Alternatif tip... Hamile kalma paylaşımini...paylasamayanlarin alani ....

Biliyorum ama sogana fixledim, digerlerine ara verdim. FSH yi nasilsa düyürdüm. Arasira aslan pencesi vede adacayi yapiyorum ama düzenli degil 2-3 günde bir.

ne alaksı var yaaaa... daha neler... çocuğu olmayanlara uzaylı gibimi bakılıyormuş.. valla çok saçma.. bırak bakanı da sen de yaa.. sende onlara bak bakalım ne varmış.. o Allahtan yani.. kimsenin elinde değil ne gelmesi ne de gelmemesi.. böyle insanlara prim vermeyin arkadaşlar ki eğitimli kişilersiniz neden takılıyorsunuz bu tür şeylere...

umut la aycan birbirini yakalamış muhabbetini etmiş.. ne güzel.. bende okuyorum sizi arada..

fericim yarın varmıydı doktor görüşmen?? her şey yoluna giriyor bak canım.. hayırlısıyla kurtulacaksın o myomdan da.. sonra hayatında güzel değişiklikler olur umarım... kendine iyi bak.. öpüldün..

Merhaba kizlar,umarim iyi bir h.sonu gecirirsiniz...

kızlar dün hemen hemen bütün gazete ve tv lerde bir haber vardı. Avustralya'da ikizlerini 7 aylık dünyaya getiren bir annenin kız bebeği 1000 g doğuyor. Öldü yaşamadı nefes almıyor diye anneye veriyorlar bebeği vedalaşması için. Sonra anne 2 saat boyunca bebeğini sarıyor okşuyor ve bebek mucizevi şekilde hareket etmeye nefes almaya başlıyor.cok duygulandim,agladim seyredince
Mucxizeler herzaman var,felaketlerde..umarim bize mucize kismi yazilmistir...

GESCHEN,,carsamba günü hastaneye gidip narkozcuyla görüsüp kan verecegim..persembe sabah 08 dede hastaneye yatacagim,amelyat persembe günü yapilacak,3.4 gün kalacaksin dedile..muhtemelen p.tesi cikarim..sende su miyom olayini bi arastir,doktorunla konus,yeni calismalara baslamadan önce,miyo hakinda bilgi edin..doktor dün miyomun tek caresi cerahi yada menepoz,aldirmaya karar vermeniz size gebelik olursa cok avantas saglayacak dedi,,insallah yeniden hamile kalis ve saglikli kucagima alirim...hersey nasip....

AYCAN..canim benim senin hormonlar cok iyi bence..esinin sorunuda hallolura hersey tamam..aycan doktorlari dinliyorum hep diyorlarki,kuyrugu titreyen 1 sperm bile bize yeter diye..bence 1 deneme daha yapsaniz,tabi iyi bir merkezde sende alacaksin kucagina minicik bir melek..

UMUT..seni cok iyi anliyorum..insanlari ne kadar takmiyoruz desekte bu cok zor..hele cahil insanlara birseylei anlatmak,bizi anlamalarini beklemek..cogu kadin anlamiyor sanki biz yeterince istemedigiz icin cocugumuz olmuyor saniyorlar,onlar cocuga doymus,olmasin diye dua ediyorlar biz olsun diye..

bazen cocugu olanlara,güya bilgi verim diyorum,en iyi ve icten duygularla.söyle yapmayipta,böyle yapsan daha iyi olmazmi diye,cevap hazir...ay teoride konusmak kolay,pratikte öyle olmuyor cocugun yoki bilesin diye...tokat gibi carpiyor o sözler insanin suratina.. kimsede bizim cocugumuz yok diye sürekli bizim yanimizda konusurken dikkatli olmak zorundad degiler ama bazen yaniyor insanin cani...insan utaniyor bazen..bana yeni tanistigim kisiler kac cocugunuz vart diye soruyorlar direk..bazen yok derken üzülüyorum,arkasindan,neden,nicin sorulari ve sonrada tesellileri geliyor cünkü....off offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…