kızlar geldim ve yazıları okumayı bitirip öyle yazayım dedim okudukça o sahifeler boyunca ağladım ama hep bir sonraki say güzel bir haber bulurum diye ümit ettim taki feri kırmızıları gördüm diyene dek içim de bir ümit vardı.böyle bir durumda ne denir şu an şoktayım kendimde değilim biraz kendime geleyim görüşürüz
Selam Umutum,
evet kötü olay yasadik. Sende hosgeldin canim.
Selam Feri,
bak ömer hayyamdan
GEÇMİŞ OLAN DÜN
geçmiş olan dünden hiç yad etme
yarın da gelmemişken feryad etme
düşünme geleceği de geçmişi de
şimdi şen ol da yaşamı berbad etme
Selam Geschenk, dilerim sende iyisindir.
Geschenk..sen nasilsin canim,umarim iyisindir..
Selam Arkadaslar
Fericim, ameliyatin ne zaman ???, randevu aldinmi ?, tatlim krank almak icin, psik. gittigini yazmistin, neden gittigin uzmanla biseyleri paylasip, yardim almiyorsun ???, Ilac veye konusma terapisi vermiyormu ???, Cünkü yardima ihtiyacin oldugunu düsünüyorum, lütfen kizma, biliyorsun ben kendimde gidiyorum yardim almaya...
Umutum anneciginle umarim güzel vakit gecirmisindir. Arkadaslar cok büyük bir hayal kirikligi yasadik ama, mutluluga cok az kaldi inancindayim.
Geschenk, sen neler yapiyon ???, Bi calisma filan varrmi???
Ya kizlar hepimiz cocuk istiyoruz, deliriyoruz anne olabilmek icin, ya birsey söylicem, En azindan saglikliyiz, kendi ayaklarimiz üzerinde durabiliyoruz, hayati payastigimiz eslerimiz var. Buda mutluluk degilmisir. Esimin tirnagina birseyi degismem inanin.
Biz cocuk ariyoruz, bir baskasi, es ariyor, bir baskasi ekmek ariyor, bu hayat mücadelesi. Herkes birgün muradin ericek inancindayim, ama neden bu kadar cikmaza girmek ???,
Birde ben herzaman Allahim hayirlisini nasip et dedim. diyorumda......Ya Allah bir bebek verse; vede olurya (allah korusun) sakat olsa, bu daha kötü ya............Hergün ölmek demek.
Yada haberlerde görüyoruz anne katili soguk kanli bir evlat, Allahim bizleri böyle kötülüklerden esirgesin.
Biraz hayatin güzel yanini görmeye calismaliyiz. Biz farkinda degiliz ama, belki su an Feri senin yerinde, yada Geschenkin yerinde veya umutun yerinde olmak isteyen birsürü kadin var. Ha Feri simdi diyeceksin, aaaaaa benim yerimde kimse olmak istemez kimse diye. Sen öyle saniyorsun diyorum ben.
Kadinin deger kazanmasi icin anne olmasi sart mi ???, Ha dilerim olur, ama olamasamda ben kendimi seviyorum vede sükür diyorum, yok sa yok, cani isterse gelsin biz bekliyoruz, geldide biz hayirmi dedik. Dünyada nice bilinmeyen seyler var, cözebilsek..................Döllenmis embriyolari nakil yapiyorlar bize, ama nafile, Ne yani kendimi lanetlenmis mi hissedicem, demekki benim bilemedigim bir sebepten, allah beni esirgiyor bilemem. Ama arasira kendimize telkinle biraz motive etmeliyiz. Hayati cehenneme ceviremicem. Bu kadar üzüntü ile Allah dermansiz bir dert verirse napicaz; Kanseri var, kaza gecirip sakat kalma ihtimalimiz var, Ya evladi olanin 10 derdi bizim bir derdimiz yok diyoruz. Ha bu olmicak anlamina gelmiyor, Kimileri mücadele eder, kimilerine sunulur, ya allah kimseye cekemiyecegi yükü yüklemiyor, Dagina göre kar veriyor, bu benim fikrim bizim imtihanimiz, Soru kazik yerden cikti cok bilinmeyenli bir denklem gibi, ama cözülemeyen denklemde yoktur, bir gün cözücez.
Lütfen biraz sabir, mükäfatini görücez inancindayim.
Sevgili Umutum,
biraz enerji topladin iyi oldu bence, beni soruyorsun, TR yanarken biz burda donduk, soguk alginligi iste. Ptesi ise gittim, ama sefim, cok öksürdügümü gördü, siz daha iyilesmemissiniz niye geldiniz dedi? bende herkes izinde o yüzden dedim, hayir siz gidin düzelmeden gelmeyin dedi, ptesi beni yine eve yolladi. Böyle anlicaniz, bugün acaba psik. bozuk o yüzdenmi böyle uzun sürdü diye, kuaföre gidip saclarimi kestirdim, belki iyi gelir diye düsündüm, ya bu ferinin olayi cok etkiledi beni.
Neyse ben inaniyorum hersey güzel olcek
nasıl oldu saçlar?? kısamı kestirdin yakışmıştır sana mutlaka.. hem kullanımı kolay kısa saçın.. insan değişiklik arayınca hayatında hemen saçına başına yapışıyor değilmi.. ben öyleyimde.. demek iyileşemedin aycan.. ayva yaprağı kaynatıp içiyorlar öksürüğe bide turpun içini oyuyorlar küçük bir delik minicik dibine açıyorlar bal koyuyorla içine bir bardakta onu sızdırıyorlar o çıkan suıvı da öksürüğe çok iyi geliyor... istersen bir dene
fericim nasılsın canım girmemişsin hiç bilmiyorumkismile
umut insan illa da evinde rahat ediyor dimi.. herkesin kendi düzeni kendi evi.. ama aile de özleniyor mutlaka.. hasret gidermiş oldun iyi oldu...
FERİ bizi telaşlandırma lütfen arada gir bir merhaba de.. iyiyim de lütfeeennn... bak aklım sende haberin olsun...
aycan iyi geçti gecem misafirler servisler yemekler çaylar kahveler tatlılar getir götür.. gece geç gittiler ama sabahki haberle çok mutluyum ben bugün yine.. bizim diğer topicteki bir arkadaşımız hamile kaldı ilk tüp denemesiyle hemde yaşı 34 ...5 yıllık evli... çok sevindim ona çoookkk... bir aşılaması vardı negatif... bak tüple oldu tek embriyo hemde... demek vakti zamanı gelmiş kim ne derse desin... her şey zamanı gelince oluyor.. Allahın taktiri işte.. verecekse veriyor...
kızlar ben buralardayım arada giriyorum ama online görünmüyorsunuz yazmadan çıkıyorum ben iyiyim 1 eylül de okul açılacak ve ben hiç hazır değilim koca bir yaz tatilim geldi geçti ve ben hiç bir şey yapamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?