Alternatif tip... Hamile kalma paylaşımini...paylasamayanlarin alani ....

Canim arkadaslarim..
sabah saat 7 de kalktim testi yaptim negatif sonuc,hatta 20 dk sonra yine bakip yattim...simdi tekrar baktim cok ama cok hafif ikinci cizgi var,,,ama aradan 3 ssat gecti,dikkate almamak lazim...,,bugün olmazsam yarin yenileyecegim testi...

Geschenk tatlim,
lsen kürleri yap insaallah yok olur, kiz belli mi olur, mucizeler hep vardir.

evet vardır.. sağol tatlım eksik olma.

bana iyi dileğin yokmu :çok üzgünüm:

Yaradanim hic bir kulunu,darda,zorda,yoklukta,yoksullukta birakmasin...Kimseyi,kimsey muhtac etmesin.Hicbir kulunun boynunu bükük birakmasin..Bizide unutmasin..Tüm sevdiklerimize saglik,sihat versin insallahhhhhhh...

amiiiiiinnnn....

inşallah çift çizgiyi görürsün bir dahakinde veee bebiş gelir myom gider inşalllaaahhhhh.. :Saruboceq:

Allahım şu mübarek günlerde sağlıkla bebeklerimize kavuştur bizi Yaradanım...

bana iyi dileğin yokmu :çok üzgünüm:

Canım yaaa, aşkolsun, olmaz mı !!! Bu kadar birbirimizin çektiği dertleri bilirken iyi dilek olmaz mı :1rolleyes:

Sadece daha tek tek dertlerinizi bilmiyorum, bu sitede de çok şey okuyunca hepsi birbirine giriyor yerimseniben Geschenkciğim senin de miyomla başın dertte galiba :bbo: Tedavi düşünüyor musun, daha önce denemen var mı ?

Ferri, inşallah güzel haberlerini alalım canım :1rolleyes:

şaka takıldım zaten.. seninle hiç online karşılaşamadık zatende.. evet herkesin dertleri var farklı farklı.... Allahım yardımcımız olsun...

Kizlar dayanamayip yine test yaptim...idrarimi anca 1 saat tutabildim,miyomdan dolayi o kadar tutabiliyorum zaten..yine cok ama cok silik 2. cizgi cikti,isikta bakinca belli oluyor..iyice karisti kafam..yarin uyanir uyanmaz wc den önce eczaneye gidip tekrar test alacagim..tabi hastalanmazsam..Kadin zaten dün 2 tane aldiktan,bugünde 1 tane aldiktan sonra,yüzüme aval aval bakti..yarinda bayilir heralde...

kanda pihtilasma mevzusu olamzsa 3-4 gün gecmeden yapmam asilnda,ama öyle birsey varsa hemen ignelere baslamam lazim...
dua edin kizlar ne olur..Allahim hepimize nasip etsin..

Ferriciğim, haydi inşallah alkisalkisalkis

Canım dualarımız seninle, ne güzel olur böyle büyük bir müjde :1rolleyes:

hadi fericim sevindir biziiiiiiiiiiiiiiiii inşallah çıkar yarın inşalaaahhhhhhhh :Saruboceq::Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Ferriciğim, haydi inşallah alkisalkisalkis

Canım dualarımız seninle, ne güzel olur böyle büyük bir müjde :1rolleyes:

Eda cok sagol..insallah yarin durum netlesir..elim ayagim titriyor...

Geschenk insallah..ne yapacagimi bilmeden deli dana gibi dolasiyorum ortalikta...esime söylemedim daha..duruma göre yarin söylerim..muhtemelen pozitifse cok bozulacak...

Kizlar..
Eger ben hamileysem ki insalla öyledir..kimyasal..dis,yada bos gebelikte degildir insallah.....kull andigim..aslan percemi,coban cantasi ,civan perceminin ve tüpüm icin kullandigim adacayi yaginin cok faydasi oldu bence...haziran reglimde düzenli sekilde hergün icti..hatta 22. gün regl olmustum,,kip kirmizi,sonrada simsiyah geldi reglim..bu ay sadece 12.güne kadar cinan percemi cayi ve adacayi ictim..icim temizlenmis olabilir...

Hamilelikle ilgili hicbir belirti yok..sadece yanaklarim kip kirmizi ve cok yorgunum ama yorgunluk uykusuzluktan..Amelyat beni cok strese soktu yatamiyorum 1 aydir..insallah hersey güzel olur...

Canım yaaa, aslında silik çizgiler genelde pozitif çıkıyor, inşallah sende de öyle olur :Saruboceq::1rolleyes:

Eşin neden bozulsun, istemiyor mu :uhm:

KIZLAR günaydin...
Kesin Hamileyim...sonucu yes ---no diye belirten testen aldim..aklim karismasin diye...sonuc yes yaziyor...cok mutluyum cok...ama bir o kadarda korkak...tiroyit,kan pihtilasmasi,6 cm miyom.. 3 düsük ve 39,5 yas...ne kadarda cok korkacak seyim var..Esime söylemedim daha onun tavirlarida düsündürüyor beni..diger hamileliklerimde yaptiklari..insanliktan cikisi...

gece hic yatamadim...eger esim benim moralimi bozacak tek bir hareket yapsin..solugu tr de alacagim..2 hamileligimide burnumdan getirdi,üzüleyim,aglayayim kendimi caresiz hissedeyim diye ne gerekiyorsa yapti...
bu benim son sansim..Allahimin bana mucizesi...bu bebegimi kollarima almazsam ölümüm demektir,inanki yasayamam...

kizlar dua edin bana...cok korkuyorum..Allahim bana gecmisteki 3 aciyi unuttursun...su an kendimi öyle yanliz hissediyoruk ki..gerci bu histe degil cok yalnizim.....

yüce rappim sizlerede en kisa zamanda nasip etsin..sag,salim kucagimiza versin ...

iyiki varsiniz..yoksa kimle paylasacaktim...

Ferriciğiiiiiiimmm, canım çok çok tebrik ediyorum, ne güzel habeeeeer alkisalkisalkisalkisalkisalkis

Eşinle ilgili durumu ben bilmiyorum ama, bildiğim şey eğer bu aşamada seni üzecekse kesinlikle söyleme, bir an önce doktorunla konuşup destek ilaçlarına başla, hamileliğinin sağlıkla ilerlemesini öncelikli olarak düşün.... Ve de tabii ki moralini yüksek tutmaya çalış... Şimdi pazartesi mi gideceksin sen doktora ?

Sen bu kadar isterken bebeği eşin istemiyorsa o da ayrı sorun tabii, ayrıca karar vermen gerekir bu konuda... Ama sakın bu benim ölümüm falan deme canım şimdiden, sen şimdi bir an önce doktora gidip ilaçlarına başla ve yapman gerekenleri öğren... Biz elimizden geleni yapmakla yükümlüyüz her zaman, gerisi takdiri ilahi...

Ayyy ne güzel haber :1rolleyes::1rolleyes: İnşallah ben de yakın zamanda katılırım sana

Canim benim,
bu ne güzel haber böyleeeeeeeeeeee :teytey::teytey::teytey:
ya cok mutlu oldum yaaaaaaaa, Ferim sakin ol, yalniz malniz degilsin, bir yanindayiz, su an esine hic bisey deme, pazartesi doktora gidiyosun, hemen cleaxena basliyosun, tiroidin zaten hapi var, Allahin izniyle busefer eski gebeliklerinde oldugu gibi degil, neden bebisleri kaybettigini biliyosun, dolayisiylada bunu Allahin izniyle kaybetmiceksin, ama moral vede pozitif düsünce cok önemli.
TR ye gitmeyi filanda unut, gerekirse cocugunu dogurana kadar Frauenheime git. Belki hastaneye filan yatman gerekir, dil problemin olursa ben yardimci olmaya calisirim. Gerkirse Münihe gel. Sacmalama, Allahim dualarini duydu, hamilesin, bak simdi bizim bebis tekmeleriyle senin o miyomu filanda yok eder delikafadulden
Kiz topigin ilk hamilesinin ya yürekten kutluyorum seni ya, bak lütfen olumlu düsün, simdi yazdiklarini okuyorum yok dis gebelik yok su yok bu, ay nezaman endiselenmeden sevineceksin ya............... sositososito bak tebrik edyiorum diliyorum saglikla kucagina alirsin, canim yaaa

Edam sen neler yapiyosun ???, dilerim senide müjde yazican burda sonra Umut sonra Geschenk, kiz inaniyorum vede hepinize hep dua ediyorum, bu arada Geschenki merak ettin onun maalesef cok taze bi negatif tüp denemesi var, sorunu aciklanamayan interfilite, Umutu biliyorsun Miyom ameliyatindan sonra basina gelmeyen kalmamis, benim esimden dolayi dediler ama ilerleyen yasimla birlikte yumurta rezervim azaldi. Geschenk bir negatif düp denemesi, Umut 3 Negatif tüp denemesi, ben nacizane 5 negatif ICSI, iste böyle edacik

Aycan--Eda cok tesekkür ederim..Yaradanim herkese sag,salim kucagina almayi nasip etsin..

Aycan esime söyledim...hayirlii ded..tekrar üzülmeni istemem dedi..bende artik nedeni belli,bu sefer birsey olmayacak dedim..konusma bu kadar sürdü..Yarin sabah doktora gidecegim,cok karisik duygular icindeyim...ama tüm negatif düsünceleri atacagim kafamdan,hep iyiyi,güzeli düsünüp hayal kuracagim...

cok sagolun canlarim benim...
umut galiba 10 gün kalcakti
geschenkte uramamis

Canım, ne yapayım, koşturuyorum bir yerlerde, raporla ilaç almaya gittim, üzerine eksik bir yazı yazmışlar, yine alamadım kötükedihüso Pazartesi sabah yine hastaneye gitmem lazım, yani bir rapor veriyorlar ama canım çıktı benneyaptımki Keyfim iyiydi, ama bu arada bazı insanlar canımı sıktı Cuma günü Moralli girmeye çalışıyorum yine de bu döneme ...

Canım yaa, 5 deneme, hem de Almanya'da, maddi manevi ne kadar zor !! Bu kadar sabrın elbet bir karşılığı olacaktır, hep dediğim gibi biz elimizden geleni yapalım da içimiz de rahat olsun... Bak dün şu şiire rastladım Can Yücel'den, ne kadar da doğru :1rolleyes:

Can Yücel - Olmuyorsa Zorlamayacaksın

Olsun istersin…

Hatta olsun diye yapılması gerekenden daha da fazla üstelersin.
Aşktır ; değer verirsin, ödün verirsin, sevgiden de öte saygı gösterirsin, olmayacak kaç şey
varsa bir araya bile getirirsin…
Bakarsın, ne anlattığını anlayabilmiş (?) ne de çözüm için bi’şeyler yapma gayretinde.

İştir ; sabahlarsın, “olsun” diye ailenden çaldığın zamanı oraya verirsin…

Dosttur ; hayatta kimseyi dinlemediğin kadar dinler, kendine ayırmadığın onca şeyi “O’na” ayırmaya çalışırsın…

Sonra olayın içinden kendini çıkartır şöyle karşıdan yaptıklarına bir bakarsın… Bakarsın ki her şey başladığın gibi!
Olmuyorsa, olmuyordur!

Gönlün rahat mı?
Elinden geleni yaptın mı?
Cidden olmuyorsa zorlamayacaksın…

Yanlış anlamayın sakın, bu şiiri umutsuzluk anlamında yazmıyorum, duygularımıza tercüman olduğundan ve de gönlümüzün rahat olması için elimizden geleni yapmanın önemi açısından bana çok yakın geldi yerimseniben Biz bu konuya takıldık hayatta, ama pekçok konuda aynı çabalar ve sonuçsuzluklar var aslında...

Yumurta ve sperm oldukça umut var arkadaşlar, ama az ama çok ! Düşe kalka yola devam

Son düzenleme:

Ferriciğim, hamilesin yaaaaa, bundan daha büyük moral olur mu !!!! Tabii ki negatifleri atacağız canım, heyecanla bekliyorum doktor görüşmeni :1rolleyes: Sürü ayağını da hepimiz peşine takılalım zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…