selam kızlar nasılsınız inanın okadar yogunumki ilk fırsatta siteye girmeye çalışıyorum. yazdıklarınızı okuyorum.....hayat zor geçiyor , herşey insanı yıldırıyor yine kalkıyosun ama işte...herkes iyidir umarım . öpüldünüz...........
hayat zor evet ama bir nebze de olsa kolaylaştırmak bizim elimizde... her ne yaşıyorsak beşımıza neler gelmişse de her şeye inat yaşamaya hayattan zevk almaya devam.... olanına yetinerek de mutlu olabiliriz.. bizi mutsuz edenlerden uzaklaşabiliriz... hiç birini yapamıyorsak kendi dünyamızda bazı olayları kişileri yok sayarak mutlu olmanın yolunu bulabiliriz.. çok mu polyanna geldi size... inanın her şey elimizde.. bende öpüyorum sizleri....... yarın doktor görüşmen var İstanbula gidiyorum.. netleşsin artık şu myom olayı... duruma göre ordan sonrası bakalım hangi yol çıkacak önümüze...
canım benim umarım herşey iyi olacaktır en azından ondan kurtulacaksın ve belkide herşey yoluna girecek güzelce kuzun gelecek....rabbim yardım etsin.... iyi haberlerini bekliyoruz. geshenkciğim........
care çncelikle aramıza hoşgeldin ben dün topiğe göz atıp çıktım yazdıklarını yeni gördüm kusura bakma yoksa hemen cevaplarım
benim ameliyat maceralarımı okumuşsundur ben salak bir dr un sayesinde bunca yılım boşa geçti sana tavsiyem kesinlikle herhangi bir yerde ameliyat olma gerekirse bir müddet bekle ama konusunda uzman olan bir dr a git ve açık ameliyatı çok çok iyiaraştır benim başıma gelenleri unutma
canım miyom ameliyatını özel hastaneden yaptırmazsan devlet çok az birazını alıyor sonra özeldede 4-5 bin değil en fazla 2 bin
sana tavsiyem acele etme dr u çok iyi araştır sonra benim yaşadıklarımı yaşama
cara teşekkür ne demek biz birbirimize yardım etmek için burdayız umarım herşey istediğin gibi olur allah hepimizin yardımcısı olsun
cara ben yatıyorum yarın okul var malum iyi geceler
selam kızlar benim hayıt otu hapım geldi ama garip biey acaba yanlış bişey mi sipariş verdim ..chaste berry vitex extract diye yazıyor. bide içinde kapsül gibi otu ezmişler. ben bunu günden kaç defa alıcam.. bide kapsülü boşaltıp mı içicem suyla yoksa hap gibi kapsülle mi yutcam anlamadım. üzerinde ingilizce yazıyor anlıyorum fakat do not eat freshness package diyor yane kapsülden çıkarmıp öylemi yutucam suyla ee ozaman çayı nı yapıyodum daha iyi değilmiydi anlamadım. o bana be ona bakıp duruyoz böle:)))))) ne yapim???
Mailini simdi okudum, yanlis birsey siparis vermemissin, oda baska bir isim altinda satiliyor mönchspfeeffer yani hayit tohumu, hapi yutacaksin, cay olarak filan icilmicek.
Günde bir tane iciyorsun, almanca prospektüsünü okudum.
slm..öncelikle ilgin için sağol canım.ben bugün doktorla konuştum.yapışıklık riski olduğunu söyledi ama öyle bir şey olursa rahim filmi çekerek halledebileceğini söyledi.güvenmekten başka çarem yok gibi.doktor için genelde ii diyorlar ama operasyonlarıyla ilgili çevremde bilen yok.kendisi araştırma hastanesinde yrd doçent doktor.acele etmek istemezdim ama yaş itibariyle hemen olmam lazım..
slm.......geschenk ne yaptı acaba..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?