inşallah hepimiz kuzularımıza kavuşacağız ayncancığım.....offf burasıda cok sıkıcı okullar açılsada uğraşşak derslerle falan.....hiçbişey yapmamak insanı daha çok yoruyor valla.. bu sene inşallah 12- dil sınıfı alıcam onlar zaten bütün yılımı alır kafam dağılır işte herkes diyor delimisimzor dur falan ama bend ezor olsun ki kötü şeyelr düşünmeye fırsta bulamıyorum istiyorum tabide bunu nasıl anlatcan insnalara dimi...ah ah dert bitmezki :) ama çok şükür tabii mücadeleye devam...
inşallah hepimiz kuzularımıza kavuşacağız ayncancığım.....offf burasıda cok sıkıcı okullar açılsada uğraşşak derslerle falan.....hiçbişey yapmamak insanı daha çok yoruyor valla.. bu sene inşallah 12- dil sınıfı alıcam onlar zaten bütün yılımı alır kafam dağılır işte herkes diyor delimisimzor dur falan ama bend ezor olsun ki kötü şeyelr düşünmeye fırsta bulamıyorum istiyorum tabide bunu nasıl anlatcan insnalara dimi...ah ah dert bitmezki :) ama çok şükür tabii mücadeleye devam...
olsun tatlım . ben iyiym valla aynı devam ediyor herşey bakalım sonuçlar ne olcak...ya kızlar bişey sorcam şimdi hayıt otuna başladım ya adet erken oluyorum ve az oluyor şşimdi bu onuda uzatır dimi... ufak ufak sancılaırm var am inşallah gene erken gelmez yaa 25-26 olsa demekki düzelmiş dicem ama bugün 20.gün birkaç gün daha olmasa allahım ya inşallah düşer fsh ....hiç bitmiyor u kadınalrın derdi..ayyyyyyyyyy
Aycan zink+selene basladim...benim tablet ikisi bir arada..acaba ayri ayrimi alsaydim...selen ace...dahami etkili acaba...regl olim digerlerinede baslim...ha birde ben su hapi icince acayip midem bulaniyor 4 gündür iciyorum ictikten sonra midem fena oluyor..sizded yapiyormi....birde 1 haftadir sag ve sol kasiklarim acayip agiriyor insallah kötü birsey yoktur..kendine iyi bak canim,cok öptüm
kızlar selam beni merak etmişiniz ben iyiyim ama nete pek giremedim her şey bildiğiniz gibi ev okul hepinizi özledim bundan sonra girerim siz de gelin de konuşalım
Geschenk, sen Adapazarinda mi gittin dktora, iyimi bari doktorun, kiz su otlari yapmadinya nedim ben sana. Neyse dilerim hakkinda en hayirlisi olsun.
Kiz bu kadar stresle..................
Ya Ferinin miyomunun yerinden dolayi acik ameliyatta olabilir demislerdi, seninkide mi alinamayacak bir yerdeymis, laparoskopiden baska birsey yaptirma rica ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?