Alternatif tip... Hamile kalma paylaşımini...paylasamayanlarin alani ....

feri gün boyu aklım sende idi allah yardımcın olsun
geshenk dualarında bize de yer verdiğin için teşekkür ederim allah bizim de yardımcımız olsun
aycanım selam nasılsın ben bildiğin gibi
mirakel i ben de merak ettim umarım hamilesin dir bize de umut ol hadi merak ediyoruz seni

kaydirigubbakcemile5 eyvallah.... sağol canım... valla seni feriyi umut u da sayıyorum dualarımda... inşallah Rabbim kabul eder...

Allah senden razi olsun, dualarini kabul etsin insaallah

Bende feriye dua ediyorum insaallah hersey yolunda gidecek. Canim arkadasim umutcum sende kendine iyi bak. Ben iyiyim. Evet Allah hepimizin yardimcisi olsun

günaydın..
feri den haber yok... baktım acaba geldimi diye .... umarım her şey yolunda gitmiştir...

aycan ve umut öptüm sizi güzeller opuyorumnanaktan

mirakel yarım bıraktın hikayeyi.... diğer arkadaş daha vardı o da gelmemiş bir daha..

merhaba arkadaslar,

zaten sizin grubu aranizdaki samimiyeti okuyarak kayit oldum, cok yogun gecti haftam o yuzden yazamadim, ginekologa gittim fakaaat benim embriyom gelismek uzereyken terketmis, ama olsun ben yinede bunu olumlu bir gelisme olarak sayiyorum

neden derseniz gecen hikayemi bitirememistim once onu bi yazayim da anlarsiniz, ben ivf tedavisiyle oldugum dusuklerden sonra ilk olarak temizlensin diye sogan suyu kuru yapmistim onun ardindan incir kurune basladim hemen 2x21 gun ve evlilik hayatimda ilk kez kendiligimden hamile kaldim, yanliz bu incir kurunun yan etkisi de var bence o da kistlerin olusmasi, fakat kese gelisiyorde ama icindeki stoplamisti yani sagliksiz

hani fsh yuksek ya hani erken menopozuz ya, neyse bunu da dusurduk, yani arkadaslar demek istedigim bu bitkilerin kesssssinlikle faydasi var.

Ben dort yila kadar anne olmayi aklimdan gecirmiyordum ta ki evleneneye kadar,

pes etmiyorum devam

hani fsh yuksek ya hani erken menopozuz ya, neyse bunu da dusurduk, yani arkadaslar demek istedigim bu bitkilerin kesssssinlikle faydasi var.

pes etmiyorum devam

iste boyle,

iyi gunler sizlere

öncelikle gelişmeyen embiriyona üzüldüm.. ancak senin moralinin iyi olmasına çok sevindim :)) :1hug: aynen dediğin gibi baştan beri tablona bakarsak gerçekten süper bir gelişme bu aslında... bitkisel kürlere gelince elbette çok çok faydası olduğunu bir kez de sende görmüş ve resmen onaylamış olduk... bu da bizler için iyi oldu.. ancak bu kürleri sebebi belli olan mesela fsh yüksek onu ayarlayan bitkiyi ve kürünü bilddin ve yaptın sonuç olumlu.. güzel.. ancak bende mesela sebebi yok her şey normal tek bir anormal durum yoksa o zaman işte bitkilerin hangini ne için kullanacağım kaygısı başlıyor.. yani şu yolda ilerleyen bizler için ayrı ayrı zor ve farklı süreçlerdeyiz.. herkesin gönlüne göre olsun inşallah.. durmak yok tabiiki.. azmine de hayran kaldım ve taktir ettim bu arada.. bravo sana...

Selam Geschenk,
aciklanamayan kisirliktata kürler cok etkili inan bana. Bir cok yerde okuyoruz, senin IVF tedaviside ozaman gereksiz, sonucta aciklanamayan kisirliktada ayni igneler, kullaniliyor, aciklanabilendede, dolayisiyla, sanada israrla bitkileri tavsiye ederim. Ben bunu saracoglundan tv de anlatirken cok duydum.
Tabiii sen biliceksin canim benim. Hayirlisi. Bitkilerde, bizim eczaneden aldigimiz ilaclardan farkli etki yapmiyor, sadece tedavi uzun sürüyor, birde yan etki yok.

pes etmiyorum devam

Mirakel hosgeldin canim,
öncelikle cok üzüldügümü belirteyim, ama dedigin gibi, dogal yoldan hamile kalmakta cok önemli, bu sefer olmadiysa, bu birdahaki sefere olmicak anlamina gelmiyor, böyle pozitif olmana inan cok sevindim, Allah seni tez zamanda bebisine kavustursun.
Dedigin gibi, bitkilerin kesinnnnn faydasi bana görede var, sadece sabir, Allah verdigi her derdin dermanini da dogada vermis, aramak bulmak cok önemli.

Kendinize iyi bakin arkedesler...............Öptüm...........Hayirli Cumalar :hulya:

aycanım bugün cuma neden yoksun
geshenk sen nasılsın aslında bitkiler bilinmeyen infertilitede daha iyi sonuç veriyor sen bitkilere başlasan bence şimdiye hamile idin miyom için soğan içme ile başlamalısın nacizane tavsiye
feri seni çok merak ediyorum kalbim hep seninle
mirakel burda mısın

GESHENK..sende haklisin hangisini kullansam nerden baslasam diye dusunmende, ama bir tek bildigim sey varki o da benim en yakin tanidiklarimin basina gelenlerin kendi gozumle kulagimla duymamdir, tip bizim yapcak biseyimiz kalmadi artik kabullenin dedigi benim tanidiklarimdan 4 kadin biliyorum hepsinin de ayri ayri problemi vardi, kiminin erkek hormonu fazla kimi pco falan filan, ama su anda anne oldular, rabbimin bi bildigi var kesinlikle, bense positif dusunmeye devam ediyorumki positif enerjiyi cekeyim, bi dusunsenize arkadaslar ilk kez testte ikinci cizgiyi gorunce kendimi neil armstrong gibi hissettim:teytey: ve kendi bedenini senden iyi bilen hisseden olamaz, yuksek morel ilk ilacimiz bu olmali

mirakel iyi ki aramızdasın senin gibi pozitif birine özellikle benim gibi stresli ve negatif birinin ihtiyacı var ben negatiflğim ile aycanı bıktırdım

ben pek iyi değilim tam 36 gündür adet olmadım moralim çok bozuk normalde en fazla 30. gün olurdum ama bu ay olmadım ve hem şişlikten hemde stresten patlamak üzereyim

Umut..kolay degil ama uzerinden silkelemeye calis negatifligi, hayattan bir sey ogrendiysem o da olumsuz dusunceler olumsuzlugu ceker, o donemi ben de yasadim ama degerlendiremedigimiz o kadar cok sey varki yasantimizda bunlar kor kaliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…