Geschenk allah yardimcin olsun, tatlim, hakkinda en hayirlisi nasilsa öyle olsun.
Feri be, sen hep tr nin doktorlari, almanyaninkilere 5 basar filan diyosunya.............bu kaniya nerden kapildin hic anlamiyorum, adamlarin tamami tüccar olmus, sen 5 basar 10 basar deyip diyorsun.
Geschenk allah yardimcin olsun, tatlim, hakkinda en hayirlisi nasilsa öyle olsun.
Feri be, sen hep tr nin doktorlari, almanyaninkilere 5 basar filan diyosunya.............bu kaniya nerden kapildin hic anlamiyorum, adamlarin tamami tüccar olmus, sen 5 basar 10 basar deyip diyorsun.
Aycan canim benim,tüccarlik kismini bilemem ana el becerisi ,teshis ve yaptiklari amelyatlar konusunda Türk doktorlarin cok yetenekli olduklari inancindayim..cevremde cok örnekleri var..benim düüsncem böyle...Ama yinede allah kimseyi doktor eline düsürmesin,düsürürsede insaflisina düsürsün,tabiki cok kötü örneklerde var...
Bu arada umarim iyisindir..
sağol aycan.. açık ameliyat konusunu sen özellikle istemiyorsun ya laparoskopi sağlıklı değil dedi ısrarla.. sana bunu iletmek istiyorum ne düşünüyorsun?? açık ameliyattaki kadar sağlam olmuyormuş dikişler ve hamile kalınması halinde patlama ihtimali kuvvetli... biz tam tersini biliyorduk hep... hem onda da kesik varmış bak bunu da bilmiyorduk.. açın izleyin ameliyatlarını dedi doktor... parasal konu ayrı bir dert özellerin çoğu bu fiyat.. sosyal güvence anlaşması yok özel sigorta geçerli bende de o yok... evet Rabbim yardımcım olacak inşallah bana doğru bir karar almamda uygun bir yol çıkartacak inşallah karşıma...
Geschenk..neticebe benim laparaskopi sonucum ortada,hala miyomla yasiyorum..doktor bana acikta hersey göz ve el altinda oldugundan,temiz calisiliyor ve rahime dikis atilacaksa daha saglam atiliyor ,tamamen miyim aliniyor,tüp acmadada daha avantajli demisti..Hatta mannheimdeki profta,,biz lap istiyoruz diyince,ben bu amelyati acik yaparim,laparaskopiyle almam,cpnkü lap icin uygun degil demisti..
Benim tek korkum yapisiklikti,valla geceleri uykum kaciyordu.. ve acikcasi bekleme süresinin uzunlugu olmustu..rahimde kesige gelince her miyom icin kesik sart degil,benimkini mesela kesmemisler,cünkü rahim disinda hatta miyomu rahim duvarini kesmemek icin güya kazimamis...
Ne bilim be geschenk...Aslinda allah ol derse oluyor..neler var neler duyuoruz..sezeryan sonrasi 4. 5. ayda hamile kalanlar var,hic sorun yasamadan dogumda yapiyprlar,ama sanirim onlar sansli tayfa,yoksa genelde 1 yil beklenmesi söyleniyor..
bence sen doktorunu dinle.. madem adamlar öyle diyor bosuna kestirme kendini...ben son hamileligimde,kimyasal olan..6 cm miyom vardi..doktorda acikcasi,sadece isimiz allaha kalmis dedi,sansliysan miyom fazla büyümez ve mecburen sezeryan olacagindan dogumda aliriz demisti...yani cokta olumsuz konusup ne olacak simdi bu miyom,cok rizikolu filan demedi,cokta rizikolu olsa heralde derdi degilmi...
cok yazdim galiba...cok öptüm seni..allahim baksin yüzümüze..
Aycan merhaba canim benim...bu rada biz 3. dünya ülkesiz herkes kelle koltukta...ben daha yeni Avrupaya geldigimden TR deki sistemi cok iyi biliyorum,heleki saglik sistemi..paran olsa bile birde adamin olacak..ne maduriyetler yasaniyor..bende cikmaliyim canim cok öptüm...
Ferim kusura bakma bugün isten son satirlarimi yazdim, vede bigisayari kapayip isten ciktim. Simdi evdeyim, Geschenke yazdiklarina katiliyorum, dilerim seninde sansin yaver gider vede o miyomun yok olur gider. Bak dilerim en yakin zamanda hamile kalirsin, yine bize müjdeli haberi verirsin tabi busefer bebegini sag saglim dogurucan insaallah.
Arkadaslar ben yarin Bonna gidiyorum bi yakinimizin yarin aksam dügünü var, isyerimden izin aldim, bakaliim insaallah cumartesi veya pazar geri dönücez. Yol uzun, vede ben yolculuktan hic hoslanmam.napalim artik. Mecbur.
Birazdan cantami hazirlicam v.s.
Neyse kendinize iyi bakin, dilerim döndügümde güzel haberler okurum sizlerden
arkadaşlar selam ben iyiyim sizler nasılsınız
geshenk ben açık ameliyat olmuştum rahime dikiş attılar normalde rahime dikiş atılmaz mış ne sağlamlığı ya benim çok sağlam oldu orda 6 yıl sonra yeni yeni rahim kalınlaşıyor hatta dikişli yerler hiç toparlanamıyor canım sen bilirsin ama bak ben gözünün önündeyim sonra yapışıklık yapışıklık açma ameliyatı ooooooo bir sürü sıkıntı allah yardımcın olsun canımm
kızlar selamlar
Aycan canim benin..fazla oynayip yorma kendini :) kendine iyi bak canim benim.
Umut tatli arkadasim sen nasilisn,biliyorum kosturmaca icindesin..sende kendine iyi bak..
Care senin son durumun ne oldu,gelismeleri yaz bite
Hadigel sende iyi bak kendine
Mierke sende yoksun ortaliklarda,umarim iyisindir
Hepinizi cok öpüyorum
arkadaşlar selam
geshenk bana göre yani benim fikrim en doğru kararı vermişsin aslında dondurulmuşlarının olması senin için çok büyük avantaj hadi hayırlısı bakalim
feri ne zamandır görüşemiyoruz nasılsın canım
mirakel, care ,hadigel sizler nasılsınız
aycan sana da iyi eğlenceler
hepinizi öpüyorum
cara sen myomunun yerini ve boyutunu yazmışmıydın hatırlayamıyorum... çok gereklimi bu ameliyat acaba diyorum..
ben ne mi yaptım özetlemeye çalışarak aktarayım size; benim myom sağ tarafa yayıldığı için sağ yumurtalıklarımı baskılıyor yani sperm ile yumurtanın birleşmesini engelliyor olabilirmiş yüksek bir ihtimal.. yumurta rezervlerim çok yüksek değilmiş zaten gittikçe düşüyor( bu nedenle tüp bebek ile devam etmem halinde myomum rahim duvarıma yani bebeğin tutunacağı yere uzakmış bu da engel teşkil etmiyormuş, dondurulmuşlarımla ya da onlar garanti kalsın yeniden en baştan başlamam halinde kalmasında sakınca bulmuyormuş eğer bu kez tutarsa hepsini sezeyanla alabilirmiş.. o ilaçlar daha da büyütürse ne olacak soruma ise büyüme yaparsa daha da o zaman alırız cevabı aldım... yani kalsın tüple devam et dedi.. illa ameliyat dersen alırız ama süreç uzar dedi laparoskopiyi sordum tavsiye etmedi hem rahim onda da kesiliyor siz yanlış biliyorsunuz dedi ki dikiş sağlam olmaz açık gibi hamile kaldığınızda ise patlar sağlıklı olmaz dedi.. açık ameliyatı tavsiye etti yani... ücreti 5747 TL imiş.. işte haberler böyle.. hala çoook kararsızım anlayacağınız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?