Alternatif tip... Hamile kalma paylaşımini...paylasamayanlarin alani ....

slm arkadaslar sızlere yardımcı olmak adına yasadıklarımı paylasmak ıstedım.
ben kendımı bıldım bıleleı pko hastasıyım.aylarca adet olmazdım ilac kullanmadan.evliliğimden ıtıbaren hıc korunmadık.
28 yasımdayım.bebek tedavısınde 7-8 kutu klomen kullandım hıcbır faydasını görmedım.dr yumurta olusmadıgını olusan yumurtalarında kıste dönüştüğü söyledi.tedavıye sonuc vermıyorsun dırek tüp bebek düşün dedı.dünya basıma yıkılmıstı.sonrasında bır süre tedavıye ara vermek ıstedım kafamı bosaltmak ıstıyordum bebek düşüncesınden.
bu arada hayıt suyuna basladım en azından adetlerım düzene gırsın dıye.çünkü yumurtlama gunlerımı bıle anlayamıyordum.hayıtla beraber bal,çörekotu ve tarcın yemeye basladım.hayıt ve bal karısımını 1 ay kullandım.sonra bır gece adet oldum ama nasıl sancı cekıyorum kıvranıyordum resmen .o ay adetım cok şiddetlı oldu sanırım kstler patlıyordu.bır sonrakı ay adetım gecıktı herzamankı gıbı.ben yıne olmadım dıye kuruntu yaparken komsum test alalım hamılesındır belkı dedı .yok canım daha neler dedım hıc oralı olmadım bıle.ısrarla test yaptırdı bana bırde ne göreyım cift cızgı.....
o an dünyalar benım olmustu hamıleydım meleğime.
şimdi kızım 15 aylık oldu bıle.
ballı karısımı esımın bır arkadasına da tavsıye ettım oda dogum yaptı coktan.
yumurta gelişiminde sorun yasayan arkadaslar bunu uygulayabilirler.
umarım sızlerde en kısa ve hayırlı zamanda meleklerınıze kavuşursunuz arkadaslar.
umudunuzu yitirmeyın ve sabırlı olun...dualarım sizinle....

Canim ya,
Allah razi olsun, dilerim bebegin uzun ömürlü vede saglikli olsun. Bazi doktorlar otlarin hormonal dengeyi bozdugunu söylesede, senin yazdiklarin yasanan gercek iste, ben baska birsey demiyorum. Agzi olan konusuyor................
Cok tesekkür ederim bizinle paylastigin icin opuyorumnanaktan

Sevgili Feri,
su senin doktora birdahaki gidisinde sorarmisin. Aslan Pencesi almanyada Frauenmantel tee diye yani Kadin Mantosu cayi diye satiliyor. Neden acaba ???, Ha senin hormonlarin düzgün kullanma, ama ben ve benim gibi FSH si 50 lelere cikmis hanimlara sifa.
Agnus Castusda zaten hayit hapi.

canım yaptığın kürü detaylı anlatabilirmisin

bende sızın gıbıydım arkadaslar umut verıcı seyler duymak moralımı okadar düzeltiyordukı...
evet benım yasadıklarım bunlardı 1 sene cocuk olmayınca kısırmıyım dıye cok düşünup çok agladım rabbım yüzüme guldü sonunda.sızlerdezamanı geldıgınde bebişlerınızı kucagınıza alacaksınız inşallah rabbimin izniyle.

canım yaptığın kürü detaylı anlatabilirmisin

anlatayım canım...

sabahları hayıt suyunu içiyordum ac karnına bır cay bardagı tarıfıne göre.yanı yarım caybardağı hayıt suyu üstunu suyla tamamlıyordum.

1 kavanoza göz kararı bal tarcın ve cörekotu koydum.ama cörek otunu havanda dövüp koyun karısımın içine.
bunuda sabah ac karnına ve gece yatarken 1 tatlı kasıgı yedım.rabbım sızede bu karısımla şifa versın inşallah...
sormak ıstedıgınız bırsey olursa seve seve cevaplarım.
bır kerede sıcak suya oturmustum yarım saat kadar ama suyun sıcak olmasına dikkat edın dayanabılecegınız sıcaklıga kadar ayarlayın.bunuda cok faydası oldu bunu yaptıktan sonra akıntım yogunlasmıstı(cok afedersiniz) sarı renkte akıntım bır süre devam ettı sonra normale döndü.

Feri bugün biseyler yazdim ama umarim ters anlamazsin, inan bana bir doktor öyle diyor bir doktor böyle diyor, belkide caresizlikten sinirleniyorum.
Sakin bana kirilma lütfen, ama doktorlar tüp yaparkende cok olumlu konusuyorlar ama iste önünde bir sürü örnek mesela ben. 5 deneme vede sonuc iste ben.
Senin yasadiklarin cok zor seyler, ama biliyormusunki bir sürü igne ilac, günasiri ultrason, narkoz transfer, bekleme, umutla, gerilimle vede o kara haberi alma. Allahim kimselere yasatmasin.
Döktügün parayami yanarsin, günasiri doktorlarin agzindan cikacak güzel söz duyma hayalinin bittiginemi??? yada esine karsi güclü görünmeye calismayami??? ama icten ice bir ses seni yiyor icten ice, kizim hazir döllenmis embriyo bile sende yesermiyo diye, seni icin icin yiyo, Dolayisiyla belki diyorsun, mucizeler okuyup umutlaniyorsun.
Neyse yine abuk abuk yazdim kusura bakmayin.

hadigel merhaba
aycan da burdaymış ama gitmiş... bende iznimi hastanelerde doktorlarda geçiriyorum maalesef.. myom illeti yüzünden kafam karışık kendim yorgun ööööyle geçiyor bakalım zaman..

Aycanim canim benim,ben hic sana kirilirmiyim,hatta yazdiklarin cokta dogru,niye kirilimki..Benim gitigim doktordan zamaninda ben klomen istedim ama vermedi adam,,6 ay düzenli iliskide hamilelik olmazsa o zaman takrar konusuruz dedmisti..bende o zaman adama kizip,3 ay sonra baska doktora gittim,Eve yakin alman doktordu o bana 2 ay sonra klomen yazdi ve o ay kullandim,kasimda olan hamileligimde klomen kullanmistim..netice 4,5 aylik düsük....Bazi doktorlar klomenle olusan gebelilerin bir kisminin düsük sebebi oldugunu bile savunuyor...yani benim bu doktor kimyasallara karsi biri,ama sanirim adama cok,Alternatif tip.otlar,haplarla ilgili sorular sorulmus doktorda bunalmis galiba...yoksa bana zamaninda o hayit hapini önermisti...

Ama insan bazen hemen olsun da nasli olursa olsun isteyip,hormon haplarina saldiriyor..Aslinda benim hormonlarim iyi durumda..yazmistim daha evel..rahimde temizlendi..geriye stres yapmamak ve esimi yumurtlama zamani yataga atmak kaliyor :)..inanki yataga atma kismi en zor oalni adam benim hamileliklerimden dolayi korkar oldu..baci,kardes olduk anlayacagin...

hadigel merhaba
aycan da burdaymış ama gitmiş... bende iznimi hastanelerde doktorlarda geçiriyorum maalesef.. myom illeti yüzünden kafam karışık kendim yorgun ööööyle geçiyor bakalım zaman..

Geschenk bak ben amelyat olai 3 hafta oldu,dün doktor dikisler düsmedi diye aldi,ve artik amelyat oldugumu bile unuttum o kadar rahatim yani...Bekleme süreside 3 ay..Amelyatta histereskopide yapilmis ve rahimde et parcasida varmis almislar..önceleri bilmiyordum bile et oldugunu..acik amelyata gecebilme olailiginida herkese söylüyorlarmis ..benim 2 doktor biliyorsunki acik yapalim dedi..ama laparaskopi ile alindi..biraz kalmis ama olsun...sende denemeye baslamadan aldir miyonunu,hic düsünme bence...

Miyom amelyatiyla ilgili bir yazinin son kismini aldim bak ne diyor
Diğer bir grup hasta ise infertil (çocuğu olmayan çiftler) ve tüp bebek uygulanacak çiftlerdir. Şayet 3-4 cm. çapında miyom varsa bu durumda tüp bebek başarısı için myomun lokalizasyonu ne olursa olsun çıkarılmalıdır

umut insallahhhhhhhh canimmmm..ne güzel yazmisin öyle...bakalim zaman neler gösterecek...

arkadaşım bebeğini güle güle büyüt bizimle paylaştığın umut olduğun için teşekkür ederiz

arkadaşım bebeğini güle güle büyüt bizimle paylaştığın umut olduğun için teşekkür ederiz

ne demek canım yasadıklarımı paylastım.o gunlerı bende yasadım bır umutlu haberle kendımı nasıl yenılenmıs gibi hissederdım.
herseyın başı pozitif düşünce...bunu unutmayın arkadaslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…