Alternatif tip... Hamile kalma paylaşımini...paylasamayanlarin alani ....

FERİCİM BU PSİKOLOJİNİN ÜSTÜNE MİSAFİR sanımrım en son istenecek şey.. hele de bu konunun konuşulacağını bilmek.. ama iyi de gelebilir sana belki.. çok yorulmuşsun.. uğraşmasaydın keşke o kadar.. sonuçta yeni bitmiş bir gebelik sürecin oldu.. anlayışla karşılarlardı seni.. doktorların yanıtları da sağlıklı olmadığı yönünde demek.. evet hep bunu diyorlar.. sağlıklı olsaydı devam ederdi.. belkide bu kadar erken gitmesi geçenki acıyı tekrar çekmemen açısından dahamı doğru ne dersin .. o kadar büyümüş ultrasonda hareketlerini gördüğün unutamadığın o manzarayı tekrar yaşaman ne kadar acı olurdu.. sana dediğim şeyi araştırıyormusun?

aycanım nasılsın bitanem?? her şey yolundadır umarım... öpüldün canım..

Günaydin kizlar,umanrim iyi bir gün geciririz...

Dün yine cok üzüldüm,yine o bildik konusmalar,artik can yakan teselli sözleri verilen akillar,edilen tavsiyeler o kadar cok duydumki bu sözleri artik her söz bana ciglik gibi geli

bütün gece rüyamda ddoktorlarimi ve ultrasal görüntüleri gördüm,bebek,bebgin kalbi atmiyor,kese yok cok zor bir gece gecirim..hersey kabus gibi tüm yasananlar...

Gesghenk su ummü sübyan olayini arastirdim..kk de bazi kizlarda duymus,dua isimlerinide vermisler..

Canım ümmü sıbyan duası,22 Besmele,1 Fatiha,1 Ayetel kürsi,1 İhlas,1 Felak,1 Nas,Kalem Süresi'nin 51 ve 52.ayetlerinden oluşmaktadır.Bunları da bahsettiğim siteden bulmak mümkün..Siteye girince sağ üst tarafa yakın yerde yeşil renkle arama motoru var oraya yazıp "ara"ya tıklayınca her türlü bilgiye ulaşılabiliyor...Fakat ayat-ı hırz da aynı şekilde bizi görünmeyen şeylerden korur hem muradına kavuşmak amacıyla da taşındığı bildirilmiştir...İstersen ocuk sahibi olmak .:.: www.dinimizislam.com :.:. bu linke de bak başka yapılacak şeyler de yazıyor..Site zaten Ehl-i sünnet itikadına uygun olarak hazırlanmış...İnşaallah hakkında hayırlısı olur.

Aman bilmiyorum ,hala arastiriyorum..birde diyorumki bu islere girrsek zaten pisikolojim boktan iiyice boyut degistirirmiyim..kafam cok karisik..Hersey allahtan diyorum..

Aycan su amelyatimi olim sonra yaparim sogan kürünü..halak regl olmadim,bugün hic belirtide yok,su progesteronun etkisi ne zaman gecerki..arastirdim hapi,tüp bebekte,asilamada filanda kullanilioyrmus..reglin 16.günü baslaniyormus .10 gün kullaniliyormus bebek varsa tutununsun,yoksada birakinca regl olunsub diye.....

Canlarim benim iyi bakin kendinize..

Feri,
biz hepimiz senin su progesteronu kullandik, biraktiktan 3-4 gün hatta 5 gün sonra geliyor reglin. Ben sana sogan kürü yap demekteki sebebim, belki su myomun gider diye idi. Ameliyattan sonra sakin sogan kürü yapma. zaten icin temizlenecek, kürü niye yapicaksin???. Bak canim su milletin dedikleri teselli amacli bile olsa, moralini bozmasin, bak ben söyle yapiyorum, dinliyor gibi görünüyorum, ama dinlemiyorum inan. Kendine iyi bak iyi pazarlar.

Fericim, birde aklima gelmisken yazayim, benim bildigim ümmü sübyan olan kisi, hamilelik basladiktan sonra gerekli dualaari okur. Ama emin degilim, Geschenk sanirim dha iyi biliyordur bunu.

Aycan..Geschenk.Umut bende artik sasirdim ne düsünecegimi.ne yapacagimi..pisikolojim cok bozuk...hicbir yere sigmiyorum..sadece zaman diyorum...

su miyom amelyatimi olim..sonra entegrasyon amacli isler var,dil kursuyla birlikte gidiyorsun,zaten ben martaki düsükten sonra,nisan basindan beri pisikoloktan rapor aliyorum calisamaz diye,is kurumuna veriyorum,o yüzden bana calis demiyorlar ..hatta nerdeyse 1 yildir rapor aliyorm..bu ay almadim hamileik cikinca..simdide almayacagim zaten beni cagirirlar o zaman is icin...amelyati söylerim,olim,dinlenim bana,kusr ve is göstersinler..hem bedenimi hemde ruhumu baska seylerle meskul edim artik,olmuyor böyle..2 yildir evin icinde hamileleik ,düskle yasiyorum..

Ümmü sübyan olayida cok korkuttu beni.zaten korkak tavsan oldum,simdide ya öyle birsey varsa ve bana musallat olduysa diye korktum..dualari internetten indirip.cücültüp,deriye sarip.boynunuzda tasiyabilirsiniz diyede yaziyorlar..ama bilmiyorum,,hurafelere inanmam ama aklimda karisti acikcasi..

öpüldünüz..

OLMUYORSA ZORLAMAYACAKSIN...

Olsun istersin…
Hatta olsun diye yapılması gerekenden daha da fazla üstelersin.
A...şktır ; değer verirsin, ödün verirsin, sevgiden de öte saygı gösterirsin, olmayacak kaç şey varsa bir araya bile getirirsin…
Bakarsın, ne anlattığını anlayabilmiş (?) ne de çözüm için bi’şeyler yapma gayretinde.
İştir ; sabahlarsın, “olsun” diye ailenden çaldığın zamanı oraya verirsin…
Dosttur ; hayatta kimseyi dinlemediğin kadar dinler, kendine ayırmadığın onca şeyi “O’na” ayırmaya çalışırsın…
Sonra olayın içinden kendini çıkartır şöyle karşıdan yaptıklarına bir bakarsın… Bakarsın ki her şey başladığın gibi!
Olmuyorsa, olmuyordur!

Gönlün rahat mı?
Elinden geleni yaptın mı?
Cidden olmuyorsa zorlamayacaksın…

CAN YÜCEL

Bu siiri cok sevmistim..gecenlerde Edada yolllamisti....

MASAL

Daha uyanmamalıydık masallardan.

Ne zaman bitti o eşsiz ormanlar, yollar?

Ne zaman ayrıldı yolları şehzade ile ipek kızın?

Ne zaman vazgeçti yakışıklı prens yüzyıl uyuyan güzeli uyandırmaktan?

Ne zaman yoruldu aladdin lambasını ovmaktan?

iyilik perileri, sevimli cinler şimdi neredeler?

Daha uyanmamalıydık...

Masallar hep o renkte ve aynı inandırıcılıkta kalmalıydı kalbimizde.

Bir şey oldu, bir yerlerde.

Büyüdük mü küstük mü birşeylere ne; inanmaz olduk masallara.

Dinlemez olduk ve anlatmadık bir daha.

Belki anlatılacak masalımız kalmadı, çabuk yordu hayat bizi.

Oysa ne güzeldi küllerinden yeniden doğan Anka kuşu, Kaf dağının ardındaki o gizemli ülke, lal bir oba uşağı ile güzeller güzeli bey kızının başkaldıran sevdası.

Nasıl özlüyoruz geçmişi...

Neden özler ki insan?

Hele birde mutsuz bir çocuksanız...

Çocuktuk çünkü.

İnanıyorduk.

Köprüler geçmemiş, aldatmamış, aldatılmamış, bedeller ödememiş, ayrılık ve hasret mektupları okumamıştık.

Ve dizlerimizi kanatmamıştı henüz hayat.

İnanıyorduk, duruyduk, saftık, çocuktuk.

Şimdi anlatacak bir masalımız bile yok, bir köşesine sığınacak

Selam Fericim, yine döktürmüssün, harikasin opuyorumnanaktan bak sana Cahit Sitki ' dan bir siirle yanit veriyorum

İKİ SES
Dışarıdan herkes:- Görmemiş ol, savaş!
İçimden bir ses:-Konuş! Konuş! Konuş!

Dışarıdan herkes:-Böyle uslu, yavaş...
İçimden bir ses:-SAVAŞ! SAVAŞ! SAVAŞ!

Dışarıdan herkes:-Tıkırında işin...
İçimden bir ses:-Düşün! Düşün! Düşün!

Dışarıdan herkes:-Bugüne uy,barın...
İçimden bir ses:-Yarın! Yarın! Yarın!
yerimseniben yerimseniben

Bas kaldiriyorum ve cevap veriyorum..

Ne içindeyim zamanın,
Ne de büsbütün dışında
Yekpare, geniş bir anın
Parçalanmaz akışında.
Ahmet Hamdi Tanpınar

Yaklasik 1saat önce kirmizilar azda olsa gelmeye basladi,görmek istedigim son seydi oysaki..Cok agladim gene,aglamam saniyordum ...Aci ayni olsada alisilmiyormus,sadece siddetini bünye kendi kendine ayarliyormus..bin kezde yasasam binbirde yine akacak o yas...ve duygularima tercuman bir siir daha

YALNIZLIK

Yalnızlığa dayanırım da, bir başınalığa asla,
Yaşlanmak hoş değil, duvarlara baka baka.
Bir dost göz arayışıyla,
Saat tıkırtısıyla….
Korkmam geçinip gideriz biz mutlulukla,
Ama;
“Günün aydın, akşamın iyi olsun” diyen biri olmalı.
Bir telefon çalmalı ara sıra da olsa kulağımda.
Yoksa, zor değil, hiç zor değil,
Demli çayı bardakta karıştırıp,
Bir başına yudumlamak doyasıya.
Ama; “Çaya kaç şeker alırsın?”
Diye soran bir ses olmalı ya ara sıra…

Can Yücel

şiirler süper..
ikinizde döktürmüşsünüz kızlar.. hoş olmuş... ruh halinizde daha net çıkıyor ortaya :))

umut hala yokmusun?

Kendimi cok kötü hissediyorum,tutunamayam embiriyom düsüyor simdi..kanamam artti,ama zift gibi geliyor simsiyah,parca parca..4,5 aylim bebegimin acisi hafiflemis,icime umut tohumlari serpilmis,amelyata odaklanip,sonrasi icin yeniden yesermeye hazirlamistim kendimi...simdi yeniden 7 kat yerin üstünden,7 kat yerin dibine cakilmis gibiyim...kolum,kanadim yine kirildi...gececek diyorum tabikide gececek ama birakacagi izlerden yoruldum,kalbim kabuklanmis yaralarla dolu her seferinde yeniden kabuklar yolunuyor,kaniyor..zaman yine kabuk baglatacak yaralarima...ama umudum olmayacak artik..

kızlar geldim ve yazıları okumayı bitirip öyle yazayım dedim okudukça o sahifeler boyunca ağladım ama hep bir sonraki say güzel bir haber bulurum diye ümit ettim taki feri kırmızıları gördüm diyene dek içim de bir ümit vardı.böyle bir durumda ne denir şu an şoktayım kendimde değilim biraz kendime geleyim görüşürüz

Selam Umutum,
evet kötü olay yasadik. Sende hosgeldin canim.

Selam Feri,
bak ömer hayyamdan

GEÇMİŞ OLAN DÜN
geçmiş olan dünden hiç yad etme
yarın da gelmemişken feryad etme
düşünme geleceği de geçmişi de
şimdi şen ol da yaşamı berbad etme

Selam Geschenk, dilerim sende iyisindir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…