Merhaba Aycanim..P.tesi gitim..onlarda 0.08 lik degeri görünce,randevum olmamasina ragmen aldilar beni,cokta sasirdilar..Nükler medizin´´a gitigim hastanenein,endokr bölümüne gittik,orda benden tekrar kan aldilar,nükler medizinida aryip neden bu degerlerle 125 mg lik hapa devam etmemi söylediklerinide sormus doktor..Hata hastayi neden bize yönlendirmediniz diyede sormuslar,esim tartistiklarini söyledi..
ultrasalda yaptilar ve hapi 100 mg ye düsürdüler..kan sonucuda bugün cikmis...bana 100 ve 50 lik iki recete verdiler..haftada 5 gün 100 2 gün 50 mg kullanip 1 ay sonra tekrar kan verecegim..degerlerimin 2 nin altinda 1 in üstünde olmasi gerektigini söylediler...cokta bekletmediler bizi 45 dk de bitti isimiz,öne aldilar beni,cokta ilgilendiler,ilk kez p.tesi gecesi rahat uyudum..
Esimde 1 saat evel cikti,oglunu birakmaya..böylece yüküm azalmis oldu ..yinede yerimde duramiyorum,hava soguk,canimda sIkIlinca kalkip ortaligi topluyorum,bugünde evi süpürüp,paspas yaptim,toz aldim,yazliklari ayikladim..sonrada agrim olunca cok pisman oldum tabi ...miyomdan sanirim sol kasigim cok agiriyor..belimde öyle tabiki..onun disinda iyiyim..
Sen neler yapiyorsun bu arda,cok öptüm....
GESCHENK Canim benim iyiyim ben,bir sorun yok..sen nasilsin,cok öpüldün..
Geschenk, sanada kolay gelsin canim. Masaallah sen cok aktifsin, ramazanda tasinmada zor olmustur ya, arti TR cok sicakmis, haberlerden dinliyorum, burasida tam tersi...bilmiyorumkismile
Ya Fericim,
inanamiyorum bütün bu olanlara, sanki kabus, duygularimi anlaticak kelime bulamiyorum
Malesefki ayin 9 unda 59 olan degerim bugün 43 e düsmüs..kadin progesteronu birak en gec 1 hafta icinde hastalanirsin dedi...ve lillardir duydugum o söz cok üzgünüm..ya ben ne haldeyim..tek tesellim erken olmasi..daha evelki düsügüm 4,5 aylikti ultrasalda hareketlerini izliyordum,o görüntüleri unutamiyorum,hayatimin en güzel anlariydi...
Neler diyecegimi tahmin ediyorsunuzdur,bu kadarda olmaz ki ama..nedir bu basima cöreklenen felaket,ugursuzluk.Simdi amelyatimi olup bu sayfayida kapayacagim..kafamda yine binlerce sorru isareti ama artik cevaplarinida aramayacagim...Allahada artik hicbirsey icin dilekte bulunmayacagim..beni hep eksik,yarim,macup birakti...
Hamileyim diye sevinemeden yasadiklarima bakin revami bu..hep yalvardim,kucagima almayacaksam hamilede kalmayayim diye,ama sonuca bak,ceza gibi..cokmu seydi istedigim...
Ama cok ama cok sey istemisim...simdi ailemi arayacagim,onlarda perisan olacaklar,benim yüzümden onlarinda pisikolojileri bozuldu,
Herseyde bir hayir vardir diyemeyecegim artik..4 sefer bebek kaybetmenin hayri olmaz artik,pisikolojim alak bullak oldu,bedenimi saymiyorum bile...iyi bakim kendinize,,,
Kizlar doktordan geldim,soktayim ve elim aygim titriyor..kdin bakti ultrajalda,sese mese yok..gecen hafta gittim cenk bey keseyi gördü elimde ultrasal kegidida vardi 5 mm ,kadin gebelik olusmus ama bebek yerlesmediginden kesede erimis dedi..elimde ultrasal ve kinderwunsch un kagitlari olmasa kadin hamile olduguma bile inanmayacakti nerdeyse...
kan aldi benden..saat 18 de ara sonucu söylim ama BHCG düsmüstür zaten ve 3-4 güne kalmaz hastalamnirsin dedi...buz kestim...
simdi ben nasil isyan etmiyim,nasil inancimi yitirmeyexyim,nasil bundada bir hayir vardir diyim...keske su an suracikta ölsem...bunu yasamak icinmi hamile kaldim.,biktim usandim..2 haftadir kosturuyorrum,kan ver,bekle,igne vur,hap ic,umutlan..ALLAH KAHRETSIN DIYORUM:::NALEN OLSUN BU HAYATA::
Geschenk mahvolmus durumdayim,kusura bakma cikacagim..yazdim zaten olanlari..cok yililmis durumdayim..hoscakal
kadina sordum neden kanamam filan olmadi peki diye,progesteron kullandigin icindir dedi..progesteronu alma 4.5 güne olursun dedi..Aklim almiyor..Ne yaptimki ben Allahim beni bu sekilde cezalandiriyor..off ya..nedir bu,niye ..Ne yapacagimi bilmiyorum..aklim sanki basimda degil..Ne yapacagim simdi ben,nasil kabullenecegim..Bu yasananin adina ne diyecegim...
Esime doktor cikisi arayip söyledim zaten,simdide lütfen tekrar deneyelim umudum olsunki katlanabileyim dedim..biktim dedi 1,5 yildia bu 3. oluyor,senin pesinden doktor doktor gezemem,artik sanada güvenmem ..kendim prazarvatif kullanacagim,sende miyom amelyatini ol,bu hamilelik mevzunuda kapat...dilini ögren..Daha ne kkadar hüsran yasamak istiyorsun,demeki olmuyor,niye zorluyorsun dedi...
Artik hakli esim.2 yildir doktor,doktor,hastane,hastane geziyoruz..adam zaten istemiyor..yok amelyatir,yok gebeliktir,yok düsüktür..benim bitmek tükenmek bilmeyen depresyonumdur..Vermeyen allah demekki vermiyor,biktim usandim hayal kirikligindan..
Ben artik kapadim bu defteri,zaten mecburumda artik,esim asla ben yüzde yüz hamile kalamam raporu bile alsam inanmaz artik bana,kendi önmelini alir..bu hamilelikte hani tüpün kapaliydi,hamile kalamazdin dedi,biri yarimda olsa acikti dedim ki rapor var.kendide biliyor..anlayacaginiz benim olayim artik bitti..
Aileme nasil söyleyecegim bilmiyorum,bugün doktorum oldugunu biliyorlardi,aradilar acmadim..aksama söyleyip kapayacagim,bir sürede 1 hafta kadar konusmayalim diyecegim,yeterince üzüntülüyüm,herkes kendi icinde yasasin,sonra alisiriz zaten duruma..nelere alismadik ki..Allah beni,en olmayacak zamanda önce sevindirip sonrada acidan yerin dibine gecirtmek icin yaratmis...ne diyebilirimki...
Aycan kabuski ne kabus..kasini aradim simdi daha sonuc cikmamis,kan alip hastaneye yooladi acil diye...18 de ara ded aradim cikmadi,1 saat sonra ara dedi cebini verdi,ordan arayacagim...1,30 da ciktim ben kadinin yanindan..ultrasalda rahimde hicbirsey yoktu,sadaca miyom görünüyordu,gecen hafta keseyi net gördüm,kücücük bir siyahlik seklinde..doktor kese normak 5 mm capinda bile dedi...anlamadim gitti..
arastirdim,bu durumun adini bile bulamadim..kese nasil eriyor anlamadim..kimyasal,yada dis gebelikte kese görünmüyor zaten,bos gebelikte kesenin icinde bebk olmuyor..kadin yüzde bir bile olsA rastlaniyor dedi..hep bu yüzde birler,binde birlermi beni buluyor...
icimden aglamak bile gelmiyor,kasildim kaldim,saka gibi hersey..aklima kötü birsey gelmesin diye cok ugrastim ama kontrolde kesenin yok olacagini zaten hayal bile edemezdim,ben ya bebek görünmezse bos gebelikse diye korktugum oldu ama hemen dagittim kafayi..
bugün doktordan önce H&M de indirim vardi kendime yazlik cinsten hamilelik pantolonu,birde esofman bile aldim.sirf doktordan önce kalbime korku düsmesin,hersey yolunda diyecek zaten bende indirimden yararlanim negatif olmiyim diye..
ah be kizlar ne desem ne yapsam bos..herseyin sonu kocaman bir sifir...
Aycan,Geschenk,Umut keske simdi biriniz yanimda olsaydiniz,yada hepiniz..Beni su an kimse anlayamaz cünkü..Ailemi aradim annemin sesi cikmadi bir süre,neden bunlar senin basina geliyor kizim,ilk sende duyuorum bunca düsügü dedi,sonrada canin sagolun,birak artik ugrasma,isine gücüne bak..alin yazin buymus dedi..titrek sesle kapadi telefonu,ablamlar aradi,yeniden olur üzülme dediler..yeniden ne olacak ki..
Bizim bütün akrabalar her yaz tr de tüp bebek icin görüsmeye gidiyorlar..aylarca ugrassalarda,düsük riskleri olsada,hastanede günlerce yatsalarda,erken dogum yapsalarda bi sekilde hepsi bebek sahibi oldualar..belki 15 cift biliyorum bu sekilde..bende hep hamilelik haberi veriyorum,saglik sorunum olmuyor hersey yolunda oluyor ama netice ölü bebekler..
Annem buraya gel tüp yaptirin diyorde gecenlerde nerden bilsinki esim asla istemedigini hatta hamilelik haberlerimi felaketle karsiladigini..bu güne kadar hicbir sorunumu anlatmadim..zanediyorlarki tüp olursa,dogar..63 yasindayim bir seni biliyorum bu kadar düsük yapan dedi..hastaligimida söylemistim,ama anlamiyor duymamiski daha evel..
Ah be kizlar gecen düsügüm olmasa dogum zamanim 2 eylüldü..simdi hamileligimi ögrenince Allahim bana 2 eylülü aci icinde gecirmiyim diye hediye yolladi sandim,meger dahada perisan olim diye bunu vermis..
Su an hersyden nefret ediyorum,Allahim alsaydi ya canimi,neye yariyorumki ..kendimi yine bombos,degersiz,lanetli,beceriksiz,zavali,aciz,caresiz,günahkar hissediyorum..ve bu duygular yapisip kalacak benligine..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?