Alternatif tip... Hamile kalma paylaşımini...paylasamayanlarin alani ....

maşallah arkadaşına inş sağlıkla gelir bebekleri..

cnm geçmiş olsun soğuklardan korunmaya çalış...
Cnm bu karbonatlı suyla silme işlemi hamilelikte işe yarrıyormu ki?
Bebeğe zararı olmaz mı acaba?

inşallah cnm...

cnm kaybedecek bişey yok denemelisin tabiki..
Inş rabbim rastgetirir..

mrb cnm işin hayırlı olsun..
Dikkat et yorma kendini miniğini de tabi..
Yok tedirginlik inş sağsalim gelicek meleklerimiz...

Guzel ALLAHIM yeterki ol desin mucizeler herzaman vardir onemli olan biz idrak edebilelim...nacizane fikrim regilinin bitimine tesaduf etmis ne guzel...ben CD yi iki ay once aldim...yani iki aydir yapiyorum...5 6 tane masaj teknigi gosterilmis...bolgeyi sicak birseylerle isitarak (en az yarim saat denilmis) basliyorsun...seninde yazdigin gibi hint yagiyla masaj tekniklerini uyguluyorsun...haftada en az 4 kere ve 4 veya 6 ay devam edilmesi gerktigi belirtilmis ...regil oldugun zaman birde hamile kalmis olabilecegini dusundugun zaman masaja ara veriyorsun... sormak istedigin bir sey olursa bilgilerim olcusunde cevaplarim ...INSAALLAH faydasini gorursun ...herseyin hayirlisini diliyorum ve bende seni opuyorum

Ferim bakicam bakalim. Dankeschön canim. Selamalar

Hosgeldin arkadasim

merhaba kızlar

güzel dilekleriniz için teşekkürler. doktora gittim kız demişti önceden ama yanılma payı var demişti , şimdi kesin kız dedi.

merhaba kızlar

güzel dilekleriniz için teşekkürler. doktora gittim kız demişti önceden ama yanılma payı var demişti , şimdi kesin kız dedi.

Vayy demek,nazlimi nazli,tatlimi tatali bir kizimiz daha geliyor.Toprakcigim gözün aydin canim,allah sana kizinin.okullu,diplomali,gelinlikli,ocuklu hallerinide göstersin insallah...cok öptüm sizi..

mrb arkadaşlar nasılsınız?
ben çok zor günler geçiriyorum...1 haftadır belim tutulmuş.
ama kalça kemiğimden ayağıma inen feci bir ağrı var.
bugün randevu aldım dr gidicem..
umarım kötü bişey yoktur..bi kaç arkadaş
bu bel tutulması değil kalça kemiğin eğilmiş diyolar..
daha da korkuyorum..dün gece ağlaya ağlaya sabahladım...
ayrıcabi yandan da vajinal enfeksiyonum devam ediyo..
cebimde kremle geziyorum..
anne olmak gerçekten çok zormuş..
dualarınıza ihtiyacım var...

canım çok geçmiş olsun, inşallah ciddi birşey değildir.

Vayy demek,nazlimi nazli,tatlimi tatali bir kizimiz daha geliyor.Toprakcigim gözün aydin canim,allah sana kizinin.okullu,diplomali,gelinlikli,ocuklu hallerinide göstersin insallah...cok öptüm sizi..

inşallah. teşekkürler canım benim. sağlıklı olsunda doktora cinsiyetini sormak aklıma bile gelmedi ilk söylediğinde, aklım sağlıklı mı, yaşıyormuda olduğu için sürekli, doktor cinsiyetini söyleyince kız deyince bir tuhaf oldum.

Merhaba kızlar,nasılsınız umarım herkes iyidir..

Uzun zamandır yazamadım kusura bakmayın.

1 şubatta sezeryanla doğum yaptım.16 sene sonra mucizem benimle çok şükür.oğlum ve ben çok iiyiyiz.yorgun ve uykusuz geçiyor ama değer.Darısı hepinize olsun inşallah.Ameliyata geçerken adlarınızı yani niklerinizi saydım Allahım kabul eder inşallah..Ha bu arada adını umut koyduk.Çünkü ben umudumu hiç yitirmemiştim.Sizinde umudunuz olsun.

Allahım hepinize tattırsın bu duyguyu..

Canım gözünüz aydın. Allah analı babalı büyütsün.

canım çok geçmiş olsun, inşallah ciddi birşey değildir.

cnm benim bel tutulması hamilelikle ilgili değilmiş.
ama bi iş arkadaşımın da başına gelmiş aynı durum...
doğuma kadar çekmiş..inş benim öyle olmaz.
enfeksiyon için de her gün krem kullanıyorum...
tşk ederim..

maşallah cnm tabiki sağlıklı olmaları çok çok önemli...

Allah analı babalı büyütsün cnm..darısı bize olur inş..

Selam Saribeybi,
aglayip üzülüp, cocugunun psikolojisini bozma. Bel fitigida olabilir, hamilelikten belkaslarinda zayif oldugundan dolayi, bi agrida olabilir. Insaallah iyilesirisn. Ama bu kadar üzülüp hirpalama kendini.

Amin canim. Sükür sen ve evladin sagsalim kurtuldunuz.

selam saribeybi,
aglayip üzülüp, cocugunun psikolojisini bozma. Bel fitigida olabilir, hamilelikten belkaslarinda zayif oldugundan dolayi, bi agrida olabilir. ınsaallah iyilesirisn. Ama bu kadar üzülüp hirpalama kendini.

cnm elim de değil ki cnm çok yanıyo...
Gece sabaha kadar uyuyamıyorum..
Sırt üstü yatamıyorum zaten
dönemiyorum yatakta dün gece uyanıp iyice ağladım..
Hem ağrıdan hem de sinirlerim bozuldu artık..
Hamileliğim boyunca bi rahat edemedim her hafta
bi yerime bişi oldu..
Tabi bebeğim iyi olsun da gerisi öenmli değil..
Inş bel fıtığı değildir cnm ya bu ağrıyla yaşayamaz insan...

Umarım hepiniz iyisinizdir kızlar biz yarın dr gidicez 2. şeker yüklemem yapılacak..
1.yüksek çıkmıştı da umarım bu öyle olmaz..
Sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…