Selam hadigel, geldin ama yazmadan gittin, neyse insaallah baska zaman görüsürüz.
Cara sanirim sen umuttan cevap bekliyorsun, senin soruna eminim cevap yazicaktir, ama Feride ameliyat oldu, cok yakin zamanda miyom ameliyati, bak Geschenkte ameliyata hazirlaniyor. Dilerim hepsi sana bilgi verir.
Hoşbuldum sağol,canım yaşım 38 bende anne olmak için uğraşıyorum ve yazdığım gibi başka şansım yok,burda kime gitsem açık ameliyat diyor ayrıca yrd doçent yapacak ameliyatı herkes iyi diyor ama bilmiyorum bakalım hayırlısı..
ilgi için sağol canım,başka yerde yaptırma şansım yok keşke olsa buraya 4 saatlik mesafede büyük şehir var ama araştırmalarıma göre laparoskopi fiyatları 4,5 bin civarıymış ve malesef bu parayı verecek durumda değilim yoksa istemezmiyim kısa sürede iyileşip anne olmayı keşke nerde şansımı deniycem allah isterse olur.
inş diğer arkadaşlarda yaşadıklarını paylaşır çok ihtiyacım var sağolun..
Kac senelik evlisin Cara, hic hamilelik deneyimin oldumu???
canım ben 12 yıllık evliyim ama vajinusmus hastasıydım.temmuzda yendim.ağustosta hamile kaldım ve 27 eylülde düşük yaptım.düşüğün sebebide miyom muş.bu yüzden ondan kurtulmam lazım..
Canim ya, zor seyler yasamissin, ama ne mutlu sanaki hamile kalabiliyorsun, dilerim kurtulursun o miyom belasindan vede bebegini kucagina sag salim alirsin.
Ben cikiyorum Caracim, arkadaslarim sana cevap vericekler eminim. Iyi geceler canim. :gitme:
kizlar sizde kendinize iyi bakin..ben pek iyi degilim bu aralar..gecmisin gölgesine sigindim yine...cok öptüm.
Care aycancığımın dediği gibi bende myom ameliyatına hazırlık aşamasındayım.. senin durumundayım yani.. bebek ararken myom bulduk :)) ve kurtulmamız gerekli sanırım.... ben hiç hamile kalamıyorum aslında düşük nedenim değil myom... ama 5 cm lik benimki de dışında ağzına yakın konumda... sakarya da yaşıyorum ve buradaki doktorlarla görüştüm lap ile başlayıp açığa geçebiliriz dendi en son görüştüğüm çoğu açok diyor zaten.. aycan da şiddetle sakıııınlmaz: diyor :))) sağolsun risklerini burada çok okuduğu için.... bende tabiki kesilmek istemiyorum açıkçası :))) sonuç olarak 13 ekimde tüp bebek yaptırdığım merkezdeki doktoruma randevu aldım malum orada dondurulmuş embiryolarım var... onunda görmesini istedim.. orası özel olduğu için eğer ben burada yaparım derse bile maddi olarak yaptırabilirmiyim şu an için bunu hiç bilmiyorum .. özelde 4,5 ve üzeri diye duydum ameliyatları.. bu da bana fazla.... bakacaz artık çarşamba günü netleşecek yani benim durum.. ona göre bir karar veririm diyorum.. her türlü bilgiyi de seve seve paylaşırım canım.. sende paylaşırsan sevinirim...
slm,öncelikle geçmiş olsun.açık ameliyatın risklerini biliyorum ama dediğim gibi malesef laparoskopi olma şansım yok.ben 20 ekime gün aldım ama hala kararsızım.tarih almaya gittiğimde doktorla konuşamadım beni asistanına yönlendirdi oda beni pek tatmin etmedi.bu yüzden yarın bi daha gitmeyi düşünüyorum.bana çarşamba narkoz tahlilleri için gel dediler ama o gün doktor hastanede yok.salı günleri orda bende yarın gidecem hem tahlil hemde doktorla konuşabilmek için.tabi bir gün önce gideceğim için umarım tahlil yapamayız demezler.asistana yapışıklık riskini sorduğumda sezeryanla doğum yapan bir bayan bidaha nasıl gebe kalabiliyor dedi dalga geçer gibi..bide ameliyat tarihi adet dönemime geliyor dediğimde olursan konuşuruz deyip saldı başından .araştırma hastanesi olduğu için doktora ulaşmak çok zor umarım yarın görüştürürler.aslında şöyle yada böyle başka yerde yapamıyacağıma göre,anne de olmak istediğime göre ne olursa olsun yapacam yani şansımı deniycem...
inş hayırlısıyla sende bende atlatırız..
Allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin inş...
kizlar yapisiklik meselesine benim doktorda sezeryani söyledi,iyi bir doktor olursa sorun olmaz dedi..ayrica yapisiklik olmasin diye sanirim hormon baskiliyici hap veriyorlarmis...Geschenk seniinde dedigin gibi kadin dogum yaparken acaba yapisiklik olurmu diye tabiki düyünmüyor...
Care sende bence doktorla konus tekrar,biz tabiki cok pimpirikleniyoruz ama hakkimiz,doktorlarsa cok rahat...birde miyom amelyatinin amaci miyomu kökünden temizlemek..belkide ben bebege kavusamadan miyom tekrar büyüyecek..son kontrolde doktor 2 cm kadar gözüküyor ama operasyonun heri hala yara iglesin netlesir dedi..ilk duydugumda hala miyom oldugunu cok üzülmüstüm ama simdi alistim..zaten 2 yila anne oldum oldum sonrasi yas itibariylede zaten zor..hakkimizda hayirlisi artim....birde TR deki doktorlar burdakine 10 basar,o yüzden ben korktum acik amelyattanda,cünkü doktorlar bebek olayinida önemsemiyorlar..
Geschenk seninde az kaldi hadi hayirlisi canim benim...esime gelince vallah bazen gözüme seytan gibi gözüküyor..o da bebek istese ben ovülasyon zamani hadi desem,calisma yapsak olmazmi..oysa ben 10 takla atiyorum,cogu zamanda basaramiyorum ve o ay gergin oluyorum tabiki,umudum olmadigindan,cok zor valla..sanki benim hakkim degil anne olmak...neymis bastan ikimizde cocuk istemiyoruz demisiz..ben nerden beilecektim tesadüfen hamile kalip,o muhtesem duyguyu yasayacagima ve vazgecmeyecegime...
Aycan.umut,hadigel,mierke siz nasilsiniz..cok öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?