Alternatif tip... Hamile kalma paylaşımini...paylasamayanlarin alani ....

kızlar selam nasılsınız
ben iyiyim ama okul yeni açıldığı için biraz yoğunuz
sizi merak ettim iyi olmanıza sevindim
ya kızlar şu anda öyle bir geçer zaman ki orda osman maaşallah nasıl bir çocuk içim gidiyor onu izlerken normalde ben kız çocuklarını daha bir severim ama bu çocuğa bittim allahım hepimize öyle çocuklar nasip et amiiiiiiiiiinnnnnn
hepinizi çok özledim öpüyorum

ay evet yaa Umut aman Allahim ne kabiliyet var cocukta, elimi ekrana uzatip cekip alasi geliyo insanin.

Aycan,
Rotklee kapsulu kullanmaya basladim yemekten yarim saat sonra icindeki tozu alip direkt suyla yutuyorum boyle de olabiliyormus daha cabuk sey olsun diye, kiz bu alamanlar neler cikarmislar, adacayi bonbonlari bile var

Geshenk,
gelismeleri biraz daha zorlamaya niyetlendim 3 kasim da randevum var burda bir klinikte bakalim ne diyecekler kabul edeceklermi tedavimi bilmiyorum, bakcez gari.

Feri,
valla kaydirigubbakcemile3..kaydirigubbakcemile3 seni izlemeye devam ediyorum dizi gibisin bea, gocayida gandirdin.. hadi bakalim

aynen bu kadar mı tatlı olur bir çocuk.. maşallah bende bitiyorum ona :=)))

ferinin serüvenleri kaçıncı bölüm???? hadi tedavin de hayırlı olsun canım... gelişmelerden haberdar et olurmu....

Selam Kizlar,
hepinizi özledim, neden bilmem bayagi stresliyim son zamanlarda.

Mirakel, henüz eczaneye ugramadim bugün ugramak istiyorum basarabilirsen. Ama Rotklee reglin 1 gününden itiberen kullaniliyor. yumurta catlayana kadar. diye okuyorum. Ha bu arada cildide güzellestiriyormus söylim. Anti Aging etkisi varmis. Bugün ugrarsam daha detayli ögrenicem..

Feri bravo. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3. Kiz sana helal olsun, cok zekisin vede yürekten inaniyorum sen o bebegi alican kucagina insaallah.

selam kızlar benim hayıt otu hapım geldi ama garip biey acaba yanlış bişey mi sipariş verdim ..chaste berry vitex extract diye yazıyor. bide içinde kapsül gibi otu ezmişler. ben bunu günden kaç defa alıcam.. bide kapsülü boşaltıp mı içicem suyla yoksa hap gibi kapsülle mi yutcam anlamadım. üzerinde ingilizce yazıyor anlıyorum fakat do not eat freshness package diyor yane kapsülden çıkarmıp öylemi yutucam suyla ee ozaman çayı nı yapıyodum daha iyi değilmiydi anlamadım. o bana be ona bakıp duruyoz böle:)))))) ne yapim???

kızlarrrrrrrrrrr...............kimsecikler gelmemiş en son yazmıştım ama dah kimse gelmemiş olmalıki yazılmamış herhalde yogunsunuz diye düşünüyorum............bir gün gelsede bebişlerimizin yogunluguna düşşek dimi :))) bugün bir arkadaşım aradaı okuldan kadın 37- yada 38 yaşında tiroid hastası , hipertiroidi var am rahimde miyom var , ufak 10 yakın kist vr rahim şekli bozuk ve fsh 12 diye doktor hap verdi.10 yaşında kızı var ve hiç olmaz diye düşünüyordu. bugün hamile olduğunu öğrendi ağlıyor beni arıyor istemiyorum diye teselli ettim durdum teli kapttım başladım ağlamaya allahım bu kadar çok istiyorum neden olmuyor diyee........işte belki saçma ama onun hamileyim diye ağlamasına ben niye değilim diye ağladım saatlerdce hayat çok garip işte...........bu arada kızlar ben bitkisel tüp tıkanıklığı için ne kullanıcam elma yağı vardı onu yaptım dış gebelik oldu ondna başka var mı bir yol... alternatif tıpta acaba.? bodur mahmut sahtere melisa içeiym dedim 1 hafta sonra bıraktım berbat tadı midem bulanıyor içemiyorum delircem ya ooooooofffffff allahım yardım et elimizden tut..bizede nasip et..

Canim benim bizim aldigimizin üstünde vitex agnus castus yaziyor..ama sen ingilizce yaziyor demisin..belki ingilizcesi öyledir..bence AYCAN daha iyi bilir..senin yazini okuyunca cevap verir sana...arkadasina cok sevindim onca olumuszluk varken hamile kalmis..veren allah veriyo demekki...insallah bizede nasip eder yaradanim....

Kizlar insallah iyisinizdir..hepiniz yogunsunuz ,iy güc..ne güzel ama..darisi basima..

Ben dün hafif bir idrar yanmasi hissetim bu sabah doktora gittim,idrar yolu enfeksiyonu olmusum antibiyotik verdi,bol su ic dede..amelyat olali 1 ay oldu..amelyat sonrasi 7 gün antibiyotik aldim amelyat sonrasi zaten mantar oldum 4 gün aldim,simdide idrar yolu yine 1 hafta antibiyotik...o kadarda dikkat ediyorum ama sakinilan göze cöp batar hesabi oldu benimkisi..iltihap olacakta,acik tüpümde kapanacak diye,günde 2 kez ic camasirimi degistiriyorum,her gün tuvaletti dezen fekte ediyorum,bol su iciyorum.. Vajina temizligi icin özek losyon bile aldim ,günde 2 kezde onu kullaniyorum.ama galiba cok abarttim...Normal yasantima geri dönecegim o zana galiba hersey yoluna girecek...neyi istemesen basina gelirmis gercekten en iyisi rahat olmak...

ah kızlar yazdıklarınızı okudum
ben iyi değilim bugün okulda moralimi bozacak bir yığın olay oldu benim moralim bozuk olunca da elim kolum tutmuyor bu gün hiç ot yapmadım yapmayınca da vijdanen rahatsız oluyorum offfff of
hiç bir şeyi kafaya takmıyayım diyorum olmuyor sanki kötülükleri negatiflikleri çekiyorum üzerime her kese bakıyorum ne kadar mutlular en azında insanların hayatı düzenli benim yaşımda kiler ooooo çocuk işini çoktan hallatmiş çocuklarını büyütüyorlar ben ah yine negatifim yine çok kötüyüm bu ne ya herkesin bir derdi varken benim bin derdim var hangi birine takayım üstelik ot yapmam gerek ama ben halen bir de saçma sapan insanlarla uğraşıyorum
bu arada aycan nerelerdasin ya
hepinizi öpüyorum

Umutcugum canim benim,ne yapalim,ortalik,patavatsiz,duyarsiz,halden bilmez insanlarla dolu...Ben sadece diliyorumki,Allahim onlara karsi bizi mahcup,ezik birakmasin..bazen insanlarin davranislari anlasilacak bibi degil..ama ne yapalim,kimseyi egitemeyiz ki...bende cok zakiyorum insanlarin laflarina,uykularimi kaciriyorlar..allahlarindan bulsunlar...sen bozma moralini..cok öptüm

Aycan,Geschenk,Mirakel siz nerelerdesiniz. ugramamisiniz bu alemler...umarim iyisinizdir....kendinize iyi bakin.

Kizlar..simdi yillardir okudugum hamileleik nasil olusur yazilarini tekrar okudumda yine offffff dedim...yumurta saglikli olacak,catlayacak,o arada spermle karsilasacak,sperm onu dölleyecek,bölünecek,5.6 gün yolculuk yapacak,rahime yerlesecek,saglikli gelisecek..9 ay 10 gün saglikli sekilde büyüyecek..sonrada bebegimize kavusacagiz...o kadar mucizevi ve zor bir sürecki...hele hamile kalmak ne kadar imkansiz gibi geldi bana..ve o cocugu sag salim kucaga almak..Allah bizi o mucizeden esirgemesin..su an hamile kadin görünce o kadar etkileniyorumki,sanki dünyanin en sansli,basarili bayanlari hele bebk gezdirenler sanki,allahin en iyi,sansli kullari...........korkuyorummmmmmmmmmmm

feriiii başlama yine sakııın... evet doğum gerçekten de mucize.. ama Rabbim bunu istediğine istediği anda bahşedebilir değilmi.. o ol der o canlı oluverir.. aksi yok... o kalnlar sadece şanslı olsaydı eğer şöyle düşün tecavüzle hamile kalan pek çok kadın var o şimdi şansımı bu kadının... sonra cami avlusuna çöp bidonuna atılan bu mucizeler o bebeklerin şansımı??? .... bak canım bu dünyada imtihandayız... bizim de sınavlarımızın bir parçası bu.. böyle düşün... hamile kalabilmen bu kadar kolay olsaydı Allah hemen sana bir bebek verseydi o da hayırsız yada sağlıksız olup sana muhtaç kalsaydı nasıl olurdu... kötü değilmi... daima hayırlısını istemiyormuyuz.. eh sonuç ne ise onda hayır arayacağız o halde.. sen moralini hiiiç bozma ve hazır adamı da kandırmışken :)) çalışmalara full devam.. bakalım Rabbimin uygun gördüğü her neyse onu yaşayacağız ... anlaştıkmı yerimseniben

Kizlar merhana,kimse ugramamis..Aycan..Umut,Mireke,Hadigel nerdesiniz...Özellikle sen Aycan.nerelerdesin..

Benim moralim cok bozuk,esimle sabah acayip kavga ettik,detaylari anlatirim sonra..Adamin dünya yansa umrunda degil,bu kadar,bencil,gamsiz,sorumsuz,vurdum duymaz olamaz insan..

kendinize iyi bakin canlarim..

selam kızlar ,
bugün cumartesi ve tonla işim var yaaa......bir sürü konu hazırlamam gerek ama işte umutun dediği gibi elim kolum tutmuyor....ya havada kötü olunca iyice içim karardı benim de olumsuzlar peşimizi hakkaten bırakmıyor.....bir bebek istiyoruz herşeyi yapıyoruz ama elimizden fazlası da gelmiyor hele muşta daha da zor doktr bile yok hişbişey yokk otlarla nekadar olursa işte yane..umarım herkes iyidir kızlar çok sık giremiyorum yogunluktan....rabbim bize yardım etsin inşallah hepimizin yüzünü güldürsün ........umutcuğum sende çok takılma insanlara. inan okulda sorunlr hep çıkabiliyor öğrenci,veli,idare, görevelr dersler ..........uzar gider bu liste......bide evdeki sorumlulukların iş güç oooooooo:))))ne kadar zor işimiz dimi ama. umursamaz gelebilirsen gel ama olmuyorsa tersle ki birdaha snei üzmeye cesarete demesin..ben öyle yapıyorum sert davranıyorum canımı sıkan bişey duyunca birisinden...bir dadada yapamıyolar .. dengesizle rçokk her yerde zaten ....üzülme tatlım allahım bizede kuzulu günler verecek..

kızlar selam dün akşam sendikanın yemeği vardı giremedim bugün de temizlik yaptım ve yeni girdim nasılsınız aslında nasılsınız demek iyiyim demek adetten olmuş biliyorumki insan fiziksel olarak iyi olsada o içindeki ukte gitmeyince başkasına imrenme bitmeyince insan ne kadar iyi olabilirki amaaaaan yine saçmalıyorum
hadigel çalışma konusunda beni en iyi sen anlarsın kendi derdim yetmiyor gibi bir de okuldaki her tür densiz ile uğraşıyorum bak sana perşembe başıma geleni anlatayım hani ilköğretimde önce kulüp yoktu sonra tekrar oldu ya
müdür kulüpleri dağıtıyor baktım bana kulüp vermemiş benim sınıfım da yoktu sene başında müd yardımcısından rica etmiştim bana sınıf vermyin diye hoş zaten öğretmen sayısı sınıfın iki katı yani vermeyebilirlerdi neyse vermemişler kulüp te vermemiş ya sonra beni çağırdı diyorki ben senin özel durumundan dolayı kulüp vermedim bir kaç kişi ye daha vermemiş onların performansı iyi değil diye vermedim ama senin özel durumun için sakın yanlış anlama dedi işte perşembe ondan delirdimdim dün toplantı yaptı diğer öğretmenler itiraz etmişler neden kulüp vermedin diye kulüpleri isteğe göre dağıtayım dedi ben almadım şimdi sana sorum benim sınıfım da kulübüm de yok müfettişler geldiği zaman bir sakıncası olurmu toplantıda ben aptallaştım toplantı başın da ben istemiyorum dedim ama bu kez de dün yine stresten uyuyamadım hani alsa mı idim diye diğerleri ücret için istediler acaba müfettişler neden dermi
eşim de daha iyi rahat edersin diyor birde ben kafaya taktığım için dalga geçiyor kimse ye de soramıyorum özel durumumu söylemedim aslında daha 3 kez tüp bebek denediğimi biliyorlar artık utanıyorım tekrar deneyeceğim demeye offfffff of
kızlar ben bu aralar yere yapışmış durum dayım moralim sıfır
hepinizi öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…