Alternatif tip... Hamile kalma paylaşımini...paylasamayanlarin alani ....

aycan şimdi ulun femare ve menegon verecem 5 gün kullanacaksın demişti ya eğer yumurta olursa devam ederiz demişti ama ben geçen denememde onları kullandım ama bana hiç etki yapmamıştı

bak canim, gecen sefer bu kadar bitki filan kullanmiyordun, arti, puregonda vermesi gerekiyor bizim yaslarimiz arti fsh faktörü Puregon+menogon kombinasyonu gerektiriyor bildigim kadariyla, femara burda ben hic kullanmadim, sen zinki birakma cok rica ederim, vitaminlere son gaz devam

ya aslında ulun benim kafama hiç yatmadı ya eşime o daha mantıklı geldi zaten arete gitsem yapışıklık açsa 1-2 ay beklemem gerek benimde zamanım yok okul açıldıktan sonra olmaz zaten insanlar beni uzaylı gibi görüyor çocuğu yok diye

Canim biri kacmisti, o zaten bosmus, digeri duruyordu unutma, zaten normalde 17 mm. olmuyorlar, tüp bebekte lab. calismalarindan dolayi degeri 17 olsun isteniyo

Insanlarin cani cehenneme, allah askina takma su milleti kafana. Onlar herzaman elestirecek bisey bulurlar.

ama diğeri küçülmüştü benim anlamadığım büyümesi gerekirken nasıl küçülüyor ilk kez böyle birşey duydum ilk kez 2 oldu o da çabuk kaçtı

Kusura bakma, böyle dedim ama, artik su millet ne der diye biktim, milletin kriterleri beni hic ilgilendirmiyor, ben kendime vede esime bakarim. Belki seni kiskaniyorlarda bakiyorlar ne biliyorsun. Cocugun olmamasina ragmen esinle birliktesin, belki sende nasil bir meziyet var diye merak ediyorlar, opuyorumnanaktan cünkü cocugu olupta, bosanan binlerce cift varken, bizler cocuksuz ama hälä elelel devam edebiliyorsak.......................onlara.................

aycanım bakıyorlar dediğim düşünüyorlar içlerinden geçiriyorlar aycaaaan şu areti bir araştır bence yani aklının bir köşesinde olsun

canim ben aretten, senin anlattiklarindan dolayi cok etkilendim. Yani orda olsam sanirim arete giderdim, bilemiyorum, ama sen esinin ulunu mantikli buldugunu söylüyorsun, canim bak sana daha öncede söyledim, önemli olan senin ne hissettigin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…