kızlar selam nasılsınız
ben iyiyim ama okul yeni açıldığı için biraz yoğunuz
sizi merak ettim iyi olmanıza sevindim
ya kızlar şu anda öyle bir geçer zaman ki orda osman maaşallah nasıl bir çocuk içim gidiyor onu izlerken normalde ben kız çocuklarını daha bir severim ama bu çocuğa bittim allahım hepimize öyle çocuklar nasip et amiiiiiiiiiinnnnnn
hepinizi çok özledim öpüyorum
Geshenk,
gelismeleri biraz daha zorlamaya niyetlendim 3 kasim da randevum var burda bir klinikte bakalim ne diyecekler kabul edeceklermi tedavimi bilmiyorum, bakcez gari.
Feri,
valla kaydirigubbakcemile3..kaydirigubbakcemile3 seni izlemeye devam ediyorum dizi gibisin bea, gocayida gandirdin.. hadi bakalim
selam kızlar benim hayıt otu hapım geldi ama garip biey acaba yanlış bişey mi sipariş verdim ..chaste berry vitex extract diye yazıyor. bide içinde kapsül gibi otu ezmişler. ben bunu günden kaç defa alıcam.. bide kapsülü boşaltıp mı içicem suyla yoksa hap gibi kapsülle mi yutcam anlamadım. üzerinde ingilizce yazıyor anlıyorum fakat do not eat freshness package diyor yane kapsülden çıkarmıp öylemi yutucam suyla ee ozaman çayı nı yapıyodum daha iyi değilmiydi anlamadım. o bana be ona bakıp duruyoz böle:)))))) ne yapim???
ah kızlar yazdıklarınızı okudum
ben iyi değilim bugün okulda moralimi bozacak bir yığın olay oldu benim moralim bozuk olunca da elim kolum tutmuyor bu gün hiç ot yapmadım yapmayınca da vijdanen rahatsız oluyorum offfff of
hiç bir şeyi kafaya takmıyayım diyorum olmuyor sanki kötülükleri negatiflikleri çekiyorum üzerime her kese bakıyorum ne kadar mutlular en azında insanların hayatı düzenli benim yaşımda kiler ooooo çocuk işini çoktan hallatmiş çocuklarını büyütüyorlar ben ah yine negatifim yine çok kötüyüm bu ne ya herkesin bir derdi varken benim bin derdim var hangi birine takayım üstelik ot yapmam gerek ama ben halen bir de saçma sapan insanlarla uğraşıyorum
bu arada aycan nerelerdasin ya
hepinizi öpüyorum
Kizlar..simdi yillardir okudugum hamileleik nasil olusur yazilarini tekrar okudumda yine offffff dedim...yumurta saglikli olacak,catlayacak,o arada spermle karsilasacak,sperm onu dölleyecek,bölünecek,5.6 gün yolculuk yapacak,rahime yerlesecek,saglikli gelisecek..9 ay 10 gün saglikli sekilde büyüyecek..sonrada bebegimize kavusacagiz...o kadar mucizevi ve zor bir sürecki...hele hamile kalmak ne kadar imkansiz gibi geldi bana..ve o cocugu sag salim kucaga almak..Allah bizi o mucizeden esirgemesin..su an hamile kadin görünce o kadar etkileniyorumki,sanki dünyanin en sansli,basarili bayanlari hele bebk gezdirenler sanki,allahin en iyi,sansli kullari...........korkuyorummmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?