Kizlar vallahide,billahide artik cildirma noktasina geldim...bena hastanede amelyat öncesi yapilan ultrasal kagidina baktim simdi...miyom..60x59 mm büyüklügünde yaziyor..bugünkü ultrasaldad 35x22 mm..gercektende benim miyomu sadece yari yariya kücültmüsler..hatta 2,5 cm almis..3,5 birakmis..esime sordum tekrar,doktoru zaten anelyatan cikinca gördüm,birdahada görmedim..cok,ama cok kücük bir parca diyip.eliyle yarim cm kadar birsey gösterdi dedi esim...miyomdan ve sol tüp kapali acamadim diyince ben aglamaya basladim...adamda galiba kendince kücücük bir parca biraktim diyip,sonra kendide kayboldu ortaliktan..
Cok moralim bozuk..4 gece hastanede yattim,narkoz,antibiyotik,o kadar eziyet,stres 2,5 cm yi almak icinmi yaptilar bana bunu..öbür doktor acik amelyat derken ,bu olasiliklar olamsin diyemi ,acik dedi....simdi benim hala icimde 3,5 cm lik miyom var.neden amelyati yapacak doktor bize bundan bahsetmedi,yarisini alabilirim demedi...bende ona göre karar verirdim.. belkide cok kisa sürede yine 6 filan olacak..gercekten kizlar cokkkk fana oldum....
zaten bayramda bok gibi gecti..esimin densiz,terbiyesiz,akrabalari yeterince moralimi bozdular.esimin kuzeni 3 ve kuzeninin karisi 5 aylik hamileymis..ikisinide daha 1,5-2 ay evel gördüm ama bana söylemediler..hatta farkettim,üstlerinde hamilelik havasi vardi,,sordum yok öyle bir sey,bizimki var yeter,dediler..Esimin teytesine gittik bayramlasmaya o söyledi..herelde tembih etmeyi unutular.zaten herkes biliormus....benden hamileliklerini sakladilar anlayacaginiz..nazar ederim,diye düsündüler galiba..hatta ikisininde yasi bizden kücük,bayram ziyaretine bile gelmediler..karinlari cikmistir tabi,saklayamazlar artik,bende nazar ederim,cocuklarina birsey olur..Esimin teyzeside bana,arasira benim kizla,geline git cocuklarini sev,sevaptir,sende cocouk sevmis olursun dedi..sehpayi alip kafasina gecirecektim nerdeyse..bana cocuk sevdirip.sevap kazanacakmislar....offfff yaaaaaaaaaaaaa