Alternatif tip... Hamile kalma paylaşımini...paylasamayanlarin alani ....

canlarim beni iyiki varsiniz,yarin size yazarim doktorun sonucunu..laparaskopi ile yapabiliriz derseler cok mutlu olacagim...sizde dua edin benim icin..sizi seviyorum..

feriii canım benim iyi haberlerini bekliyoruz
aycan kısa saç yakışmıştır sana bencede yeni saçın sana inşallah uğur getirir
geshenk boşver tatili inşallah seneye gidersin amaaaan sağlıklı olalım da tatilde eksik kalsın
kızlar çok öpüyorum

oh çok şükür be feri....
valla çok endişelendim ben sanaa. böyle yapma şu aralar özellikle.. bekliyoruz haberleri bak..

umut zaten boşverdim gitti tatili.. sağlık olsun.. sende öyle yap tatlım

aycanım yine öpüldün :))))

Kizlar mergaba....

4 saate yakin hastane bekleyisimizden sonra sevindirici gelismeler oldu...amelyat icin 1 ekimde hastaneye gidip narkozcu ile görüsecegiz,persembe günü ayin 2 sinded sabah hastaneye yatacagim..Amelyat laparaskopi ile olacak,3 degil 4 delik acacgiz dedi doktor..böylece rahat calisiriz dedi..olurda bir problem cikarsa ki cok kücük olasilik o zaman acik amelyata gecebiliriz diyip uyardi beni....

Esime kesinlikle,daha evel acik amelyat icin gün alip,o arada hamile kaldigimi ama kimyasal oldugunu söyleme dedim..ilk kez amelyat icin görüsüyormus gibi yaptik,yoksa adaminda akli karisacakti...tüplerimede bakacak tabi..ne tuhafki..normalde güya ayin 2 sinde 2 Eylülde 3. cocugum icin muhtemel dogum randevusu yazyior annepasinda..simdi ben o tarihte amelyat icin hastanede olacagim..kader,kismet iste...

simdi düsünüyorumda belki acik amelyat olmamam icin yani ayin 11 de hastaneye< yatip 12 sinde amelyat olacaktimya..olmiyim diye yasadim bu hamileligi,miyonumun gitmesi lazimdi,ama acik amelyatta o hastanede olmamaliydim,belkide sonuclari kötü olacakti da,hamileleik bunu engelledi..ne bilim birde böyle bakip sükredim diyorum..

Doktor gencti,diger dokktor gibi acik amelyat sart demedi bile..laparaskopiyi anlati direk,3 degil 4 delik dedi rahatlik ve miyomun yeri acisindan....son olarakta aci amelyati söyledi oda sorun olamaz ama yinede en kötü olasiligi da söylemeliyim dedi...cok rahatladim,acik amelyat ve riskleri beni cok korkutuyordu..umarim bu amelyat iyi gecer..bir sorun cikmaz..

Hava cok soguk ve yagmurlu,Ama ben kendimi iyi hissediyorum..sizleride cok öpüyorum

Aycan..Geschenk.umut umarim iyisinizdir...

Geschenk insan zamanla alisiyor iste ne yapacaksin,iyiyim simdi,insallah dahada iyi olacagim..arkadasinin hamileleik haberinde cok sevindim,insallah sag,salim alir kucaga..

Kizlar bu arada kanamam hala devam ediyor,doktora bu gün reglimin 2. günü 4 gün sürüyor dedim..ultrasal yapti cünkü miyomu ölcmek icin,düsük yaptigimi anlayacak diye korktum vede anladimki ultrasal artik benim kabusum oldu,bacaklarim zangir zangir titredi..miym 6 cm tam olarak..Allahtan hayirlisi artik ne diyim...

hayırlı olsun fericim sen bir ol şu ameliyatı bakalım laparoskopi ile daha iyi geliyor kulağa.. bende seni örnek alıp olurum inşallah.. bana da o yol görünüyor çünkü.. dün akşam çook karnım ağrıdı sanki adet olacakmışım gibi feciydi.. birde şiştiki sorma kıvrandım resmen.. acaba myom yapıyormu bunu dedim.. bende kurtulmak istiyorum şu meretten galiba benimkide 6 cm var.. filmden anladığıma göre.. hadi bakalım Allah şifalar versin şimdiden sana.. gelişmeleri yaz gene olurmu..

kızlar selam
feri açık ameliyat olmamana çok sevindim kapalı çok kolay benim bir arkadaşım olmuştu delikler önemli değil geçiyor zaten küçücük delik ouyor yani büyük iğnenin açıcağı kadar delik hadi bakalım bak hayırlısı böyleymiş ya bir de açık olsan allah korudu seni bundan sonrası senin için kolay olur
geshenk evet yaz geldi bitti ne yapalım ya hayırlısı
aycan canım arkadaşım sen iyice boşladın bizi bu gün cuma olduğu aklıma geldi hemen bilgisayara geldim ama kimse yok
aycan yoksa başka arkadaşmı buldun kendine diğer topiklerde bak kıskandım ha .hıııııııı

Sacmalama Umut, senin, ferinin vede Geschenkin yerini kimsecikler alamaz. Bugün giremedim. Simdi girdim.

Feri laparoskopi kolay bende 3 delik bide hortom cikisi (4.Delik vardi), sen hamileligin söylesende söylemesende tüpleri kontrol ediyolar canim, hatta sana sonrasinda yumurtaliklarinin filmini bile göstericekler.
Jinekolog takintisi hepimizde var be tatlim. Ama artik birazda olsa pozitif olmana sevindim canim. Hadi hayirlisi

Selam canim sükür kavusturana, kiz bugün kalktim evdeydim ya, Müge Anliyi izledim, ay bir gerildim bir sinirlerim bozuldu, üzerine birde rizedeki heyelan... disari ciktim, sonra eve geldim, pizza yaptim yasli komsularim var ya, onlara dagittim, almanlar ama olsun iki ailede 70 in üstünde, birinin esi kan kanseri, yapamiyorlardir diye, iyilik yaparsam sanki kafam dagilir geldi bana.

aycan aret in dediği zaman gitmedim bu hafta yada gelecek ay demişti umut a gideceğim heralde yumurta olursa donduracağım aslında bilmiyorum

aycan şimdi ulun femare ve menegon verecem 5 gün kullanacaksın demişti ya eğer yumurta olursa devam ederiz demişti ama ben geçen denememde onları kullandım ama bana hiç etki yapmamıştı

tamamda kistler önemli degilki, neyse bakalim, git ondan sonrada lütfen su okullar acilmadan biseyler yap lütfen, cünkü sen istiyordun, erteleme canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…