Kizlar yatamadim düsünmekten..Bu tsh yüzünden bebege birsey olacak diye cok korkuyorum...TSH-0.08 cok ama cok düsük bir deger,,tekrar arastirdim,okudum resmen düsük sebebi bu deger bu doktorlar anlamiyormu benim derdimi,3 düsügüm var,zamaninda bu hastaliktan kanser amelyatini olmusum hamileyim ve degerim 0.08 kendi referan araligindada en düsük 0.27 yaziyor ve bana sorun yok diyor anlamadim..dalgami geciyor bunlar..
kan sonuclarina baktim daha evelki..hastanden raporlar 2 haftada gelmis..simdi yine 2 haftada gelirse cok gec bir zaman..p.tesi hemen baska doktora gidecegim.. Endokrinoloji bölümüne gitmek en iyiisi..nukler medizinda bana 2011 in 1. ayina tekrar randevu vernisler 6 ay sonraya..oysa benim her ay Tsh degerlerime bakilmasi lazim,koskoca hastane güya..sinirden,korkudan mahvaoldum...cok morelim bozuldu yine...Bu bebege birsey olursa kizlar inaninki yasayamam artik gücümde,pisikolojimde buna el vermez asla toparlanamam..kaldiramam artik..Miyom,pihtilasma,tsh,ileri yas..cok korkuyorum cokk,elim kolum bagli sanki..
Ne olur dualarinizi eksik etmeyin benden...
Selam Feri,
esinin iyi davranmasina sevindim canim. Mide bulantisi kimi gebeliklerde baslarda kimi gebeliklerdede son aylarda olur. Gecen haberlerde duymadinmi? Kadin gaz sancisiyla doktora gitmis dogum yapip cikmis, demek hic bulantisi filan olmadi.
Benim anlamadigim sen kanser ameliyati olduysan kemoterapide görmüs olman lazim, kemoterapi tedavisi olanda hamile kalamiyor. Ama bak sen kaldin, bu nedemek demekki senden dogacak vede bu dünyada icecek suyu olan bi can var, tabiiki sanada diger arkadaslarimada hep dua ediyorum. Feri tsh düyük sebebi degil vede olamaz, sen zaten hapini kullaniyorsun, ha kullanmasan tamam diyelim. Ama son yazdiklarini hic begenmedim, ne demek yasayamam, o zaman biz intihar edelim, en azindan hamile kalabiliyorsun, birgün elbet doguracaksin, Bir gün dedigim, suan neyle karsi karsiya oldugunu biliyorsun, ignelerini kullaniyorsun, hapini iciyorsun, doguramaman icin hic bi sebebp yok, biraz rahat ol bence, Hersey bizim icin.
Kiz Feri kafama ne takildi biliyormusun, sen bir ara Kinderwunsch zentruma gitmemi söylediler diye yazmistin, Niye öyle dedilerki senin hamile kalamama problemin yokki????, Orada ne yapicaklardi ???, Bak feri gereginden fazla okuyorsun olumsuz seyleri, bu arada tamamen bunalima giriyorsun, buda son kez yaziyorum senin ihtiyacin olan en son sey.
Bak ne güzel annenlerlede paylasmisin, esinde artik iyi, gebesinde, bence biraz bunun tadini cikar, derim ben. Bu arada Geschenk sanirim iftarlar yüzünden yogun gelemiyor, Edada Umut Tüp Bebek sayfasinda takiliyor, onun kadar realist olamadigimdan kizdi vede benim yüzümden sizleride terk etti, Sanirim okumusundur, kim daha entellektüel gibi bi yazismaydi, dünya kalsikleri, realizm, goethe vede mevlana vede bizim psikolojik kitaplarimiz kaydirigubbakcemile5 vay anam vay,
Neyse, olay bu okumussundur ama ben yine hatirlatayim dedim. Canim ya, bence allaha sart kosma yok dayanamam yok ölürüm filan diye, bak hep söylerim beterin beteri var diye. Allahim sanada bebeginede sag salim bir hayat nasip etsin.
Bu arada ben eylüle kadar izin filan alamiyorum cünü diger arkadaslar izinde, e napalim kasvetli bu havalarla yola devam demekten baska sansimiz yok. Böyle be Feri kendine iyi bak.
Selam Umutum sanada iyi gecelr, aslinda su an misafirim var ama ben laptopu mutfaga aldim, birde bakayim dedim napiyorsunuz diye hemen biseyler yazdim.
Öptüm kocaman opuyorumnanaktan
feri selam yazdıklarını görünce çok üzüldüm çok da kızdım ne oluyoruz silkin ve kendine gel sen hamilesin en son ihtiyacın olan şey bu psikoloji lütfen sen bir anne adayısın korkma hiç bir şey olmayacak allahın izni ile biraz rahat ol feri guatr için dere otu diyor ibrahim saraçoğlu ama hamilelikte bir olumsuzluk olurmu bilmiyorum iyi geceler aycanım sen nasılsım demek misafirin geldi hadi kolay gelsin
Hepinize duaciyim kizlar...kendinize iyi bakin canlarim..
kızlar yarın ailemin yanına gidiyoruz 4-5 gün yokum beni merak etmeyiin öpüyorum hepinizi dönünce görüşürüz
Günaydin Feri vede Geschenk iyi haftalar,
Günaydin Umutcum, unutmadan yazayim dedim canim dün yine sogan kürüme basladim. 15 + 10 + 10 yapicam bakalim nolcek ??? zemuszemus
kızlar yarın ailemin yanına gidiyoruz 4-5 gün yokum beni merak etmeyiin öpüyorum hepinizi dönünce görüşürüz
Canim güzel güzel dinlen, biz yerimizden kimildayamadik, sen masaallah....
Selam Feri,
KK ya gelmiyorsun, insaallah iyisindir. Endokr. gidecektin sonuc ne ???, Esinin ogluda gitmis olmali, dilerim sagligin vede bebisin iyidir, arasira ugra vede haber ver, endiselendirme bizi lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?