Geschenk tatlim,
lsen kürleri yap insaallah yok olur, kiz belli mi olur, mucizeler hep vardir.
Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrr delikafadulden Bize moral lazım moral a.sa.s
Sizler miyomla ben çikolata kistiyle uğraşıp duruyoruz... Kısmet olacaksa olacak arkadaşlar, öyle ya da böyle.. Bu arada hayatı zindan etmememiz lazım kendimize... Ben bu ara fena değilim gibi, tedavi sürecinde ne olur biliyorum ama şu dönem başka şeylerle de ilgileniyorum, arkadaşlarımla programlar yapıyorum, gerçekten iyi geliyor.... Bu ara bana doktor B vitamini iğneleri verdi, hapını da alıyorum, onlar da iyi geldi galiba sinirlerime...
Ferriciğim, doktora söylediğimde benim sorunumun çok belli göründüğünü asıl sorunun yumurta yetmezliği olduğunu söyledi... Tekrarlayan düşükler vs. olsaydı bakardık dedi.. Bilmiyorum, bir daha sorarım, yok derse yaptırmayız artık... Bu arada reglin kaçıncı günü bakıyorlar rahim filmine ? Tedaviye başlayacağım ikinci günü...
Canım, inşallah hamilesindir a.s Değilse de üzülme, yapacağız elimizden geleni, hem tedavilerimize hem de hayatımıza devam edeceğiz... Sen iyi bir doktor buldun mu, kötü senaryo olmayacak canım, engellerinden kurtulacaksın ve gelecek bebeğin :1rolleyes::1rolleyes:
Umutcuğum, bekliyorum tez zamanda güzel haberlerini ve tedaviye başlamanı :1rolleyes:
Aycancığım, lokman hekim gibisin bu sayfada, maaşallah canım :1rolleyes: Sen psikoloğa giderken burada bize umut vermen ne güzel :1hug: Çok teşekkür a.s
Yaradanim hic bir kulunu,darda,zorda,yoklukta,yoksullukta birakmasin...Kimseyi,kimsey muhtac etmesin.Hicbir kulunun boynunu bükük birakmasin..Bizide unutmasin..Tüm sevdiklerimize saglik,sihat versin insallahhhhhhh...
Canim arkadaslarim..
sabah saat 7 de kalktim testi yaptim negatif sonuc,hatta 20 dk sonra yine bakip yattim...simdi tekrar baktim cok ama cok hafif ikinci cizgi var,,,ama aradan 3 ssat gecti,dikkate almamak lazim...,,bugün olmazsam yarin yenileyecegim testi...
bana iyi dileğin yokmu :çok üzgünüm:
Canım yaaa, aşkolsun, olmaz mı !!! Bu kadar birbirimizin çektiği dertleri bilirken iyi dilek olmaz mı :1rolleyes:
Sadece daha tek tek dertlerinizi bilmiyorum, bu sitede de çok şey okuyunca hepsi birbirine giriyor yerimseniben Geschenkciğim senin de miyomla başın dertte galiba :bbo: Tedavi düşünüyor musun, daha önce denemen var mı ?
Ferri, inşallah güzel haberlerini alalım canım :1rolleyes:
Kizlar dayanamayip yine test yaptim...idrarimi anca 1 saat tutabildim,miyomdan dolayi o kadar tutabiliyorum zaten..yine cok ama cok silik 2. cizgi cikti,isikta bakinca belli oluyor..iyice karisti kafam..yarin uyanir uyanmaz wc den önce eczaneye gidip tekrar test alacagim..tabi hastalanmazsam..Kadin zaten dün 2 tane aldiktan,bugünde 1 tane aldiktan sonra,yüzüme aval aval bakti..yarinda bayilir heralde...
kanda pihtilasma mevzusu olamzsa 3-4 gün gecmeden yapmam asilnda,ama öyle birsey varsa hemen ignelere baslamam lazim...
dua edin kizlar ne olur..Allahim hepimize nasip etsin..
Ferriciğim, haydi inşallah alkisalkisalkis
Canım dualarımız seninle, ne güzel olur böyle büyük bir müjde :1rolleyes:
hadi fericim sevindir biziiiiiiiiiiiiiiiii inşallah çıkar yarın inşalaaahhhhhhhh :Saruboceq::Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
KIZLAR günaydin...
Kesin Hamileyim...sonucu yes ---no diye belirten testen aldim..aklim karismasin diye...sonuc yes yaziyor...cok mutluyum cok...ama bir o kadarda korkak...tiroyit,kan pihtilasmasi,6 cm miyom.. 3 düsük ve 39,5 yas...ne kadarda cok korkacak seyim var..Esime söylemedim daha onun tavirlarida düsündürüyor beni..diger hamileliklerimde yaptiklari..insanliktan cikisi...
gece hic yatamadim...eger esim benim moralimi bozacak tek bir hareket yapsin..solugu tr de alacagim..2 hamileligimide burnumdan getirdi,üzüleyim,aglayayim kendimi caresiz hissedeyim diye ne gerekiyorsa yapti...
bu benim son sansim..Allahimin bana mucizesi...bu bebegimi kollarima almazsam ölümüm demektir,inanki yasayamam...
kizlar dua edin bana...cok korkuyorum..Allahim bana gecmisteki 3 aciyi unuttursun...su an kendimi öyle yanliz hissediyoruk ki..gerci bu histe degil cok yalnizim.....
yüce rappim sizlerede en kisa zamanda nasip etsin..sag,salim kucagimiza versin ...
iyiki varsiniz..yoksa kimle paylasacaktim...
Edam sen neler yapiyosun ???, dilerim senide müjde yazican burda sonra Umut sonra Geschenk, kiz inaniyorum vede hepinize hep dua ediyorum, bu arada Geschenki merak ettin onun maalesef cok taze bi negatif tüp denemesi var, sorunu aciklanamayan interfilite, Umutu biliyorsun Miyom ameliyatindan sonra basina gelmeyen kalmamis, benim esimden dolayi dediler ama ilerleyen yasimla birlikte yumurta rezervim azaldi. Geschenk bir negatif düp denemesi, Umut 3 Negatif tüp denemesi, ben nacizane 5 negatif ICSI, iste böyle edacik
Aycan--Eda cok tesekkür ederim..Yaradanim herkese sag,salim kucagina almayi nasip etsin..
Aycan esime söyledim...hayirlii ded..tekrar üzülmeni istemem dedi..bende artik nedeni belli,bu sefer birsey olmayacak dedim..konusma bu kadar sürdü..Yarin sabah doktora gidecegim,cok karisik duygular icindeyim...ama tüm negatif düsünceleri atacagim kafamdan,hep iyiyi,güzeli düsünüp hayal kuracagim...
cok sagolun canlarim benim...
umut galiba 10 gün kalcakti
geschenkte uramamis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?