kızlar selam ne zamandır görüşemiyoruz aycanım selam ferim sen nasıl oldun ağrıların devam ediyormu geshenk sen şu otlara başla artık tedavi olsan da otların bir zararı olmazki hadigel ve mirakel size de selam hadigel meslektaşız ha görüşürüz kızlar
kizlar bebegim 4-5 ay daha yasasaydi,yada 2.5 ay bile yasasaydi,simdi yanimda olacakti..digerlerini acisini unuttum. en cok onu hissetmistim, unutamiyorum..4,5 aylikti ve Eylül basi dogacakri..simdi Eylül ama yine yalnizlik,bosluk,karamsarlik..hava cok güzel bugün,herkes sokakta cocuk gezdiriyor,bende balkondan,camdan seyrediyorum..herkes civil civil,neseli,sen sakrar..önceleri sadece giptab ediyordum ama bu gün kiskandim..
esim oglunu aldi gezdiler,sinamaya ,yemege gittiler,bisiklete bindiler,simdi onu birakmaya gitti..bense tek basima evin icinde,yada disarda 1 saat yürüyüp eve geliyorum.. cok yalnizlik cekiyorum bazen..herkes ailesiyle,gezmede,tozmada ev ziyaretinde.bense nöbette..aglayasim geldi
kızlar aklıma ne geldi yarın okulun ilk günü önümüzde 10 ay var şimdi dua ediyorum yarın okulun son günü dediğimde herkes (aycan,feri,umut,geshenk,mirakel,hadigel) o güne kadar en az 4 aylık hamile olacak inşalllllllllah kızlar ya çok içime doğdu hadi bakalım sırsıyla bekliyoruz sizleri çoooook seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?