kaydirigubbakcemile5 eyvallah.... sağol canım... valla seni feriyi umut u da sayıyorum dualarımda... inşallah Rabbim kabul eder...
feri gün boyu aklım sende idi allah yardımcın olsun
geshenk dualarında bize de yer verdiğin için teşekkür ederim allah bizim de yardımcımız olsun
aycanım selam nasılsın ben bildiğin gibi
mirakel i ben de merak ettim umarım hamilesin dir bize de umut ol hadi merak ediyoruz seni
merhaba arkadaslar,
zaten sizin grubu aranizdaki samimiyeti okuyarak kayit oldum, cok yogun gecti haftam o yuzden yazamadim, ginekologa gittim fakaaat benim embriyom gelismek uzereyken terketmis, ama olsun ben yinede bunu olumlu bir gelisme olarak sayiyorum
neden derseniz gecen hikayemi bitirememistim once onu bi yazayim da anlarsiniz, ben ivf tedavisiyle oldugum dusuklerden sonra ilk olarak temizlensin diye sogan suyu kuru yapmistim onun ardindan incir kurune basladim hemen 2x21 gun ve evlilik hayatimda ilk kez kendiligimden hamile kaldim, yanliz bu incir kurunun yan etkisi de var bence o da kistlerin olusmasi, fakat kese gelisiyorde ama icindeki stoplamisti yani sagliksiz
hani fsh yuksek ya hani erken menopozuz ya, neyse bunu da dusurduk, yani arkadaslar demek istedigim bu bitkilerin kesssssinlikle faydasi var.
Ben dort yila kadar anne olmayi aklimdan gecirmiyordum ta ki evleneneye kadar,
pes etmiyorum devam
iste boyle,
iyi gunler sizlere
öncelikle gelişmeyen embiriyona üzüldüm.. ancak senin moralinin iyi olmasına çok sevindim :)) :1hug: aynen dediğin gibi baştan beri tablona bakarsak gerçekten süper bir gelişme bu aslında... bitkisel kürlere gelince elbette çok çok faydası olduğunu bir kez de sende görmüş ve resmen onaylamış olduk... bu da bizler için iyi oldu.. ancak bu kürleri sebebi belli olan mesela fsh yüksek onu ayarlayan bitkiyi ve kürünü bilddin ve yaptın sonuç olumlu.. güzel.. ancak bende mesela sebebi yok her şey normal tek bir anormal durum yoksa o zaman işte bitkilerin hangini ne için kullanacağım kaygısı başlıyor.. yani şu yolda ilerleyen bizler için ayrı ayrı zor ve farklı süreçlerdeyiz.. herkesin gönlüne göre olsun inşallah.. durmak yok tabiiki.. azmine de hayran kaldım ve taktir ettim bu arada.. bravo sana...
hani fsh yuksek ya hani erken menopozuz ya, neyse bunu da dusurduk, yani arkadaslar demek istedigim bu bitkilerin kesssssinlikle faydasi var.
Ben dort yila kadar anne olmayi aklimdan gecirmiyordum ta ki evleneneye kadar,
pes etmiyorum devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?