sende iyi bak feri.
demek perşembe ameliyat... ALLAH YARDIMCIN OLSUN. senin için dua edeceğim.. inşallah başarılı bir hamileliğe vesile olur bu ameliyat.. hemen çıkacakmısın acaba hastaneden... bakalım seni takipteyim feri iyi geçerse bende cesaret edrim belki.. burdakilere kalsa hiiç sorun değil kalsın hep... ama niye kalsın değilmi kansızlık halsizlik yapıyor üstüne gebe kalmış olsam hani hiçççç mümkün görünmüyor ama düşük nedeni... neresi olumluki kalsın diyebiliyorlar( hadi bana ışık ol farklı ülkelerede de olsak... ayrıca senin iyi olacağını düşündükçe daha bir mutlu oluyorum bu ameliyat meselesine... Rabbim şifa versin canım fericim... hakkında hayırlısı olsun.. öptüm..
sagol canim iyi dileklerin icin...ben bir amelyat olim yazarim sana gelismeleri..ama 5 cm lik miyomla hmilelik yoluna cikilmamali,tabi miyomun yeri ve konumuda lnemli,ama simdi hamile kalirda sonra miyomdan kaybedersel allaak korusun cok kötü olur...sen yinede arastir..bende olim bakalim sonuc ne olacak..
insalla sorun cikipta acik amelyat yapmazlar...öptüm
Da Vincyöntemi ile amelyat edilip kapali tüpler aciliyormus ve bu yöntem sayesinde tüp bebege artik tüpleri kapali olan kadinlar mecbur kalmayacakmis ve bu yöntemle artik tüpler acik oldugu icin her ay sans olacak,tüp bebege verilen 1 seferki parayla amelyat olunuyor...istanbulda 1 merkezde yapiliyormus simdilik kadinin birinin 2 tüpüde kapaliymis,tüpe gidecegine amelyati önce denemek istemis,tüpleri acilmis ve hamile ..haberlerde cikti...
Da Vinci ile daha 2 ay evel bizim bir arkadas burda prostat kanser amelyati oldu..yasi 45 su an.cok üzüyüyordu.cinsel aktivitesi bitecek ve idrar kacirma sorunu yasayacak diye..sinirlere zarar verme olasiligi bu yöntemle sifir oldugundan,cok rahat,cinsel aktivitesi artmis,hicbir sorunda yayamamisti sonrasinda . ilk o zaman duymustumDa Vinci ile ameliyatti.. bakalim ben amelyat olimde tüplerin durumu netlessin bende arastirim...
düsünsenize binlerce kadin hicbir sorunlari yokken sirf tüpleri kapali diye anne olamiyorlar,bu yöntemle tüp bebek yapmalarina gerek kalmadan her ay umutlari olacak cok önemli bence...
paylasim dedim..
merhaba arkadaslar,
hemen konuya girmek istiyorum, ben erken menopoz magduruyum, yasadigim ulkede tedavi bilem etmediler hiiic sans tanimadilar ama ben direttim ve once belcika sonrada istanbulda tedaviye basladik (parayi veren dudugu calar misali) ama beklenenin aksine hersey o kadar olumlu gelistiki bunun sonunda iki tane kalbin pitir pitir atmasini izledik, fakat birincisi 8 haftalikken bizi terketti ikincisi 10 haftalikken kalbi durdu (yaklasik bir yil once sogan suyu kurune devam ediyordum faydasini gordugume inaniyorum) bu gecen yildi, temmuz 2010da son bir kez daha denemek istiyorum dedim ve ayni merkezde tekrar basladik fakat bu kez kabus gibi gecti, yumurtaliklarda hic gelisme olmamis yani ilaclarin faydasini gormedi geriledi, artik tamam menopoza girdim dedim, tr de bir hafta eve kapandim ve kadinlar kulubunu buldum, ve cok sey ogrendim sizlerden sagolun, hayit suyu aldim (hic duymamistim) ve ona baslamistim, civanpercemi aslanpencesi derken ramazana girmistik, ve benim adet hala gelmemisti herhalde hem bitkilerden hemde oruc olmamdandir diye ustunde durmadim.
simdi gitmem lazim devamini sonra yazacagim, (test pozitif cikti)
mirakel idrar testimi yaptın?çok güzel haber ayrıntıları bekliyoruz.nerye çıktın hemen ce yaptında
Bende iyiym,ak düsen saclarimi boyadim,yillarin ve yasanmisliklarin izi azda olsun kapansin diye..
Annemle konustum,keske konusmaz olasaydim..Amelyat gününü söyledim..bana kendini hamile sanip,amelyatini ertelletin,bos bir hayale kapildin dedi.idrar kan testim pozitif ve doktor 5. haftada keseyi gördü...ama annem hayale kapilmdigimi söylüyor...inanamadim...
Esimin neden hala calismadigini,bu adamin pesinden niye buralara geldigimi,3 düsügün sebebini niye 5 yil sonra arastirip buldugumuda daha evel doktora niye gitmedigimi,....oysaki daha 5 ay oldu 3. düsük..daha neler neler..cok üzdü beni ama birsey demedim..kadin biriktirmis galiba,saydida,saydi hala kendime gelemedim..belki baska birseylere sIkildi cani ama benim yasadiklarimi,su an icinde bulundugum durumu keske az düsünseydi..o kunustukca ben yerin dibine girmek istedim...umutlu,pozitif olim istiyorum ama en yakinimdakiler bile buna izin vermiyor..ne desem bos..
Annem.senin akranlarinin en büyügü 20 yasinda boy boy cocuklari var,senin yapacagin 1 tane onun icinde basina gelmeyen kalmadi dedi..nerdeyse beni cocugum olmadigi icin suclayacak,sen ne yapiyrsunda böyle oluyor dedi..o kadar sey söylediki taramali tüfek gibi,aklima geldikce icim daraliyor..o kadar amlatmam,doktor ve test sonuclarini paylasmam anladimki bosunaymis...
ilk düsükten sonra 2,5 yil korundum,hem korktuk hemde daha yeni gelmistim neyin beni bekledigini bilmiyordum o arada bana hep kizdi korunma diye simdi o 2,5 yiln sonucu olarak görüyor bu yasadiklarimi ve ben demistim mevzusunu getiriyor gündeme...onu dinlemedim ve bu yasadiklarimi hakettim...cok kirdi beni cok...
kızlar selam yeni gelen arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz mirakel ne güzel haberinşallah sağlıkla kucağına alırsın umarım hikayenin devamını aslında başlangıcını bize yazarsın bize de umut olursun
aycanım nasılsın bitanem
geshenk ya se sen nasılsın o ne demek ben kısırlığı kabul ettim bak mirakel arkadaşımızı görüyorsun lütfen böyle konuşma
feri seni öyle anlıyorumki senin yaşadıklarını aşağı yukarı bizde yaşıyoruz
kızlar ben iki gündür girmedim aslında bunalım takıldım bu gün adetimin 32.günü ve ben adet olmadım ne oluyoruz anlamıyorumki bitkilerimi çok karıştırdım hiç böyle geçikmezdi.yani yine bunalımlardayım sizi seviyorum
kızlar buğün kuaföre gittim evimin karşıssı çocuk olmadığını biliyor bir tanıdığı tüp yapmışta 8-9 yıllık evliymiş tanıdığı insan nasıl 8-9 yıl çocuksuz yaşar diyor bunu söyleyen bekar benim kaç yıllık evli olduğumu bilmiyor sadece insan alışıyor canım diyebildim ve tabiiiki yine çok kötü oldum çarşamba okul açılıyor kızlaaar bizim okulda 3-4 hamile var onları kıskanmıyorum ama her gördüğümde neden ben demekten kendimi alamıyorum ve hissediyorum beni görünce kendileri ile gurur duyuyorlar yani yine çoook negatifim inşallah bu negatifliğim size geçmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?