Amin canim.ne demek aycancım bende yenı arkadaslar tanıyorum benım içinde güzel oldu bu topikle tanısmam :)
mirakelcım sagol canım rabbım sızede benımkı gıbı cadı bır kız versın inşalllaaaaah
Kiz bu azim oldukca, niz herseyi basaririz evel Allah.Aycan,Geschenk,Umut,Mirakel,Hadigel,Alhan Günaydin kizlar,burda 3-4 gündür hava cok iyi 21 derece civari,insanin icide güzellesiyor..umarim güzel bir gün geciririz..
Benim bu gün reglimin 2.günü..bende yarin L-Argini ve Taurini icmeye baslayacagim..Selen+zink iciyorum zaten..
umutcuğum vallahi dileğine kendini de eklersen tam olacak işte.......inşallah rabbim hepimize kuzularımız verecek inşallah okulun son günü gelirde bizlerd eo günleri görürüz hayırlısıyla........
Proxeed Plus verbessert Spermien Aycan bunu Google yazip bir bakarmisin...siper arttirmada ve,hareketliligi icin cok iyiyim...
TR ded satiliyor ama cok pahali orda...Proxeed Plus kizlar sizde bakin....
merhaba geschenkciğim geçmiş olsun arkadaşım...üzülme inşallah bir çözüm yolu mutlaka bulunur..herşeyin bir çaresi vardır.. bende uğraşıp duruyorum vallahi tüp sorunu ,fsh yüksekliği, rezerv düşüklüğü bitmiyorki arkadaşım......
MERHABA
mirakel duygularını bende çok hissederim zaman zaman.. yani ömrümün sonbaharı gibi bu yaşta.. oysa ki dıştan bakılınca oldukça neşeli bir tipim ama içim !!!!!......... insan içinde neler yaşıyor değilmi... ama yinede hayat güzel ve bir o kadar da kısa o yüzden zamanımız az ne kadar dolu dolu ve mutlu olmanın yollarını bularak geçirirsek o kadar karımız olacak.. çünkü cidden çoook kısa.... bu yaşa nasıl geldik anladıkmı yarına çıkacağımız ne meçhul... ister çocuklu ister çocuksuz bu dünyada misafiriz.. hiç kaçarı yok gideceğiz... şaka değil ayrıca.... o halde yaşamanın tadını çıkartalım... bize verilenlere yetinerek.. öpüyorum hepinizi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?