Alternatif tip... Hamile kalma paylaşımini...paylasamayanlarin alani ....

Bak Ferim Geschenk in yazdiklarina aynen katiliyorum. Lütfen toparlamaya calis, güclü olmak zorundayiz

Merhaba kizlar...Zaten ne desem ne yapsam faydasiz..bu bebege birsey olursa yasayamam demistim..ama ortada bebek filan zaten yokmus..Anlamaya calisiyorum ama basaramiyorum..gece aglamadim,ama sabahtan beri agliyorum..

Aycan bu yuva inanki ben kaldigim icin var,simdi cekip gitsen,esim arkamdan gel bile demez..agliyorum diye cikip gitti neymis morali bozuluyormus..sabah tartistik,evi yas evi yapma diyor,nerde acimi yasim dedim ne acisi seninki bos hayal..benim rizam olmadan 10 kezde hamile kalsan sonuc zaten bu olur dedi..
ne kadar vijdansizsin dedim..ben allahim sevdigi kulum dedi..nerdeyse benimle dalga gececek..

Geschek haklisin canim,bende heryin farkindayim..ama elimden tek gelen isyan etmek..1-2- bende hayirli degilmis dedim..ama 3-4 artik isyan ediyorum..tabiki toparlanacagim.ama bunca üzüntümün üstüne o kadarda yalnizimki anlatamam..iyiki siz varsiniz

Çok geçmiş olsun Feri, psikilojini bozma böyle. İsyan etme:çok üzgünüm:. Kendini de düşün biraz..

Bak Allahin sevdigi kulumu degilmi bilmiyorum, bende onun rizasi olmadigindan böyle bir sonuc aldigimizi düyüsnüyorum, Allahim senimi koruyor ???, yoksa dogacak olan bebegimi ??? bilemiyorum artik, ama bizim aklimizin ermedigi biseyler var, Iyide sen bu adama cokmu asiksin, bukadar vicdansizliga pesssssssssssssssss

Inci slm...isyanda degil aslinda benimki,sitem etmek..Allahimin vardir bil bildigi.kaderci olmak lazim..

Ask mesk degil Aycan..ailem olmasa inanki evlenp geldigimin 2. ayi terkederdim..ben simdi esimden ayrilsam inanki babam kalp kirizi gecirir..bizimkiler cok feodal..zamaninda evlenme dediler..ben israr edip.kafamin dikine gittim..o yüzden burdaki hicbir sorunumuda söyleyemedim..onlar beni mutlu,cocugum olmadigi icinde esim bana cok anlayis gösteriyor diye hatta esimi el üstünde tutuyorlar beni birakmiyor,onu baba yapamadim biye baskasiyla evlenmiyor diye..

Ah be aycan dünyada ayri anne baba cocuklari olan.yetim olan,ailesi sayip cikmayan milyonlarca cocuk var..benimkide onlarda biri olurdu..bu teseli degil be aycanim..esim ogluyla cok ilgileniyor,calisip nafaka vermek disinda tabi..

tek teselim,kürtaja filan gerek kalmayacak olmasi..cok kötü bir duygu..diger bebekte 5 gün yattim hastanede sunu sanciyla dogurtular,sonrada kürtaj yaptilar..cok yiprandim o zaman..gercek dogumdaki herseyi yasadim ama 4,5 aylik ölü bebek icin..Allah kimseye vermesi..Kadin olmak ne zaor..

Valla Feri, baban olmasa bile annene durumu anlat arkadasim, Böyle bu hayat yürümez, böylesine merhametsiz bir adam düsmanima bile dileyemicem, ogluyla ilgileniyor diyorsun, senede toplam 1 veya 2 ay, yeterlimi sence, ilgiyi birak, seni rahat birakacakmi ???, beli cocugu senden kaciracak ya, ben sana bisey diyeyimmi bana kizacaksin biliyorum ama allah seni koruyor gibime geliyor benim. Bencede dünyada birsürü öksüz yetim var, ama daha dünyaya gelmeden anneleri vede babalari bukadar karsi olmamistir onlara.
Iyiki sende varsin canim

Haklisin aycan..Bakalim zaman ne göstereck..

Hava cok güzel bugün,Evden cikmayacagim ama,bakonda zaman gecireyim az..cok agladim sabahtan beri,hasta olacakmisim gibi bir agri sizimda yok,kasiklarim cok hafif agiriyor o kadar..bari cok gecikmeden baslasa kanamada beni dahada strese sokmasa..

Bu arada senin hormonlarinda cok iyi cikmis aycan..FSH bayagi düsümüs cok sevindim..

Selam Geschenk vede Incir,
cok kötü haber aldik, cok üzgünüz yaaaaaaa.......................

evet.. çok kötü oldum bende... kafamdam neleeer geçiyor neler.. derin düşüncelere daldım..

canım arkadaşım şu an sana her şey olduğundan da daha ağır geliyor.. eşin zaten karakter gereği zayıf bir insan.. senin daha çok canını sıkıyor ama sen ona aldırış etme. hiç bir şeye hiç bir olaya takılı kalma ... ne olur tevekkül et.. sabır etmeye gayret göster.. ağla doya doya ağla... içini boşalt.. bizlerde say dök içinden geleni yaz.. rahatla bitanem.. bunlarda geçecek.. neler neler geçmiyorki hayatta bu yaşadıklarının karşılığını güzel olan şeylerle unutturacak inşallah Rabbim.. umudunu hiç bir zaman yitirme hayattan... çevrenide kocanıda boşver.. kendince yeni uğraşlar bul ona yoğunlaş....
ha bide feri aklıma ne geliyor biliyormusun belki size saçma gelecek ama acaba sende ümmü sübyan mı var diye geliyor aklıma.. benim küçük görümcemin 10 yıl çocuğu olmamış hep düşük kürtajla geçmiş yılları...aynı senin gibi ... hatta bir tanesini 5,5 aylık suni doğumla almışlar ölü olarak.. sonra ne kadar inanırsınız bilmiyorum bir hocaya götürmüşler onu tabi sürekli ağlıyor deli gibi olmuş artık en sonki o kürtajından sonra... demiş hoca ona sübyan var bunda hamayli diye bir şey yazmış üstünde taşısın bunu demiş çocuk doğduğu gibi ona taksın ...ve o şekilde olmuş son çocuğu.. şimdi o oğlu 6,5 yaşında bide yeni bebeği oldu kız ikinciye 5 aylık şu an...

Geschenk,
ümmü sübyan, hergün ayetel kürsi okuyan insani vede altin tasimasi halinde etkili olmuyor yildiznameme göre bendede var, ama yillar önce baktirdigimda, hoca bana altin tasi demisti bide ayetel kürsiyi okumayi hic birakma, Allahin izniyle bisey olmaz diyordu.

GESCHEK CANIM BENIM::KESIN BIRSEY VAR BENDE AMA NE BILMIYORUM::KAN PIHTILASMASI BULUNDU sevindim..sonrada basima bu geldi,kimyasal gebelik...Arik hersey inanir oldum..

Isyanda degil benimki,Allahla kul arasinda konusma diyelim...ne yapim geschenk dün inanki sok oldum,nerdeyse beyin kanamsi gecirecektim..hala bacaklarimda derman yok..kendimi güzel bir rüyadan,cehenem icinde uyanmis giigi hissediyorum...daha evel cok daha sidetlisini yasayim..onlarin acisi nasil hafiflediyse bu tamamen gececek..cünkü bebek yok..hayal gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…