Alternatif tip... Hamile kalma paylaşımini...paylasamayanlarin alani ....

Aycan Yoksun galiba...Aycan senin izin ne zaman ne yapmayi pilanliorsun..Cok bunaldim ben bu havalardan,günes istiyorum

Umut canim benim allah sabir versin gercekten oralar cok sicakmis,Ailemle görüstüm istanbuldalar tansiyon,mansiyon kalmamis sicaktan..dikat edin kendinize

Geschenk tatlim benim umarim sende iyisindir
Eda sen neler yapiyorsun,umarim sende iyisindir

Kizlar bende iyiyim,sadece kasik agrim ve az da gögüslerim agiriyor,birde göndüz hic yatmazdim ama 2 gündür 1 saat uyuyorum,dayanamiyorum..3 hamileligimded midem hic bulaanmamis hicte sikayetim olmamisti simdi keske bulansa midem,kussam diyorum herkes mide bulantisi saglikli gebeligin belirtisi diyor,bilmiyorum gercekten öylemi...

Igneleri yapmaya aliistim artik,,umarim isde yararlar,karnim cok sis sanki 6 aylik hamile gibiyim..kilom 63..bebek sag salim dogsun Allahtan baska istegim yok..Bugün aliemede söyledim,hem cok sevindiler,hemde cok endiselendiler,rahatlattim onlari,hersey kontrol altinda dedim,onlar beni amelyat olacagim biliyorlardi tabi..annem cok agladi bende agladim...iyi geldi ama....eminim aannem uyuyamayacak bu gece..son düsükten sonra nisan sonu gidip 2 hafta kalmistim,beni görsünler diye,cok üzülmüslerdi...insallah öbürüne bebegimle giderim...Allahim o günleride gösterir bana...Dua edin kizlar bana..

Annem gelim diyor yanina ,gerek yok dedim,ikna ettim..babam yalniz kalcak o zamna..hem burda SIkilir,banada yapacagi birsey yok zaten, hatta evhaam bile yaptiri....

Esim 2 gündür cok iyi soku atlati galiba,neseside yerinde..Bugün ben evi süpürürken,baktim lavabolari temizliyor ilk kezde bana canin birsey istiyormu diye sordu...Tesekkür ettim,Benim morelimi bozmasinda ondan baska istegim yok..

bayagi yazdim galiba...
Inaniyorumki ben ayagimi sürtüm sizde pesim sira geleceksiniz...her gece dualaarimdasiniz...Allahim hepmisiz sag ,salim bebek sahibi yapsin insallah...kendinize iyi bakin canlarim

Kizlar yatamadim düsünmekten..Bu tsh yüzünden bebege birsey olacak diye cok korkuyorum...TSH-0.08 cok ama cok düsük bir deger,,tekrar arastirdim,okudum resmen düsük sebebi bu deger bu doktorlar anlamiyormu benim derdimi,3 düsügüm var,zamaninda bu hastaliktan kanser amelyatini olmusum hamileyim ve degerim 0.08 kendi referan araligindada en düsük 0.27 yaziyor ve bana sorun yok diyor anlamadim..dalgami geciyor bunlar..

kan sonuclarina baktim daha evelki..hastanden raporlar 2 haftada gelmis..simdi yine 2 haftada gelirse cok gec bir zaman..p.tesi hemen baska doktora gidecegim.. Endokrinoloji bölümüne gitmek en iyiisi..nukler medizinda bana 2011 in 1. ayina tekrar randevu vernisler 6 ay sonraya..oysa benim her ay Tsh degerlerime bakilmasi lazim,koskoca hastane güya..sinirden,korkudan mahvaoldum...cok morelim bozuldu yine...Bu bebege birsey olursa kizlar inaninki yasayamam artik gücümde,pisikolojimde buna el vermez asla toparlanamam..kaldiramam artik..Miyom,pihtilasma,tsh,ileri yas..cok korkuyorum cokk,elim kolum bagli sanki..
Ne olur dualarinizi eksik etmeyin benden...

Selam Feri,
esinin iyi davranmasina sevindim canim. Mide bulantisi kimi gebeliklerde baslarda kimi gebeliklerdede son aylarda olur. Gecen haberlerde duymadinmi? Kadin gaz sancisiyla doktora gitmis dogum yapip cikmis, demek hic bulantisi filan olmadi.
Benim anlamadigim sen kanser ameliyati olduysan kemoterapide görmüs olman lazim, kemoterapi tedavisi olanda hamile kalamiyor. Ama bak sen kaldin, bu nedemek demekki senden dogacak vede bu dünyada icecek suyu olan bi can var, tabiiki sanada diger arkadaslarimada hep dua ediyorum. Feri tsh düyük sebebi degil vede olamaz, sen zaten hapini kullaniyorsun, ha kullanmasan tamam diyelim. Ama son yazdiklarini hic begenmedim, ne demek yasayamam, o zaman biz intihar edelim, en azindan hamile kalabiliyorsun, birgün elbet doguracaksin, Bir gün dedigim, suan neyle karsi karsiya oldugunu biliyorsun, ignelerini kullaniyorsun, hapini iciyorsun, doguramaman icin hic bi sebebp yok, biraz rahat ol bence, Hersey bizim icin.
Kiz Feri kafama ne takildi biliyormusun, sen bir ara Kinderwunsch zentruma gitmemi söylediler diye yazmistin, Niye öyle dedilerki senin hamile kalamama problemin yokki????, Orada ne yapicaklardi ???, Bak feri gereginden fazla okuyorsun olumsuz seyleri, bu arada tamamen bunalima giriyorsun, buda son kez yaziyorum senin ihtiyacin olan en son sey.
Bak ne güzel annenlerlede paylasmisin, esinde artik iyi, gebesinde, bence biraz bunun tadini cikar, derim ben. Bu arada Geschenk sanirim iftarlar yüzünden yogun gelemiyor, Edada Umut Tüp Bebek sayfasinda takiliyor, onun kadar realist olamadigimdan kizdi vede benim yüzümden sizleride terk etti, Sanirim okumusundur, kim daha entellektüel gibi bi yazismaydi, dünya kalsikleri, realizm, goethe vede mevlana vede bizim psikolojik kitaplarimiz kaydirigubbakcemile5 vay anam vay,
Neyse, olay bu okumussundur ama ben yine hatirlatayim dedim. Canim ya, bence allaha sart kosma yok dayanamam yok ölürüm filan diye, bak hep söylerim beterin beteri var diye. Allahim sanada bebeginede sag salim bir hayat nasip etsin.
Bu arada ben eylüle kadar izin filan alamiyorum cünü diger arkadaslar izinde, e napalim kasvetli bu havalarla yola devam demekten baska sansimiz yok. Böyle be Feri kendine iyi bak.
Selam Umutum sanada iyi gecelr, aslinda su an misafirim var ama ben laptopu mutfaga aldim, birde bakayim dedim napiyorsunuz diye hemen biseyler yazdim.
Öptüm kocaman opuyorumnanaktan

feri selam yazdıklarını görünce çok üzüldüm çok da kızdım ne oluyoruz silkin ve kendine gel sen hamilesin en son ihtiyacın olan şey bu psikoloji lütfen sen bir anne adayısın korkma hiç bir şey olmayacak allahın izni ile biraz rahat ol feri guatr için dere otu diyor ibrahim saraçoğlu ama hamilelikte bir olumsuzluk olurmu bilmiyorum iyi geceler aycanım sen nasılsım demek misafirin geldi hadi kolay gelsin

Aycan canim benim,hormonlarimin esareti altindayim,cok hassasim,herseyden krkuyorum..ben gurir icin kemoterapi almadim..amelyat oldum,sonrasindad radyo ektif iyot tedavisi gördüm..o tedavide 3 yil hamile kalmak yasak...

Aycan benim 3. düsükte olunca doktor artik seni Kinderwunsch zentruma yollim..genetik arastirmayi,ve diger kontroleri onlar yaptirsin dedi..bende anlamadim beni niye oray yolladi diye...ama orda anlatilar. genetir birseyde ciksaydi tüp bebek yap diyeceklerdi sanirim..cünkü ben tam anlamadim esimde,bu konularda cahil oldugundan,onun anladigi..genetik birsey varsa,,tüpte önceden arastirma yapiliyrmus ve saglikli embriyo transfer ediliyorlarmis...ama birsey cikmadi..ordan bana sevk yazdilar sonra,,miyom amelyati olun,kanalarinizada baklisin diye..sonrada bekleme süresi dolunca gelin diye..zaten esim bu asamalarda bana kesinlikle hicbir sartta sperm vermeyecegini söyledi..Ben zaten amelyat olsaydim gitmeyecektim oraya..bana terk yapacaklari klomen vermek olurdu cünkü..

Ne bilim aycan..Hersey Allahtan ama ne demisler..Esegini saglam kaziga bagla,sonra calinmasin diye Allah dua et...bende istiyorumki,bildigim bir aksilik varsa düzeltilsin zaten gerisi allaha kalmis..Cok öpüyorum seni canim..

Umutcugum haklisin canim,bende biliyorum ama ne yapim elimde degil..yasadiklarimi,gecmisi unitim diyorum ama bir bakiyorumki aklima gelmis ve baslamisim yeni hamileligim icin korku kirizine..Yarim gidecegim endokronolji bölümüne,kekrar kan verip baktiracagim,hapida onlar ayrlasin..senin son durum nedir canim..umarim herssey yolundadir..

Geschenk sen nasilsin canim..beni düsündügün icin sagol..sende ramazandan sonra bbence basla denemeler..kendine iyi bak...

Eda sanirim gelmiyor artik,yada bir yerleremi gitti gezmye..eda sende ses ver artik..Kirgin olmayalim kac kisiyizki burda ..birbiirimize ihtiyacimiz var...

Günaydin Feri vede Geschenk iyi haftalar,

Günaydin Umutcum, unutmadan yazayim dedim canim dün yine sogan kürüme basladim. 15 + 10 + 10 yapicam bakalim nolcek ??? zemuszemus

Selam Feri,
KK ya gelmiyorsun, insaallah iyisindir. Endokr. gidecektin sonuc ne ???, Esinin ogluda gitmis olmali, dilerim sagligin vede bebisin iyidir, arasira ugra vede haber ver, endiselendirme bizi lütfen.

Son düzenleme:
Günaydin Feri vede Geschenk iyi haftalar,

Günaydin Umutcum, unutmadan yazayim dedim canim dün yine sogan kürüme basladim. 15 + 10 + 10 yapicam bakalim nolcek ??? zemuszemus

PEKİ FAYDASINI GÖRDÜNMÜ BİRAZ.. BİR DEĞİŞİKLİK FALAN OLDUMU ? büyük harfte kalmış silmeye üşendim yazmışım artık :))) canım bende şu ramazan geçsin senin bitkilere başlayacam inşallah myom için yani.... kurtulayım şu meretten...

kızlar yarın ailemin yanına gidiyoruz 4-5 gün yokum beni merak etmeyiin öpüyorum hepinizi dönünce görüşürüz

ooh ne güsel.. hadi iyi gezmaler.. görüşürüz canım.

Canim güzel güzel dinlen, biz yerimizden kimildayamadik, sen masaallah....

eee aycanım öğretmen olmak bir bayan için en ideal meslek işte.. vaktin kalıyor her şekilde bizler gibi olmuyor yaaa... bende daha hala tatil yapmadım... bakalım bayramda havalar iyi giderse belki izin alırım ama neyere gideyim o muamma :)))

feri neden girmez oldun.... nasıl gidiyor?? merak ettirme bizi..

aycan ramazan ya koşturmacam çok.. pek vaktim kalmıyor.. işyerinde işler, evde iftar sahur teravih derken koşturmaca geçiyor bu ay.. görümceminde taşınma işi vardı onada yardım ettik hafta sonu derken vakit sıkıntısı yaşıyorum yoksa unutmam ben sizi merak etme sen opuyorumnanaktan

Selam Feri,
KK ya gelmiyorsun, insaallah iyisindir. Endokr. gidecektin sonuc ne ???, Esinin ogluda gitmis olmali, dilerim sagligin vede bebisin iyidir, arasira ugra vede haber ver, endiselendirme bizi lütfen.

Merhaba Aycanim..P.tesi gitim..onlarda 0.08 lik degeri görünce,randevum olmamasina ragmen aldilar beni,cokta sasirdilar..Nükler medizin´´a gitigim hastanenein,endokr bölümüne gittik,orda benden tekrar kan aldilar,nükler medizinida aryip neden bu degerlerle 125 mg lik hapa devam etmemi söylediklerinide sormus doktor..Hata hastayi neden bize yönlendirmediniz diyede sormuslar,esim tartistiklarini söyledi..

ultrasalda yaptilar ve hapi 100 mg ye düsürdüler..kan sonucuda bugün cikmis...bana 100 ve 50 lik iki recete verdiler..haftada 5 gün 100 2 gün 50 mg kullanip 1 ay sonra tekrar kan verecegim..degerlerimin 2 nin altinda 1 in üstünde olmasi gerektigini söylediler...cokta bekletmediler bizi 45 dk de bitti isimiz,öne aldilar beni,cokta ilgilendiler,ilk kez p.tesi gecesi rahat uyudum..

Esimde 1 saat evel cikti,oglunu birakmaya..böylece yüküm azalmis oldu ..yinede yerimde duramiyorum,hava soguk,canimda sIkIlinca kalkip ortaligi topluyorum,bugünde evi süpürüp,paspas yaptim,toz aldim,yazliklari ayikladim..sonrada agrim olunca cok pisman oldum tabi ...miyomdan sanirim sol kasigim cok agiriyor..belimde öyle tabiki..onun disinda iyiyim..

Sen neler yapiyorsun bu arda,cok öptüm....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…