Alternatif tip... Hamile kalma paylaşımini...paylasamayanlarin alani ....

elbette dua ederiz sana da eeeeee hikayenin devamı nerdeeeeeeeeeee

sevinmeye korkma canım.. sonuç ne olursa olsun şuncacık sevinci çok görme kendine sevin valla.. keyfini çıkart.. sevincini daim etsin Rabbim...

Ah be canim geschenkim...su sevinememe duygusunu kimse benden iyi bilemez..1. si disindaki hicbir hamileleigimde sevinemedim bile hep korkular,acabalar,gece yatarkendi kabuslar..Allah kimsenin sevincini gölgeleyip,kursaginda birakmasin...

mirakel sen korkma ama hep pozitif ol..Bizede sonucu bildir merakta kaldik...insallah hersey yolunda olur...

AYCAN...UMUT naslsiniz tatliciklar?

Esimle konustum ,kimseye amelyat oldugumu söylemeyecegiz,simdi onun akrabalari,benimkiler bir sekilde gecmis olduna gelecekler,hastaneye,hastahane olmazsa sonrasinda eve istemiyorum kimseyi...zaten pisikolojim bozuk birde yine ahlar vahlar,anilar, tavsiyeler dinleyemeyecegim..

Canim ya, güzel haberlerini bekliyoruz, güzel düsünki güzel olsun. Allahim yüzünü güldürsün. opuyorumnanaktan

Canlarim, canim cok SIKKIN, bugün sefimle cok kötü bir sekilde tartistim, neyse bayaga agladim. Bosverelim bunlari, hälä isyerimdeyim
yazdiklarinizi okudum, Umutum bak sana inan kiziyorum, tatlim ya, cocuk cocuk diye hayatini niye zindana ceviriyorsun, yaaaa birak kim ne derse ne düsünürse düsünsün, sen o kuaföre niye sormadin, bende bekar olup evlenmeyenlere sasiyorum diye................O koca bile bulamamis. buyrunnnnnnnnn

Feri be annen aslinda sana sitemde bulunmuyor, o aslinda isyan ediyor(yani senin haline cok üzülüyor) üzüntüsünü dile getirmeyi beceremiyor. Cok normal bizim annenlerimiz oxford mezunu degil, duygularinida ifade edemiyorlar bizler gibi maalesef. Gerci bu cümlede bende edebildigimi sanmiyorum, anladin sen onu............sositososito

Geschenkim sen nasilsin ? Hadi sende artik hamileyim yazican insaallah. Senin bulundugun topik aldi basini gidiyor, hadi bakalim canim darisi basina. kaydirigubbakcemile5

Huk gelmemis ???? :hulya:

Sonunda kazanicaz arkadaslar, allahin izniyle :hooray:

En iyisini yaparsin, ben laparoskopimi kimseye demedim, sadece burada bi tanidiga tembih ettim, hani tirnaklarim uzunya, bak neleri düsünüyorum, ölür mölürsem hemen onlari kes diye, ama oda kimseye demedi. Gayet rahattim hastanede esim yanimdaydi, oda yeter zaten.. Laparoskopiden kim öldüyse kaydirigubbakcemile3, ama o zamanlar psikolojim cok bozuktu. senağlama Aman kizlar sizleri seviyorum iyiki varsiniz. a.s.

aycanım sıkma canını.. iş yeri stresi, özel hayatlar, trafik..offf ne olacak bizim halimiz yav.. insan olmak da ne zormuş demi ya.. canım olur böyle şeyler üzme kendini..

umut konusunda sana hak veriyorum.. ağzının payını verememiş kendisini üzüyor.. yani neden herkesin söylediğine önem veriyor anlamıyorum... bence hayatımızdadeğerei olan insanların dediklerini düşünebiliriz diğerleri sağdan girip soldan çıkmalı değilmi aycancım..

ferinin annesine de doğru yorumu yapmışsın.. ne güzel de ifade etmişsin canım.. benim uzunca anlattığımı sen kısasından halletmişsin.. opuyorumnanaktan

evet aycan bizim 30 luklar topiğinde hamileler artıyor.. ne güzel değilmi... mutlu oluyoruz bizde onlara.. inşallah bu topicte de bulacağız yakında bu mutlulukları.. dualarım hepimiz için.. aynen katılıyorum sana sonunda kazananlardan olucağız Rabbimin de izniyle... Şeniz

Illahi Aycan güldürdün benei,sende gül emi....bende sacimi boyadim dün,bu günde agda yaptim,yumurta gibi oldum masallah:)..tirnaklarimi kestim,ojelerimi sildim,hastane icin alacaklarimi yeniden yikadim,yarin gidip kan verecegim ve narkozcuyla konusacagiz..Bu ay o kadar kan verdimki anlatamam,vucudumda kan kalmadi valla....

2 Eylül güya muhtemel dogum yapacagim tarihti,simdi miyonumu dogurtacaklar tesadüfe bak ne kadar olmaz is varsa gelip beni buluyor,tesadüfmüdür yokda baska birseymi anlamadim gitti..Bari su amelyat sorunsuz gecsin..

Annem cagri atti aramadim geri,yarin arayacagim biraz düsünsün..Ben anliyorum onu hemde sonsuz sekilde,neden öyle yaptiginida biliyorum tabiki,ama zamani degil ki,zaten yeterince yaniyor canim...neticede ailelerimiz bizim herseyimiz..

umut son durumun nedir canim,hastalandinmi,hastalanmadiysan test yaptinmi...insallah mucize geliyordur..

Umut,Geschenk birsey söylicem ama kiskanmayin sakin,yakinda sizde hissedersiniz umarim....Üsüyorummmmmmmmmmmmmmmmm.....kac gecedir kaliriferi aciyoruz gece,dondum valla bu ne be böyle....umut yoksun nerdesin kiz merakta biraktin bizi..

kızlar selam evet ya aslında ben cevap veremiyorum bana kızmakta haklısınız çocuk konusu olunca ben aptallaşıyorum ve cevap veremiyorum başka konular olsa çeneme yetişene aşkolsun ama bu konu beni aptallaştırıyor
feri canım benim dualarım seninle allah yardımcın olsun herşey güzel olacak ne güzel ilk adımı atıyorsun hadi bakalım çabuk iyileş
geshenk 30 lu topiği bende bir inceliyim inşallah bizdede güzel haberler olur inşallah
aycan işyeri stresi hep var bende yarın okul açılıyor diye çok stresliyim ama ne yapalım amaaaan boşverelim iş yerlerini canım benim ağlamışın kıyamam üzme kendini be gülüm
ferim adet olmadım bu gün 33. gün testte yapmadım yani benim normal yoldan mümkün değilki geçen ay 30. gün olmuştum telaşlandım kanda bile test yaptırdım yok yapmayacam artık ama hamile olsam heralde vücut farklı bir tepki verir ama kasıklarım ağrıyor sanki her an olacakmışım gibi sizi seviyorum kendinize iyi bakın

ne bilim umutcugum..her ay var bir telasemiz..ne zor her ay regl olmayi beklemek,olmayinca acabalar yasamak,olunca üzülmek..Allah yardimcimiz olsun..

Aycan yarin su lazer mevzusunuda sorim gecen hafta unutum sormayi..

Ay Umut hamile olmam imkansiz ne demek, klava: ne mucize haberleri duyuyoruz, ay sen hepden salmisin inanmiyorum yaaaaa.....................
Menopoz diyolar kadin hamile cikiyo, yok efendim sperm yok diyorllar, kadin hamile kaliyor, rahim vede yumurtalik varsa; herzaman mucize vardir, ay cok kizdim bak. Ne alaka................

Feri lazer cok rahat, tavsiye ederim canim, allah yardimcin olsun.
Geschenk, senin o topiktekiler bizim gibi yillarca aramiyorlar, yeni 1-2 yillik evliler bir ara okumustum.

doğrudur canım içlerinde öylesi de var.. vardı hatta :)) ama en son tüp ile başarı yakalayan arkadaş 4,5 yıllık evli.. hiç hamileliği yoktu..antikor vardı onda spermleri öldürüyordu.. tüpten bebiş buldu... :)

Merhaba kizlar..yarin sabah 08 de haystanede olacagim..bu gün 11 de ordaydik,15 te anca ciktik..Doktorla yeniden konustuk,sorun olursa mecbur acik amelyata gecebilirim,cünkü miyom kilcan damara cok yakin dedi..insallah aciga gecmek zorunda kalmazlar yoksa hem laparaskopi yarasi hemde acik amelyat yarasi olacak..histeroskopide yapacaklarmis,rahimde yapisiklik olamsin diye,öyle anladim ben esimde öyle söyledi..bakalim artik yarin hersey olup bitmis,bu sorularda cevabini bulmus olacak zaten...
Laptopumuda esim sonra hastaneye getirecek,yazarim size ordan..kendinize iyi bakin..

canım fericim.. Allah şifa versin.. sana dualar ettim camide teravih için gidiyorum ya her akşam.. her şey güzel olacak inşallah ve de senin hayatında pek çok şeyi değiştirecek bu ameliyat..dualarım seninle canım..... haberlerini bekliyoruz.. öptüm canım opuyorumnanaktan

Sevgili Feri,
dilerim hakkinda en hayirlisi olur. Hersey yolunda gider. Allahim herseyi gönlüne güre versin.

Kiz Geschenk,
vallahi Bravo, teraviyede gidiyorsun demek. Helal Sana

Selam Umutum

Sevgili Feri,
dilerim hakkinda en hayirlisi olur. Hersey yolunda gider. Allahim herseyi gönlüne güre versin.

Kiz Geschenk,
vallahi Bravo, teraviyede gidiyorsun demek. Helal Sana

Selam Umutum

kaydirigubbakcemile5 eyvallah.... sağol canım... valla seni feriyi umut u da sayıyorum dualarımda... inşallah Rabbim kabul eder...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…