Alternatif tip... Hamile kalma paylaşımini...paylasamayanlarin alani ....

haaa..ok...anladim, ben beslenme tarzini degistirdim, esim de egeli oldugu icin yesilliklere agirlik verdim, zeytinyagi agirlikli yemekler ne bileyim bunlara dikkat etmeye calistim, abur cuburu(ki cok severim) biraktim, ama bilemiyorum herhalde faydasi olmustur, devamli olarak saracoglunun sogan kurunu uyguladim ozamanlar bildigim bu kadar di, bundan sonrasi incir kurunu yaptim, ve hayit hapini iciyordum, simdilerde ise trden civanpercemi adacayi aslanpencesi cayini iciyorum

bende kaç bitki kaç vitamin kullanıyorum artık sayısını bilmiyorum ama son 3-4 gündür biraz azalttım çok fazla içtim midem hassaslaştı adet olunca yine tam gaz devam

ekim de tekrar bir haftaligina tr ye gidecegim herhalde bavulumu otlarla doldururum....Umut senin durumun gercekten zor yillar atlatmissin....onceki sayfalari okumam lazim, ama icini ferah tut

oku canım bizim daha önceki topiğimiz dur ismini bulayım orayı da oku başıma neler geldiğini anlarsın tekrar anlatmak tekrar yaşamak gibi

Benim babaannem en kucuk amcami 46 yasinda dogurmus bonus olarak, anneannemde kirkbilmemkaclarda son iki dayimi dogurmus, birde bunlar koy yerinde yasiyorlar, su yok elektrik yok..yaaaaaa

mirakel otların mideye zarar verdiğini sanmıyorum ama ben biraz abarttım kabul ediyorum sanki ne kadar çok içersem o kadar çabuk olur

Kizlar günaydin...canlarim benim hepinize dualariniz icin cok tesekkür ederim...

simde gelelim gelismelere...persembe 13.00 da amelyata girdim..odaya getirdiklerinde saat 18.00 di..amelyat 2 saat sürmüs ,doktorun demesine göre basarili bir operasyon,ama benim az moralim bozuk..nedenlere gelince...Allah sükür su an iyiyim ...

1--miyomu tam alamamis,demesine göre rahime cok yapisikmis zarar vermemek icin kazimamis,ve cok kücük bir parca birakmak zorunda kaldim,bunuda bebek düsünmenizden dolayi mecbur kaldim...acik amelyata gecip alabilirmis hepsini ama vazgecmis.....anlayacaginiz miyomun kökü bende..umarim hemen büyümez...neyse bunada sükür
2..sol tüpüm tamamen kapali,sag acik...sol tüpüde acamamislar..öyle birakmis...bende tüpümü acar diye ümitlenmistim...ama sag acik bunada sükür...

halen hastanedeyim..ancak bu gün masa basina oturabildim..Türkiyede ayni gün yada 1 gece yatip cikiyorlarmisya hayret ettim...ben anca dün gece yataktan zorla kalktim..biraz yürüyüp geri yataga yattim..bu gün iyiym, tüm hortumlari cikardiilar rahat ettim..toplam 4 delik var..ama miyomun oldugu tarafu 4 cm kadar acmis..sanirim p.tesi cikarim...

Aycan,Geschenk,Umut cok sagolun canlarim benim...eve gidim zaten.hapim,cöpüm hazir hemen baslayacagim...

MIrakel....cok gecmis olsun ..sanirim benim yasadigimin aynisini yasamisin...test,kan pozitif,kese var ama sonra bebek yerlesmeyince erkenden kesede yok oluyor....neyseki ikimizde kese dahada büyüyüp kürtaja mecbur kalmadik...

Yine ayni bildik cümleyi kuruyorum,vardir her iste bir hayir,
Allah beterinden saklasin kizlar.neler var neler..hayatta en önemli sey gercekten saglikmis insan hastanede baha bir net anliyor...kendinize iyi bakin canlarim benim...Birgün gelecek hapimiz minik kuzucuklarimizi kucagimiza aldigimiz icin hastanede yatiyor olacagiz..Allahim tüm istiyenlere icindede bize anne olmayi nasip etsin..öpüldünüz..

feriiiiii canım benim çok geçmiş olsun kurtuldun işte ferim dr en doğrusunu yapmış benim salak dr da eğerahim rahim duvarına girmese idi çok iyi olacakmış diğer dr ların söylediği bitanem tr de bir gün yatılmıyor ben 5yada 6 gece yatmıştım miyom rahim duvarında ise alınmaması gerekiyor yoksa benim gibi kazıyıp alırsa birde oraya dikiş atıyor ve tabii orda rahim kendini toplayamıyor canım tekrar geçmiş olsun çok öptüm

doktorda ayni senin dediklerini demis umut,miyom rahim duvarina yapisik ve kilcal damara üzerinde ve cicek seklindeymis,tamamen almam icin kazimam lazimdi oda rahime zarar verirdi deimis,,Bunada sükür umut,neticede 6 cm lik miyoma 5 yilda ulastim,insallah Allahim bana birdaha hamile kalmayi ve cocugumu kucagima almayi nasip eder miyonum tekrar büyümeden..

beim yatigim hastane kadin hastaliklari ve dogum hastanesi,ortalikta bürsürü hamile kadin,dogumu bekleyenler,dogurup eve gidenler var o kadar özenerek bakiyorumki hepsine anlatamam..ve tabi benim katimdada,rahimi,kist,miyom ve daha birsürü sebepten amelyat olanlar...hayatimda ilk kez bir yerdeki en genc ve en güzel kadin ünvanini aldim:) delikafaduldenneticede benim katimdakilerin yas ortalamasi 55 filan

Geschenk canim benim,cok sagol,inanki cok duygulandim..Allah razi olsun..insallah hepimiz icin hersey güzel olur..kendine iyi bak canim..

Sevgili Feri,
dilerim hakkinda en hayirlisi olur. Hersey yolunda gider. Allahim herseyi gönlüne güre versin.

Kiz Geschenk,
vallahi Bravo, teraviyede gidiyorsun demek. Helal Sana

Selam Umutum

sagol aycanim...kiz aycan lazeri söyleduk öyle birsey ilk kez duyuoruz dediler..sol tarafimi 3-4 cm acmislar onun disindakiler minacik zaten..su an cok rahatim ama,,2 gün kötüydüm ama olacak o kadar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…