalış...
Cnm bu karbonatlı suyla silme işlemi hamilelikte işe yarrıyormu ki?
Bebeğe zararı olmaz mı acaba?
yazini okuyunca bir oneride bulunmak istedim ...fertility yoga yada self-fertility massage denedinmi hic ...google'a yazarsan pek cok bilgi bulabilirsin... Cdleride satiliyor...bir arastir istersen ...bu yolda denenilen hersey umutsuzluk icinde bir umut ...anne olmak adina bu ugurda canini ve malini ortaya koyan butun anne adaylarinin bebekleri hic beklenmedik bir zamanda surpriz yapar ınsaallah...
inşallah cnm...
gogreen ne desem bilmiyorum sana,inanki sanki karanlik tünelde bana isigin ucunu göstermis gibi oldun,icim yeniden umut ,hyecan doldu..bütün gün bu konuda arastirma yaptim,masaj tekniklerini izledim.cok ama cok aklima yati..eski zamanlarda köy yerlerinded cocugu olmayan kadinlari,yagla,viksle öyle ovarlarmis ya,yani cokta yabancisi degiliz.yarin reglimin son günü ve ya bismillah diyip.ovülasyon zamanina kadar yapacagim her ay..sabah,aksam en az 15 dk yapilmaliymis..teknigide ögrendim..sana cok ama cok tesekkür ediyorum.kim bilir degilmi,ben hep mucizelere inanarak yasadim ve yine mucize bekliyorum...cok tesekkürler..
cnm kaybedecek bişey yok denemelisin tabiki..
Inş rabbim rastgetirir..
merhaba kızlar
ben işe başladım o nedenle gündüz giremiyorum arada sadece okuyabiliyorum. Akşam eve gelincede pilim bitmiş oluyor ve yemek yiyip kendimi yatağa atıyorum. Genel olarak iyiyim. Bu hafta gideceğim doktora en son 4 hafta önce gitmiştim umarım bebekte iyidir. Doktor kıza benziyor dedi ama bu kontrolde kesinleşir. Yaz gelse bir doğrsamda rahatlasam sadece doktora gittiğim gün ve ondan sonraki bir kaçgün huzurlu oluyorum ondan sonra hep tedirginlik. Işe başlamamda iyi oldu bu anlamda en azından eskisi kaadr çok kurmuyorum.
mrb cnm işin hayırlı olsun..
Dikkat et yorma kendini miniğini de tabi..
Yok tedirginlik inş sağsalim gelicek meleklerimiz...