Alternatif tip... Hamile kalma paylaşımini...paylasamayanlarin alani ....

ALHAN,
tamamen katiliyorum sana inanarak pozitif kalarak basaririz (olmazsada sonradan pismanlik olmaz elimizden bu kadar geldi denir), kizini gule gule buyut Allah nazardan saklasin cok tatli..Bizler icin morel oluyor tesekkur ederim.

GESHENK,
gecmis olsun, insallah tez zamanda kurtulursun myomdan.

FERI,
:roflol48de yazinin son bolumu cok guldurdu beni, rabbim senide guldursun canim .

Selam Kizlar, Güzel bir gün diliyorum hepinize...

Feri sen harikasin, bir yolunu mutlaka bulursun

Alhan ya, sende iyiki geldin topige, bize moral oldun.

Geschenk, su miyomundan kurtul, ondan sonrada dondurulmuslarla yola devam et canim.

Mirakel, cok haklisin, herseyi denemek önemli. Sonunda insaallah kazanicaz

Hadigel, amin canim, Allah arayan herkesin kucagini doldursun.

Umutcum kendine iyi bak.

ne demek aycancım bende yenı arkadaslar tanıyorum benım içinde güzel oldu bu topikle tanısmam :)
mirakelcım sagol canım rabbım sızede benımkı gıbı cadı bır kız versın inşalllaaaaah

Aycan,Geschenk,Umut,Mirakel,Hadigel,Alhan Günaydin kizlar,burda 3-4 gündür hava cok iyi 21 derece civari,insanin icide güzellesiyor..umarim güzel bir gün geciririz..

Benim bu gün reglimin 2.günü..bende yarin L-Argini ve Taurini icmeye baslayacagim..Selen+zink iciyorum zaten..

ne demek aycancım bende yenı arkadaslar tanıyorum benım içinde güzel oldu bu topikle tanısmam :)
mirakelcım sagol canım rabbım sızede benımkı gıbı cadı bır kız versın inşalllaaaaah
Amin canim.

Kiz bu azim oldukca, niz herseyi basaririz evel Allah.

merhaba geschenkciğim geçmiş olsun arkadaşım...üzülme inşallah bir çözüm yolu mutlaka bulunur..herşeyin bir çaresi vardır.. bende uğraşıp duruyorum vallahi tüp sorunu ,fsh yüksekliği, rezerv düşüklüğü bitmiyorki arkadaşım......

umutcuğum vallahi dileğine kendini de eklersen tam olacak işte.......inşallah rabbim hepimize kuzularımız verecek inşallah okulun son günü gelirde bizlerd eo günleri görürüz hayırlısıyla........

Proxeed Plus verbessert Spermien Aycan bunu Google yazip bir bakarmisin...siper arttirmada ve,hareketliligi icin cok iyiyim...

TR ded satiliyor ama cok pahali orda...Proxeed Plus kizlar sizde bakin....

umutcuğum vallahi dileğine kendini de eklersen tam olacak işte.......inşallah rabbim hepimize kuzularımız verecek inşallah okulun son günü gelirde bizlerd eo günleri görürüz hayırlısıyla........

hadigel canım ben kendimide yazdım yine de acaba yazmamışmıyım diye baktım yazmışım inşallah dileklerimiz gerçekleşir inşaaaallllllllllah
kızlar giremedim malüm sene başı okul işleri çok mirakel sen de bilirsin yıllık planlar kulüp planları offff daha bitiremedim hepinizi öpüyorum

Proxeed Plus verbessert Spermien Aycan bunu Google yazip bir bakarmisin...siper arttirmada ve,hareketliligi icin cok iyiyim...

TR ded satiliyor ama cok pahali orda...Proxeed Plus kizlar sizde bakin....

Canim tesekkür ederim. Arastiricam, ben daha önce Orthomo Fertil diye bi hap var onu aldim, Sperm sayisini yükseltti ama hareketlilige etki etmedi. Fertilovit M varmis onu arastiriyordum ama Proxeed Plus da denemekte fayda var. Arastiricam dankeschön canim. kaydirigubbakcemile5

Hadigel canini üzme, yasin genc, FSH düsüyor, yumurtada oluyor, sabirla yola devam. Dedigin gibi herseyin caresi var.

Kostur kostur zaman oyle cabuk geciyorki anlayamiyor insan, zamanla yarisir gibiyim..Herseyleri kontrolum altinda tutuyorum yonlendiriyorum ama gelgelelim bedenime laf anlatamiyorum iste..Kariyer, iyi anlayisli bir es, ev bark arabalar arkadaslar, rabbime sukurler olsun fakattttt ille de annelik iste, bir de bunu tatsak, hani derler ya saglik olsun diye..Bir zamanlar yaklasmistim elimi uzatsam sanki tutabilecek gibiydim ama kismet degilmis.. Cevremdekilere istemiyorum diyorum neme lazim hazir rahatimi bozamam diye, onlari susturmak icin, acinmayi sevmiyorum

Zaten ayni duygulari burada paylasmiyormuyuz arkadaslar, hepimiz ayri ayri yontemlerle mucadelemizi veriyoruz..hedefimiz ayni, bedenimi sezonlarla kiyaslar oldum artik hani sonbahara giriyoruz ya agaclardan dokulen yapraklari(ki sonbahari cokkk severim kokusuna kadar icime sindiririm) kendime benzetiyorum, kendimi hayatimin sonbaharinda gibi hissediyorum bazi fonksiyonlarin tukenmeye yakin oldugunun bilincinde olmak beni urkutmuyor degil, vayyy bee diyorum demek bende ha?? elli yasina yaklasinca olmasi gerekeni otuzlarin ortasinda yasamak biraz aci dimi? ama yinede isyan etmiyorum, edemem..Ama belki simdiki bildiklerimi zamaninda bilseydim...amaaaan neyse..Herkeze selamlar

MERHABA
mirakel duygularını bende çok hissederim zaman zaman.. yani ömrümün sonbaharı gibi bu yaşta.. oysa ki dıştan bakılınca oldukça neşeli bir tipim ama içim !!!!!......... insan içinde neler yaşıyor değilmi... ama yinede hayat güzel ve bir o kadar da kısa o yüzden zamanımız az ne kadar dolu dolu ve mutlu olmanın yollarını bularak geçirirsek o kadar karımız olacak.. çünkü cidden çoook kısa.... bu yaşa nasıl geldik anladıkmı yarına çıkacağımız ne meçhul... ister çocuklu ister çocuksuz bu dünyada misafiriz.. hiç kaçarı yok gideceğiz... şaka değil ayrıca.... o halde yaşamanın tadını çıkartalım... bize verilenlere yetinerek.. öpüyorum hepinizi...

kızlar selam mirakel senin duygularını aynen paylaşıyorum içimiz yanıyor ya bir de dışarıya çaktırmama durumu var değilmi beni dışardan tanıyan bunun hiç sorunu yok zanneder sürekli gülümseyen bir tip ama içmizi bilemezlerki bir de çocuğum yok deyince şaşıranlar yok mu aaaaaa hiçmi yok soru ya bak
günler geçiyor aylar mevsimler ama ben aynı yerdeyim yok yanlış söyledim geri gidiyorum bir yıl önce ile şimdi aynı değilim bir yaş daha yaşlandım
keşke diyorum kadınlar kulübünü 3-4 yıl önce tanısa idim her şeyidaha farklı ourdu
acaba diyorum şans mı kısmet mi yoksa sınav mı
allahıma hep dua ediyorum allahım kimseyi kimseye imrendirme
imrenmeyi çok yaşıyorum allah hepimizin yardımcısı olsun

GESHENK..tesekkur ederim, tuttugun ayna icin, arasira boyle duygusallasirim iste, sonucta insaniz iste, hep isteriz hep isteriz.

Ama bu dunyada misafir kaldigim sure icinde annelik duygusunu tadabilmek de isterim..icimdeki umidi yitirmedim daha..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…