Arastir arastir bacimmm..ona gore ben de alirim , yanliz almanyadada reform dukkanlarinda satiliyor degilmi yoksa eczanelerdende aliniyormu? onceki bilgilerin icin tesekkur ederim Tr den tasimama gerek kalmadi artik
fericim sen o densizlere bakma onlarda akıl olsa böyle konuşmamaları gerektiğini bilirlerdi. görgüsüzlük buna deniyor işte.boşver sne onları inşallah gün gelecek kendi kuzunu doyasıya seveceksin böyle insnalar inanki her yerde var o yüzden görmezden gel en iyisi bu eşinde konuşsaymış ya cevaplarını verseymiş ya dicem ama adamlar bir kulagındna giriyor diğerindne çıkıyor dimi sanki onlara göre ne dediki olur şimdi. ayy neyse ameliyat işinide kendi doktoruna sor belkide rsikli oldugu iin böylesi uygundu bilemzsin ki mutlaka mantıklı bir açıklaması vardır telaşlanma.kendini böyle üzme arkadaşım senden kıymetli hiçbişey ve hiçkimse yok . sabırlı olacağız elbet bize de güzel günler gelecek yakın zamanda.sonra bu konuşanlar dedikleriyle kalacaklar.......kendini üzme canım değmez çünkü.........
Sevgili Feri,
Myometrium(Gebärmuttermuskulatur )...im bereich der uterushinterwand(rahimarkaduvari) stellt sich Höhe des isthmozervikalen (Schwäche des Gebärmutterhalses )(rahim kanali, rahim agzi)Übergangs eine etwas unschraf (net olmayan) begrenzte(sinirli) RF von 35x22 mm dar DD kleines Hämatom im Z.n. Myomenukleation...
Fericim, yukarida yazdigin cümle latince kelimelerle dolu, anladigim kadariyla rahimin kas yapisiyla ilgili bilgi veriyor.
myometrium (rahimin kas yapisi demek); , rahimin arka duvarinda rahim kanalinin cok güclü olmadigini, gecisinde sinirli oldugunu yazmis. Canim normal Almanca degil, daha cok tibbi terimlerle dolu. Ama okudugum kadariyla panik yapilacak birsey yok.
Arti sen miyoma ragmen, kac hamilelik yasadin.
Ya Feri su doktoruna gittiginde bir sor bakalim hamile kalana kadar adetin ilk evresinde, Rahim kaslarini toparlaman icin, Himberblättertee icmenin faydasi olacagini düsünüyorum. (Ahududu yapragi cayi), Doguma yaklasan bayanlar burada rahat dogursunlar diye, cocuk arzusunda olanlarda rahim kaslarinin kan akiskanligini artirmak icin kullaniyorlar.
Cocuk isteyenlerdede rahim kaslarinin kan dolasimini düzenliyor, birde gebärmutterschleimhautun daha iyi olmasini sagliyor. Gebärmutterschleimhaut tr sini bilmiyorum ama vajinal tabletlerde onun icin kullaniliyor, ancak bölyle aciklayabiliyorum.
Canim ya, cok rica ederim bukadar kendini üzme.
Aycan doktora gidim zaten aklimda bürsürü soru var...Kimyasal gebelikte,keseyi soracagim,bana kese olusmus diyip,ultrasak kagidida verdi,gercekten kesmi,yoksa diger doktorun dedigi gibi,kan pihtisini kesemi sandi..yada kese erdimi...yasim 40 a dayandi..tüp,yada asilama sansim yok..tek tüpüm acik,oda kapanacak diye inanki hijyen manyagi oldum...bana ne veriyorsa ne biliyorsa anlatsin,zaman daraliyor,pisikolojim yeterince bozuldu...
umarim su 35x22 de miyim ebati degildir..aycan simdi bende..selen+zink,L-argini tablet var..bunlari ne zaman icim..özelikle l-arginiyi--simdi ben regl olmayi bekliyorum ama laparaskopi gününümü 1. gün sayacagim,yoksa kimyasaldn sonraki 1.günümü...
Aycan ahududu yapragini bende duydum..p.tesi soracagim doktora,hatta ne bize iyi gelecekse söylesin,ot,hap..alternatif tiptanda bahsedip,kullandigim seyleride söyleyecegim..varsa bildigi biresy oda bilgi versin..
mantarim bugün daha iyi ,yeni verdikleri antibiyotik iyi geldi..ama cok korkuyorum,sag tüpümde kapanacak diye..
mirakel
sen nasilsin..seninle ayni dönemde kimyasal gebelik yasadik..ben daha kimyasal sokunu atlatmadan,miyom amelyatina girdim,simdi ikisinin sokunu yasiyorum..kendine iyi bak..KK bizi mutlu sona götürecek..
Günaydin Fericim,
zink ve Seleni ara vermeden kullan, ama L-Arginin yumurtalarin iyi gelisimi icin su an rahimin toparlanmasini bekle, hemen bi hamilelik düsünme, 1 - 2 ay, bi yaralarin iyilessin be Ferim.
Ay Ferim hep köt+ düsünüyorsun, insan düsündügünü yasar, yapma rica ederim, simdi niye durduk yere tüpün kapansin, rahimde yapisiklik olussun, anlayamadim, zaten acik ameliyat olmadin. Su yaralarim iyilesicek, vede ben hamile kalicam, nur topu gibi bi evladim olucak diye niye düsünmüyorsun, anlayamadim.
Ha kötü seyler yasadin, ama bu hep böyle devam edecek degilya; ama düsüncelerinle gercekten cekiyorsun kendine negatiflikleri, farkinda olmadan kendine en büyük kötülügü yapiyorsun.
Ama Himberblättertee isini doktorla konus, Onaylarsa ki bir cogu alternatif tipa inanmiyor. Tavsiye edersede eczanede paketlenmis ot olarak satiliyor. tadida fena degil, hatta diger otlara kiyasla gayet güzel. Kendine iyi bak.
Selam AYCAN, bu harika bi bitkiymis o zaman ama bunu kullanmaya baslarsam otekileri birakmam lazim gelmezmi sence? Mutlaka alacagim (almanyaya alaman ekmegi almaya giderim..bayiliyorum), ama kullanis seklini de yazarsan..tesekkurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?