Alternatif tip... Hamile kalma paylaşımini...paylasamayanlarin alani ....

Ah be umut canim benim..öyle zor bir durum ki anlatamam..resmek sok yasadim,kabus gibi,tam sebepler bulundu ,birsey olmaz derken,mucize yakalamisken,basina gelene bak..resmen tepe taklak oldum..

benimbugün az kanamam oldu ama sonra yine durdu..doktor hap filanda vermedi..bu gün sadece 3 kez kücük parcalar geldi o kadar,sonra durdu,,aksa bitse baride,icim temizlense..karnim davul gibi..

sen nasilsin umarim,iyi gecmistit tatil..

Canim Aycanim..kelimelr kifayetsiz..

"Neler söylemek istedim sen giderken
Sessiz çığlıklarım boğazımda düğümlendi,
adım atmak istedim
Koştuğumu sandım hatta
...Cümleler kurdum, anlattım sana derdimi
Hatta yalvardım, haykırdım sandım
... Oysa sen giderken ben ardından sadece, bakakaldım öylece… donakaldım.
İnanamadım
Kirpiğimden süzülen damla
Ve ayrılığın adı, hoşcakal
Sen gittikten sonra hoş kalırım mı sandın
Alır mıyım bir bardak demli çayın tadını
Perdeyi açınca içeri giren güneş, ısıtır mı sandın
Görür müyüm sandın açan çiceği
Bakar mıyım sandın batan güneşe
Dilek tutar mıyım kayan yıldıza
Koklar mıyım sandın yağmurun kokusunu
Sever miyim sence baharları?
Ayrılığın adı, hoşcakal
Ben senden sonra yaşar mıyım sandın
Peki o zaman sende hoşcakal "
Can YÜCEL

Selam Arkadaslar
Fericim, ameliyatin ne zaman ???, randevu aldinmi ?, tatlim krank almak icin, psik. gittigini yazmistin, neden gittigin uzmanla biseyleri paylasip, yardim almiyorsun ???, Ilac veye konusma terapisi vermiyormu ???, Cünkü yardima ihtiyacin oldugunu düsünüyorum, lütfen kizma, biliyorsun ben kendimde gidiyorum yardim almaya...
Umutum anneciginle umarim güzel vakit gecirmisindir. Arkadaslar cok büyük bir hayal kirikligi yasadik ama, mutluluga cok az kaldi inancindayim.
Geschenk, sen neler yapiyon ???, Bi calisma filan varrmi???

Ya kizlar hepimiz cocuk istiyoruz, deliriyoruz anne olabilmek icin, ya birsey söylicem, En azindan saglikliyiz, kendi ayaklarimiz üzerinde durabiliyoruz, hayati payastigimiz eslerimiz var. Buda mutluluk degilmisir. Esimin tirnagina birseyi degismem inanin.
Biz cocuk ariyoruz, bir baskasi, es ariyor, bir baskasi ekmek ariyor, bu hayat mücadelesi. Herkes birgün muradin ericek inancindayim, ama neden bu kadar cikmaza girmek ???,
Birde ben herzaman Allahim hayirlisini nasip et dedim. diyorumda......Ya Allah bir bebek verse; vede olurya (allah korusun) sakat olsa, bu daha kötü ya............Hergün ölmek demek.
Yada haberlerde görüyoruz anne katili soguk kanli bir evlat, Allahim bizleri böyle kötülüklerden esirgesin.
Biraz hayatin güzel yanini görmeye calismaliyiz. Biz farkinda degiliz ama, belki su an Feri senin yerinde, yada Geschenkin yerinde veya umutun yerinde olmak isteyen birsürü kadin var. Ha Feri simdi diyeceksin, aaaaaa benim yerimde kimse olmak istemez kimse diye. Sen öyle saniyorsun diyorum ben.
Kadinin deger kazanmasi icin anne olmasi sart mi ???, Ha dilerim olur, ama olamasamda ben kendimi seviyorum vede sükür diyorum, yok sa yok, cani isterse gelsin biz bekliyoruz, geldide biz hayirmi dedik. Dünyada nice bilinmeyen seyler var, cözebilsek..................Döllenmis embriyolari nakil yapiyorlar bize, ama nafile, Ne yani kendimi lanetlenmis mi hissedicem, demekki benim bilemedigim bir sebepten, allah beni esirgiyor bilemem. Ama arasira kendimize telkinle biraz motive etmeliyiz. Hayati cehenneme ceviremicem. Bu kadar üzüntü ile Allah dermansiz bir dert verirse napicaz; Kanseri var, kaza gecirip sakat kalma ihtimalimiz var, Ya evladi olanin 10 derdi bizim bir derdimiz yok diyoruz. Ha bu olmicak anlamina gelmiyor, Kimileri mücadele eder, kimilerine sunulur, ya allah kimseye cekemiyecegi yükü yüklemiyor, Dagina göre kar veriyor, bu benim fikrim bizim imtihanimiz, Soru kazik yerden cikti cok bilinmeyenli bir denklem gibi, ama cözülemeyen denklemde yoktur, bir gün cözücez.
Lütfen biraz sabir, mükäfatini görücez inancindayim.

Geschenk..sen nasilsin canim,umarim iyisindir..

iyiyim canım.. sağol.. sende iyi ol artık.. ki biz daha iyi olalım hımmm :1hug:

çok güzel yazmışsın canım aycanım.. her kelimesine sonuna kadar katılıyorum... sabır arkadaşlar...tevekkül edelim.. olanlarla mutlu olalım.. ve şu an elimizdekilerin kıymetini bilelim... hayattayken.. elimizdeyken bazı şeyler...sizleri seviyorum...

umutcum HOŞGELDİN... bizler güzel olmayan anlar yaşadık ama geçiyor Allahın izniyle değilmi fericim canım benim... aycanım da acık üşütmüş hastalandı.. Allah başka sıkıntı vermesin..senden haberler nasıl??
NASIL GEÇTİ TATİLİN?? ANNECİĞİNLE HASRET GİDERDİNMİ?? kafan daha rahatmı ?? iyisin inşallah canım...

kızlar selam tatilim iyi idi yani annemi yeğenlerimi ablalarımı abimi herkesi gördüm geldim bırakmadılar ama zor kaçtım ben evimi çok özlüyorum çabuk özlüyorum geldim ama anca kendimi toparladım neyse herşeyin hayırlısı diyorum aycanım canım evet ya dün okudum senin rahatsız olduğunu ama feri de şok yaşadığım için sana sıra gelmedi şimdi nasılsın işe başladın değilmi ferim ya sen daha iyisin değilmi gesshenk sen nasılsın hepinizi özledim

Sevgili Umutum,
biraz enerji topladin iyi oldu bence, beni soruyorsun, TR yanarken biz burda donduk, soguk alginligi iste. Ptesi ise gittim, ama sefim, cok öksürdügümü gördü, siz daha iyilesmemissiniz niye geldiniz dedi? bende herkes izinde o yüzden dedim, hayir siz gidin düzelmeden gelmeyin dedi, ptesi beni yine eve yolladi. Böyle anlicaniz, bugün acaba psik. bozuk o yüzdenmi böyle uzun sürdü diye, kuaföre gidip saclarimi kestirdim, belki iyi gelir diye düsündüm, ya bu ferinin olayi cok etkiledi beni.
Neyse ben inaniyorum hersey güzel olcek

Selam Arkedesler, yokmu kimse ???? Ahada ben cikiyom, umutum bekledim ama yoksun, hayirlisi, Feri sende hic girmemisin bugün.................öptüm

Son düzenleme:
bende bekledim kimse yoktu başka topiklere takıldım tüh aycan yakalayamadım seni evet feri beni de çok etkiledi ama herşeyin hayırlısı diyorum.bende tatil geldi geçti elde var sıfır üstelik her başka yere gittiğimde otlarımı da ihmal ettim of of

nasıl oldu saçlar?? kısamı kestirdin yakışmıştır sana mutlaka.. hem kullanımı kolay kısa saçın.. insan değişiklik arayınca hayatında hemen saçına başına yapışıyor değilmi.. ben öyleyimde.. demek iyileşemedin aycan.. ayva yaprağı kaynatıp içiyorlar öksürüğe bide turpun içini oyuyorlar küçük bir delik minicik dibine açıyorlar bal koyuyorla içine bir bardakta onu sızdırıyorlar o çıkan suıvı da öksürüğe çok iyi geliyor... istersen bir dene

fericim nasılsın canım girmemişsin hiç bilmiyorumkismile

umut insan illa da evinde rahat ediyor dimi.. herkesin kendi düzeni kendi evi.. ama aile de özleniyor mutlaka.. hasret gidermiş oldun iyi oldu...

Canim burada ayva yapragi bulmam zor ama zencefil kullanmaya basladim, sagol su turp olayini denicem, saclara gelince evet bircok kadin gibi bende cok bunaldigim zaman kuaföre atiyorum kendimi, enseme kadar indirdim, katli küt diyelim. iyi olmasi cok önemli degil, önemli olan degisiklik, kökü bende uzuyor nasilsa,
iyide FERI nerlerde niye gelmiyor????

feri nerdesin??

umut sende hiç gelmemişsin..

aycanım bir tek senden ahber var bugün.. öpüyorum sizi akşama misafirmiz gelecek belki yine giremem..

FERİ bizi telaşlandırma lütfen arada gir bir merhaba de.. iyiyim de lütfeeennn... bak aklım sende haberin olsun...

aycan iyi geçti gecem misafirler servisler yemekler çaylar kahveler tatlılar getir götür.. gece geç gittiler ama sabahki haberle çok mutluyum ben bugün yine.. bizim diğer topicteki bir arkadaşımız hamile kaldı ilk tüp denemesiyle hemde yaşı 34 ...5 yıllık evli... çok sevindim ona çoookkk... bir aşılaması vardı negatif... bak tüple oldu tek embriyo hemde... demek vakti zamanı gelmiş kim ne derse desin... her şey zamanı gelince oluyor.. Allahın taktiri işte.. verecekse veriyor...

Canim ya, arkadasina bende sevindim, allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin. Feri icin bende endiseleniyorum. Dilerim en yakin zamanda girer. iyiyim der. Nedim yine görüsürüz umarim, Hayret ama umutta gelmedi hic

aycanım onlinesın diye baktım sana nerde olduğuna... nasılsın tatlım?? senin grip acık bana geldi haberin olsun :) geceleri serinledi biraz ama sıcaklar geri gelecekmiş.. bu hafta iyiydi yalnız o arada gece üstüm hep açık yatıyorum camda açık biraz şifayı buldum anlayacağın.. çok aşırı değil ama. akşamları da normalde hiç içmemsoğuk su fakat oruçlu olunca su çok içiyorum buz gibi.. boğazımda şişti.. ama iyiyim yinede..

sahi umut neden hiç gelmez oldu.. son haberler kötü geldi ona da..

feriiii nerdesin endişe etmeye başladım ben... iyi değildin çünkü.. korkuyorum başına bişimi geldi diye.. hastalandınmı yoksa çok hırpaladın kendini gücün kalmadı sonuçta..

kızlar ben buralardayım arada giriyorum ama online görünmüyorsunuz yazmadan çıkıyorum ben iyiyim 1 eylül de okul açılacak ve ben hiç hazır değilim koca bir yaz tatilim geldi geçti ve ben hiç bir şey yapamadım

sağlık olsun be gülüm... bizde yapamadık.. koca yaz geçti gitti tatile bile çıkamadım bak.. inşallah bişiler yapmaya aramaya gerek bırakmaz Yaradan bellimi olur umutcum... girdiğin zaman biz olmasakda yaz bence zaten hepimiz online olamıyoruzki aynı anda.. kim girerse mesajını bıraksın mutlaka okunuyor sonuçta.. yeterki haberdar olalım dime..

feriiiiiiiiiiiii bak iyice merak etmeye başladım nerdesin tatlı feri bir ses ver be arkadaşım.. nasılsın????

aycaaannn canım öptüm seni opuyorumnanaktan

AYCAN..... GESCHENK ...UMUT

canlarim benim..sizi merakta birakmisim,aslinda biraz kizdim kendime ,birazda sevindim beni merak etmenize..bir yerlerde düsünüldügümü bilmek hosuma gitti...

Esimle konusup beni rahatsiz etme diyip..kendimi odaya kapadim,2 gün yas tutum,aglayabildigim kadar agladim,düsündüm,karalar bagladim,isyan ettim,kahrettim ,ve ögleden sonra odadn cikip kendimi yeni umutlara hazirlamaya calistim..
yarin sabah saat 08.10 a randevu aldirtim esime..acil dedik amelyat icin sag olsun kadinda sabah erken gelirseniz olur demis..doktor kontrol ettikten sonra söyler artik lap yapip yapamayacagini..rahim filmi raporumda var,böylece miyomun tam yeri belli....insallah hersey iyi gecerde laparaskopi yapabilirler..Heidelberg diye bir sehirde,yakin bize..amelyatimi olim iyi gecsin,sonrasi icin sorun yasamiyim su an dilegim bu..tabi umarim amelyat tarihinide cok gece vermezler..

Aycan yeni sacin insalla sana yenililerde getirir,sagligininda iyiye gitmesine sevindim,,
Geschenk sende dikkat et kendine,,turpun icine,bal olayi bayagi yaygin,cokta iyi geliyor..
Umut tatilin iyi gecmesine sevindim,okullarin acilmasinada gercekten az kaldi..siz zaten erken basliyorsunuz ögrenciilerden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…