Merhaba kızlar,nasılsınız umarım herkes iyidir..
Uzun zamandır yazamadım kusura bakmayın.
1 şubatta sezeryanla doğum yaptım.16 sene sonra mucizem benimle çok şükür.oğlum ve ben çok iiyiyiz.yorgun ve uykusuz geçiyor ama değer.Darısı hepinize olsun inşallah.Ameliyata geçerken adlarınızı yani niklerinizi saydım Allahım kabul eder inşallah..Ha bu arada adını umut koyduk.Çünkü ben umudumu hiç yitirmemiştim.Sizinde umudunuz olsun.
Allahım hepinize tattırsın bu duyguyu..
cnm elim de değil ki cnm çok yanıyo...
Gece sabaha kadar uyuyamıyorum..
Sırt üstü yatamıyorum zaten
dönemiyorum yatakta dün gece uyanıp iyice ağladım..
Hem ağrıdan hem de sinirlerim bozuldu artık..
Hamileliğim boyunca bi rahat edemedim her hafta
bi yerime bişi oldu..
Tabi bebeğim iyi olsun da gerisi öenmli değil..
Inş bel fıtığı değildir cnm ya bu ağrıyla yaşayamaz insan...
Umarım hepiniz iyisinizdir kızlar biz yarın dr gidicez 2. şeker yüklemem yapılacak..
1.yüksek çıkmıştı da umarım bu öyle olmaz..
Sevgiler...
AYCAN ne yapim canim,belimle ugrasiyorum bende..yerinden cikmis gibi agiriyor..kas gevsetici.agri kesiciden bir hal oldum..koca mannheimde en erken 12 marta randevu alabildik,doktor MRT görüm ona göre dedi..zaten veregegi ilaclari verdi,korse verdi..yaki verdi..cok kötü durumdayim..evde bir egildim yerimden geri kalkamadim,daha evel zaten bacaklarim agiriyordu..sen nelr yapiyorsun canim iymisin..sinavin sonucu ne oldu..is nasil..benim vertrag bu ay sonu bitiyor diye krakta yapamdim..4 ayligina alip sonra bakariz demislerdi,bakalip uzatacaklarmi..cok öptüm seni
arkadaşlar beni çok merak ettiğinizi biliyorum.öyle zor günler geçirdim ki bu anlatılmaz ama psikolojim anlatmaya müsait olursa anlatırım.çok çok zor süreçlerden sonra çok şükür iyiyim . şimdi sadace 3 ayda bir kontrole gideaha dinlenmeceğim.okula başlamadım 3 ay rapor almıştım bi 3 ay daha aldım allah nasip ederse 30 nisan da okula başlayacağım iyiyim ama eşim 3 ay dinlenmemi istedi. bana dua ettiğinizi biliyorum hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. biraz kendime geldim hemen size yazıyorum. yani özetle çok çok şükür iyiyim doktora göre de iyiyimhepinizi öpüyorum dostlara kavuşmak çooooooooook güzel.
TOPRak sen nasilsin canim,kizin,cükük prenses nasil...cok öptüm
YILDIZ sen nerelersesin..cok öptüm
Sari beybi seni cok iyiy anliyorum..bende 10 gündür bel,bacak agrisi cekmekten hayattan sogudüm,dik oturamiyor,yatamiyrum...gece yataga yatarken acilarla yatip,sabah acilar icinde sürünerek yataktan cikiyorum..kas gevsetici,agri kesici igne oldum kac kez.bnamisin demedi..doktor MRT yapilsin diye sevk yazdi,ama kaceri aradik makinalar dolu 12 marta randevu verdiler..is yerinde 4 saat ayaktayim ve gel bana sor nasil calisyorum.doktor kesin fitik vardir ve yerinden cikmistirdedi..kendimi inanki sakat gibi hisseiyorum,rahat adim bile atamiyorum,bacagim belim,sanki kesiliyor yürürken...
Tabi sen agri kesici,kas gevseticide alamiyorsun.masajda yaptiramsin....karninda bebeiste var,hmilelikte fitik olurmus,yada ters bir hareket yptin belin incindi..yapacagin fazla birseyde yok..fazla hareket etme,yavas yavas yürümeye calis..canim benim mantar icinde mutlaka karbonatli suyu yap..hicbir zarari yokmus..zaten sadece vajinayi sileceksin,inana bana 2 güne birseyin kalmayacak..sen mutlaka dene ...cok gecmis olsun canim..insallah belin rahatlar..cok öptüm seni
arkadaşlar beni çok merak ettiğinizi biliyorum.öyle zor günler geçirdim ki bu anlatılmaz ama psikolojim anlatmaya müsait olursa anlatırım.çok çok zor süreçlerden sonra çok şükür iyiyim . şimdi sadace 3 ayda bir kontrole gideaha dinlenmeceğim.okula başlamadım 3 ay rapor almıştım bi 3 ay daha aldım allah nasip ederse 30 nisan da okula başlayacağım iyiyim ama eşim 3 ay dinlenmemi istedi. bana dua ettiğinizi biliyorum hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. biraz kendime geldim hemen size yazıyorum. yani özetle çok çok şükür iyiyim doktora göre de iyiyimhepinizi öpüyorum dostlara kavuşmak çooooooooook güzel.
Cara'cigim,
Taze anne olmak zordur bilirim. Herhangibir sorun olursa bana ozelden msj at telefonladalim
Saribeubi'cim,
Muhtemelen senin bebek siyatik sinirin gevtigi yere yerlesmis. Malesefdogums kadar biraz sikinti olacak
Hic merak etme kalici birsey degil:)
Allah kolaylik versin. Yaki kullanabilirsin senibiraz olsun rahatlatir bir de hamilelere ozel korseler variblardan kullananilirsin
Kusura bakmayin telefondan giriyorum cok zor oluyor yazmak
Hepinixi kucak dolusu sevgilerle opiyorum
Hani insan aglamak ister, Gözlerinden yas gelmez !
Hani gülmek ister,yürekten gülmez!
Hani birini bekler o hiç gelmez!
Iste o zaman ölmek isterde ECEL gelmez!
Umut'cum,
Cok sukur haber aldik senden. İyi olmans cok sevindik inan
Fer'm,
Bel konusu cok zor, esimin de beli yilda bir kez yoklar onu gencliginden beri. Biz yatagimizi degistirdigimzden beri iyi.
Kocakari ilaci diyeceksin ama geceleri beline yun baglasan?
cnm tam ağrılarımı tarif ettin..
çok zorlanıyorum inan bi de halen çalışıyorum artık sinirlerimde iyice bozulmuş..
cnm daha önce fıtık falan yoktu bende.
hamilelikte de ani bi şey yapmadım, ama 2 arkadaşımın da aynı sıkıntı olmuş..
yerel tabirle bebeğin yeli girmişmiş..
c.tesi fizik tedavi ile görüştüm..
dayanabiliyosan bekle dedi bi şey yapmamız belki de doğru olmaz dedi..
işin ilginç yanı banyoda sıcakta kalınca ağrı yok oluyo..
çıkar çıkmaz önce belim sonra kalçam sonra ayağım ağrımaya başlıyor..
yani sanki sıcak tutunca biraz hafifliyo gibi..
o yüzden fizik tedavi olmamaya karar verdim..
karbonatlı suyu da deneyeceğim cnm..
o da ayrı bi dert zaten ..
sana da çok geçmiş olsun..çok öptm sevgiler..
umutt okuyuncaçok sevindim...
Allahım yardımcın olsun hep güzel haberlerini ver bize inş..
iyi bak kendine..
fericiğim ben iyiyim. sanada geçmiş olsun. bel ağrısı biraz zaman içinde geçiyor. kendine dikkat et canım.
Sonucu daha almadim, ama 4 mayista yine yani 3. sinavim var Ferim. Insaallah uzatirlar. Bel fitigi degil insaallah.
Hani insan aglamak ister, Gözlerinden yas gelmez !
Hani gülmek ister,yürekten gülmez!
Hani birini bekler o hiç gelmez!
Iste o zaman ölmek isterde ECEL gelmez!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?