Ask mesk degil Aycan..ailem olmasa inanki evlenp geldigimin 2. ayi terkederdim..ben simdi esimden ayrilsam inanki babam kalp kirizi gecirir..bizimkiler cok feodal..zamaninda evlenme dediler..ben israr edip.kafamin dikine gittim..o yüzden burdaki hicbir sorunumuda söyleyemedim..onlar beni mutlu,cocugum olmadigi icinde esim bana cok anlayis gösteriyor diye hatta esimi el üstünde tutuyorlar beni birakmiyor,onu baba yapamadim biye baskasiyla evlenmiyor diye..
Geschenk,
ümmü sübyan, hergün ayetel kürsi okuyan insani vede altin tasimasi halinde etkili olmuyor yildiznameme göre bendede var, ama yillar önce baktirdigimda, hoca bana altin tasi demisti bide ayetel kürsiyi okumayi hic birakma, Allahin izniyle bisey olmaz diyordu.
GESCHEK CANIM BENIM::KESIN BIRSEY VAR BENDE AMA NE BILMIYORUM::KAN PIHTILASMASI BULUNDU sevindim..sonrada basima bu geldi,kimyasal gebelik...Arik hersey inanir oldum..
Isyanda degil benimki,Allahla kul arasinda konusma diyelim...ne yapim geschenk dün inanki sok oldum,nerdeyse beyin kanamsi gecirecektim..hala bacaklarimda derman yok..kendimi güzel bir rüyadan,cehenem icinde uyanmis giigi hissediyorum...daha evel cok daha sidetlisini yasayim..onlarin acisi nasil hafiflediyse bu tamamen gececek..cünkü bebek yok..hayal gibi..
Kizlar ben cikiyorum..iyi bakin kendinize..cok sagolun,moral verdiniz ban..cok öptüm...
aycanımda gitmiş.. bende gideyim... canım çok sıkıldı offfffffffffffffffff...........
Canim, ben paket paket mendil bitiriyorum, burnum yara oldu artik. Aslinda burdayim ama görmedin galiba beni. neyse can SIKINTISI bendede co kötü, ama beldigim bitek sey esler birbirlerine bu durumda destek olmali köstek degil.
Ümmü sübyan olayina bende inaniyorum ama bütün cözümler icin önce eslerin kenetlenmesi sart......................
Iyiki Umutum yok, gelince okudugunda o da perisan olucak....
Selam Geschenkim,
sanada iyi aksamlar, dilerim sende en yakin zamanda, güzel haberler ver bize. Evli+Mutlu+Cocuklu
Umutcum,
sanirim sende bugün yarin gelirsin. Ay kizlar iyiki varsiniz ya......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?