Alternatif tip... Hamile kalma paylaşımini...paylasamayanlarin alani ....

kızlar selam ne zamandır görüşemiyoruz aycanım selam ferim sen nasıl oldun ağrıların devam ediyormu geshenk sen şu otlara başla artık tedavi olsan da otların bir zararı olmazki hadigel ve mirakel size de selam hadigel meslektaşız ha görüşürüz kızlar

Kizlar nsilsiniz,hepiniz iyisiniz sanirim..iyi olalim zaten..

doktor bana demistiki..bazi miyomlar,rahime seftali cekirdegi gibi yapisirlar,onlari tamamen almak cok zor ..ama bazi miyomlarda kayisi cekirdegi gibidir almasi cok kolay..cocugumuz olmus olsa tabiki seftali cekirdegi gibi yapissada kolayca rahimden kaziyip alir...benimki seftali cikti,rahime tirnakli gibi yapismis..adamda tabi kazimamis..yarin doktorum var..hersey netlesir, belkide 35x22 yazan kalan miyim degildir..neticede yazilandan birsey anlamadik..yarin netlesir..benim miyomda rahim disinda,duvarina yapisik ve kilcal damar üzerindeydi..adam kilcal damardan korkmustu,keser meserse diye...

Acik amelyat icinde ben doktora ,yapisiklik riski cokmus demistim,oda iyi ellerde yapilirsa risk cok az demisti...ama yinede laparaskopi bence bizler icin en iyi alternatif..2 hafta oldu lap olali,unuyorum bazen amelyat oldugumu,dikislerim hala düsmedi,az agrim var,ama normal..

Geschenk sende arastir ve mutlaka laparaskopi yaptir..TR de nerdeyse acik amelyat tarihe karismis..heleki 5 cm lik miyomu cok rahat alirlar..az birsey bile kalsa sorun degim..o büyüyene kadar zaaten bizim cocuk durumuda netlesmis olur..benimkide kaldi..ama ne kadar kaldigini yarin ögrenecegim..5 cm lik miyomla hamile kalma canim benim..ne olur ne olmaz...

umut az agrim var ama normal..ben gecen ay kimyasaldan sonra 45, gün ayin 23 de regl oldum..lap ida 2 sinde...simdi ben ne zaman regl olacagimida bilmiyorum..kasiklarim agiriyor..23 baz alirsam artik olmam lazim..2 sini alirsam daha var..eger reglim cok aaz olur,yada hic olmazsa yapisiklik olasiligi varmis nirde kasiklarimda o zaman cok agri olursa..bunlar belirtiymis KK de arastirdim..o yüzden bende reglimi bekliyorum..yarin doktorlada konusurum..sende iyi bak kendine,,

kizlar bebegim 4-5 ay daha yasasaydi,yada 2.5 ay bile yasasaydi,simdi yanimda olacakti..digerlerini acisini unuttum. en cok onu hissetmistim, unutamiyorum..4,5 aylikti ve Eylül basi dogacakri..simdi Eylül ama yine yalnizlik,bosluk,karamsarlik..hava cok güzel bugün,herkes sokakta cocuk gezdiriyor,bende balkondan,camdan seyrediyorum..herkes civil civil,neseli,sen sakrar..önceleri sadece giptab ediyordum ama bu gün kiskandim..

esim oglunu aldi gezdiler,sinamaya ,yemege gittiler,bisiklete bindiler,simdi onu birakmaya gitti..bense tek basima evin icinde,yada disarda 1 saat yürüyüp eve geliyorum.. cok yalnizlik cekiyorum bazen..herkes ailesiyle,gezmede,tozmada ev ziyaretinde.bense nöbette..aglayasim geldi

feri canım benim seni öyle anlıyorumki kendi üzme demek yetersiz küçük kalıyor biliyorum ama bizim kaderimizde bu imiş belki biz biraz zor kavuşacağız ama olacak ve bu yaşananlar unutulacak inşallah en kısa zamanda bebeğini kucağına alırsın doğan bebeğini iki bebek yerine koyarsın.ama sen de biliyorsun üzülmek yok moralsizlik yok kendini üzmemeye çalış canım benim benim de yarın okulum açılıyor valla artık korkarak gidiyorum koca bir yıl kim bilir neler yaşayacağım aslında hepimiz neler yaşayacağız

kızlar aklıma ne geldi yarın okulun ilk günü önümüzde 10 ay var şimdi dua ediyorum yarın okulun son günü dediğimde herkes (aycan,feri,umut,geshenk,mirakel,hadigel) o güne kadar en az 4 aylık hamile olacak inşalllllllllah kızlar ya çok içime doğdu hadi bakalım sırsıyla bekliyoruz sizleri çoooook seviyorum

UMUTUM, ne güzel seyler yazmissin, canimsin ya, dilerim duan gerceklesir. Ah be ya, kiz belki allah söyletiyordur, canim benim.
Geschenk, sakin acik ameliyat yok bak feride yazmis, Adap. beceremiyorlarsa; git kocaeline yada Istanbula, a bu arada bitkilerin hicbiseye zarai yok, Okumus aydin bi hatunsun bukadar tedirginlik niye ??, Kullandigimiz hormon ignelerinin daha zararli oldugunu biliyorum ben, seninde bildigine eminim. Neyse hayirlisi.
Feri orda anlasabildigin bi arkadasin yokmu canim, birlikte vakit gecirebilecegin ???, A bide ne dicem esin cocukla takilirken sen niye onlara takilmiyorsun ???, Sonucta esinin cocugu, en azindan annesi olmasanda, ablasi olursun.

feri aycan değişlik bir bakış açısı sunmuş sana canım sende onlarla takılsan evde öylece kalıp depresyona girmekten inan daha güzel olur... şu ruh halinle evde kalman hiç doğru değil bak hava da güzelmiş hazır.. gez açıl yürüyüş yap hiç değilse... artık giden gitmiş olan olmuş. üzülmek sana hiç bir fayda getirmiyor görüyorsunki.. demesi kolay deme sakın hepimizde biten umut edilip defalarca içimizde umutlarımızın yok olduğu olaylar olmuyormu... çooook.. saymakla bitmez.. zaman her şeyi silip süpürüyor yıllarımız geçiyor o arada... yaşamdan tat almaya çalış bitanem... her şeyi geride bırak bu saatten sonra yepyeni sayfalar aç kendine.. eşine inat, tüm olumsuzluklara inat mutlu ol emi... sevgiler....

aycanım ben bitkilere karşı değilim canım arkadaşım.. böyle anlaşılmış bu nedense.. öyle bir cümle kurmuşum demekki ben :)))) elbette denerim denemedimmi sanki bal polen yemekten kilo aldım mesela... o çayları deneyecek vaktim olmadı sadece.. adetlerimde düzensizlik olmadığı için hayıtı denemedim.. civanperçemini içeceğim nasipse onu da aldığım ay tüp tedavisine başlamıştım ilaçlarla almayın denildi o yüzden içmedim... sonra ramazan girdi oruçlu olunca onu düzenli alamazdım zaten... ah be canım hayatım koşturmakla geçiyor zaten.. gerçi sizlerinde öyledir ama ben kayınvalide yanında oturuyorum gelen giden çok.. büyük kapısı :) çalışıyorumda hepsine yetişmek güç oluyor.. aahh fırsat bulsam çok şeyler yapacağım ama :)) bari doktora gideyim diyorum hepten ihmal etmemek için.. açıkçası myom engelliyormu bunu doktorlar bile söyleyemiyor.. yani düşük riski olur diyorlar ama hamileliğe engelmidir ??????......... benim sorunum zaten kalamamak.... hiç kalmadım ki mübarek oluşmuş embiriyo bile tutmadı :))) bakalım yarın kan vermeye gideceğim ya hem endokrin için de ultrasonum var... o sırada düşünmeye devam ameliyatı... adam açıkça söyledi laparoskopi ile başlarız gerekirse açık ameliyata geçebiliriz diye... bunu göze alıp yatarmıyım artık bilemiyorum kafama ne eser o gün artık bende bilmiyorum :)) böyle işte...

umut duaların kabul olsun.. da o yazdığın sıraya göre mi olacaz şimdi ama beni sonlara atmışsın :))))) çok bekleyecekmiyim ben daha işin şakası tabi.... isterse en sonda olayım yeterki olayım işin gerçeği... dahası eskisi kadar isteğim yok belkide o yüzden bu kadar rahat myom ameliyatını bile düşünebiliyorum.. kafam karışık yazılarımdan görüldüğü gibi :)))

mirakel ve hadigel sizlerde iyisiniz değilmi... öptüm hepinizi...

Ayyy UMUT parmaklarindan bal damliyor vallahi, insallah

Selam Geschen, sen bi baska doktora daha görün acik ameliyat demeyen.

Selam Feri bugün doktora gidecektin, insaallah hersey iyi gecmistir. Güzel haberler bekliyoz.

Umutum sen nasilsin ???

Sizlerde insaallah iyisinizdir Mirakel vede Hadigel.

arkadaşlar hepinize selamlar.......2 gündür doğru düzgün giremedim misafirim vardı burda arkadaşım aynı okulda nişanlandı sonra kız evine kınaya gittiler sonra gelip düün olacaktı 2ekimde antalyada kavga edip ayrılmışlar. adam muşlu evi var ,ailesi var ama kaldı dışarda
ortak kiraladıkları evden de kovdu adam bize geldiler anne baba abla bir bebiş çok üzgünlerdi yaaa allahım neler yaşıyoruz sormayın çok yogundum yane daha yeni işim bitti dinlenirken size yazayım dedim. bugün 22. gün hala adet olmadım 1-2 gün sonra gelirse demekki düzeliyor , fsh batırcam hemen 2-3 günü umaırm da düzelmişdir ama 2 gündür otları sallıyorum valla telaştan artık yarın devam edicem inşallahhhh......umarım sizlerde iyisinizdir kızlar dikkat edin kendinize....öpüldünüz mucccccccckkkkkkkkkalkisalkisalkis

kızlar selam bugün okul başladı ve çok yoğun tabii başlarda yoğunluk olur da bugün tenefüste hamilelerden biri dr a gideceğim dedi gitmeden duramıyorum bebeğimi çok özlüyorum dedi benim yanınm da kızlar benim yanım da.
hadigel benim branşım 2.kademe ama branşımı yazmayım çünkü benim branşımda olup ta kısır olan kaç kişidir ki hemen anlarala ben olduğumu sana sonra özelden yazarım. ya senin branşın ne?bu gün yıllık planları yapıyorum kulüp yıllık planını indiremedim öfffff öf hepinizi öpüyorum

Kizlar marhaba..gelmisiniz ama ben Ezele daldim,simdide Saba Tümeri seyrediyorum..

Doktora gittim..Amelyat raporumda gelmis..Amelyatta histereskopide yapllmis ..Cok sasirdim benim rahimde polip denen et parçaları da varmis,2 tane hemde..onuda almislar..ben kasim ayinda rahim filmi cektirdim tüplerdeki tikaniklik cikmisti ama rahimdeki polip cikmamisti..doktor rahim arkasindaysa cikmama ihtimali var dedi..onlarida almislar,miyomun yerinde 2 cm hala var gözüküyor,amelyati yapan doktor ne kadar biraktigini yazmamis,doktorda icin hala yara ,miyomun yeri tam iglesin o zaman ne kadar kaldigi belli olur dedi..1 ay sonra tekrar gidecegim..birde 1 ay icinde mutlaka böbrek ultrasali yaptir ded.hastanede amelyattan 1 gün sonra yapmislard,bu tür amelyattan sonra böbreklerde su birikebiliyormus..

Bu arada 3 cm capinda kistimde olusmus,agrilarimin sebebide oymus..doktor amelyat sonrasi kis olabilir hormon dengesizliginden dedi,adetle atarsin kafaya takma cok sIk karsilasiliyormus..

Kizlar doktora dedimki,simdi ben ne yapayim,artik pisikolojim cok bozuldu.yumurta kalitesi icin,saglikli bir gebelik ve kolay gebelik icin ne tavsiye edersiniz dedim..alternatif tiptan bahsettim..dediki buraya gelen 10 hastanin 8 tanesi su otu kulalniyorum,su hapi iciyorum iyimi yapiyorum diye soruyor..ben artik kiziyorum dedi..bence kullanilacaksa sadece Agnus castus ve regl sonrasi 10 gün adacayi,onun disindaki haplar ve caylar metebolizmayi bozuyor dedi..

size tavsiyem sadece iyi beslenin,hergün bir bebek aspirini,folik asit ve balik yagi hapi alin..sizin hormonlariniz yasiniza göre cok iyi durumda,rahimded sorun kalmadi..baska seyler kullanip,normal olan hormon dengenizi bozmayin dedi...

daha söyleyeceklerim var yarin devam ederim kizlar..kendinize iyi bakin..canlarim benim..öptüm hepinizi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…