AYCAN.. onceki postlarinda UMUTa ari sutu, bal, poleni sabah ve corekotu, bal, polen, tarcini aksam kullan demissin, neden acaba? cunku ben aklima geldikce sabahlari kullanmaya calisiyorum.
Vakit buldukca onceki yazismalarinizi okuyorum bana gore birseyler varmi diye, simdiye kadar yaptiklarim kurler bos gebelikle sonuclandi ben diyorumki eger daha bilincli uygularsam belki kaliteyi arttirabilirim.
Aah..ahhh..keske Kadinlar Kulubunu uc dort sene once bulsaydim, boyle guzel yardimlasmalar ornekler varken ben hollanda forumlarinda geziyordum (ki hic bana gore diil)
kizlar bayaraminiz kutlu olsun...Kimscikler yok ortalikta..
Aycan iyimisin canim benim..
Umut umarim iyi gecer kayianne ziyareti..
Geschenk canim benim ,yoksun ortalikta,hersey yolundami...
hadigel canim sende devam et caylara,senin icin hersey cok güzel olacak
Bugun cumartesi alisveris gunu, AYCAN bak listeme neler ekledim, kahve dovme makinasi corekotunu ve hayit tohumunu ezebilmek icin tabi bulabilirsem, zink selenyum tabletleri, eger tavsiyen varsa almanyadan alabilirim sinira yakin oturuyoruz.. Sanki hedefime yaklasmis gibi hissediyorum..Neyse iyi gunler
kızlar ben geldim sizi çok özledim bayramım milletin çocuğuna agucuk gugucuk yapmakla geçti birsürü çocuk 5-6 sı bir yaşın altında biliyormusunuz artık kimse bana darısı başına demiyor amaaaaan işte böyle sizler nasılsınız
Canim sen nasilsin? Agrin sancin varmi, hersey yolundami???
Selam canim benim, iyi bayramlar, Zink ve selenyum cok iyi, sevindim almana, ama hayit tohumunun hapida var biliyorsun Agnus Castus adiyla satiliyor. Ben Cörekotunun da hapini kullaniyorum, ama ezerek kullanmakta ayni etkiyi yapiyor, Aslan Pencesini de kullan lütfen. Almanyada eczaneden Frauenmantel tee diye aliyorum, ama poset cay olarak degil bitki olarak kullaniyorum. Adacayi Salbeitee diye satiliyor, Cobancantasi, Hirtentascheltee; Civanpercemi schafgarbe diye aliyorum. Cörekotu yagi hapi Scharzekümmelöl kapseln, Omega 3 da önemli, bencede olumlu ol canim ya, inanmak basarmanin yarisidir, Allahin izniyle hersey güzel olucak.
Bosver sunlari be umutum, onlarin demesiylemi olucak cocugun, ay kizlar kizmayin, bayramin 1. günü misafirim geldi, cocuk 5-6 yaslarinda ay bi yaramaz bi yaramaz, kusacaktim afedersiniz, neyse bana soru teyze senin cocugun yokmu diye, bende yok dedim, ay yarim saat sonra ayip ettim ama olsun, bagirdim artik cocuga iyiki olmamis cocucugum dedim, cocugun annesi, ay nasil böyle diyorsun dedi, bende ay ben bu kadar sinir harbine gelemem canim dedim.
Ama öyle bir cocuk bi orduya bedel, benden uzak olsun ne yaramazlik inanamazsiniz, böyle iste.
Hadigel hikayeyi okudum canim, iste Allah ol deyince oluyor, pes etmemek lazim,
Kiz Geschenk nerlerdesin bayram boyunca ugramamisin.klava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?