canım benim buraya gelmişken yazayım dedim sana . zaten ne çekse kadınlar çekiyor herşeyim çilesini... senin derdine bak onunkine. nasılsa bıçak altına yatan hep biziz ya...bende sırf kaynanamın yaptıkları yüzünden bu kadar strese girdim bunlar geldi başıma daha 26 yaşım erken menepoz tehlikesi var hep stres sıkıntı kadın göz açtırmadı 3yıldır. allahtan bulsun ne diyim. ama ben ısrarla yılmıyorum devame dicem çabalarıma...her neyse senin yazdıklarını görünc ebende dertlendim:))) sabırlı olmak gerek hep... allah yardımcımız olsun. bebişlerimiz olacak inşallah.......
aycanım bugün cuma neden yoksun
geshenk sen nasılsın aslında bitkiler bilinmeyen infertilitede daha iyi sonuç veriyor sen bitkilere başlasan bence şimdiye hamile idin miyom için soğan içme ile başlamalısın nacizane tavsiye
feri seni çok merak ediyorum kalbim hep seninle
mirakel burda mısın
GESHENK..sende haklisin hangisini kullansam nerden baslasam diye dusunmende, ama bir tek bildigim sey varki o da benim en yakin tanidiklarimin basina gelenlerin kendi gozumle kulagimla duymamdir, tip bizim yapcak biseyimiz kalmadi artik kabullenin dedigi benim tanidiklarimdan 4 kadin biliyorum hepsinin de ayri ayri problemi vardi, kiminin erkek hormonu fazla kimi pco falan filan, ama su anda anne oldular, rabbimin bi bildigi var kesinlikle, bense positif dusunmeye devam ediyorumki positif enerjiyi cekeyim, bi dusunsenize arkadaslar ilk kez testte ikinci cizgiyi gorunce kendimi neil armstrong gibi hissettim:teytey: ve kendi bedenini senden iyi bilen hisseden olamaz, yuksek morel ilk ilacimiz bu olmali
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkisUmut..kolay degil ama uzerinden silkelemeye calis negatifligi, hayattan bir sey ogrendiysem o da olumsuz dusunceler olumsuzlugu ceker, o donemi ben de yasadim ama degerlendiremedigimiz o kadar cok sey varki yasantimizda bunlar kor kaliyoruz
alkisalkisalkis Iste bu :teselli:bende kaç bitki kaç vitamin kullanıyorum artık sayısını bilmiyorum ama son 3-4 gündür biraz azalttım çok fazla içtim midem hassaslaştı adet olunca yine tam gaz devam
yok görmez..........:içelim:tabiki tam gaz devam, bu arada mide zarar gormesin? olabilirmi acaba?
Kizlar günaydin...canlarim benim hepinize dualariniz icin cok tesekkür ederim...
simde gelelim gelismelere...persembe 13.00 da amelyata girdim..odaya getirdiklerinde saat 18.00 di..amelyat 2 saat sürmüs ,doktorun demesine göre basarili bir operasyon,ama benim az moralim bozuk..nedenlere gelince...Allah sükür su an iyiyim ...
1--miyomu tam alamamis,demesine göre rahime cok yapisikmis zarar vermemek icin kazimamis,ve cok kücük bir parca birakmak zorunda kaldim,bunuda bebek düsünmenizden dolayi mecbur kaldim...acik amelyata gecip alabilirmis hepsini ama vazgecmis.....anlayacaginiz miyomun kökü bende..umarim hemen büyümez...neyse bunada sükür
2..sol tüpüm tamamen kapali,sag acik...sol tüpüde acamamislar..öyle birakmis...bende tüpümü acar diye ümitlenmistim...ama sag acik bunada sükür...
halen hastanedeyim..ancak bu gün masa basina oturabildim..Türkiyede ayni gün yada 1 gece yatip cikiyorlarmisya hayret ettim...ben anca dün gece yataktan zorla kalktim..biraz yürüyüp geri yataga yattim..bu gün iyiym, tüm hortumlari cikardiilar rahat ettim..toplam 4 delik var..ama miyomun oldugu tarafu 4 cm kadar acmis..sanirim p.tesi cikarim...
Aycan,Geschenk,Umut cok sagolun canlarim benim...eve gidim zaten.hapim,cöpüm hazir hemen baslayacagim...
Hadi tatlim gecmis olsun, bence sonuclar cok iyi, benim 2 tüpüm acik senin gibi birkere bile hamile kalamadim, dolayisilada, sonuc güzel bence, birde sana yumurtaliklarinin video cekimini göstermedilermi, lazer konusuna gelince demekki bavyerada doktorlar daha ilerlemis dicem. Ama önemli olan agrin sancin azsa sorun yok, ben gaz sancisi icin hastaneye giderken zencefil götürmüstüm, ameliyattan sonra ayilinca, yani aksami 1 kasik yutmustum, dolayisiyla problem yasamadim.
Doktor amelyat sonrasi yanimiza geldi,.. miyom bilgisini verdikten sonra esime tüplrimi sor dedim..adamda biri kapali,digeri acik sol tüpü acamdik diyince ben basladim aglamaya,narkozunda etkisi tabi..Doktorda acidi haralde tek tüplede hamile kalir,sonra miyomu cocuk istediginiz icin kazimadim,simdilik hicbir sorun yok,cocugunuz olur filan diyince..esim bayagi bir afalladi..doktor gidincede bana sen bu amelyati cocuk icinmi,yoksa cok tuvalete gdiyorsun ve agrin icinmi yaptirdin dedi..tabiki cocuk icin dedim..
Doktorlara tek basima gidiyorum ya,tam bilgide vermedim kendisine,simdi ögrenmis oldu...artik ya tam önlemini alir kendi korunur yada benim ne kadar istedigimi anlayip aile olmamiza izin verir..sanki ben cocugu sadece kendime istiyorum,,onunda cocugu,cocugununda kardesi.kardeslerininde yigeni olacak..saniyorki ben cocugu dogurup kacacagim..ilk karisini kacirtmis tabi,kendine güvenmiyor aslinda..cok yalnizim buralarda,amannnnnnnn basladim gene Aycanin demesi gibi arabesk tavirlara..
cok gazim var ama yapamiyorum,sabah fitil verdiler simdi gene istim,karnim davul gibi,gaz ve kabizliktan..
sizi öpüyorum
önce bir iyiles, sonra B planina geceriz :uhm:, bosver simdi esini, ayaklarini sicak tut, almanya soguk dikkat et
kızlar bende feri arkadaşımın tavsiyesi ile bu bölüme geçtim. fsh 12.91 çıktı. bitkisel olarak sabah aç karına çörekotu-bal-tarçın-polene başladım.kahvaltıdan sonra arslanpençsi öğelne hayıt tohumu çayı akşam yemeğindne sonra yine arslan pençesi ve bir kase yogurt her gün kullanıyorum. aynı zamanda hergün 2-3 incir ve ceviz yiyiorum. bu değer umarım öbür aya düşer. çok üzüldüm bunu öğrenince. işe yarayan var mı?
Sende aramiza hosgeldin, daha yasin 26 bizi yasimiza gelene kadar 2- 3 cocugun olur, benim fsh 50,4 den 8 lere düstü, stres yok, sabirla bitkilerle yola devam arkedes.
Ya yukarida gördüm, Feri cevap yazmaya calisiyorum ama, hayret yani ahada bidaha yaziyom
Bak canim bavyeradaki doktorlar demek daha ilerlemisler, ben 120 € daha ödedim, lazer kullandilar, birde yumurtaliklarin videosunu göstermedilermi sana ???, Sasirdim.
Ha 4 delik olayina gelince ben demistim. Gaz sancisi icin toz zenceffil kullandim ben. Arkadasim demisti cok gaz oluyor diye, onun icin zencefille gitmistim hastaneye, ameliyattan sonrada yani bir sonraki gün toz zencefil ictim, gaz problemim olmamisti......................
Aycan ciktim hastaneden..bana bir mektup verdiler doktoruma verim diye..miyom amleyatinin onuclari,kan degrlerim ve 3 hafta sonra urologa gidip böbreklerime baktirim diyxe yaziyor ve ayrintili sonucun 2-3 hafta icinde kendilerine gelecegini yazmislar...bana öyle vidyo midyo göstermedi,birseyde vermediler..zaten amelyati yapan doktoru,amelyatan cikinca gördüm,sonra kayboldu...yumurtaliklar iyi durumda,miyomun az kismi kaldi,sol tüp kapali,sag acik dedi o kadar...bilmiyorum valla..belki kadin doktoruma yazar detaylarini..gaz icin bana damla verdiler iyi geldi...su an sadece rahim kisminda az agrim var onun disinda iyiyim...ama sanki fazla ilgilenmediler ..neyse artik..sonrasinda sorun yasamiyimde gerisi bos..
cuma kadin doktooruma gidecegim randevum var zaten,adam bana anne pasi verecek güya..bu gün tatilden döndü doktor..son gelismeleri bilmiyor,birazdan arayip.düsük yaptigimi ve miyom amelyati oldugumu calisanlara söyleyecegim..cumada kontrole giderim artik..
neyse artik oldu bitti..
az yatayim ben..esim geldi gitti,fazla kalsinda istemiyorum,cok mizildaniyor,sanki amelyat olan o..kendinize iyi bakin tatliciklar..
Doktor amelyat sonrasi yanimiza geldi,.. miyom bilgisini verdikten sonra esime tüplrimi sor dedim..adamda biri kapali,digeri acik sol tüpü acamdik diyince ben basladim aglamaya,narkozunda etkisi tabi..Doktorda acidi haralde tek tüplede hamile kalir,sonra miyomu cocuk istediginiz icin kazimadim,simdilik hicbir sorun yok,cocugunuz olur filan diyince..esim bayagi bir afalladi..doktor gidincede bana sen bu amelyati cocuk icinmi,yoksa cok tuvalete gdiyorsun ve agrin icinmi yaptirdin dedi..tabiki cocuk icin dedim..
Doktorlara tek basima gidiyorum ya,tam bilgide vermedim kendisine,simdi ögrenmis oldu...artik ya tam önlemini alir kendi korunur yada benim ne kadar istedigimi anlayip aile olmamiza izin verir..sanki ben cocugu sadece kendime istiyorum,,onunda cocugu,cocugununda kardesi.kardeslerininde yigeni olacak..saniyorki ben cocugu dogurup kacacagim..ilk karisini kacirtmis tabi,kendine güvenmiyor aslinda..cok yalnizim buralarda,amannnnnnnn basladim gene Aycanin demesi gibi arabesk tavirlara..
cok gazim var ama yapamiyorum,sabah fitil verdiler simdi gene istim,karnim davul gibi,gaz ve kabizliktan..
sizi öpüyorum
kızlar bende feri arkadaşımın tavsiyesi ile bu bölüme geçtim. fsh 12.91 çıktı. bitkisel olarak sabah aç karına çörekotu-bal-tarçın-polene başladım.kahvaltıdan sonra arslanpençsi öğelne hayıt tohumu çayı akşam yemeğindne sonra yine arslan pençesi ve bir kase yogurt her gün kullanıyorum. aynı zamanda hergün 2-3 incir ve ceviz yiyiorum. bu değer umarım öbür aya düşer. çok üzüldüm bunu öğrenince. işe yarayan var mı?
canım benim buraya gelmişken yazayım dedim sana . zaten ne çekse kadınlar çekiyor herşeyim çilesini... senin derdine bak onunkine. nasılsa bıçak altına yatan hep biziz ya...bende sırf kaynanamın yaptıkları yüzünden bu kadar strese girdim bunlar geldi başıma daha 26 yaşım erken menepoz tehlikesi var hep stres sıkıntı kadın göz açtırmadı 3yıldır. allahtan bulsun ne diyim. ama ben ısrarla yılmıyorum devame dicem çabalarıma...her neyse senin yazdıklarını görünc ebende dertlendim:))) sabırlı olmak gerek hep... allah yardımcımız olsun. bebişlerimiz olacak inşallah.......
merhaba kizlar..ugramamissiniz bu gün,umarim iyisinizdir..ben cok sükür iyiyim,yarin sabah cikacagim..
Canlarim benim hepimizin kadir gecesi mübarek olsun..Allahtan tek istegimiz..sevdiklerimize saglikli uzun ömür ve birde yavrucuk..Allahim kabul etsin dilegimizi..kendinize iyi bakin..
Umutun söylediklerine aynen katiliyorum, Geschenk. zemuszemus
Yüksek moral, haklisin en etkili ilac sositososito
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
alkisalkisalkis Iste bu :teselli:
yok görmez..........:içelim:
Kizlar günaydin...canlarim benim hepinize dualariniz icin cok tesekkür ederim...
simde gelelim gelismelere...persembe 13.00 da amelyata girdim..odaya getirdiklerinde saat 18.00 di..amelyat 2 saat sürmüs ,doktorun demesine göre basarili bir operasyon,ama benim az moralim bozuk..nedenlere gelince...Allah sükür su an iyiyim ...
1--miyomu tam alamamis,demesine göre rahime cok yapisikmis zarar vermemek icin kazimamis,ve cok kücük bir parca birakmak zorunda kaldim,bunuda bebek düsünmenizden dolayi mecbur kaldim...acik amelyata gecip alabilirmis hepsini ama vazgecmis.....anlayacaginiz miyomun kökü bende..umarim hemen büyümez...neyse bunada sükür
2..sol tüpüm tamamen kapali,sag acik...sol tüpüde acamamislar..öyle birakmis...bende tüpümü acar diye ümitlenmistim...ama sag acik bunada sükür...
halen hastanedeyim..ancak bu gün masa basina oturabildim..Türkiyede ayni gün yada 1 gece yatip cikiyorlarmisya hayret ettim...ben anca dün gece yataktan zorla kalktim..biraz yürüyüp geri yataga yattim..bu gün iyiym, tüm hortumlari cikardiilar rahat ettim..toplam 4 delik var..ama miyomun oldugu tarafu 4 cm kadar acmis..sanirim p.tesi cikarim...
Aycan,Geschenk,Umut cok sagolun canlarim benim...eve gidim zaten.hapim,cöpüm hazir hemen baslayacagim...
Hadi tatlim gecmis olsun, bence sonuclar cok iyi, benim 2 tüpüm acik senin gibi birkere bile hamile kalamadim, dolayisilada, sonuc güzel bence, birde sana yumurtaliklarinin video cekimini göstermedilermi, lazer konusuna gelince demekki bavyerada doktorlar daha ilerlemis dicem. Ama önemli olan agrin sancin azsa sorun yok, ben gaz sancisi icin hastaneye giderken zencefil götürmüstüm, ameliyattan sonra ayilinca, yani aksami 1 kasik yutmustum, dolayisiyla problem yasamadim.
önce bir iyiles, sonra B planina geceriz :uhm:, bosver simdi esini, ayaklarini sicak tut, almanya soguk dikkat et
Sende aramiza hosgeldin, daha yasin 26 bizi yasimiza gelene kadar 2- 3 cocugun olur, benim fsh 50,4 den 8 lere düstü, stres yok, sabirla bitkilerle yola devam arkedes.
aycanım moral depomuzsun bizim... Şeniz tatlım benim moralim yerinde aslında hiiiç takık değilim çocuğa daha önce hiç olmadığım kadar hemde... sanırım benimki kadercilik pes etmek kabulleniş... yani olmasa da mutlu olabilirim.. olup da ısrarla isteyip de hayırsız sağlıksız çocukla kalsam kimbilir bunun kaç katı üzülürdüm.. yada ne bilim ben öldüm diyelim sonuçta insanız faniyiz onca uğraş iste didin dünyaya getir sonra yetim kalsın dünyada çile çeksin o yollarını gözlediğin... olmayacak şeylermi bunlar... olumsuz düşünmek olarak algılamayın bunu.. bunlarda ihtimaller.. ve dünyada şahit olduğumuz gerçekler.. o yüzden daima hayırlısı olsun.. eh bunu isteyen benim için olmaması demekki hayrlı değil benim için yada zamanı değil dedirtiyor.. işte o yüzden sezon uzun süre kapalı daha a.s belki Rabbim uygun görüp açar o da belli olmaz yerimseniben hepimiz için hayırlısı olsun canlarım...
Kizlar bir sürü sey yazdim, en önemlisini unuttum,
Bol sürprizlim cok güzel bir hafta olmasini diliyorum hepimize....
Umut..geschenk nerdesiniz kizlar..hic ugramamisiniz insallah iyisinizdir..
hepinizi öptüm..
Umutun söylediklerine aynen katiliyorum, Geschenk. zemuszemus
Yüksek moral, haklisin en etkili ilac sositososito
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
alkisalkisalkis Iste bu :teselli:
yok görmez..........:içelim:
Sende aramiza hosgeldin, daha yasin 26 bizi yasimiza gelene kadar 2- 3 cocugun olur, benim fsh 50,4 den 8 lere düstü, stres yok, sabirla bitkilerle yola devam arkedes.[hoşbulduk arkadaşım.... çok sağolasın bütün bu değerlerin düştüğünü okuyunca daha çok umutlanıyorum... inaşşalh rabbim hepimize kuzularımızı gönderir....bir arkadaşımız biryerden alıntı yapmış bende buraya kopyalamak istedim.belki işine yarayan olur.özellikle tüp sorunu olanlar(benim gibi) için bir umut:
işte hikaye:
hafif kanamamda var,normaldir heralde..doktorumu aradim.cuma günkü randevuyu iptal ettim,durumu anlatim cok üzüldü adam..20 eylüle randevu verdi..iste böyle canlarim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?