Alternatif tip... Hamile kalma paylaşımini...paylasamayanlarin alani ....

selam kızlar bugün çok üzgünüm. 3 gün önce adet oldum yane tam 28 günü bu iyi ama bugün 3. günü fsh yaptırdım 16.6 çıktı geçen ay 12.91 çıkmıştı giderek yükseliyomu ne bu delircem yahu..doktor hemen merkeze güt tüp dene diyor ama durumum müsait değil okul açıldı nasıl gideyim. bide bişey sorcam ben hayıtı sadece bu ay 15 gün kullanıp bıraktım misafir geldi yapamadım. acaba az mı geldi baksanıza adete iyi geldi ama değer düşmemiş. devame deyimmi ne dersiniz? bide bu kez öğüttürüp aldım aktar bir kaseyogurda 1 tatlı kaşığı sabah akşam ye dedi. bide bölemi yapsam bu kez daha düzenli kullanırsam düşer miki? ne yapacağımı bilemedim. doktor diyor çikolata kisti ameliyatından sonra rezervin azalmış iyide ne çabuk çıldırcam ya ...........hayıt 3 ay kullanınca mı düşürecek acaba diyorum ....çok üzgünüm çokkkkkkk.......

canim benim..öncelikle üzülmeyi birak,anliyorum seni ama streste etkiliyor....hayiti 3 ay kullanmam lazim...cayini yapamiyorsan hapini al.daha pratik ve rahat ben hapini kullanmistim cogu kiside hapini iciyor..vitex agnus cactus diye tablet halinde satiliyor..mutlaka al ve kullan inanki düsecek FSH lütfen bozma maoralini..tek derdin FSH olsun ,düsürürsün inan buna..bak reglinde 28 .günde olmus..hersey yoluna girecek inan buna..

GESHENK,
valla kendi hayatimi okudum sanki, bende anamin basini bekledim ama noldu sonucta yine yanliz kaldi olan benim yumurtalarima oldu:) ay bileydim bu sorunlari yasayacagimi birde bu kadar cok istedigimi belki zamaninda dondurudum

Kizlar bende ..20-25 yasinda evlenip cocuk yapanlara..sanki evlenip cocuk yapmak marifet..niye okumuyorlar,meslek sahibi olmuyorlar,kendilerini eslerine ve cocuklarina mahkum ediyorlar diye,diye 34 yasindageri kafali biriyle evlendim..okudugum okulda,yaptigim kariyerde,edindigim cevrede Tr de kaldi,geldim buraya sap gibi,simdi evde,yemek,temizlik yap..cocuk yapacagim diye yirtin...dagilin lennnnnnnnnn zaman mainasina binecegim..

ah arkadaşlar ah erken evlenmek de çözüm dğil ben 26 yaşımda evlendim kısmet olmayınca olmuyor ben ta 30 yaşıma kadar çok çocuğu olanlara bile kızardım ne gerek kendilerini helek ediyorlar diye 1 en fazla 2 derdim şimdi çok çocuğu olanlara gıpta ile imrenme ile bakıyorum hamilelere iç geçirerek bakıyorum okul da başladı strese girmeyeyim dedğim zaman daha çok strese giriyorum ne kadar kendimi rahat bırakayım desem olmuyor stres hayatın bir parçası diyorum ama, ama bakıyorum bazı insanlar ne kadar rahat benim strese girdiğim olaya bir başkası gülerek bakıyor zaten bu yumurtaların azalması da stresle ilgili hepinizi öpüyorum çok

Beklediğin birşey, anca sen onu beklediğini unuttuğun zaman gerçekleşir. bu, hayatın; sen bakarken soyunamıyorum, deme şeklidir! ....

Sözünden yola cikarak yeni hedefimiz hayati kandirmak olsun..Hayat herkese Bebek niye bize kelek veriyor..Bizde simdi takmayacagiz bu meseleyi..Amannnnnnnnnnn olmuyorsa olmuyor,bende zaten artik istemiyorummmm..fikrine sabitlenip kandirmaca yapacagiz..belki istemiyoruz sanirda bize ceza olsun diye bebek verir..muhahayyyyyyyyyyy cok kötüyüz bizzz
Öpüldünüz canlarim...

mirakelciğim çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için....ben internetten hapını alayım en iyisi......inşallah birkaç aya düşer arkadaşım valla nedir bu ya rabbim 3 yıldır aralıksız mücadele veriyorum elimden gelen herşeyi yapıyorum allahım inşallah yolumuzu açar hepimizin......yaza kadar bir dayansa yazın tüp bebek denicem zaten ....
diğer bütün arkadaşlarım umarım hepiniz iyisinizdir. dmein telaştan sizleri de sormayı unuttum kusura bakmayın iyice dengesiz oldum bugün..allah yardımcımız olsun.....

umutcugum sana çok hak veriyorum stres yapmıcam derken bakıyosun daha fazla yapmışssın ama hiç sıkıntı olmadan da nasıl yaşanırki dimi ama..........istemiyorum diyorum bende filmde ,dizide ,yolda görünce bir bebek gözlerim doluveriyor hemen içimi kaplıyor bir gariplik,çaresizlik elde değil ki....12 dil sınıfı aldım düşünmeye zaman kalmaın diye yine olmuyor yine olmuyor... ama artık kariyer yapacam dyorum sonra da başlıyorum ağlamaya ben bebek istiyorum ne kariyeri diyorum ......eşim çok iyi hep beni teselli ediyor yazık kendi bile üzülemiyor bende fırsat bulup ama hiçbişey değişmiyorki sonuç aynı işte .......ALLAHIM DUALARIMIZI KABUL ET BİZE YARDIM ELİNİ UZAT RABBİM ÇOK DEĞİL SADECE 1 TANE SAĞLIKLI KUZU GÖNDER KOYUNLARIMIZIN İÇİ BOŞ KALMASIN.......

fericim muhteşem bir söz gerçekten bide pratikte uygulayabilsek keşkke biz dimi ama (( unutabilsek te mucize olsa...yeni evlenen arkadaşlarım var burda hamile kalacakalr diye korkudan ölüyolar doğum kontrol hapı kullandıkları halde allah korusun diyorlar bide...nasıl zoruma gidiyor ya anlatamam bense nelerle uğraşıyorum ama işte hayat savaşmak zorundayız mecburenn......

fericim yanlışlıkla mirakel arkadaşımı yazmışım okadar dalgınım kusura bakma ne olur ...hepiniz de çok sağolun yardımlarınız içinn....

acımasız hayat :)))

feriii sen çok pozitif oldun son günlerde maşallah kız sana :)))))))))))))) o makine gelince bana da haber ver gözünü seveyim beni de al yanına noluuuurrrr :)

Hadigel, su doktorlarin herdedigine inanip, bukadar strese girme, ne alaka, ameliyattan sonra rezervemi azalirmis. Saglikli beslen, az stres yap, hayita devam. Aslan Penceside kullan, Selanyum kullan vede vitamin E al. Üzülme bakiiiim. FSH 16 dahada düser, FSH 30 la hamile kaliyo millet.
Tüp bebek bizim memlekette ticaret kapisi olmus, kolaycilik. Senin daha yasin kacmis ne sacmaliyo o manyak doktor, sen doktorunuda degistir. Birde firsat buldukca yürü canim. Öptürm.
Bu ay hamile kalmadiysan, bir dahakine kalirsin, sen su doktorlarin dedigi herseye inanma..................opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…