GESHENK.. bende salmistim zorla guzellik olmaz Allahtan hayirlisini dileyerekten bosvermistim ama iste yine birseyler yesermeye basliyor sanki fakat insan sevinmeye korkuyor
yarin randevum var ginekologda artik kismet, dualariniz benimle olsun arkadaslar
iyi geceler
Hosgorduk arkadaslar,
HUK.. cok tesaduf olacak ama Tr de ben de duzcedenim ve evet idrar testi yaptim
AYCAN.. yas 39 ve senden cok sey ogrendim tesekkur ederim
UMUT.. hikayemin basindan baslasam cok uzun surer kisaca anlatsam kafam cok karisik cunku bos kese olmasindan korkuyorum
Esimle konustum ,kimseye amelyat oldugumu söylemeyecegiz,simdi onun akrabalari,benimkiler bir sekilde gecmis olduna gelecekler,hastaneye,hastahane olmazsa sonrasinda eve istemiyorum kimseyi...zaten pisikolojim bozuk birde yine ahlar vahlar,anilar, tavsiyeler dinleyemeyecegim..
Canim ya, güzel haberlerini bekliyoruz, güzel düsünki güzel olsun. Allahim yüzünü güldürsün. opuyorumnanaktan
Canlarim, canim cok SIKKIN, bugün sefimle cok kötü bir sekilde tartistim, neyse bayaga agladim. Bosverelim bunlari, hälä isyerimdeyim
yazdiklarinizi okudum, Umutum bak sana inan kiziyorum, tatlim ya, cocuk cocuk diye hayatini niye zindana ceviriyorsun, yaaaa birak kim ne derse ne düsünürse düsünsün, sen o kuaföre niye sormadin, bende bekar olup evlenmeyenlere sasiyorum diye................O koca bile bulamamis. buyrunnnnnnnnn
Feri be annen aslinda sana sitemde bulunmuyor, o aslinda isyan ediyor(yani senin haline cok üzülüyor) üzüntüsünü dile getirmeyi beceremiyor. Cok normal bizim annenlerimiz oxford mezunu degil, duygularinida ifade edemiyorlar bizler gibi maalesef. Gerci bu cümlede bende edebildigimi sanmiyorum, anladin sen onu............sositososito
Geschenkim sen nasilsin ? Hadi sende artik hamileyim yazican insaallah. Senin bulundugun topik aldi basini gidiyor, hadi bakalim canim darisi basina. kaydirigubbakcemile5
Huk gelmemis ???? :hulya:
Sonunda kazanicaz arkadaslar, allahin izniyle :hooray:
En iyisini yaparsin, ben laparoskopimi kimseye demedim, sadece burada bi tanidiga tembih ettim, hani tirnaklarim uzunya, bak neleri düsünüyorum, ölür mölürsem hemen onlari kes diye, ama oda kimseye demedi. Gayet rahattim hastanede esim yanimdaydi, oda yeter zaten.. Laparoskopiden kim öldüyse kaydirigubbakcemile3, ama o zamanlar psikolojim cok bozuktu. senağlama Aman kizlar sizleri seviyorum iyiki varsiniz. a.s.
aycanım sıkma canını.. iş yeri stresi, özel hayatlar, trafik..offf ne olacak bizim halimiz yav.. insan olmak da ne zormuş demi ya.. canım olur böyle şeyler üzme kendini..
umut konusunda sana hak veriyorum.. ağzının payını verememiş kendisini üzüyor.. yani neden herkesin söylediğine önem veriyor anlamıyorum... bence hayatımızdadeğerei olan insanların dediklerini düşünebiliriz diğerleri sağdan girip soldan çıkmalı değilmi aycancım..
ferinin annesine de doğru yorumu yapmışsın.. ne güzel de ifade etmişsin canım.. benim uzunca anlattığımı sen kısasından halletmişsin.. opuyorumnanaktan
evet aycan bizim 30 luklar topiğinde hamileler artıyor.. ne güzel değilmi... mutlu oluyoruz bizde onlara.. inşallah bu topicte de bulacağız yakında bu mutlulukları.. dualarım hepimiz için.. aynen katılıyorum sana sonunda kazananlardan olucağız Rabbimin de izniyle... Şeniz[/
Geschenk bizdemi 30 lu topigine mi gelsek ne yapsak,orda kizlar cok o yüzden ortalamada yüksek oluyor haliyle....biz 4 kisiyiz ortalamaiz düsük ama gör bak dördümüzde 2011 Anne olacagiz..insallah tabiki..Bak ne yasarsak yasayalim umut bitmiyor..daha gecen hafta ölmek istiyordum bu hafta bir melege can vermek istiyorum...allahim güldürsün yüzümüzü..
kızlar selam yeni gelen arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz mirakel ne güzel haberinşallah sağlıkla kucağına alırsın umarım hikayenin devamını aslında başlangıcını bize yazarsın bize de umut olursun
aycanım nasılsın bitanem
geshenk ya se sen nasılsın o ne demek ben kısırlığı kabul ettim bak mirakel arkadaşımızı görüyorsun lütfen böyle konuşma
feri seni öyle anlıyorumki senin yaşadıklarını aşağı yukarı bizde yaşıyoruz
kızlar ben iki gündür girmedim aslında bunalım takıldım bu gün adetimin 32.günü ve ben adet olmadım ne oluyoruz anlamıyorumki bitkilerimi çok karıştırdım hiç böyle geçikmezdi.yani yine bunalımlardayım sizi seviyorum
Ay Umut hamile olmam imkansiz ne demek,klava: ne mucize haberleri duyuyoruz, ay sen hepden salmisin inanmiyorum yaaaaa.....................
Menopoz diyolar kadin hamile cikiyo, yok efendim sperm yok diyorllar, kadin hamile kaliyor, rahim vede yumurtalik varsa; herzaman mucize vardir, ay cok kizdim bak. Ne alaka................
Feri lazer cok rahat, tavsiye ederim canim, allah yardimcin olsun.
Geschenk, senin o topiktekiler bizim gibi yillarca aramiyorlar, yeni 1-2 yillik evliler bir ara okumustum.
Merhaba kizlar..yarin sabah 08 de haystanede olacagim..bu gün 11 de ordaydik,15 te anca ciktik..Doktorla yeniden konustuk,sorun olursa mecbur acik amelyata gecebilirim,cünkü miyom kilcan damara cok yakin dedi..insallah aciga gecmek zorunda kalmazlar yoksa hem laparaskopi yarasi hemde acik amelyat yarasi olacak..histeroskopide yapacaklarmis,rahimde yapisiklik olamsin diye,öyle anladim ben esimde öyle söyledi..bakalim artik yarin hersey olup bitmis,bu sorularda cevabini bulmus olacak zaten...
Laptopumuda esim sonra hastaneye getirecek,yazarim size ordan..kendinize iyi bakin..
Sevgili Feri,
dilerim hakkinda en hayirlisi olur. Hersey yolunda gider. Allahim herseyi gönlüne güre versin.
Kiz Geschenk,
vallahi Bravo, teraviyede gidiyorsun demek. Helal Sana
Selam Umutum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?