Alternatif tip... Hamile kalma paylaşımini...paylasamayanlarin alani ....

Umut nerelerdesin canim,merakim artmaya basladi..

Geschenk sende yoksun nerelerdesin...

Aycan sen nasilisin canim

Selam Arkadaslar,
bugün bayram arifesi maglum, hepinizin isi coktur. Burada pek bayram tadinda bayram olmuyor, ben yarin calisiyorum. Napalim artik. Ama cuma gününe izin aldim, evdeyim, e cumartesi pazar zaten calismiyorum, napalim burada böyle, hicbiriniz girmemissiniz, e nedim, tr de bayramlar telasli oluyor.

Fericim sende benim gibisin bacim üzülüp aglama lütfen, gerci bayram namazi kilinmadan bayramlasilmazmis ama, ben yinede hepinizin bayramini kutluyorum.

UMUTUM, cok üzülüyorum vede seni merak ediyorum, bukadar zamandir girmemen.................

Geschenkcim sen bayagi telaslisindir, kayinvalidenle oturuyorsun, büyük olan ev herzaman yogun olur, artik sen bayramdan sonra gelirsin gibi geliyor bana.

Mirakel sen yurt disindaysan, allah seninde yardimcin olsun, yurtdisinda bayram tatsiz tuzsuz.

Hadigel, insaallah sende iyisindir.

Ya hepiniz kendinize iyi bakin. zemuszemus

kızlar selam ben iyiyim merak etmişiniz artık bizim okullar açıldı ya 2 ay tatilden sonra zor geldi çalışmak yarın kayınvalideme gidiyoruz 1-2 gün yokuz bende değişik bir şey yok hepinizin bayramını kutluyorum hepinizi öpüyorum

arkadaşlar çok özür dilerim.hikayeyi kopyalamayı unutmuşum.öncelikle bu hikaye benim değil başkasının bende okuyunca çok etkilendim. o yüzden sizlerede sunmak istiyorum:

Tüpleri tıkalı olanlar koşun koşun.... Mesaj Linki

--------------------------------------------------------------------------------

Arkadaşlar benim tüplerimden biri tıkalı 3 yıl önce dış gebelik geçirdim.3 yıldır gebe kalamıyordum .Ocakta laparoskopi oldum kapalı olan açılmadı diğeri hafif geçişliydi.Şimdi iyi okuyun lütfen. Geçen ay aşılama yaptırmıştım aşılama sonucunu öğrenmeden önce bi falcıya gittim aşılaman tutmamış tedavin başarısız ama sana bir bitki sebep olacak hamile kalacaksın 1,5 ay sonra topaç gibi bi oğlana gebe kalacaksın bu bitkiyle dedi bende ozaman kayınvaldemler bi lokman hekim duymuşlar ona gidelim diyolardı ikna olmuyordum.Falcının lafı üzerine o lokman amcaya gittim bana iki tarafında iltihaplı kapalı dedi 3 tane ot verdi .Hatta daha önce geçen ay yazmıştım bi topiğe .Neyse lokmandan 1 gün sonra doktora gittim adetimin ilk günü 2.aşılama için start verecektik ki doktor ilaçlar kist yapmış 1 ay doğum kontrol hapı kullan dedi .Ben çok kararsız kalmıştım hatta burda sormuştum arkadaşlara napsam ilacmı bitkimi kullanayım diye .Neyse ben bi gazla başladım otlara düzenli kullandım ve inanmıyorum şimdi 3 yıldır çıldıran ben şimdiiiii 1.5 ay geçmeden hamileyim allahııııımmmmmmmmmmmmmmmm deliriyorum sevinçten ramazanın bereketi bu olsa gerek darısı başınıza kızlarrrrrr ...........otları yazıyorum bodur mahmut sabah , şahdere öğlen , limon kokulu melisa gece yatmadan içilecek 100er gr alın 20 gün adetin ilk günü başlayın 1 er çaykaşığı çay gibi 4 dakika demleyin için lokman bana öğütüp al dedi aktara öğüttürün alırsanız emi kızlar şifa olur inşallaaaahhhh

ben iyiyim aycancığım. otlara devame diyorum bayram demeden.....umaırm işe yarayacak......öpüyorum çok.......iyi bayramlar...

kizlar bayaraminiz kutlu olsun...Kimscikler yok ortalikta..

Aycan iyimisin canim benim..
Umut umarim iyi gecer kayianne ziyareti..
Geschenk canim benim ,yoksun ortalikta,hersey yolundami...
hadigel canim sende devam et caylara,senin icin hersey cok güzel olacak

merhaba arkadaşlar kimse yok sanırım bayram misafir derken kimse fırsat bulamıyor girmeye............umarım hepiniz iyi vakit geçiriyorsunuzdur.....öpüldünüz kocaman.....

a.s.Bayraminiz kutlu olsun arkadaslar.....AYCAN haklisin valla buralarda bayram cok buruk gecer..elimizden geldigince yasatmaya calisiyoruz iste napcan, bende persembe gunu tatil aldim cuma gunu calistim

AYCAN.. onceki postlarinda UMUTa ari sutu, bal, poleni sabah ve corekotu, bal, polen, tarcini aksam kullan demissin, neden acaba? cunku ben aklima geldikce sabahlari kullanmaya calisiyorum.

Vakit buldukca onceki yazismalarinizi okuyorum bana gore birseyler varmi diye, simdiye kadar yaptiklarim kurler bos gebelikle sonuclandi ben diyorumki eger daha bilincli uygularsam belki kaliteyi arttirabilirim.

Aah..ahhh..keske Kadinlar Kulubunu uc dort sene once bulsaydim, boyle guzel yardimlasmalar ornekler varken ben hollanda forumlarinda geziyordum (ki hic bana gore diil)

Bugun cumartesi alisveris gunu, AYCAN bak listeme neler ekledim, kahve dovme makinasi corekotunu ve hayit tohumunu ezebilmek icin tabi bulabilirsem, zink selenyum tabletleri, eger tavsiyen varsa almanyadan alabilirim sinira yakin oturuyoruz.. Sanki hedefime yaklasmis gibi hissediyorum..Neyse iyi gunler

kızlar ben geldim sizi çok özledim bayramım milletin çocuğuna agucuk gugucuk yapmakla geçti birsürü çocuk 5-6 sı bir yaşın altında biliyormusunuz artık kimse bana darısı başına demiyor amaaaaan işte böyle sizler nasılsınız

Canim Umut 2 karisimida almisti, cörekotunun antioksidan etkisinden dolayi aksam dedim, yoksa baska bir sebebi yok, Iyi bayramlar.
Daha önce maallesef bende KK yi bilmiyordum, ama olsun sonucta hepimiz birbirimizi bulduk sükür, inaniyorum basaricaz. Artik kaliteli yumurta icin güzel karisimlar bunlar

Canim sen nasilsin? Agrin sancin varmi, hersey yolundami???

Selam canim benim, iyi bayramlar, Zink ve selenyum cok iyi, sevindim almana, ama hayit tohumunun hapida var biliyorsun Agnus Castus adiyla satiliyor. Ben Cörekotunun da hapini kullaniyorum, ama ezerek kullanmakta ayni etkiyi yapiyor, Aslan Pencesini de kullan lütfen. Almanyada eczaneden Frauenmantel tee diye aliyorum, ama poset cay olarak degil bitki olarak kullaniyorum. Adacayi Salbeitee diye satiliyor, Cobancantasi, Hirtentascheltee; Civanpercemi schafgarbe diye aliyorum. Cörekotu yagi hapi Scharzekümmelöl kapseln, Omega 3 da önemli, bencede olumlu ol canim ya, inanmak basarmanin yarisidir, Allahin izniyle hersey güzel olucak.

Bosver sunlari be umutum, onlarin demesiylemi olucak cocugun, ay kizlar kizmayin, bayramin 1. günü misafirim geldi, cocuk 5-6 yaslarinda ay bi yaramaz bi yaramaz, kusacaktim afedersiniz, neyse bana soru teyze senin cocugun yokmu diye, bende yok dedim, ay yarim saat sonra ayip ettim ama olsun, bagirdim artik cocuga iyiki olmamis cocucugum dedim, cocugun annesi, ay nasil böyle diyorsun dedi, bende ay ben bu kadar sinir harbine gelemem canim dedim.
Ama öyle bir cocuk bi orduya bedel, benden uzak olsun ne yaramazlik inanamazsiniz, böyle iste.

Hadigel hikayeyi okudum canim, iste Allah ol deyince oluyor, pes etmemek lazim,

Kiz Geschenk nerlerdesin bayram boyunca ugramamisin.klava:

HERKESE İYİ BAYRAMLAR ÖNCELİKLE GEÇMİŞ BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN DEMEK DAHA DOĞRU OLUR HATTA :))
umut ve aycan sizi naklen yakaladım :))) nasılsınız güzel insanlar?? özledim sizi.. evet bayramda hiç giremedim.. tahmin ettiğiniz gibi gelen giden büyük evi :) servis hazırlıklar temizlikler nerdeyse 1 haftadır yoktum..

fericim iyi olmana seviniyorum. az az kanaman sanırım normal.. hadi bakalım her şey yoluna girecek artık..

aycanım sönük geçti sizde bayram tabi keşke buralarda olsaydınız tatil izin denk gelseydi çünkü burada çok coşkulu geçiyor ve küçüklüğümden beri bayramları çok severim..

umut nasıl gidiyor tatlım?? çocuklarla haşır neşirdin demek sende.. dışarıdan gelen çocukla alakalı her söze kulaklarına koca bir pamuk :))

hadigel nasılsın??

mirakel başka hikayede olsa faydalı olmuş paylaşımın denemekte yarar var tabi.. gerçi bize falcılar lokmanlar böle haberler vermiyor ama :)))

kızlar ben bayramı yazdım evdeyim yarın okul önce seçimlerden dolayı yok zannettim ama bugün var olduğunu öğrendim okul yok moduna çok girmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…