Alternatif tip... Hamile kalma paylaşımini...paylasamayanlarin alani ....

ha hadigel birde neden almadım adam bana başta özel durumun için demiş ben de sanki ücret içinmiş gibi istiyorum diyemedim ama doğrumu yaptım demek boş yanlış ta yaptı isem artık gururumu bırakıp ve özel durum demişken tekrar alamam
inşallah müfettişler de bir sakıncası yoktur

Nehirlere karışan zehirli atıklar gibi
ağır ağır akarak kanıma karışmakta
yokluğun!

Küçük Iskender

kendimi 2 gündür cok kötüm hissedioyrum..
her gün KK deki diger sayfalarida okuyorum,hatta nerdeyse ,gebelik,jnekoloji,tüp bebek,İnfertilite -kısırlık topigindeki cogu sayfayi okuyorum..oralarda takip etigim insanlar var,onlarla ilgili gelismeleri merak ediyorum..bilgi aliyorum..Ne kadar cok insaniz,bekleyen,ümit eden,aci ceken,bu ugurda yapmayacan sey birakmayan..ve bakiyorumda burda ne kadar az insan var haylerine kavusan..

kendimi iyi hissediyordum güya ama simdi aklima geldikce cok gücüme gidiyor yasadiklarim..3 düsük 1 kimyasal gebelik...gecmis sayfalara gidip kimyasal yasadigimki yazilari okudum,cok agladim..cift cizgiyi görüsüm,sonrakiler ve güya 6. haftada doktorun rahminizde olan tek sey miyom diyisi..bazen yasadiklarimi düsündükce kendime cok aciyorum...

umutcugum kulüp ve sınıf almak zorunda değilsin eğer öğretmen sayısı fazla ise mesele değil zaten. sınıf yetmedi banada verilmedi dersin olur yane... bide bu sene müfettiş gelcek diye bişey de yokki yane....eee zaten müdür de demiş ya özle durumundan dolayı vermedim demiş ya tamam işte onunda haberi var yane.... sorun cıkacağını sanmıyorum canım. takılma bence coookkkkk...

fericiğim erkekler hep öyle değil mi zaten hep yüzeysel düşünürler bide çok anlayışlıymış gibi yaparlar aman boşver ne yapsan istediğin gibi olmazlar bende hafta sonu kavga ettim.kendimi okadar üzdümki ne oldu elime ne geçtiii...boşun ağladım durdum....sonra barıştık olan da bana oldu gözlerim şişti boşvr kız hepsi aynı işte.........

kızlar selam bugün bir söz duydum umut işkenceyi uzatır bu aralar zaten pisikolojim bozuk her şeye takıyorum sanırım birbirimizden farkımız yok hepinizi öpüyorum

umut10 slm
miyom ameliyatı olduğunu okudum bende olacam kafamda soru işaretleri var yardımcı olabilirmisin

ameliyat tarihim adet dönemine denk geliyor yani o gün yada ertesi gün olmam lazım.bunu söylediğimde eğer olursan konuşuruz dedi bana aklım karıştı.sana adetle ilgili birşey söylendimi yani ameliyat tarihinde adetli olmaman gerektiğini.birde kaç ay korunman gerektiğini söylediler.buarada benim açık ameliyat olacak

Mirakelcim,
Rotklee sabah ve aksam günde 2 kere kullaniliyor, adetin 1. günü basliyorsun, 12 gün kullaniyorsun. sonra birdaha adetin gelene kadar ara veriyorsun, adetinle birlikte yine basliyorsun canim.

Son düzenleme:
Cara, selam, umut acik ameliyatlara karsi, cünkü birsürü komlikasyon yasamis, iyide neden acik ameliyat, bak gecenlerde Feride laparoskopi yaptirdi, Laparoskopiyle niye yapmiyorlar, bu zamanda acik ameliyat niye???

Cara, selam, umut acik ameliyatlara karsi, cünkü birsürü komlikasyon yasamis, iyide neden acik ameliyat, bak gecenlerde Feride laparoskopi yaptirdi, Laparoskopiyle niye yapmiyorlar, bu zamanda acik ameliyat niye???

canım küçük bi yerde yaşıyorum,buradaki hastanelerde laparoskopi yapılmıyor.birtek araştırma hastenesinde yapılıyor ama miyom için aletleri yokmuş.anlıycağın açık ameliyata mecburum birde miyomum 6 cm miş.

Hosgeldin topige, dedigim gibi umut birsürü sorun yasamis, acik ameliyattan, hälä anne olma mücadelesi veriyor, onun icin acik ameliyata karsiyiz hepimiz, baska doktora git bence canim

Hoşbuldum sağol,canım yaşım 38 bende anne olmak için uğraşıyorum ve yazdığım gibi başka şansım yok,burda kime gitsem açık ameliyat diyor ayrıca yrd doçent yapacak ameliyatı herkes iyi diyor ama bilmiyorum bakalım hayırlısı..

Selam hadigel, geldin ama yazmadan gittin, neyse insaallah baska zaman görüsürüz.
Cara sanirim sen umuttan cevap bekliyorsun, senin soruna eminim cevap yazicaktir, ama Feride ameliyat oldu, cok yakin zamanda miyom ameliyati, bak Geschenkte ameliyata hazirlaniyor. Dilerim hepsi sana bilgi verir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…