Alternatif tip... Hamile kalma paylaşımini...paylasamayanlarin alani ....

Fericim, Geschenkcim sizler nasilsiniz????
Mirakelcim seninde Rotklee ile sorunu bir önceki sayfada yanitladim, sende gelmemissin son günlerde insaallah iyisindir.

ilgi için sağol canım,başka yerde yaptırma şansım yok keşke olsa buraya 4 saatlik mesafede büyük şehir var ama araştırmalarıma göre laparoskopi fiyatları 4,5 bin civarıymış ve malesef bu parayı verecek durumda değilim yoksa istemezmiyim kısa sürede iyileşip anne olmayı keşke nerde şansımı deniycem allah isterse olur.
inş diğer arkadaşlarda yaşadıklarını paylaşır çok ihtiyacım var sağolun..

Canim gecmis olsun, buradaki yas ortalamasi hep ayni, sadece Hadigel genc olanimiz, bizler hepimiz olgun gencleriz dilerim hakkinda en hayirlisi nasilsa, öyle olsun.,

iyide laparoskopiyi sigorta karsilamiyormu, kusura bakma ben yurtdisindayim, orada sistem nasil isliyor bilmiyorum, ama inan buradaki Umutda, Feride Geschenkte sana yazarla, yüregini ferah tut. Allah hepimizin yardimcisi olsun.

kızlar merak ettiğim ameliyatın adet tarihine yakın olmasında bi sakınca olup olmadığı.doktorun asistanından tam cevap alamadım.eğer o dönemde olmazsa tarihi ertelemelerinden korkuyorum.nolur cevap yazın..

Of be Feri, nerdesin, Umut sen niye ciktin???, Hadigel sende geldin gittin bir selam bile vermedin....., Eh be Mirakel, Geschenk hicbiriniz yoksunuz???? :gitme:

Cara, ben laparoskopi oldum, adet tarihimi kimse sormadi, Feride Miyom laparoskopi ameliyati oldu, onada soruldugunu duymadim, adet olmakla ameliyatin baglantisini hic duymadim.

Kac senelik evlisin Cara, hic hamilelik deneyimin oldumu???

canım ben 12 yıllık evliyim ama vajinusmus hastasıydım.temmuzda yendim.ağustosta hamile kaldım ve 27 eylülde düşük yaptım.düşüğün sebebide miyom muş.bu yüzden ondan kurtulmam lazım..

Son düzenleme:
canım ben 12 yıllık evliyim ama vajinusmus hastasıydım.temmuzda yendim.ağustosta hamile kaldım ve 27 eylülde düşük yaptım.düşüğün sebebide miyom muş.bu yüzden ondan kurtulmam lazım..

Canim ya, zor seyler yasamissin, ama ne mutlu sanaki hamile kalabiliyorsun, dilerim kurtulursun o miyom belasindan vede bebegini kucagina sag salim alirsin.
Ben cikiyorum Caracim, arkadaslarim sana cevap vericekler eminim. Iyi geceler canim. :gitme:

inş canım,hepimizin hakkında hayırlısı..iyi geceler..

care merhaba ..sana yasadiklarimi yazarak yardimci olmak isterim..Ben miyom amelyati olacaklara,yada yardim isteyenler bilgi edinsin diye..miyom ve laparaskopi ile ilgili tüm topiklere yazdim...

bende senin gibi miyom amelyati regl öncesimi sonrasimi yapiliyor diye cok arastirmistim..Ben amelyat olamaya karar verince ki mecburdum artik benim miyom 6 cm büyüklügünde,rahim disinda ve rahim agzina dogru büyüordu ve kilcal damar üzerindeydi ve kilcal damar üzerinde oldugundan görüstügüm 2 doktor acik amelyat dediler..birisi benim kadin doktorum,digeride ünüversite hastanesinde proftu ikisinede sordum o zaman regl öncesimi sonrasimi diye birisi regl sonrasiki hafta dedi digeride farketmez demisti...bunlar konusulurken Tr de cok doktora yazdim .cogu Laparaskopi yapilabilecegini neden acik yapiyorlar diye sasirdilar hatta benim doktorlar 6 cm lik miyomun lap icin büyük oldugunu söylerken TR dekiler 10 cm lik miyomun bile cok rahat lapla alinacagini söylediler.....2 doktorda size bakan doktor acik dediyse dogrudur doktorunuzu dinleyin dedi....

acik amelyattan cok korkmama ragmen kabul ettim. cünkü 2 doktor öyle dedi amelyat icin gün aldim ve amelyata 1 hafta kala hamile oldugumu ögrendim..amelyati iptal ettik .sevincimi tahmin edersin haralde..ama o da kimyasal cikti...sonrasinda baska bir doktorun tavsiyesiyle baska bir hastaneye gittim,onlar laparaskopiyle yapariz,mecbur kalirsakta aciga geceriz dediler,kabul ettim ve 2 Eylülde amelyat oldum..laparaskopiyle oldu ve aciga gecilmedi..

fakat doktor miyom kilcal damar üzerinde rahime yapisik diye kazimamis ve miyomun hepsini almamis..bunu sebebini cocugum yok ve rahimi korumak icin diye acikladi..4 gün yattim hastanede 1 haftada agrim sizim kalmadi ..23 Agustosta regl olmustum...2 Eylülde amelyat oldum ve 21 Eylülde takrar regl oldum...lap sonrasida 3-4 gün az lekelenme tarzinda kanamam oldu..onun disinda hersey iyiydi..

Acik amelyata gelince...Amelyat öncesi ve sonrasi kendi kadin doktorumla konustugumda... acik amelyatin dez avantaji olan yapisikliligi sormustum,iyi ellerde yapilirsa hicbir sorun cikmaz ve miyom rahimden tamamen cikarilabili,ama lapta bazen bu imkan olmuyor neticede seninkide az kalmis demisiti..hala ne kadar kaldi bilmiyorum,amelyati yapan doktor rapora yazmamis..1 ay sonra gel dedi doktor icin iylesin o zaman ne kadar kaldigini net görürüz diye...yani kökü bende..insallah cabuk büyümez

Bizim tabiki tüm amelyat masraflarini ssaglik sigortamiz karsiladi TR de olsam sigortamda olmazsa,yada olsa yinede cogu seyi karsilamiyor..halim nice olurdu bilemem..o yüzden matti konuda seni cok iyi anliyorum..Doktoruna güveniyorsan sorun yok ve acik,acik herseyi konus tüm soorularinin cevabini al..

Umarim hersey yolunda gider..basarili amelyat olur ve sende bizde bebegimize kavusuruz,,

Care baska sorun varsa cevaplarim..Ama korkma neticede bir sürü kadin sezeryan amelyati oluyor,sonrasindad sorun yasamiyorlar..doktor cok önemli.. ve bazi miyom varmis kayisi cekirdegi gibi rahat cikarmis..bazisida seftali cekirdegi gibi tirtili sekilde yapisirmis rahime doktor öyle demisti benimki seftali cinsi cikti:) insallah seninki kayisi gibidir ve rahimden hemen cikartilir..ama dedigim gibi doktorunla acik acik herseyi konus..özelikle yapisiklilik mevzusunu..yapisiklik olmasin diye nasil önmeler alacaklar sor..bol sanslar

kizlar sizde kendinize iyi bakin..ben pek iyi degilim bu aralar..gecmisin gölgesine sigindim yine...cok öptüm.

kizlar sizde kendinize iyi bakin..ben pek iyi degilim bu aralar..gecmisin gölgesine sigindim yine...cok öptüm.

fericim seni mutlu görmek beni de mutlu ediyordu açıkçası.. burada birbirimizden etkileniyoruz az çok... yine duygusala bağladın kendini.. salla gitsin şu sorumsuz kocanı ( kusura bakma öyle diyorum artık ona çünkü çok kızıyorum) sen kendine bak.. amacına bak.. amacını gerçekleştir diğer yaptığı her şeyi at bir kenara.. ne yaparsa yapsın takma sen onu kafana.. demesi kolay diye düşünme... uygulaması da kolay bu senin elinde... senin istediğin ne bu adamdan?? çocuk.... onun içinde eşine muhtaçsın bir nevi... bunu gerçekleştir yeterli.. bırak ne hali varsa görsün bu saatten sonra... keyfi bilir... kendini üzme artık şu adam için ...lütfeeen... geçmişi de bir an wevvel unut... geçmiş adı üstünde geçmiş bakk... geçti bittiii... ileriye bak sen.... bundan sonrasını düşün... şu hayata çile çekmeye mi geldin be arkadaşım mutlu olmaya bak artık neşelen.. unut geçmiş felan... kimseyi de kaderi de değiştiremezsin.. gün sana neyi getiriyorsa onu yaşa... bende seni öpüyorum ve mutlu sağlıklı anne olmanı diliyorum...

Care aycancığımın dediği gibi bende myom ameliyatına hazırlık aşamasındayım.. senin durumundayım yani.. bebek ararken myom bulduk :)) ve kurtulmamız gerekli sanırım.... ben hiç hamile kalamıyorum aslında düşük nedenim değil myom... ama 5 cm lik benimki de dışında ağzına yakın konumda... sakarya da yaşıyorum ve buradaki doktorlarla görüştüm lap ile başlayıp açığa geçebiliriz dendi en son görüştüğüm çoğu açok diyor zaten.. aycan da şiddetle sakıııın lmaz: diyor :))) sağolsun risklerini burada çok okuduğu için.... bende tabiki kesilmek istemiyorum açıkçası :))) sonuç olarak 13 ekimde tüp bebek yaptırdığım merkezdeki doktoruma randevu aldım malum orada dondurulmuş embiryolarım var... onunda görmesini istedim.. orası özel olduğu için eğer ben burada yaparım derse bile maddi olarak yaptırabilirmiyim şu an için bunu hiç bilmiyorum .. özelde 4,5 ve üzeri diye duydum ameliyatları.. bu da bana fazla.... bakacaz artık çarşamba günü netleşecek yani benim durum.. ona göre bir karar veririm diyorum.. her türlü bilgiyi de seve seve paylaşırım canım.. sende paylaşırsan sevinirim...

slm,öncelikle geçmiş olsun.açık ameliyatın risklerini biliyorum ama dediğim gibi malesef laparoskopi olma şansım yok.ben 20 ekime gün aldım ama hala kararsızım.tarih almaya gittiğimde doktorla konuşamadım beni asistanına yönlendirdi oda beni pek tatmin etmedi.bu yüzden yarın bi daha gitmeyi düşünüyorum.bana çarşamba narkoz tahlilleri için gel dediler ama o gün doktor hastanede yok.salı günleri orda bende yarın gidecem hem tahlil hemde doktorla konuşabilmek için.tabi bir gün önce gideceğim için umarım tahlil yapamayız demezler.asistana yapışıklık riskini sorduğumda sezeryanla doğum yapan bir bayan bidaha nasıl gebe kalabiliyor dedi dalga geçer gibi..bide ameliyat tarihi adet dönemime geliyor dediğimde olursan konuşuruz deyip saldı başından .araştırma hastanesi olduğu için doktora ulaşmak çok zor umarım yarın görüştürürler.aslında şöyle yada böyle başka yerde yapamıyacağıma göre,anne de olmak istediğime göre ne olursa olsun yapacam yani şansımı deniycem...
inş hayırlısıyla sende bende atlatırız..
Allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin inş...

canım o yapiışlık meselesini bende sorduğumda aynı cevabı almıştım bir doktordan.. iyi güzel de o sezeryanla doğum yapan kadınlar zaten anne oluyorlar ikinciyi o an düşündüğünü sanmıyorum... o riski göze alabilirler yani.. ama bizim zaten sorunlu .. hamile kalamıyoruz bide üstüne böyle bir işlem... valla kafam çoook karışık bu cevap beni tatmin etmiyor.. bak feri ye kökü onda kaldı yine büyüme yaparsa ne olacak.. büyük kısmı duruyor demişti bir keresinde... bende çok kararsızım açıkçası bakalım istanbuldaki doktorum ne diyecek... çarşamba belli olacak benimde... devlet hastanesi değilmi senin gittiğin yer şu an... Allahım acil şifalar akabinde bebekler versin inşallah...

kizlar yapisiklik meselesine benim doktorda sezeryani söyledi,iyi bir doktor olursa sorun olmaz dedi..ayrica yapisiklik olmasin diye sanirim hormon baskiliyici hap veriyorlarmis...Geschenk seniinde dedigin gibi kadin dogum yaparken acaba yapisiklik olurmu diye tabiki düyünmüyor...

Care sende bence doktorla konus tekrar,biz tabiki cok pimpirikleniyoruz ama hakkimiz,doktorlarsa cok rahat...birde miyom amelyatinin amaci miyomu kökünden temizlemek..belkide ben bebege kavusamadan miyom tekrar büyüyecek..son kontrolde doktor 2 cm kadar gözüküyor ama operasyonun heri hala yara iglesin netlesir dedi..ilk duydugumda hala miyom oldugunu cok üzülmüstüm ama simdi alistim..zaten 2 yila anne oldum oldum sonrasi yas itibariylede zaten zor..hakkimizda hayirlisi artim....birde TR deki doktorlar burdakine 10 basar,o yüzden ben korktum acik amelyattanda,cünkü doktorlar bebek olayinida önemsemiyorlar..

Geschenk seninde az kaldi hadi hayirlisi canim benim...esime gelince vallah bazen gözüme seytan gibi gözüküyor..o da bebek istese ben ovülasyon zamani hadi desem,calisma yapsak olmazmi..oysa ben 10 takla atiyorum,cogu zamanda basaramiyorum ve o ay gergin oluyorum tabiki,umudum olmadigindan,cok zor valla..sanki benim hakkim degil anne olmak...neymis bastan ikimizde cocuk istemiyoruz demisiz..ben nerden beilecektim tesadüfen hamile kalip,o muhtesem duyguyu yasayacagima ve vazgecmeyecegime...

Aycan.umut,hadigel,mierke siz nasilsiniz..cok öptüm

feri ne demek baştan konuştuk çocuk yok dedik... çok sinirleniyorum ben senin şu kocana... yahu ne hakkı var bu şekilde davranmaya... onun oğlu var diye seni mahrum etmeye... ne ruhsuz bir adam bu yaa. sen baştan anlamadınmı bu adamın karakterini felan... baştan ne denildiyse harfiyen uyguluyormu bari kendisi her konuda.. bu şekilde davranacağını mı taahhüt etmişti yani sana.. ben sana boşuna demiyorum salla şu adamı diye :)) cidden sen kendi amacına yönel.. bırak ne isterse desin yapsın... inşallah myomun küçülmesi bile sana şans getirir... bir kurtulayım bende şundan hele bakalım sonrası ne olacak.. nasip kısmetse hiiiç engel çengel kalmaz aslında ama değilse bu bitse başka şey çıkacaktır buna eminim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…