Alternatif tip... Hamile kalma paylaşımini...paylasamayanlarin alani ....

care çncelikle aramıza hoşgeldin ben dün topiğe göz atıp çıktım yazdıklarını yeni gördüm kusura bakma yoksa hemen cevaplarım
benim ameliyat maceralarımı okumuşsundur ben salak bir dr un sayesinde bunca yılım boşa geçti sana tavsiyem kesinlikle herhangi bir yerde ameliyat olma gerekirse bir müddet bekle ama konusunda uzman olan bir dr a git ve açık ameliyatı çok çok iyiaraştır benim başıma gelenleri unutma
canım miyom ameliyatını özel hastaneden yaptırmazsan devlet çok az birazını alıyor sonra özeldede 4-5 bin değil en fazla 2 bin
sana tavsiyem acele etme dr u çok iyi araştır sonra benim yaşadıklarımı yaşama

care sen nerelisin eğer burda yazman sakıncalı ise özele yaz belki sana yakın yerlerde dr adı biliyoruzdur ama küçük yer diyorsun lütfen bu konuda alnında uzman olan bir dr a ameliyat ol derim selamlar

selam kızlar nasılsınız inanın okadar yogunumki ilk fırsatta siteye girmeye çalışıyorum. yazdıklarınızı okuyorum.....hayat zor geçiyor , herşey insanı yıldırıyor yine kalkıyosun ama işte...herkes iyidir umarım . öpüldünüz...........

hayat zor evet ama bir nebze de olsa kolaylaştırmak bizim elimizde... her ne yaşıyorsak beşımıza neler gelmişse de her şeye inat yaşamaya hayattan zevk almaya devam.... olanına yetinerek de mutlu olabiliriz.. bizi mutsuz edenlerden uzaklaşabiliriz... hiç birini yapamıyorsak kendi dünyamızda bazı olayları kişileri yok sayarak mutlu olmanın yolunu bulabiliriz.. çok mu polyanna geldi size... inanın her şey elimizde.. bende öpüyorum sizleri....... yarın doktor görüşmen var İstanbula gidiyorum.. netleşsin artık şu myom olayı... duruma göre ordan sonrası bakalım hangi yol çıkacak önümüze...

canım benim umarım herşey iyi olacaktır en azından ondan kurtulacaksın ve belkide herşey yoluna girecek güzelce kuzun gelecek....rabbim yardım etsin.... iyi haberlerini bekliyoruz. geshenkciğim........

canım benim umarım herşey iyi olacaktır en azından ondan kurtulacaksın ve belkide herşey yoluna girecek güzelce kuzun gelecek....rabbim yardım etsin.... iyi haberlerini bekliyoruz. geshenkciğim........

teşekkür ederim canım.. güzel dileklerin için çok sağol... Rabbim hepimize versin artık kuzularımızı :Saruboceq:

slm..öncelikle ilgin için sağol canım.ben bugün doktorla konuştum.yapışıklık riski olduğunu söyledi ama öyle bir şey olursa rahim filmi çekerek halledebileceğini söyledi.güvenmekten başka çarem yok gibi.doktor için genelde ii diyorlar ama operasyonlarıyla ilgili çevremde bilen yok.kendisi araştırma hastanesinde yrd doçent doktor.acele etmek istemezdim ama yaş itibariyle hemen olmam lazım..

cara teşekkür ne demek biz birbirimize yardım etmek için burdayız umarım herşey istediğin gibi olur allah hepimizin yardımcısı olsun

cara teşekkür ne demek biz birbirimize yardım etmek için burdayız umarım herşey istediğin gibi olur allah hepimizin yardımcısı olsun

canım daha önce araştırdığımı söylemiştim bahsettiğin yeridi araştırdım ama fiyatlar çok uçuk laparoskopiyi ancak profösörler yapıyormuş anlarda 4,5 binlerden bahsediyor..bu parayı asla verecek durumda değilim..
bu arada ameliyatımı yapacak doktorda o şehirden gelmiş ama hastanede aletleri olmadığı için yapamıyorlar..

Mailini simdi okudum, yanlis birsey siparis vermemissin, oda baska bir isim altinda satiliyor mönchspfeeffer yani hayit tohumu, hapi yutacaksin, cay olarak filan icilmicek.
Günde bir tane iciyorsun, almanca prospektüsünü okudum.

Geschenkcim insaallah hayirli haberlerle dönersin.

Feri nasilsin canim

Mirakel uzun zamandir girmiyor.

Umutcum dilerim sende iyisindir.

Cara sanada selam.

kizlar nasilsiniz,canlarim benim insallah iyisinizdir..
Geschenk umarim iyi haberlerle dönersin..

Care..canim benim..yapisiklik riski laparaskopided var ama az..acikta daha cok..anlamadigim doktor yapisiklik olursa rahim filmiyle nasil halledecekmis,anca,varmi yokmu ve derecesini tespit eder..doktor sacmalamis anlayacagin...bende sordum yapisiklilikligi nasil anlarim diye,,kanamada cok azalma oluyormus birde kasisklarda agri ama bunlarlar sadece tahmini dedi..asil HSG cekilir yada laparaskopiyle bakilir demisti doktor..Caresizlik zor seni anliyorum ama yas itibariylede olusacak hatalari tamir wtmwyw zamanimizda yok,o yüzden dikkatli ol...Allah yoklugu ve imkansizligi kimkseye vermesin ama ne yapacaksin iste...keske hersey hepimiz icin farkli olsaydi...

Mailini simdi okudum, yanlis birsey siparis vermemissin, oda baska bir isim altinda satiliyor mönchspfeeffer yani hayit tohumu, hapi yutacaksin, cay olarak filan icilmicek.
Günde bir tane iciyorsun, almanca prospektüsünü okudum.

aycancıgım ben günde 3 tane içtim kaç gündür valla bişey olmaz dimi. ama üzerinde 2 yada 3 kez alınabilir diyor ingilizce..çok mu olmuş şşimdi . inşallah bişey olmaz neyse bundan sonra tek içeyim bu kezde hormonları sıfırlıcaz bu gidişle:))))teşekkü ederim canım yardımın için.

cara sen myomunun yerini ve boyutunu yazmışmıydın hatırlayamıyorum... çok gereklimi bu ameliyat acaba diyorum..

slm.......geschenk ne yaptı acaba..

ben ne mi yaptım özetlemeye çalışarak aktarayım size; benim myom sağ tarafa yayıldığı için sağ yumurtalıklarımı baskılıyor yani sperm ile yumurtanın birleşmesini engelliyor olabilirmiş yüksek bir ihtimal.. yumurta rezervlerim çok yüksek değilmiş zaten gittikçe düşüyor ( bu nedenle tüp bebek ile devam etmem halinde myomum rahim duvarıma yani bebeğin tutunacağı yere uzakmış bu da engel teşkil etmiyormuş, dondurulmuşlarımla ya da onlar garanti kalsın yeniden en baştan başlamam halinde kalmasında sakınca bulmuyormuş eğer bu kez tutarsa hepsini sezeyanla alabilirmiş.. o ilaçlar daha da büyütürse ne olacak soruma ise büyüme yaparsa daha da o zaman alırız cevabı aldım... yani kalsın tüple devam et dedi.. illa ameliyat dersen alırız ama süreç uzar dedi laparoskopiyi sordum tavsiye etmedi hem rahim onda da kesiliyor siz yanlış biliyorsunuz dedi ki dikiş sağlam olmaz açık gibi hamile kaldığınızda ise patlar sağlıklı olmaz dedi.. açık ameliyatı tavsiye etti yani... ücreti 5747 TL imiş.. işte haberler böyle.. hala çoook kararsızım anlayacağınız...

Geschenk allah yardimcin olsun, tatlim, hakkinda en hayirlisi nasilsa öyle olsun.

Feri be, sen hep tr nin doktorlari, almanyaninkilere 5 basar filan diyosunya.............bu kaniya nerden kapildin hic anlamiyorum, adamlarin tamami tüccar olmus, sen 5 basar 10 basar deyip diyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…