BU OLUP BİTENE OKUDUKLARIMA İNANAMIYORUM..:1shok:
resmen şoktayım... canım fericim ruh halin şu an hiç iyi değil doğal olarak.. seni hangi teselli avutabilir.. yaranı hangi merhem hangi ilaç sarabilir.. ben söyleycek şey bulamıyorum.. ama yemin ederim çooooook ama çok üzgünüm... keşke yanında olabilseydim başını omzuma dayayıp doyasıya ağlamanı sana sarılarak derdine ortak olmayı becerebilseydim.. isyan etme bitanem.. hiç bir zaman da çaresiz olduğunu yalnız olduğunu düşünme... şu an bu acıyla söylüyorsun bunları biliyorum ama mutlaka içinde kalbinin bir köşesinde Allaha inancın var ne olur günaha girme tatlım... bu dünyada anneliği tadamayan bizlere emin ol öbür alemde mükafatlar var.. Allah büyük bitanem.. bunca çektiğin acıya muhakkak güzel bir son hazırlamıştır sana.. unutma beterin beteri var.. dün bir yerde okudum kadın ancak 20 yıl sonra ilk tedavisine başlamış bebek için neden? kocası beyin kanaması geçirmiş kendisi bir sürü ağır hastalık saymışlar dolu.. maddi sıkıntılarıda varmış böylece yıllar geçmiş yaşı olmuş 43.. aşılama için gelmiş hastaneye.. daha neleri var neleri.. bizler tek değiliz.. sabret hayatım ne olur sabret.. tevekkül et... bunda da vardır bir hayır diyorum ben yinede...
seni seviyorum feri... canım arkadaşım.. tatlı meleğim
Üzülme...!!! İstediğin Bir Şey Olmuyorsa, ya Daha İyisi Olacağı İçin yada, Gerçekten de Olmaması Gerektiği için Olmuyordur....
MEVLANA CELALEDDİN RUMİ
Aycan bu yuva inanki ben kaldigim icin var,simdi cekip gitsen,esim arkamdan gel bile demez..agliyorum diye cikip gitti neymis morali bozuluyormus..sabah tartistik,evi yas evi yapma diyor,nerde acimi yasim dedim ne acisi seninki bos hayal..benim rizam olmadan 10 kezde hamile kalsan sonuc zaten bu olur dedi..
ne kadar vijdansizsin dedim..ben allahim sevdigi kulum dedi..nerdeyse benimle dalga gececek..
Çok geçmiş olsun Feri, psikilojini bozma böyle. İsyan etme:çok üzgünüm:. Kendini de düşün biraz..
Bak Allahin sevdigi kulumu degilmi bilmiyorum, bende onun rizasi olmadigindan böyle bir sonuc aldigimizi düyüsnüyorum, Allahim senimi koruyor ???, yoksa dogacak olan bebegimi ??? bilemiyorum artik, ama bizim aklimizin ermedigi biseyler var, Iyide sen bu adama cokmu asiksin, bukadar vicdansizliga pesssssssssssssssss
Selam Geschenk vede Incir,
cok kötü haber aldik, cok üzgünüz yaaaaaaa.......................
Aycan bu yuva inanki ben kaldigim icin var,simdi cekip gitsen,esim arkamdan gel bile demez..agliyorum diye cikip gitti neymis morali bozuluyormus..sabah tartistik,evi yas evi yapma diyor,nerde acimi yasim dedim ne acisi seninki bos hayal..benim rizam olmadan 10 kezde hamile kalsan sonuc zaten bu olur dedi..
ne kadar vijdansizsin dedim..ben allahim sevdigi kulum dedi..nerdeyse benimle dalga gececek..
evet.. çok kötü oldum bende... kafamdam neleeer geçiyor neler.. derin düşüncelere daldım..
canım arkadaşım şu an sana her şey olduğundan da daha ağır geliyor.. eşin zaten karakter gereği zayıf bir insan.. senin daha çok canını sıkıyor ama sen ona aldırış etme. hiç bir şeye hiç bir olaya takılı kalma ... ne olur tevekkül et.. sabır etmeye gayret göster.. ağla doya doya ağla... içini boşalt.. bizlerde say dök içinden geleni yaz.. rahatla bitanem.. bunlarda geçecek.. neler neler geçmiyorki hayatta bu yaşadıklarının karşılığını güzel olan şeylerle unutturacak inşallah Rabbim.. umudunu hiç bir zaman yitirme hayattan... çevrenide kocanıda boşver.. kendince yeni uğraşlar bul ona yoğunlaş....
ha bide feri aklıma ne geliyor biliyormusun belki size saçma gelecek ama acaba sende ümmü sübyan mı var diye geliyor aklıma.. benim küçük görümcemin 10 yıl çocuğu olmamış hep düşük kürtajla geçmiş yılları...aynı senin gibi ... hatta bir tanesini 5,5 aylık suni doğumla almışlar ölü olarak.. sonra ne kadar inanırsınız bilmiyorum bir hocaya götürmüşler onu tabi sürekli ağlıyor deli gibi olmuş artık en sonki o kürtajından sonra... demiş hoca ona sübyan var bunda hamayli diye bir şey yazmış üstünde taşısın bunu demiş çocuk doğduğu gibi ona taksın ...ve o şekilde olmuş son çocuğu.. şimdi o oğlu 6,5 yaşında bide yeni bebeği oldu kız ikinciye 5 aylık şu an...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?