Canim benim,selam kızlar nasılsınız
kusura bakmayın ne olur kaç gündür nete giremedim modem bir anda bozuldu yeni bir tane aldık ona bağlanamadı gittik değiştirdik derken kaç gün geçti sizleri merak ettim epey.umarım herkes iyidir...? okulda bir açılıyor pir açılıyor nefes alcak zaman kalmıyor insana....koşuştur da koşuştur .......kızlar bişey dicem. ben gittim adetin 3. günü fsh yaptırdm 16.6 çıktı yükselmiş dedim ya o gün bide devlet hastanesine kan verdim arkadaşım özelin tahlilleri yanlış çıkıyor burda dedi gittim öğledne sonra verdim 10.3 çıktı inanabiliyormusnuz 2 gün kendimi yedim durdum . tam 6 sayı eksik bide tok karınla verdimğim halde. çok üzülmüştüm o gün yaa....allahım dedim iyiki diğer hastanede vermişim. demekki burda 13 ten düşmüş 10. bide dedi doktor git hemen tüp bebeğe bekleme elim kolum tutmadım ya bütün gece ağladım. allahım ne büyüksün işte böle kzılar hemen üstünede modem gitti durduk yere......ondan size yazamadım epey gün...umaırm beni affetmişssinizdir. sizi seviyorum. öpüldünüz .muuuuuccccccccccckkkkkkk
Umutcum bende özledim. Bu siralar haftasonu misafir olayim bitmiyor kusura bakma o yüzden giremedim. a.s.kızlar selam nasılsınız ben iyiyim hadigelin dediği gibi okul bir açıldı pir açıldı bugün veli toplantısı vardı saat 10:dan 14:e kadar toplantıda idim kafam beyin kalmadı
hadigel çok sevindim canım ya bu dr lara hastanelere inanıp moral bozmamak gerekiyormuş bunu öğrenmiş olduk hadi bakalım inşallah güzel haberler almaya devam ederiz
geshenk canım inşallah bir an önce kurtulursun daha önce yazmıştım dr iyi olduğu zaman hiç korkma bence sakaryada dr a gitme yani ameliyata küçük yer ne de olsa iyice araştır ama istanbul da ol derim ben allah seninde hepimizinde yardımcısı olsun
aycan nerelerdesin özledim seni
feri sen nasılsın diyecem ama iyiyim yazmışın çok sevindim özledim senide
mirakel sen nasılsın öpüyorum hepinizi
Selam ya birsürü sey yazdim hepsi silindi
Böle düsün, zaten basardin demektir.fericim inşallah hepimiz mutlu sona kavuşacağız allahım hepimizin yüzünü güldürecek sonunda buna gönülden inanıyorum bende....yeterki sabretmeyi bilelim ve pes etmeyelim...
AYCAN,
rotklee siparisini verdim eczaneye(cayi yokmus) birde corekotu yagini onu da esime vermeyi dusunuyorum, simdi bu rotkleeyi sende kullaniyormusun? ne kadar zaman ilk iki haftami yoksa suresizmi?..Birde almanyada yuksek fsh'lilari tedavi ediyorlarmi(tup) seni yaptilarmi? Burda kabul etmiyorlar ama galiba bir klinik buldum gibi, randevu aldim ne olursa olsun 40 yasima girmeden son damlasina kadar deneyecegim, bu arada adetlerim adet miktarim gayet duzene girdi, bakalim ne diyecekler..amma sordum haaa..hayit kurunun uc ayini doldurmak uzereyim, ne dersin soganmi yapayim bir ay ara veripte? sen nasil yapiyorsun..diyorumki randevuda on gorusmede kandaki degerleri guzel cikartmak icin ne gerekirse en dengeli sekilde yapmak istiyorum..umarim yardimci olursun, selamlar
benim başıma da çok geliyor o an çok sinirleniyorum.. çıkıveriyorum :)))
Sorma cok gicik, sen neler yaptin hemsom, isteyim cikicam ama yine girerim datlim.
Günaydin kizlar..
Aycan,Geschenk,Umut,Mirakel,,Hadigeli umarim iyisinizdir...
Ya kizlar..bu erkeklerin spermeleri 48.72 saat kadar güya canli kaliyor ya,peki bizim yumurtamiz neden 24 saat haksizlik degilmi...hem 72 saat canli kaln sperm kaldikca kalitesi düsmüyormu...diyelimki benim yumurta 70 nci saat döllendi,yumurta kalitesini yitirmeye baslamis spermle dllenmis olmuyormu...Bu ne yaman celiski anneyyyyyyyyy...
Esimle dün tv bakarken.bir kanalda tüp bebek kimlere yapilir diye program vardi..bende bakim dedim..esimde dinliyor tabi...doktor öyle bir anlattiki 35 ten sonra hamilelik imkansiz helle,tüp kapali ve rahimde miyom filan varsa..onlar halledilip,tüp yapilmali dedi..
dün konusurken esimde siorular sormaya basladi....Biz miyom amelyatiyla ilgili doktorla konusurken,doktor bana tabi acik amleyat olacaktim ya..en az 6-8 ay hamile kalmazsin demisti....tabi doktor yasak anlaminda söyledi..esimde bana sordu simdi sen hamile kamazmisin diye...bende evet doktorda dedi sende duydun ya 8 ay kalmazsin diye,cünkü rahim yara ve hormonlarim calismiyor dedim..oda en iyi ihtimalle 8 ay dedim,genelde 1 yil hamilelik istensede olmuyor,zaten sende biliyorsun tüpüm kapali o yüzden bile sansin cok az dedim...Benden uzak durman ve prazervatif alman anlamsiz dedim...gözleri parladi....Aksamda attim yataga....Anlayacaginiz 6 ay mevzusuna inandi...simdi 6 ayim var....bu ayki reglimide olim baslayacagim,ovülasyon zamani takibine,esimlede arami iyi tutim sonrasi:lepi:
Ne yapayim Geschenkcigim...hemde bayagi ikna ettim..Bu aralar nesemde yerinde ya..o da saniyorki bebek fikrini tamamaen kapadim ve o yüzdende kafam rahat...Bayagi konustuk,kesinlikle artik istemedigimi,,zaten olsa ,nasipte varsa 3 düsük yapmayacagimi,yasiminda, artik müsayit olmadigini. kabullendigimi söyledim...O da bana diyorki aklin yolu birdir,bu yastan sonra ne cocugu,falan filan...tabi bende icimden dedimki..oldu güzelim--bu yasta herseyi yapiyorumda cocukmu bakalmayacgim...hele bir olsun,sag salim dogsun,pamuklara saracagim ben onu...Şeni
Hayirlisi artik,insallah tekrar hamile kalirim ve sorun yasamam..yine Allahtan istegim,sag salim kucagima almayacaksan,hamilede kalmiyayim...5 ay sonra 40 yasima girecegim..Allah baksin yüzümüze..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?