yazilanin önüne gecilmiyor kizlar. 28 de evlendim. 38 im.GESHENK,
valla kendi hayatimi okudum sanki, bende anamin basini bekledimama noldu sonucta yine yanliz kaldi olan benim yumurtalarima oldu:) ay bileydim bu sorunlari yasayacagimi birde bu kadar cok istedigimi belki zamaninda dondurudum
:1shok: :1shok: :1shok: bosa keske deme. Yazilanin önüne gecilmiyo FerimKizlar bende ..20-25 yasinda evlenip cocuk yapanlara..sanki evlenip cocuk yapmak marifet..niye okumuyorlar,meslek sahibi olmuyorlar,kendilerini eslerine ve cocuklarina mahkum ediyorlar diye,diye 34 yasindageri kafali biriyle evlendim..okudugum okulda,yaptigim kariyerde,edindigim cevrede Tr de kaldi,geldim buraya sap gibi,simdi evde,yemek,temizlik yap..cocuk yapacagim diye yirtin...dagilin lennnnnnnnnn zaman mainasina binecegim..
acımasız hayat :)))
feriii sen çok pozitif oldun son günlerde maşallah kız sana :)))))))))))))) o makine gelince bana da haber ver gözünü seveyim beni de al yanına noluuuurrrr :)
Geschenk ben pozitif olmiyimde kim olsun..34 te evlendim 2 ay sonra hamile kaldim 8 haytalik düsükm oldu..doktorlar olabilir dedi eyvahha dedim..2009 martta tekrar hamile kaldim bebek 2,5 aylik kalbi durdu doktor yine olabilir,tesadüsf dedi eyvallah dedim..2009 kasimda trahim filmi cekktim,doktor tüpün biri kapali ,digerinded gecis darligi var,hamile kalmazsin miyom 4 cm olmus,adet ol amelyat yapalim bakalim dedi eyvallah dedim..aralikta hamile kaldim,uctum sevincten yerlerde yuvarlandim,3 ayimda doldu diye rahatladim.martta 2010 bebegin 4,5 aylikken kalbi durdu,doktor oolabilir ama arastiralim dedi..kanda pihtilasma cikti miyom,6 cm oldu..doktor amelyat dedi..aciga bile razi oldum,amelyat günü aldim aaaaaaaaaaa birden ne bakim hamileyim..oda kimyasal cikti..bu arada yasadigim depresyon,girdigim kiriz,alt üst olan hayatim..esimle yasadigim stresi anlatsam roman olur..
Acikcasi bunlarin hepsini geride biraktim artik,cocuk konusunada artik kafayi cok takmiyacagim,simdi güya hersey tamam,rahim temiz,düsük sebepleri bulundu,ben gebelik öncesi ve sonrasi konusunda uzmanlastim evde ultrasal aleti olsa doktora bile gitmeye gerek yok..hatta dogumu bile evde yaparim:) Ama gel gelelimki esimlered aramizda cinsi bir münasebet kalmadi..en son 2,5 ay evel olmustu hamile kaldim..oda yumurtlama gününü tespit etmistim..adam hic yanasmiyor,sanirin istedigi zamanda önlem alacak,dolabinda prazervatif gördüm..yani benim ismi artik Allahada kalmadi,esime kalmis,oda zaten istemiyor cocuk ,mucuk,yasananlar onada agir geldi. sexten bile sogudu adam..
O yüzden pozitifim tatlim..cok rahatim,artik benim yapacagim birsey yok..istiyorum,hayal kuruyorum..ama sperm olmadiktan sonra ne yapsamda bos..
Umut sen nasilsin canim benim,ben evdeyim,kimseyi görmüyorum,insanlardan uzak duruyorumda kafam rahat,ama senin o sansinda yok ki..seni kiran,üzen allahinmdan bulsun..Allah onlari sana verecegi bebekle utandirsin insallah..
Tünaydin kuzucuklarim...
Seda sayanda..ibrahim Saracoglu vardi..gerci söyledikleri hep ayni ama bilgilerimi tazeledim...
Aycan,ibrahim baba :) aslan pençesi icin almanyada Frauenmantel..adiyla satiliyor dedi..hani sen sormustunya,doktoruna sor diye...Adam yine israrla takrarladi,hemen hormon haplarina sarilmayim ve bu caylari icin ve mutlaka sende 1 kez sogan suyunu yapin diye..bende regl olim,öbür ay yapim tekrar su sogani..insan dinledikce cosuyor valla..
nasılsınız kızlar?? burası nöbet yeri gibi... uğrayıp geçiyor herkes.. hiç karşılaşamaz olduk...
aycan önce senin ısrarın vardı ya özellikle hani sana söyleyim bende :)) iatanbulu aradım tüpçü doktoru :)) taaa13 ekime randevu aldım... sonrasında karar verilecek donuklarım var malum ona görünemeden olmazdı dimi.. haber vereyim dedim
Hadi hayirlisi canim..Insallah 2010 da alacagiz senin bebis haberini..Bende karar verdim ,eskiye dönüs yapacagim..Bir ara modaydi TR de Zeynep kamil Dogum evinden bebek calmak..her hafta 1 bebek caliniyordu bende anlam veremiyordum,simdi anliyorum ve o yoldan gidecegim..Artik sizde haberlerden izlersiniz:)klava:
Dün seyrettim,pazarda alis veris yapan kadinin bebgini calmislardi,allahtan bulunmus..o kadin ne büyük aci ve sonrasinda ne büyük mutluluk yasamistir..Allah hicbir Ana,babaya evlat acisi vermesin...bizede evlat versin:) AminnnnnnnnŞeniz:dance::CüvCüv:
selam kızlar nasılsınız
kusura bakmayın ne olur kaç gündür nete giremedim modem bir anda bozuldu yeni bir tane aldık ona bağlanamadı gittik değiştirdik derken kaç gün geçti sizleri merak ettim epey.umarım herkes iyidir...? okulda bir açılıyor pir açılıyor nefes alcak zaman kalmıyor insana....koşuştur da koşuştur .......kızlar bişey dicem. ben gittim adetin 3. günü fsh yaptırdm 16.6 çıktı yükselmiş dedim ya o gün bide devlet hastanesine kan verdim arkadaşım özelin tahlilleri yanlış çıkıyor burda dedi gittim öğledne sonra verdim 10.3 çıktı inanabiliyormusnuz 2 gün kendimi yedim durdum . tam 6 sayı eksik bide tok karınla verdimğim halde. çok üzülmüştüm o gün yaa....allahım dedim iyiki diğer hastanede vermişim. demekki burda 13 ten düşmüş 10. bide dedi doktor git hemen tüp bebeğe bekleme elim kolum tutmadım ya bütün gece ağladım. allahım ne büyüksün işte böle kzılar hemen üstünede modem gitti durduk yere......ondan size yazamadım epey gün...umaırm beni affetmişssinizdir. sizi seviyorum. öpüldünüz .muuuuuccccccccccckkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?