Alternatif tip... Hamile kalma paylaşımini...paylasamayanlarin alani ....

az yatayim ben..esim geldi gitti,fazla kalsinda istemiyorum,cok mizildaniyor,sanki amelyat olan o..kendinize iyi bakin tatliciklar..

Doktor amelyat sonrasi yanimiza geldi,.. miyom bilgisini verdikten sonra esime tüplrimi sor dedim..adamda biri kapali,digeri acik sol tüpü acamdik diyince ben basladim aglamaya,narkozunda etkisi tabi..Doktorda acidi haralde tek tüplede hamile kalir,sonra miyomu cocuk istediginiz icin kazimadim,simdilik hicbir sorun yok,cocugunuz olur filan diyince..esim bayagi bir afalladi..doktor gidincede bana sen bu amelyati cocuk icinmi,yoksa cok tuvalete gdiyorsun ve agrin icinmi yaptirdin dedi..tabiki cocuk icin dedim..

Doktorlara tek basima gidiyorum ya,tam bilgide vermedim kendisine,simdi ögrenmis oldu...artik ya tam önlemini alir kendi korunur yada benim ne kadar istedigimi anlayip aile olmamiza izin verir..sanki ben cocugu sadece kendime istiyorum,,onunda cocugu,cocugununda kardesi.kardeslerininde yigeni olacak..saniyorki ben cocugu dogurup kacacagim..ilk karisini kacirtmis tabi,kendine güvenmiyor aslinda..cok yalnizim buralarda,amannnnnnnn basladim gene Aycanin demesi gibi arabesk tavirlara..

cok gazim var ama yapamiyorum,sabah fitil verdiler simdi gene istim,karnim davul gibi,gaz ve kabizliktan..

sizi öpüyorum

kızlar bende feri arkadaşımın tavsiyesi ile bu bölüme geçtim. fsh 12.91 çıktı. bitkisel olarak sabah aç karına çörekotu-bal-tarçın-polene başladım.kahvaltıdan sonra arslanpençsi öğelne hayıt tohumu çayı akşam yemeğindne sonra yine arslan pençesi ve bir kase yogurt her gün kullanıyorum. aynı zamanda hergün 2-3 incir ve ceviz yiyiorum. bu değer umarım öbür aya düşer. çok üzüldüm bunu öğrenince. işe yarayan var mı?

canım benim buraya gelmişken yazayım dedim sana . zaten ne çekse kadınlar çekiyor herşeyim çilesini... senin derdine bak onunkine. nasılsa bıçak altına yatan hep biziz ya...bende sırf kaynanamın yaptıkları yüzünden bu kadar strese girdim bunlar geldi başıma daha 26 yaşım erken menepoz tehlikesi var hep stres sıkıntı kadın göz açtırmadı 3yıldır. allahtan bulsun ne diyim. ama ben ısrarla yılmıyorum devame dicem çabalarıma...her neyse senin yazdıklarını görünc ebende dertlendim:))) sabırlı olmak gerek hep... allah yardımcımız olsun. bebişlerimiz olacak inşallah.......

canim benim,üzme kendini ..bak yasin cok genec,herseyin bir cözümü var yeterki esinle el ele verin...bizlerin yasi 36-39 arasi yinede mücadele ediyoruz...

Sen yazolanlari oku..fsh si 40 olupta 7.8 lere düsen var..bitkilerle ne mucizeler yaratiliyor..Kaynanaa gelince valla ne desem bos..allah onada akil fikir,vicdan,merhamet versin...iyi bak kendine..bu arada bitkilerde dogru yoldasin...yasin cok genec ve inanki 2-3 cocugun olur insallah..yeterki sabret,Allah hepimizi evlat sahibi yapsin..

merhaba kizlar..ugramamissiniz bu gün,umarim iyisinizdir..ben cok sükür iyiyim,yarin sabah cikacagim..

Canlarim benim hepimizin kadir gecesi mübarek olsun..Allahtan tek istegimiz..sevdiklerimize saglikli uzun ömür ve birde yavrucuk..Allahim kabul etsin dilegimizi..kendinize iyi bakin..

Ay nasil sinir oldum, hepinizin yazdiklarindan tek tek alinti yaptim ama olmadi, delirdim. Neyse yine bastan basliyorum, hafta sonu cok yogundum, iftara misafirlerim vardi, giremedim kusura bakmayin.

Sevgili Umutum allahin izniyle yoluna girecek inan ya...............Bak mirakel de yazmis gercekten bu is biraz pozitif olamkla alakali, yoksa hep ayni kisir döngü. Napicaz son gaz devam pes etmek yok.

Umutun söylediklerine aynen katiliyorum, Geschenk. zemuszemus

Yüksek moral, haklisin en etkili ilac sositososito

Umut..kolay degil ama uzerinden silkelemeye calis negatifligi, hayattan bir sey ogrendiysem o da olumsuz dusunceler olumsuzlugu ceker, o donemi ben de yasadim ama degerlendiremedigimiz o kadar cok sey varki yasantimizda bunlar kor kaliyoruz
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

bende kaç bitki kaç vitamin kullanıyorum artık sayısını bilmiyorum ama son 3-4 gündür biraz azalttım çok fazla içtim midem hassaslaştı adet olunca yine tam gaz devam
alkisalkisalkis Iste bu :teselli:

tabiki tam gaz devam, bu arada mide zarar gormesin? olabilirmi acaba?
yok görmez..........:içelim:

Ya yukarida gördüm, Feri cevap yazmaya calisiyorum ama, hayret yani ahada bidaha yaziyom

Bak canim bavyeradaki doktorlar demek daha ilerlemisler, ben 120 € daha ödedim, lazer kullandilar, birde yumurtaliklarin videosunu göstermedilermi sana ???, Sasirdim.

Ha 4 delik olayina gelince ben demistim. Gaz sancisi icin toz zenceffil kullandim ben. Arkadasim demisti cok gaz oluyor diye, onun icin zencefille gitmistim hastaneye, ameliyattan sonrada yani bir sonraki gün toz zencefil ictim, gaz problemim olmamisti......................

Aycan ciktim hastaneden..bana bir mektup verdiler doktoruma verim diye..miyom amleyatinin onuclari,kan degrlerim ve 3 hafta sonra urologa gidip böbreklerime baktirim diyxe yaziyor ve ayrintili sonucun 2-3 hafta icinde kendilerine gelecegini yazmislar...bana öyle vidyo midyo göstermedi,birseyde vermediler..zaten amelyati yapan doktoru,amelyatan cikinca gördüm,sonra kayboldu...yumurtaliklar iyi durumda,miyomun az kismi kaldi,sol tüp kapali,sag acik dedi o kadar...bilmiyorum valla..belki kadin doktoruma yazar detaylarini..gaz icin bana damla verdiler iyi geldi...su an sadece rahim kisminda az agrim var onun disinda iyiyim...ama sanki fazla ilgilenmediler ..neyse artik..sonrasinda sorun yasamiyimde gerisi bos..

cuma kadin doktooruma gidecegim randevum var zaten,adam bana anne pasi verecek güya..bu gün tatilden döndü doktor..son gelismeleri bilmiyor,birazdan arayip.düsük yaptigimi ve miyom amelyati oldugumu calisanlara söyleyecegim..cumada kontrole giderim artik..

neyse artik oldu bitti..

Umut..geschenk nerdesiniz kizlar..hic ugramamisiniz insallah iyisinizdir..

hepinizi öptüm..

Neyse gecmis olsun, sonuc mektubunun fotokopisini mutlaka elinde bulundur. Doktora veripte elinde bisey kalmamasi iyi olmuyor. Sevgiler

az yatayim ben..esim geldi gitti,fazla kalsinda istemiyorum,cok mizildaniyor,sanki amelyat olan o..kendinize iyi bakin tatliciklar..

salla sen şu adamı :)) moralini yüksek tut.. çok şükür geçmiş gitmiş... kökünü kazımamış ama büyük parçası gitmiş ya fericim sonuçta bebek şansın sürsün diye yapmış bunu.. inşallah bebeğin hemen gelir de kökünü kazır o zaman birlikte çıkarlar dışarıya :)) Allahım acil şifalar versin bitanem sana.. haber aldık ya oooh çok şükür.. yoluna girecek inşallah her şey.. sen daima moralini yüksek tutacak şeyler bul kendine.. mutlu et kendini.. inadına mutlu et başına gelen her şeye rağmen hayattan zevk almaya bak..

başla canım benim.. derdini dök rahatla... arbesk takıl ama sadece burada o kadar.. gerçek hayatında sil at bunları... boşver her şeye.. kocana rağmen çevrene rağmen yaşadıklarına rağmen mutlu ol.. 3 günlük dünya inan değmez ne birisi için ne bazı olaylar için... yalnız ve mücadele içinde de olsan kendince mutlu olacak küçük şeyler çıkart yaşadığın her şeyden.. önce kendinle barışık ol.. gerisi tırı vırı...

hoşgeldin canım.... bitkisel ürünlerle hormonların da rahimde yumurtalıklarda düzene giriyor neyin neye kullanıldığını bil ona göre yap ama olurmu.. aycan bu konularda iyidir sana yardımcı olur zaten.. yalnız hayıt çayı benim bildiğim duyduğum kadarıyla hormonları dengede tutan bir bitki çeşidi.. yüksekse de alçaksa da normale döndürüyormuş..

offf kaynanan ne yaptı sana yaa... erken menapoza sokacak kadar gencecik insanı ne insanlar var kardeşim şu dünyada.. bu kul hakkıyla ne yapacak bakalım ötede o canım takma sende hiç bir şeyi kafana.. daha çok gençsin muhakkak olur.. bak mirakal da aynı erken menapozla tanışmış genç yaşta.. umut yok gibi görünen şeyde bile umudun olduğunun bir örneği bak o da.. hikayesini oku... hamile kalabilmiş öyleyken... yılma canım umudunu hiç kaybetme.. kötü insanlardan da uzak dur zarar vermelerini engelle sana.. inşallah olacak...

canım ramazan telaşesi çok var.. bu hafta sınavlarım vardı.. bide bayram geldi bastırdı... bi daha vaktim yok pazar günü temizlik yaptım full.. ee oruç, ifrat teravih iş derken yorgunluktan kollarım oynamıyor bugün ayakta duracak halim kalmadı :))) ancak gelebildim zaten seni çok merak ediyordum.. koşa koşa baktım. neyseki en azından bazı şeyler yoluna girdi bari.. şu miyomdan kurtuldun ya bakalım şansın artsın inşallah.. kökünü sakın düşünme bile.. belki de hiç büyümez artık... bellimi olur..

NE OLDU ?
Odamız kararırken indirdiğin perdeler ,
Çarşının gittikçe artan gürültüsü
Gelip kenarına oturduğun minder ,
Genç kızken işlediğin masa örtüsü ,
Yeşil abajurlu lambamız ,
Küçük sobamız ,
Anlatsanız ,
Ne oldu o geceler , eski akşamlarımız ?
Beyaz elbiseler giydiğin zamanlar ...
Niçin yazmadık bir yere satır satır ,
Duvarlar ! ne oldu konuştuklarımız ?
Yüzünün pembeliği , saçlarının örgüsü .
Ben diyeyim : Kış şarkısı , sen de : Yaz türküsü .
Ne ettik ömrümüzü ..

Ziya Osman Saba

Selam Kizlar gelen giden yok,

bir kitaptan alinti yapmak istiyorum,

Son derece huzurluyum
Hayatimdaki iyiligin gücüne inaniyorum
Kosullarda hicbir güc yok: kisiliklerde hicbir güc yok, yalnica iyilikte güc var.
Su anda icimdeki bulunan güce engel olabilecek hicir insan, yer, nesne, durum veya ortam yok.
Hicbir sey bana karsi degil: hicbir sey beni rahatsiz edemez.
Gecmisimdeki olanlarin beni incitecek hicbir gücü yok
Su anki iyi düsüncelerle gelecegimi hazirliyorum.
Bugünü yasiyorum; gelecege güveniyorum; gecmisten hicbir pismanlik duymuyorum.
Tüm hayatin benim iyiligim icin el ele verdigine inaniyorum.
Rahatim, Huzurluyum

Kendinize iyi bakin kizlar.......................

Kizlar nasilsiniz..sesiniz sedeniz cikmamis,umarim hepiniz iyisinizdir..
ben iyiyim..oturup,kalkarken ve gece yatarken sorun yasiyorum,az agrim oluyor onun disinda iyiyim...

hafif kanamamda var,normaldir heralde..doktorumu aradim.cuma günkü randevuyu iptal ettim,durumu anlatim cok üzüldü adam..20 eylüle randevu verdi..iste böyle canlarim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…