Alternatif tip... Hamile kalma paylaşımini...paylasamayanlarin alani ....

GESHENK,
valla kendi hayatimi okudum sanki, bende anamin basini bekledim ama noldu sonucta yine yanliz kaldi olan benim yumurtalarima oldu:) ay bileydim bu sorunlari yasayacagimi birde bu kadar cok istedigimi belki zamaninda dondurudum
yazilanin önüne gecilmiyor kizlar. 28 de evlendim. 38 im.
arkadsin ablasi 41 inde evlendi, 42 de ilk, 43 de 2. cocugunu dogurdu. Geriye bakip keske demek bosa.

:1shok: :1shok: :1shok: bosa keske deme. Yazilanin önüne gecilmiyo Ferim

aycan bize kızmış :1no2: tamam biz çıtırız genciz.. hormonlarımız tavan.. yumurtalar duble A kalite sırnaşık şey eeeeeeeee sorun ne o halde.... sorun yok.. yaşasın gençlik :roflol:

acımasız hayat :)))

feriii sen çok pozitif oldun son günlerde maşallah kız sana :)))))))))))))) o makine gelince bana da haber ver gözünü seveyim beni de al yanına noluuuurrrr :)

Geschenk ben pozitif olmiyimde kim olsun..34 te evlendim 2 ay sonra hamile kaldim 8 haytalik düsükm oldu..doktorlar olabilir dedi eyvahha dedim..2009 martta tekrar hamile kaldim bebek 2,5 aylik kalbi durdu doktor yine olabilir,tesadüsf dedi eyvallah dedim..2009 kasimda trahim filmi cekktim,doktor tüpün biri kapali ,digerinded gecis darligi var,hamile kalmazsin miyom 4 cm olmus,adet ol amelyat yapalim bakalim dedi eyvallah dedim..aralikta hamile kaldim,uctum sevincten yerlerde yuvarlandim,3 ayimda doldu diye rahatladim.martta 2010 bebegin 4,5 aylikken kalbi durdu,doktor oolabilir ama arastiralim dedi..kanda pihtilasma cikti miyom,6 cm oldu..doktor amelyat dedi..aciga bile razi oldum,amelyat günü aldim aaaaaaaaaaa birden ne bakim hamileyim..oda kimyasal cikti..bu arada yasadigim depresyon,girdigim kiriz,alt üst olan hayatim..esimle yasadigim stresi anlatsam roman olur..

Acikcasi bunlarin hepsini geride biraktim artik,cocuk konusunada artik kafayi cok takmiyacagim,simdi güya hersey tamam,rahim temiz,düsük sebepleri bulundu,ben gebelik öncesi ve sonrasi konusunda uzmanlastim evde ultrasal aleti olsa doktora bile gitmeye gerek yok..hatta dogumu bile evde yaparim:) Ama gel gelelimki esimlered aramizda cinsi bir münasebet kalmadi..en son 2,5 ay evel olmustu hamile kaldim..oda yumurtlama gününü tespit etmistim..adam hic yanasmiyor,sanirin istedigi zamanda önlem alacak,dolabinda prazervatif gördüm..yani benim ismi artik Allahada kalmadi,esime kalmis,oda zaten istemiyor cocuk ,mucuk,yasananlar onada agir geldi. sexten bile sogudu adam..

O yüzden pozitifim tatlim..cok rahatim,artik benim yapacagim birsey yok..istiyorum,hayal kuruyorum..ama sperm olmadiktan sonra ne yapsamda bos..

Aycan canim benim,biliyorum sen bize kizmiyorsun,sadece titreyin ve kendinize gelin,daha pilimiz bitmedi diyorsun..

Umut sen nasilsin canim benim,ben evdeyim,kimseyi görmüyorum,insanlardan uzak duruyorumda kafam rahat,ama senin o sansinda yok ki..seni kiran,üzen allahinmdan bulsun..Allah onlari sana verecegi bebekle utandirsin insallah..

aşallah sana.. hep böylr pozitif ol ve pozitif kal canım... işte yaşananlar tecrübeler insanı böyle pişiriyor daha bir olgunlaştırıyor kesinlikle.. seni hep mutsuz sıkıntılı çok kederli olumsuz okudum bugüne kadar... hep çileliydin hep kafan dolu üzgündün.. her şey ters gidiyordu sende.. bak bakış açısı neleri değiştiriyor.. bu halin çok daha iyi elbette.. umarım eşinle aranızda düzelir yine sıcaklık oluşur.. senden uzak kalıyor olması yanlış bence ama onun kaybı :)) inşallah hayatın çok iyi yerlere doğru yol alır sana her şeyi unutturacak yepyeni dolu dolu günlerle çok mutlu, huzurlu yıllarla her şeyi geride bırakmanı yürekten dilerim... artık her şeyi boşveeeeeeeeeeeerrrr...

Her gün bir yerden göçmek
Ne iyi

Her gün bir yere
Konmak ne güzel
Bulanmadan donmadan
Akmak ne hoş

Dünle beraber
Gitti cancağızım

Ne kadar söz varsa
Düne ait
Şimdi yeni şeyler
Söylemek lazım

Mevlâna

Umut sen nasilsin canim benim,ben evdeyim,kimseyi görmüyorum,insanlardan uzak duruyorumda kafam rahat,ama senin o sansinda yok ki..seni kiran,üzen allahinmdan bulsun..Allah onlari sana verecegi bebekle utandirsin insallah..

ferim selam ben yaşamaya mücadeleye çalışıyorum sadece çocuk için değil mücadele insanlarla, idare ile ,öğrenciler ile veliler ile başladık bakalım ben gündüz giremiyorum aslında okuldan 14.30 da çıkıyorum 10 dk da evde oluyorum sonra biraz dinleniyorum, yemek hazırlığı falan daha çok akşam geliyorum ama kimseyi göremiyorum
canım sen hazır olunca eşini bi şekilde ikna edersin ben sana güveniyorum
geshenk sen de ameliyat konusunda kararsızsın iyi bir dr olduktan sonra korkmana gerek yok benim başıma gelen tamamen talihsizlik herkesin başına gelmaz

aycanım sen nasılsın seni çok özledim
mirakel dönem başı sen de yoğunsundur allah yardımcımız olsun
hadigel selamlar

ya kızlar ben hadigel ile mirakeli karıştırdım hadigel sana dedim okul başladı diye mirakel selam ha hadigel lütfen bozma moralini bak senin yaşın çok genç bunu avantaja çevir otlara ara vermeden devam okul sırasında nasıl olacak bilmiyorum ama ders proğramın nasıl yoğunmu öpüyorum hepinizi

Kizlar ya gercekten"Fatmagülün sucu ne?..Haber seyrederken özellikle TR nin durumuna,o güzel ülkeme,güzel ülkemin insanlarina o kadar üzülüyorumki..Keske bütün dünya halklari,insanin,insanca yasayabilecegi kosullara sahip olsalar..Egitim,saglik,sosyal imkanlar,kimsenin,aclik ,yokluk ve ac gözlülük yüzünden birbirbirine zarar vermedigi bir dünya...Cok moralim bozuluyor bu dünya düzenine..

Tünaydin kuzucuklarim...

Seda sayanda..ibrahim Saracoglu vardi..gerci söyledikleri hep ayni ama bilgilerimi tazeledim...
Aycan,ibrahim baba :) aslan pençesi icin almanyada Frauenmantel..adiyla satiliyor dedi..hani sen sormustunya,doktoruna sor diye...Adam yine israrla takrarladi,hemen hormon haplarina sarilmayim ve bu caylari icin ve mutlaka sende 1 kez sogan suyunu yapin diye..bende regl olim,öbür ay yapim tekrar su sogani..insan dinledikce cosuyor valla..

Ne doğan güne hükmüm geçer,
Ne halden anlayan bulunur;
Ah aklımdan ölümüm g...eçer;
Sonra bu kuş, bu bahçe, bu nur.
Ve gönül Tanrısına der ki:
- Pervam yok verdiğin elemden;
Her mihnet kabulüm, yeter ki
Gün eksilmesin penceremden!

CAHİT SITKI TARANCI

Nacizhane benden size birr siir..öpüldünüz iyi yürekli,güzel arkadaslarim...

e gördügün gibi.............

nasılsınız kızlar?? burası nöbet yeri gibi... uğrayıp geçiyor herkes.. hiç karşılaşamaz olduk...

aycan önce senin ısrarın vardı ya özellikle hani sana söyleyim bende :)) iatanbulu aradım tüpçü doktoru :)) taaa13 ekime randevu aldım... sonrasında karar verilecek donuklarım var malum ona görünemeden olmazdı dimi.. haber vereyim dedim

Hadi hayirlisi canim..Insallah 2010 da alacagiz senin bebis haberini..Bende karar verdim ,eskiye dönüs yapacagim..Bir ara modaydi TR de Zeynep kamil Dogum evinden bebek calmak..her hafta 1 bebek caliniyordu bende anlam veremiyordum,simdi anliyorum ve o yoldan gidecegim..Artik sizde haberlerden izlersiniz:)klava:

Dün seyrettim,pazarda alis veris yapan kadinin bebgini calmislardi,allahtan bulunmus..o kadin ne büyük aci ve sonrasinda ne büyük mutluluk yasamistir..Allah hicbir Ana,babaya evlat acisi vermesin...bizede evlat versin:) AminnnnnnnnŞeniz:dance::CüvCüv:

hay Allah feri yaaaa bebekmi çalacaksın sen artık :roflol: elin değmişken bide bana yürüt madem yerimseniben töbe töbee.. Allah korusun.. aman herkes yerinde kalsın..
2010 bitti zaten be feri benim haberler 2011 de devam artık helede bu hızla :)) baksana randevuyu bile kaç hafta sonraya zor alıyorum buradaki doktora gittiğim 15 gün oldu hatta geçti daha ist gidecem de karar verilecekdeeee ölme eşeğim ölme benim işler.. zamanla yarışan ben değilim sanki :)) ammaaaaaaann ne yapalım sağlık sıhhat olsun gerisi kolay.. nasip kısmet gerisi... neşeni Allah bozmasın canım.. bu halin hoşuma gidiyor..

Sevgili Geschenk,
nöbet yeri gibi filan, sonucta birbirimize iyiyiz, yasiyoruz, mücadelemize devam ediyoruz diye yaziyoruz.
Geschenk hayatim senin tüpcü de ameliyat der. Bu laparoskopi komplike bisey degilki, nekadar incelersen okadar prolem cikiyoru, Birak düsünmeyi filan, git bi an önce aldir, 3 ay sonrada donmuslarini transfer edersin. Allahin izniylede güzel bi haber yazarsin bizlere.

Mirakel ve Hadigel vede Umut nasillarsiniz????

Fericim ya, sana bayiliyorum, aslinda cok espirili birisin, su acilarinda olmasa ya, kimbilir bizi nasil gülmekten kirar gecirirsin. Sen cok yasa insaallah.

Kizlar merhaba,insallah iyisinizdir..
Aycan;Geschenk..iyiym,keyfimde yerinde ama bunun sebebi..zaten yeni amelyat oldum..1 ay olacak,doktor amelyattan sonra 3-4 ay hamilelik yasak mutlaka korun dedi...yani su an kafamda hamilelik yok,buda beni kaygisiz ve rahat ettiriyor..yani ovülasyon takibi,regl olursam üzülütüm,acaba hamile kalacakmiyima mola vermis durumdayim..Bakalim3 ay gecsin o zaman halim ne olacak..3 ay sonra tekrar görüselim:)

Umut,Hdigel,Mirakel siz nasilsiniz?

selam kızlar nasılsınız
kusura bakmayın ne olur kaç gündür nete giremedim modem bir anda bozuldu yeni bir tane aldık ona bağlanamadı gittik değiştirdik derken kaç gün geçti sizleri merak ettim epey.umarım herkes iyidir...? okulda bir açılıyor pir açılıyor nefes alcak zaman kalmıyor insana....koşuştur da koşuştur .......kızlar bişey dicem. ben gittim adetin 3. günü fsh yaptırdm 16.6 çıktı yükselmiş dedim ya o gün bide devlet hastanesine kan verdim arkadaşım özelin tahlilleri yanlış çıkıyor burda dedi gittim öğledne sonra verdim 10.3 çıktı inanabiliyormusnuz 2 gün kendimi yedim durdum . tam 6 sayı eksik bide tok karınla verdimğim halde. çok üzülmüştüm o gün yaa....allahım dedim iyiki diğer hastanede vermişim. demekki burda 13 ten düşmüş 10. bide dedi doktor git hemen tüp bebeğe bekleme elim kolum tutmadım ya bütün gece ağladım. allahım ne büyüksün işte böle kzılar hemen üstünede modem gitti durduk yere......ondan size yazamadım epey gün...umaırm beni affetmişssinizdir. sizi seviyorum. öpüldünüz .muuuuuccccccccccckkkkkkk

Canim benim cok sevindim,inanki dahada düsecek..Bu arad yaptirdigin testlerin fotokopilerini mutlaka al,sendede bulunsun,böylece gözünle görmüs ve elinde belgen olur..labratuarlar bazen hata verebiliyor..güvendigin yerde ve hep ayni doktorda yaptir..canim benim affedecek ne var,sen iyi ol,hersey yolunda olsunda nailsa haberlesiriz...

yakinda insallah hamilelik haberinide alacagiz..hepimiz teker,teker mutlu sona ulasacagiz..:CüvCüv::lepi::CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…