merhaba kızlar ya size bişey soracam han eben fsh yüksek bide 20 günde 1 adet oluyorum diye hayıtotu bide arsaln pençesi başlamıştım ya ya şimdide 28. gün oldu hala adet olmadım sancılarım var kasık ağrısı falan ama bu kez de adet hiç olmuyor yaaa ne yapacam acaba yaramadımı yada ne oldu ki? iyice korktum yaa böle olan var mı? geciken yada ne bilim işte...... sabah test yaptım bir umut ama negatif çıktı gerçi idrarda daha 28. gün çıkmazda zaten sanki gibi geliyor ben ne yapayım yaaa kızlar bir akıl verin doktora mı gidiyim?
merhaba kızlar ya size bişey soracam han eben fsh yüksek bide 20 günde 1 adet oluyorum diye hayıtotu bide arsaln pençesi başlamıştım ya ya şimdide 28. gün oldu hala adet olmadım sancılarım var kasık ağrısı falan ama bu kez de adet hiç olmuyor yaaa ne yapacam acaba yaramadımı yada ne oldu ki? iyice korktum yaa böle olan var mı? geciken yada ne bilim işte...... sabah test yaptım bir umut ama negatif çıktı gerçi idrarda daha 28. gün çıkmazda zaten sanki gibi geliyor ben ne yapayım yaaa kızlar bir akıl verin doktora mı gidiyim?
kızlar tahlil sonuçlarımı aldım EKG ve ciğer filmim dahil henüz gösteremedim ne narkozcuya ne de kadın doğumcu doktoruma yani ameliyatı yapacak olan.. velhasıl henüz ameliyat yok bugün işe başladım izinliydim ya... bakalım sonuçlara göre ne diyecekler.. hala karar veremedim.. nedenlerinden biri de myomlar hamile kaldıktan sonra düşüğe sebep oluyorlar hamile kalmaya engeldir diyemiyor hiç bir doktor ee benim sorunum zaten hiç hamile kalamıyor olmak.. böyle düşününce uzaklaşıyorum risklerini düşünerek ama ......aması da rahimi deforme ediyor olamsı ileride kompilikasyonlar olma ihtimali 5 cm lik myomla sorun yaşamaktansa aldırıp kurtulsammı.. ????? ... offf kararsız kaldım gitti...
Geschenk canim benim..bak ben senin karsinda canli örnegim..ben miyomla son2 gebeligimi yasadim,kimyasali ve 1.yi saymiyorum 1.de yoktu....ben 4,5 aylik gebelik yasadigimda miyom 4 cm idi ve 2 cm daha büyüyerek 6 oldu..oda 2 cm lik büyümede gebeligin son 2 ayinda oldu..bebek yassaydi belki dogum yapana kadar 10.11 cm yi bulacakti,benlikde kanda pihtilasma olmasiaydi bebege miyomdan birsey olacakti..ben miyomla hamile kaldim ama yeri engel degildi ,doktor bunu bastan söylesi,sol tüpün kapali belki miyom kapamistir dedi ama miyom kapamamis.....
Simdi sen yeni bir gebelik icin calismalara baslamadan önce neden icinde 5 cm lik miyomla baslayasinki anlamiyorum..hamilelikte miyom mutlaka cok hizli büyüyor,neden bu riskle yola cikasinki bizim öyle bir riskimiz yok...ben 6 cm ile hamile kalinca,bu son kimyasal olan,doktorun yüzü asildi,Allaha duadan baska yapacak birseyin yok dedi..zaten isimiz Allaha kalmis,birde miyomumu ona birakalim...Aycan bilir almanyadaki doktorlarin el becerileri yoktur,ben o yüzden korktum amelyattan ama bak rahime zarar vermeden laparaskopiyle aldilar hele türkiyede su an cok rahat yaparlar..oranin doktorlari burdan bin kat iyi..her doktorda olasikilari söylemek zorunda binde bir bile olsa....
Canim benim lütfen Miyomdan korkma aldir,inanki kafan cok rahat edecek,miyomla ilgili acabalarin ortadan kalkacak..Sonrasi allah kerim..bak ben su an cok rahatim..doktorda zaten senin cocugun olmadigini ve bu amelyati rahat bir gebelik ve hamile kalmak icin yaptirdigini biliyor ve ona göre yapacaktir amelyati,rahime zarar vermeden ve sana baska sorunlar yaratmadan..zaten bunlari konusursunuz....
benim düsüncem bunlar canim..ol kurtul...
Geschenk bak bu arada benim rahimde et parcasi.polip te varmis onu hic bilmiyordum HSG dede cikmamisti rahimin arkasindaymis,doktor cikmama olasiligi var demdi...lap esnasinda histereskopide cikmis ve alimislar bu da benim icin avantaj oldu tabi..
Alüüüüüüüüüüüüüüüüü,
nasilsiniz, arkedesler bilmiyorumkismile
KIz Aycan l-arginin icmeye basladim ama dün biraktim,suratim birden sivilce doldu.ondanmi degilmi bilmiyorum ama biraktim..cinko ve selenyum aliyorum..sivilcelerim gecsin bakalim artik..sanki heryerim isilik oldu..yoksa ergenlge gecismi yaptik kizzz..keske 5 yas genc olsaydim..her reglimde valla icim kan agliyor,yumurtalarim azaliyor diye,her ay olasilik azaliyor diye..Ah ulennnnnnnnn Ahhhhhhhhhhh
KIz Aycan l-arginin icmeye basladim ama dün biraktim,suratim birden sivilce doldu.ondanmi degilmi bilmiyorum ama biraktim..cinko ve selenyum aliyorum..sivilcelerim gecsin bakalim artik..sanki heryerim isilik oldu..yoksa ergenlge gecismi yaptik kizzz..keske 5 yas genc olsaydim..her reglimde valla icim kan agliyor,yumurtalarim azaliyor diye,her ay olasilik azaliyor diye..Ah ulennnnnnnnn Ahhhhhhhhhhh
keşke şu yumurtalar ölene kadar full üretime devam etseydi.. o geçen yıllar.. hemde her ay yumurtalarımdan bir tanesi bile eksilse artık kahrediyor dimi insanı.. bende diyorum fericim o ah uleeyyn aaahh gitti gençlik deyi.. kıymetini bilemedik.. bakıyorum şimdi hamile kalanlara hep gençler daha çok... o yaşlarda ben ne yapıyordum anamın başında ayrılamadım yıllarca ondan :)) baba da yoktu ya bizde.. sonuçta kadın yine yalnız kaldı o ayrı..iş güç okul bilmem ne vs.. şimdi gidiyor tren artık baka baka el salla :)))))))))))))
myoma gelince aldıracam en sonunda feri tamam.. sende epey bekledin kızdın doktorlara öncesinde ve sonrasında şimdi destekliyorsun bu fikri... çoğunluk aldır diyor zaten bakalım gitsin meret.. yarın bir gideyim artık doktorla görüşmeye yakalayabilirsem tabi onuda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?