Alternatif tip... Hamile kalma paylaşımini...paylasamayanlarin alani ....

nasıl bir bakış açısı yaa.. ne demek baba edemedi de başkasıyla evlenmedi.... ya o anne edemeseydi sen başkasına gitsen razı olacaklarmıydı.. aaah bu kafalar aahhh..
canım yinede az az bahset annene ablalarına bence.. bak gurbet ellerdesin insan başına her şey gelebilir. öyle düşünme yinede anne baba nihayetinde kıyamazlar yavrularının böyle acılar çektiğini bildiklerinde.. öyle derler ama uygulamada öyle olmaz o..

canım tek onunla olmuyor o.. başka yolları var.. o korur sadece ama ben bunu gördüm gözümle şahit oldum böyle bir olay var yani ben inanıyorum ne bileyim aycanım..

anlıyorum seni.. şu an yanında olmayı yüzünü ellerime alıp gözüne bakıp seninle ortak ağlamayı konuşmayı gözyaşlarını silmeyi çok isterdim.. sen öyle hisset tamammı güzeller güzeli feri... biz yanındayız şu an.. bunu hisset.. mesafeler önemli değil bak canlıyız varız şu an... canım benim biz burdayız.. yalnız değilsin sakın unutma.. :1hug:

Dünya, bir hayal be Feri, aha geldik aha gidiyoruz, ama yadadigimiz bir yil bile olsa, kaliteli güzel vede dolu dolu yasamaliyiz. Ama tekrar söylüyyorum senin bu icinde bulundugun durum, hic cekilecek gibi degil. Cocuk icin mücadele eden binlerce cift var. Senin mücadelen bir tek cocuk icin degil, birde kocayla, Iki kere savas seninki, ya baba meselene gelince cok rica ederim, ailesine karsi cikarak ilk evlenen sen degilsin, lütfen annene durumu anlatarak baslamalisin. Birde adama prens muamelesi yaptirma ailene. Kiz catlar insan senin yerinde olsa be.....
Birde senin bu kocanin annesiyle neden konusmuyosun, ne bileyim bu adamin kimsesi yokmu ???

Kizlar ben cikiyorum..iyi bakin kendinize..cok sagolun,moral verdiniz ban..cok öptüm...

Biz hep yanindayiz, belki uzaktayiz ama yürekten senin yanindayiz inan. Moral filan degil keske daha fazlasini yapabilsem be fericim. Ama ortada cok büyük bi problem var, biryerden cözmeye baslamalisin Feri. Ailenle konusarak basla bu ise cok rica ederim.

aycan feri gitmiş bile.. biz hala yazıyoruz.. Allahım yardımcısı olsun.. ne desek artık ????? zorrrrr...

sen neler yapıyorsun tatlım?? iyileştinmi?? değerlerin iyi çıkmış bu iyi bari..

aycanımda gitmiş.. bende gideyim... canım çok sıkıldı offfffffffffffffffff...........

Canim, ben paket paket mendil bitiriyorum, burnum yara oldu artik. Aslinda burdayim ama görmedin galiba beni. neyse can SIKINTISI bendede co kötü, ama beldigim bitek sey esler birbirlerine bu durumda destek olmali köstek degil.
Ümmü sübyan olayina bende inaniyorum ama bütün cözümler icin önce eslerin kenetlenmesi sart......................

Iyiki Umutum yok, gelince okudugunda o da perisan olucak....

yaralı oldun he :)) o çok kötü oluyor bir ara benden hiç gitmezdi.. kışın çok grip olurum ben burun patlıcan gibi olur silmekten bide allerji peydahlandı ki ilaçla kontrol altına alındı şu anda ama o da tuttumu aman Allahhh salya ,sümük ,hapşı ,mendil modeli ortalıklarda ben... :)

eşler mutlaka kenetlenmeli bu şekilde atlatması hem daha kolay hem doğru olanı bu zaten sonuçta bu iki kişinin kaybı yada kalsaydı kazancı olacaktı.. hayat neden müşterek?? tek başına atlatacaksak neden eş olmuşuz? evlilik ne demekki?? yat kalk ye iç eğlen bencilce yaşa mı?? aslaaa.... eş demek birbirini her şekilde tamamlamak demektir.. her konuda.. bir bütünün iki yarısıdır eş...

evet umut da çok üzülecek dönünce.. inşallah o iyi haberlerle gelir de biraz moral katar bize..

Son düzenleme:
kizlar kusura bakmayin,kapi acildi esim gelince ciktim...ne yaziyorum diye meraklaniyor...

Bana kusura bakma,bende üzülüyorum,geriliyorum,sanada üzülüyorum o yüzdende sinirlerime hakim olamiyorum,özür dilerim dedi..bende..burda yardima,anlayisa,ilgiye ihtiyaci olan benim,sen destek verecegine kavga cikaracak yer ariyorsun dedim..haklisin ama bnede soktayim..aslinda bu bebegi kesin istiyordum böyle birseyde beklemedigim icin sasrdim dedi..Amelyatini ol,bakariz bir caresine bozma moralini dedi..isi söylüyor yine olmadi diye cok üzüntülüymüs,benim amelyattim icin ,randevuydu,doktorlarla görüsmeydi derken,üstünede bu gelince ve onca kosturmadan sonra sonucta böyle olunca cok gerilmis..peki az empati kur,benim yerimde olsan ne yapardin dedim..sen cok güclü,sabirlisin..bende cok zor adamin biliyorum..bende bu özelikler yok..sende az beni anla diyor...kendini savunma pseinde hala...

sonra söyledi...Meger kelaya inmis,orda derin dondurucu var,onun arkasina aletini düsürmüs onu alim derkende elektirik carpmis bunu korkmus..kapida oturmus bir süre..sonrada gelmis benden özür dilyior..eve geldiginde rengi sap sariydi.aptest alip simdi cuma namazi icin camiye gitti

Allah akil fikir versin..

Benim esimin anne babasi vefat etimsler..Tr de 1 ablasiyla 1 abisi var..burdada anneden bir üvey abisi var..hesap vereck kimsesi yok yani..

onuda anlamaya calisiyorum tabiki,gecmisini,yasadiklarini..biz evlendigimizde hersey yolundaydi..ilk hamileligim evlendikten 2 ay sonra oldu,8 haftalikti,kalp atisi olamdigi icin alindi..zaten ben 7.haftanin basinda ferketim hamile oldugumu,hava degisimi,strese filan yordum..esim o zaman erken oldu,daha yeni geldin,disari ciksan evin yolunu bile bulamazsin demisti..sonra zaten bebek gelismeden alindi...

sonra korondum ben,kursa fialn gitim,cocukta düsünmüyrdum acikcasi ama kurstaki bir bayan 6 ay boyunca aklima soktu,kendisinin cocugu olmuyormus,rahim yetmezligi varmis..bana yalvardigi günler oldu korunma,sonra cok pisman olursun diye...kurs bitince biraktim korunmayi..6 ay sonrada hamile kaldim..son 2 yilimda 3 gebelik ve düsük yasamis oldum...iliskimize zaten bozulmus oldu..

Esiminde vardir kendince bildigi birsey..12 yil evli kalip tek cocuk yapmislar zaten..sordum zamaninda neden 2. cocougu yapmadiniz diye..kendisi istemiyormus,eside zaten zor bir gecelik süreci gecirdiginden oda okeylemis..

Neeyse kizlar..bu gebeligimi saymiyorum...tek pismanligim keske hemen aileme söylemeseydim..bekleseydim sevinsiler diye söyledim ne bilim böyle olacak..

Kizlar su Ümmü sübyan olayini bende bir arastirayim...
Allah sevdiklerimize can sagligi,uzun ömür versin.. Ölümden baska her derdin devasi vardir elbet..
Yine zaman halledecek hersseyi..umarim iyilik,güzelik,huzur getirir bizlere zaman..

Canlarim benim...

Sevgili Feri,
yazdiklarini okudum, gözlerimi dolarak, neyse ben senin o esinin pisman oldugunu filan sanmiyorum ama elektirk carpinca, nedenini anlamistir, o yüzden özür dilemeye gelmistir. Ha bi yaradan var, ve ben bu kadina cok yapiyorum diye, Allahin tokadi yok, iste. Neyse bacim ümmü sübyan olayini arastir, bu arada ameliyatini ol, sonrasi Allah büyük.
Valla Feri hayatta önce kendin varsin, empati kurmaya calisma bosuna, sen o adamin piyangosusun, onu söylim, ay inan cok gerginim ya.
Allaha dua ediyorum o esinin yüregine merhamet versin, vede sana cocuk cocuk diye yalvarsin.
Pes etmek yok yola devam bacim,

Aycan -Geschenk haklisiniz canlarim..ben cok düsündüm esimden ayrilma durumunu ama ayrilirsan ben birdaha asla evlenmem..daha evelde konusmustuk sanirim ne zaman cocuk icin umudum sifir olursa o zaman esimden ayrilirim diye..Anne oplmaya en cok 4,5 aylik bebegimde yaklasmistim ve onun icimde büyüyüsü,ultrasaldaki o kollari,elleri,o bacaklarinin sallayisi hic cikmiyor aklimdan..dünyanin en güzel ani anisi benim icin o görüntüler..

Su anda bile bakmayim bana hala icimde ümit var,kahretsemde bir yanim inceden yine olacak diyor saplantmidir nedir bu haller vazgecmek istemiyorum...bende anne olmak istiyoprum...biz anne olalim istiyorum..biz bunu hakkediyoruz..en büyük hayalim bebegin karnimda tekmeledigini ilk hissedecim ve dogumda bebegimi ilk görecegim an..ben 2 yildir bu hayali kuruyorum..

Simdi amelyat olacagim..bu amelyatida laparaskopi ile yapacak doktor bakacagim..dünkü doktor Sema hanim bana daha evel benim asistanlik yaptigim doktorum rahatlikla lap yapar neden acik amelyat olacaksinki demisti..7-8 cm bile aliyor adamin tek isi bu dedi..bende cenk beyin dediklerini söyledim..zaten cenk beyde yapmayip beni..mannheim üniye yooadi...gerisini biliyorsunuz..simdi p.tesi arayacagim sema hanim.O zamanlar sana istersen ben randevu alim demisti..bana o doktordan randevu alsin,birde o görsün miyomu.bakim ne diyecek...Heidelberg´´te Fraun klinikte dedi yakin bize..onlada görisim...Acik amelyat korkutuyor beni..Bari su miyom amelyatim sorunsuz gecsin...

Bu arada benim Cenk beyde randevum 10 ekimde adam 3 hafta tatile gidiyoruz randevu tarihi icin birde tüp verdi ..sabah ilk idrarini yap gel diye..annelik pasinida hazrlariz dedi..adam bir gelecekki benim bebek mebek yok..bu kadina gitmeyip beklesem ,progesteronlarida alacatim kanamamda olmayacakti tabi ve oray ayin 10 unda 9 haftalik halileyim diye gidecektim..o zaman yasayacagim sok heralde nasil olurdu..

Umut canim benim...Bak neler geldi basimiza neler geldi...
Canlarim benim..o bebekleri gelecek birgün degilmi kollarimiza..kizlar sizde hazirlayin kendinizi...su havalar düzelsin bahar bitsin herkes baslasin son sürrat calismaya..

bu gün üst komsunun kizi bütün gün Demet Akalinin ..evli,mutlu,cocuklu sarkisini caldi durdu..balkonda oturup dinledim...normalde sevmem pop..ama cok iyi geldi..hayalim 3 kelime..evli-mutlu-cocuklu....istesem yarin kendime yeni bir yol cizerim..ama ben esimle mutlu olmak istiyorum,bir cocugumuz olsun o ise girsin,esimin oglu,gisin,gelsin onunda kardesi olsun istyiorum..

Gecenlerde esimin kuzenine gittik,1,5 yasinda kizlari var..ben ve esimin oglu ,kizla saatlerce oynadik,o an hayl ettim benimde cocugumlada böyle oynayacagizmi diye..esimde cok etkilenmis o tablodan bu gün sizi öyle görünce bu cocouk dogsun dedim diyor..ondan meger bana ses cikarmamis..onunda ilk istedigi bebek buydu ..digerleri o istemedi,kiyameti kopardi pihtilasmadan gitti buda sorun bulunmasina esimde istemesine ragmen daha olusmadan yok oldu...

gene vardir her iste bir hayir diyelim..Allah bu Kk yi kurandan razi olsun.inaninki siz olamasaydiniz cok zor atlatacaktim..

Costu yine deli gönül...esimin motoru var bugün camiden dönerken yolda bozulmus nerdeyse 2 kilometre iterek getirmis eve,,simdi asgida onunla ugrasiyor..bana yoksa betduami ettin,motor yolda kaldi,elektirik carpti diyor..sanki benim birine betdua edecek halim var..durumum ortada..ayrica ben sadece allaha havale ederim.kimse icinde kötülük dilemem dedim..

Hadi canlarim benim...artik kapayalim bu üzüntülü konulari...cak iyi geldi bana yazmak,sizin yazdiklarinizi okumak....kocaman öptüm...

Evet canim arkadasim,
hep böyle ol, umutlu, yola devam, iyiki sende varsin, bizimlesin. Bencede iyiki KK var, vede birbirimizle paylasabiliyoruz, eh iste esinde basina gelenlerden ders alsin, seni üzmesin. Dilerim hayallerin en yakin zamanda gercek olur. Evli+Mutlu+Cocuklu sositososito

Selam Geschenkim,
sanada iyi aksamlar, dilerim sende en yakin zamanda, güzel haberler ver bize. Evli+Mutlu+Cocuklu

Umutcum,
sanirim sende bugün yarin gelirsin. Ay kizlar iyiki varsiniz ya......

merhaba aycan
seni online görüyorum
ferinin yazdılklarını okuyordum da yaa biz bile nasıl hiddetleniyoruz bu adama aynı gün başına gelen ikinci bela.. artık kendide bir şeylerin farkında olsa gerek.. eeee senin dediğin gibi sopaya gerek yok bak nasıl çıkıyor :)) ama farkettimki bu kadar duygusal çalkantıdan sonra fericim çabuk toparlandı sanki.. maşallah canım hep böyle güçlü ol işte.. ümidini hiç yitirme.. hep diyorum ya en azından hamile kalabiliyorsun... bak bende o da yokk hiççç... bak Allah büyük seni kolluyor bunlar sanada bir işaret artık kötü düşünme tamammı.. isyan dert kasavet yok.. atlatacaksın şu günleride ondan sonra inşallah mutlu günler gelecek..

aycanım burnun nasıl oldu merhem krem bişiler sürseydin.. havalar ne durumda ısınmadımı hiç.. biz acık serinledik.. bu akşam bulutlandı pek hoşumuza gitti :)))

Selam Geschenkim,
sanada iyi aksamlar, dilerim sende en yakin zamanda, güzel haberler ver bize. Evli+Mutlu+Cocuklu

Umutcum,
sanirim sende bugün yarin gelirsin. Ay kizlar iyiki varsiniz ya......

iyiki sende varsın hayatım.. iyiki bu topiği açmışsın... iyiki bizi biraraya getirmişsin .. senin sayende burdayız bak taaaa nerelerden bulduk birbirimizi.. kader işte bu da.. iyiki K.K var tabiki... tüm yöneticilerine sevgiler... sizleri seviyorum... umut seni de özledik.. güzel haberlerle gel inşallah.. seninle tekrar tavan yapalım moral açısından.. aaahhh 3 günlük dünyamıza ne dertler sıkıştırıp duruyoruz aaah biz insanoğlu.. neden bu güzelim dünyayı yaşanmaz ederiz kendimize sanki... neden kabul etmeyiz illa ısrar ederiz olana olmayana hımmm...bilmiyorumkismile doğamız gereği böyleyiz dimi... halbuki akışına bıraksak her şeyi.... yaşadıklarımıza razı gelsek.. kabullensek... sabretsek... olanlarla mutlu olsak.. yapamıyoruz değilmi... olmuyor böyle... :)))) keşke becerilsek bunları :))

Kizlar 2 gündür sabah kalkarken kendimi hala hamile saniyorum..sonra kendine gelince yokmus öyle birsey diyorum..karnim cok sis,gögüslerimde hala az aciyor,,hcg hormonu hala tam düsmedi galiba..

Anneme hamile oldugumu söyleyince ve sebebi bulundu bu sefer kesin birsey olmayacak,kesede göründü diyince..Almanyada amcamlar var,yengeme söylemis benim hamile oldugumu,dünde arayip düsük yapti demis yengeme....Sabah yengem aradi..sututgarta gideceklermis aksama düsgün varmis benim sehrimden gecip gitmeleri gerekiyor zaten..banada gecmis olsuna geleceklermis..kuzenler filanda tabi..cok moralim bozuldu..durduk yere 1 düsük sahibi daha oldum..Annemede güya tembih ettim kimseye söyleme,sizede sevinesiniz diye söyledim diye..cünkü morali bozuktu annemin o an söylemek geldi icimden söyledim..

Camlari sildim,evi temizledim,yemek yaptim..3-4 gibi geliriz dediler..esimde bozuldu,niye annen söylemis ki dedi,ne bilim iste..karnim kasiklarim,belim agiriyor ama hala gelen giden yok,insallah tez zamanda gelir bu adette biter bu cile..

Benim yasadiklarimi Allah kimsenin basina vermesin..

Hava cok güzel bugün,25 derece...kendinize iyi bakin kizlar

Yasadiklarimi tr de herzamanki gibi doktora yazip,kese varken yok olabilirmi diye sorum ..cevap yollamis ....
keske hic yasamasaydim bu olayi..

1539 Sk. Kızılkanat Sitesi C Blok Kat:3 D:12 Alsancak İZMİR
Tel : 0232 4223656 Haluk Erkur - Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı - izmir
GEBELİK SONLANMIŞ, ENDİŞELİ OLMAN DOĞAL , FAKAT SAĞLIKLI GEBELİK OLSA DEVAM EDERDİ,
Cevap Zamanı : 20.08.2010 1649

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…