Alternatif tip... Hamile kalma paylaşımini...paylasamayanlarin alani ....

Alo Geschenk nerlerdesin kiz alsanaalsanasmile özlettin kendini,
hadigel, en yakin zamanda sende dilegine kavus.
Fericim nasilsin??, aksam biraz bende baktim diziye, Allahim hayirsiz evlatla kimseyi sinama dedim. Ne yalan söyleyeyim, icler acisi bi durum.

inşallah hepimiz kuzularımıza kavuşacağız ayncancığım.....offf burasıda cok sıkıcı okullar açılsada uğraşşak derslerle falan.....hiçbişey yapmamak insanı daha çok yoruyor valla.. bu sene inşallah 12- dil sınıfı alıcam onlar zaten bütün yılımı alır kafam dağılır işte herkes diyor delimisimzor dur falan ama bend ezor olsun ki kötü şeyelr düşünmeye fırsta bulamıyorum istiyorum tabide bunu nasıl anlatcan insnalara dimi...ah ah dert bitmezki :) ama çok şükür tabii mücadeleye devam...

Canim kendini cok calisarak daha iyi hissediceksen calis, insanlarin senin hakkinda ne düsündügünü bosver, hic aldirma, bak egitimlisin, esin var, sagliklisin daha ne, Allahin izniyle cocugunda olur.

Aycan zink+selene basladim...benim tablet ikisi bir arada..acaba ayri ayrimi alsaydim...selen ace...dahami etkili acaba...regl olim digerlerinede baslim...ha birde ben su hapi icince acayip midem bulaniyor 4 gündür iciyorum ictikten sonra midem fena oluyor..sizded yapiyormi....birde 1 haftadir sag ve sol kasiklarim acayip agiriyor insallah kötü birsey yoktur..kendine iyi bak canim,cok öptüm

canim benim..benim disimda hepinizin isi var ne güzel..oyalanacak birseyiniz,sosyal hayatiniz var..ben 6 yildir almanyadayim ve hayatimin en verimsiz,bunalimli yillarini yasadim..sucun cogu benim tabiki..atamadim üzerimden rehabeti...simdi tekrar kursa baslayacagim,böylece evden cikmis olurum,pisikolojimde degisir...su kuzucuklarimiz bir gelse ,hayatimiz güllük,gülüstanlik olacak insallahhhhh

tatlım benim her zaman insna isterse kendini eğlendirecek bişyler bulabilir maksat zaman geçirmek zaten dimi:) inanki bend esırf bu konudan uzaklaşayım diye gtttim en zor sınıfı istedim ne yapayım ya kafayı yicem yoksa inan bu 2-3 aylık tatil hiç olmasın diyorum hep çalışayım aslından dediğin gibi kuzularımız gelseydi bu seferde evde kalmak için neler vereceğim bilemiyorum tabi:))) herşeyin tersi işte....ama ne yapalım şartlara göre seçimlerimiz değişiyor ...

merhabalar

ben i,zindeyim kızlar bir yere de gidemedik ama geçiyor işte ev yemek çarşı pazar topla kaldır temizle ... anlıyacağınız sankim işe giderken iş daha az gibi :))))) evde telaşe daha çok nasıl geçiyor hiç anlamaıyorum dedim eşime değişiklik olsun bari yarın bursaya gidelim bakalım günü birlik bir gidip geleceğiz yarında olmam yani haberiniz olsun...

bugün hastanedeydim myom ve endokrin kontrolü için iki ayrı doktora gittim.. myom tam olarak 5 cm civarında rahim ikizi denildi yine... şu an bir komplikasyon yok .... ama aklınızda takılıysa illa alalım ileride nasılsa bir komplikasyon olacak dedi.. bana bıraktı yani.. fericim tıpkı seninki gibi laparoskopi ile başlarız gerekirse açık ameliyata geçeriz dedi... valla amleiyat işlemlerine geçildi aslında şaka maka... kan vericem salı günü tahlillere bakılacak o arada bende kararımı vericem ameliyat olup olmama konusunda... zaten aynı gün endokrin için de ultrasona bakılacak onun için kan verdim zaten bugün... haberler böyle işte arkadaşlar..

sizlerde varmı gelişmeler?? çok gelmemişsiniz sizde.... feri, aycanım, umut nasılsınız?? feri sen iyileştinmi artık?? aycanım sen izin kullanmadınmı bu sene?? umut işe başladın değilmi canım??? mirakel sende iyisin umarım.. öpüyorum hepinizi.. opuyorumnanaktan

hadigel sana hal hatır sormamışım kusura bakma canım.. sende iyisindir umuyorum... seni de öptüm canım opuyorumnanaktan

olsun tatlım . ben iyiym valla aynı devam ediyor herşey bakalım sonuçlar ne olcak...ya kızlar bişey sorcam şimdi hayıt otuna başladım ya adet erken oluyorum ve az oluyor şşimdi bu onuda uzatır dimi... ufak ufak sancılaırm var am inşallah gene erken gelmez yaa 25-26 olsa demekki düzelmiş dicem ama bugün 20.gün birkaç gün daha olmasa allahım ya inşallah düşer fsh ....hiç bitmiyor u kadınalrın derdi..ayyyyyyyyyy

kızlar selam beni merak etmişiniz ben iyiyim ama nete pek giremedim her şey bildiğiniz gibi ev okul hepinizi özledim bundan sonra girerim siz de gelin de konuşalım

Canim benim,
hayiti en az 3 ay kullanmalisin, fsh yi düsürüyor. Aslan pencesini de kullan. Sabirli ol. Otlar hemen bugünden yarina etki göstermiyor, yavas oluyor ama sonuc güzel oluyor, FSH yi düsürürken östrojenide artirmak icin günde 1 fincanda adacayi icmeye gayret göster, 3 ay sonra fsh ni ölctür, göreceksin düsmüs.
Dert biterse ömür biter be hadigelcim.:hulya:

Geschenk, sen Adapazarinda mi gittin dktora, iyimi bari doktorun, kiz su otlari yapmadinya nedim ben sana. Neyse dilerim hakkinda en hayirlisi olsun.
Kiz bu kadar stresle..................
Ya Ferinin miyomunun yerinden dolayi acik ameliyatta olabilir demislerdi, seninkide mi alinamayacak bir yerdeymis, laparoskopiden baska birsey yaptirma rica ederim.

Hayir canim zink selende iyi, onun mide bulantisi yapacagini sanmiyorum, yan etkisi yok cünkü anladigim kadariyla Doppel Herzinkini aldin, zaten dosaji cok yüksek degil, sende yatmaya giderken al. Zaten Selenin hücre yenileyici fonksiyonu var, hücrelerde kendini gece yeniliyor, zinkide yumurta gelisimi icin aliyoruz biliyorsun.
Canim yeni ameliyat oldun cok normal sancinin olmasi, arti buralar soguk, bak simdi agrilarini daha az hissetmek istiyorsan Magnesium al. kaslari gevsetiyor, rahimde kastan ibaret biliyorsun. Günlük magnesium ihtiyaci 600mg. biliyorsun. piyasada 300 350 vede 400 lük preparatlar var. Hatta dm de bile doppel herz, abtei filan markali bulabilirsin.
ayaklarini sicak tut, allahin izniyle biseyin yok insaallah.:smiley-cool:

Mirakel sen nerlerdesin, insaallah iyisindir. Karsilasamiyoruz hic arkadasim. Bugün ekmek aldim, aklima sen geldin, ekmeklerini seviyorsun ya buranin. Öptüm kocaman kendine iyi bak.

evet aycan adapazarında bana ilk aşılamayı yapan doktora gittim.. ne kadar güvenilir bilmiyorum tabi hergün ameliyatlarda adam... doçent... sadece görüşme kontrol amaçlı gittim aslında.. daha kararımı vermedim açıkçası açık ameliyat kısmı beni de düşündürüyor.. ki benim myom rahimin dış kısmında..alınması zor yerde değil yani bana göre :)) bilemiyorum doktorlara göre zor yermi? alttan bile yapılabiliniyormuş myom ameliyatları aslında ama rahim içindeki myomlar için geçerliymiş bu.. benimki dışında.. ben rahim ve yumurtalıklarım zarar görmesin istiyorum malum bir beklentim var kendisine de söyledim zaten bunu dışta olduğu için zarar görme olasılığı yüzdesi çok düşük dedi.. aaahh aycan valla ne yapsam bilemiyorum.. bu ay 30 günü geçmişti gittiğimde adet günüm rahim kalınlığım yüksek görüldü o gün ateşimde iyiydi ümidim vardı birazcık ama bu sabah ıvıl ıvıl akmaya başladı yine karnım ağrıyor hatta şu an artıyor akıntı kanama başladı yani ( senin otlara gelince araya ramazan girdi ya ondan denemeye fırsat bulamadım oruç tuttum malum.. sonrasında da kontrole gittim ve bu şekilde gelişti olaylar... yoksa denemek istemediğimden inancımın olmamasından değil tatlım...evde civanperçemi var almıştım şimdi adet başladı gerçi başlamak için uygun değil sanırım... bide aslanpençesi alayım da biraz içeyim onlardan bakalım küçülecekmi...biraz panik yapıyorum ya şu yaş ilerledikçe ve ben her ay şu adeti gördükçe az hareket edeyim diyorum ama yanlış yapmak da istemiyorum tabiiki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…