mirakel kendiliğinden hamile kalman çok güzel ya ben 11 yıllık evliyim 5 eylül de evliliğimizin 11. yılı ve ben o iki çizgiyi hiç görmedim canım umarım birdahakine iki çizgi ile beraber bebişini de kucağına alırsın tabii umarım allah isteyen herkese nasip eder
sen hangi bitkileri kullandın yazarmısın
birde istanbulda hangi tüp bebek merkezine gittin
Bruksel tup bebek merkezinde dr. Yucel karaman, isin ustasi diyebilirim, biz once brukselde on gorusme yapmistik pek olumlu degildi, yuzde 1 ya olur ya olmaz dedi, bende direttim deneyecegim dedim esim bile kendini kandiriyorsun ama hayirlisi dedi, tedaviden sonra yani istanbuldan sonra tekrar bruksele ultrasona gittigimizde iki tane kesenin icinde iki tane kalp gorundu
Umut.. ne desem bilemiyorumki, birkere randevu alip bir gorusmende fayda vardir derim, bu adam kivirmiyor neyse oldugu gibi soyluyor, bak biz belcikalara da gittik, istanbullara da gittik, stres yaptikca vucudun daha da kilitlenir diye dusunuyorum ben, hersey beyinden beynimiz tum mekanizmayi yonlendiriyor
canım ben bitkileri sana sormadım biz o işi aylardır hallettik yani aycanım sayesinde zaten ben aylardır bitki kullanıyorum ben senin ne kullandığını merak ettim sen bana tavsiye etmen için değil
canım geçmiş sayfalarda okuduysan yazmıştım ben 6 yıl önce miyom ameliyatı oldum sonra bir sürü olay yapışıklık sonrada tekrar edebiliyor bende daha yeni öğrendim tekrar yapışıklık olduğunu işte adet olsa idim istanbula gidecektim yapışıklığı açtırmak için ama adet olamadım